merhaba öncelikle benden büyükler cevap verirse çok sevinirim.
değerli abilerim ablalarım ben 20 yaşındayım şu zamana kadar pek fazla ilişkiyle işim olmadı tercih etmedim 2 sene önce biriyle tanıştım ardakaş ortamında ve instalarımızı verdik birbirimize ama buluşmak nasip olmadı konuşuyorduk sonra kayboldu geçen yazın başında geri döndü yine eskisi gibi konuşuyorduk ama sevgilisi vardı o zamanda, sevgilisi olduğunu söylediğinde ben konuşmayı kestim o da ayrılınca bana yazdı neyse üniversiteye gitmeme 15-20 gün kala her gün buluştuk çok iyiydi ailesiyle bile tanıştım ve annesi babası erkek kardeşi beni çok sevdiler bende onları çok sevmiştim, onlarla tanıştıktan sonra annesi beni kıza övmüş gerçek bir eş böyle olur vs. ben üniversiteye geldiğimden beri bir soğukluk vardı anlıyordum ama kendisi hayır soğukluk yok diyordu daha sonra da ayrılmak istediğini eski sevgilisinin hem aklında hem kalbinde halen olduğunu söyledi anıları silemediğini bunun gibi saçmalıklardan bahsetti ve ben hala onu seviyorum konuşmuyoruz ama aklımdan çıkmıyor başımı yastığa koyduğumda sürekli o beraber vakit geçirdiğimiz zamanlar aklıma geliyor ne yapmalıyım üniversite de küçük bir şehirde çıkıp sosyalleşmekte bana göre değil yazılım projesi yapıyorum ama aklıma gelince bütün isteğim bitiyor ne yapmalıyım nasıl bunun üstesinden gelirim.
saygılarımla.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer