6 ayŞimdi şöyle ki zaten geçmişi kirliymiş çocuğun bunlara hazır olman gerekli birliktelikleri de olmuş ama sen tertemizim diyosun büyük ihtimalle seni ayrı seviyorum senden öncekileri senin kadar sevememişim diyecek ve evlilik düşünüyordur seninle kesin. Çünkü temizsin o baya kirli denk değilsiniz. Ha bu arada sen onun için sıradan bi kızsın sadece aklında ilklerini benimle yaşıyor gururu var e yani bende baya kirli olsam tertemiz çocuğun ilk çıktığı olsam derim senle evlenmeyi düşünüyorum ama tabii ki öpüimeleriniz sevişmeleriniz onun için normal geliyor ama sana aşırı geliyor yani duyguları da zirvede yaşıyorsun. Açıkçası ben öyle kirli geçmişi olan birini hayatıma almam aldıysam da öğrenince hemen şutlar yoluma bakardım bu insanın kendisine yaptığı bir haksızlık çünkü
67 Yorumla- 6 ay
Bu devirde temiz erkek nasıl bulalım ki?
- 6 ay
@Savas_Melegi asıl biz temiz kız nasıl bulalım ki?
- 6 ay
Seninle aynı düşüncedeydim ama gerçekten hiç sevgilisi olmayan erkek var kanka
- 6 ay
İnşaallah temizler temizlere denk gelir
- 6 ay
@Savas_Melegi İNŞALLAHH
- 6 ay
@Savas_Melegi var inanin buna. temiz kız oldugu gibi temiz erkekte cok var. herkes bir degildir
En İyi Cevaplar
6 ayBence sen nasil bir insan istedigine karar ver once. Eger bu tur seyler sana evlenmeden yanlis geliyorsa direkt ayrilabilirsin ben bunla yasayamam diye.
Ama eger ayrilamam bize bir sans vermek istiyorum dersen de bunu unutmali, rafa kaldirmalisin. Kaldi ki yasin 25-29 gozukuyor o yasta zaten tertemiz birini ariyorsan cami hocasi filan bulman gerek.
59 Yorumla
Soran6 ayDoğrusunuz hayırlısı artık ama benden önce temiz olmasını beklemiyordum zaten
- 6 ay
Bekleyedebilirsin, bu tamamen senin beklentilerinle hayallerinle jlgili.
Ama eger bu cocukla devam edeceksen, senin icin dogru biri olduguna inaniyorsan surekli gecmisini one surmemelisin. Bu tarz seyler bir kez konusulup rafa kaldirilir.
Bu arada exiyle oralara gidiyorsa yarin obur gun senden de talep eder. Gitmeyince araniz acilir vs oyle ihtimalleri de goz onunde bulundur.
Soran6 ayBu konuyu taa en başında konuşmuştuk detay da vermek istemedi. Sadece benden ileride nereye istersen oraya gidebiliriz demisyi ama ben evlenmeden olmaz demiştim, sonra konuyu hic açmadı ve bizim özel hayatımız yok o anlamda
- 6 ay
Ne kadar oldu birlikteliginiz?
Ve diger kizdan ne zaman ayrilmis?
Soran6 ayO bungalova gittiği kızla 3 sene önce
Soran6 ayBiz 8 aydır
- 6 ay
Senle opusme bile mi olmadi?
Soran6 ayDaha 1 hafta önce oldu desem izin vermedim daha önce dkdkdkd
- 6 ay
Gizliden cik istersen belli ki konu uzayacak:)
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
6 ayVahh vahhh çok büyük bir kayıp jsjwjbwjsj kız iyi misin sen yaa takılma böyle şeylere giderse gitsinn. Sende hiç yapmadığı şeyleri yapmak iste, gitmediği yerlere gitmek iste. Özgüveniniz olsun böyle basit şeyleri düşünerek zamanınızı harcamayın, kendinizi yormayın ya
26 Yorumla
Soran6 ayO da hiç gitmediğimiz yerlere benle gitmiyor istiyor falan
- 6 ay
O zaman neden hâlâ sevgilisin peki?
Soran6 ayNasil anlamadim
Soran6 ayYorumu yanlış yazmisim klavye otomatik yazmis dkdkd
Soran6 aySevgilim ileride hic yapmadığı seyleri benle yapmak istiyor, gitmedigi yerlere de ayni sekilde
Soran6 ayBenimle bir sürü hayali var bilmiyorum
Gizli Üye(25-29)6 ayÖnceki ilişkilerinde hep derdim ki geçmişindeki hikaye beni üzmez nasılsa yenisini yazıyoruz artık ama artık öyle düşünmüyorum kesinlikle karşımdaki insan temiz bir kız istiyorsa ben de temiz bir erkek istiyorum abi bu kadar
32 Yorumla
Soran6 ayÇok zor bulmak
Cevap sahibi6 ayKesinlikle öyle
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, ne desem sana... Üzülmen çok ama çok normal. İnsan sevdiği birini geçmişindeki bir anıyla başka biriyle hayal edince, kıskançlık ya da rahatsızlık yaşayabiliyor. Ancak unutma, ilişkilerde geçmiş geçmiştir. Bu anılardan ziyade sizin şimdiki bağınız önemli. 🍂 Sonbaharın o melankolik havası belki biraz üzerine gelmiş olabilir, ama gel birlikte düşünelim: Flörtün şimdi seninle, seninle bir hikaye yazmak istiyor.
Sence, bu durum ilişkinizi nasıl etkiliyor? Belki de konuşarak duygularını paylaşmak rahatlatıcı olabilir. ❤️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kimse ondan öncekini bilmek istemez. Ne sorarım ne de anlatırım. Böylesi iki taraf için de daha sağlıklı.
12 Yorumla
Soran6 ayBen bilmek istedim işte sonuç
6 ayöyle modeller uzak dur şu bungolowlar pansiyon dan bile ucuz hale geldi ne kadar at hırsızı varsa bunlara gidiyor aşırı saçma giden kitle panyoncu eskortcu kitle olmuş etrafım da 15 20 bin tane vardır sektörün içinde olduğum için
00 Yorumla
6 ayEvet normal çünkü sevdiğin veya değer verdiğin biriyle geçmişinde özel bir şey yaşadığını öğrenmek ister istemez can yakar kıyaslamak istemezsin ama aklın durmaz sonuçta bu bir güvensizlik değil sadece kalbinin sızısı olur önemli olan şu an sana nasıl davrandığı geçmişte değil şimdi ne olduğu senin için belirleyici olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBöyle bir adam İçin sende ilişki yaşayıp bırakacağı biri olma dikkat et seninle de birlikte olur bırakır evlenmeden dokundurtma
21 Yorumla
Soran6 ayHayır hayır olamaz öyle bir şey
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yani bungolava gittiyse ne olduğu belli zaten.
Senin geçmişte öyle bir ilişkin olmadıysa böyle biriyle olarak kendine yazık etme bence.
Kendini eşine saklayan insanlar kendileri gibi olanlara layıktır20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
6 ayKonuştuğun kişinin geçmişinin kirli olması üzücü bir şey ama ben takılmayıp direkt şutlardım. Ne üzüleceğim :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayDemek ki çok seviyor, değer veriyorsun ve hakkında bilgi almak istiyorsun. Karşındaki erkek sana bunu söylediyse senin üzülecegini düşünmedi yani sana çokta değer vermiyor. Cinselliğe düşkün biriyse sen çocuk sahibi olmak istediğin zaman (hamilelikte) gider başka kadınlarla birlikte olur. Yani uzun lafın kısası kendin gibi bir erkek bul derim aksi takdirde çok üzülürsün.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ayGitsin ne oalcak ki, Cinsel ilişkiye girmiş olsada senin ya da onun bir kaybı yokki.
135 Yorumla
Soran6 ayBenden önce birlikteleri oldu biliyorum ama bungalov da romantik bir yer şimdi
Cevap sahibi6 ayRomantik değil sadece sakin kimse rahatsız etmeden sevişirler.
Mutlu oldu ise boş ver olsun. Senlede mutlu oluyordur.
Soran6 ayBiz sevismiyoruz o istiyor ama kıyamıyor da. Evlenmeden olmaz dedim
Cevap sahibi6 ayNasıl olsa başkaları ile yapıyor, En azından birlikte yapın ki o da oralara gitmesin.
Sen bahane ile engel olmuş olursun.
Kıyılmıyacak ne varki, ikinizde mutlu olursunuz kötü bir şey değilki.
Soran6 ayBen evlenmeden istemiyorum, geçmişte birlikteleri oldu biliyorum ama gerek yok bizim
Cevap sahibi6 ayO zamanda o başkalarına gider, sorun yapmayacaksın.
Soran6 aySevgilileri ile gitmiş
Cevap sahibi6 ayBirden fazla sevgilisi mi var, hemde bir bunglov'da
Soran6 ayAbartmayin abi ya
Soran6 ay1 kere gitmiş eski sevgilisi ile iste
Soran6 ayAdam güzel kardeşim degil, iste sevgili oldugi kadinla birliktelik yaşamış orada
Cevap sahibi6 ayAma sevgilileri dedin, evlendikten sonra rahat bırakmazlarki onu
Soran6 ayHayır eski sevgilileri ile birliktelik yaşamış dedim ama bungalova birisiyle gitti
Soran6 ayYani eski sevgilileri ile cinsellik yaşamış, ama 1 isi ile bungalovda
Cevap sahibi6 ay1 kere bir şey olmazda.
Sen sevgilileri ile dediğin için, grup gibi anladım
Soran6 ayOha o kadar da değil
Cevap sahibi6 aySen dedin kardeşim, ben uydurmadım ki yazdığına baksan görürsün
Cevap sahibi6 ayAdam yani sevgilin çekici biri.
Soran6 ayYok yok yani eski sevgilileri cinsellik yaşamış demek istedim
Soran6 ayBen de çok güzelim biliyor
Cevap sahibi6 ayOnlar yaşasın boş ver sen. Sana zararı yok.
Cevap sahibi6 ayİnşallah öylesindir ben bilemedim, sen sevgilinin yakışıklı olduğunu söyledin.
Güzel insan ile hem olmak isterler hemde olmak istemezler.
Soran6 ayYakışıklı cok degil ben daha güzelim herkes oyle diyor.
Cevap sahibi6 ayResmin var mı merak ettim şimdi güzelliğini
Soran6 ayAhahahahaa ya ona kalsa ister ben izin vermiyorum
Cevap sahibi6 ay@glsahh12 Gitmesine şimdilik izin veriyor, bende söyledim ama.
Soran6 ayAma öyle neden herhangi bir kız olayım ya ama sexting tarzi seyler yapıyoruz reelde yok asla
Cevap sahibi6 aySenin gibi güzel bir kızı kim olsa istemezki, kendine erkeklerden uzak tut, Burası Türkiye Çok güzel olmakta risk.
Soran6 ayKesinlikle uzağım
Cevap sahibi6 ayErkeğin Tecrübe kazanması iyi olur, sen sonra ondan öğrenirsin nasıl olsa.
Böylesi iyi kafana takam
Cevap sahibi6 ay@Esmrkzzz Öyle yapanlarda vamış demekki. İşin daha pratik yolu.
Cevap sahibi6 ay@Esmrkzzz Saçma ama öyle düşünenler var gibi
Gizli Üye(18-24)6 ayİkinci el almasaydın sen de ikinci kirli olur yırtık olur yıpranmış olur allahın kanunu yok sayan seni de yok sayar yalvararak tövbe etmediği sürece öyle bir insanı tercih etmemelisin
10 Yorumla
6 ayTemiz geçmişim var temiz geçmiş isterim tabi, erkeklerin büyük bir çoğunluğu bungolava giden kıza namussuz gözüyle bakıyor erkek de öyle demektir onlarin düşüncesi bu😃
10 Yorumla
6 ayYa insan sevdiği kişiyi masum temiz görmek istiyor geçmişte böyle deneyimleri başkaları için yaşaması senden başkalarını da çok sevdiğini bilmek kalbini acıtıyor
11 Yorumla
6 ayBaşkasının copune neden tamah ediyorsun
Şimdi x kadınla birlikte olmuş x kadında daha önce çok fazla birliktelikler yaşamış şimdi senin Z flortun o x kadından envai çeşit mikrop hastalık kapmistir onları sevmiştir sana tavsiyem temiz bir erkek bul çöpleri karistirma mağazadan sıfır elbise al copteki elbiseleri boş ver
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ay23 yaşından sonra erkeklerin birileri ile bir şeyler yaşayacağını kabullenmek gerekiyor bence :) yani eline kız eli değmemiş erkek istiyorsan 16 yaşında sevgili olman lazım o adamla
11 Yorumla
Cevap sahibi6 ayBungalov olmaz ev tutar orada cinsellik yaşar yani takılma
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Flörtünün senden önce başkalarıyla yatıp kalkmış olması önemli değilse eğer bunu sorun etme derim. Ama önemliyse de zaten bu adamla işin ne diye de sorarım hani.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
6 ayKanka normal tabii, sonuçta o sahne gözünde canlanınca kıskançlıkla gurur aynı anda sarsılıyor ama geçmişte kalanı bugüne taşımak sadece seni yorar kendini değersizleştirme 😔
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 aySenden önce kısmının altını senin için çizmek istiyorum arkadaşım, sorun edilecek bişey gibi görünmüyor ama seninleyken baskasiyla giderse adresini ver toplanıp meydan dayağı atalım 😄😄
00 Yorumla Yani ben de kıskanırdım çünkü değer veriyorsan derdim Nasıl ya ama yani herkesin hayatı ve bazen tanışmadan bazı şeyler olabiliyor
03 Yorumla
Soran6 ayBenden öncesi beni ilgilendirmiyor ama üzüldüm, kıskandım ve kızdım
Soran6 ayTabi ben de aynı düşüncedeyim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
6 ayGeçmiş sizi ilgilendirmez ama kıskançlıktan mütevellit böyle hissetmeniz normal duygularınızı yaşayın fakat ilişkinizi yıpratmayın
11 Yorumla- 6 ay
Ohooo neler yapmışlardır bungalovda 😀
Bunu niye söyler ki bi insan. Gururu mu okşandı acaba başkasıyla seviştim derken. Çok gereksiz
10 Yorumla
6 ayHayır bu sağlıklı bir düşünce değil. Hastalıklı bir bakış açısı
14 Yorumla
Soran6 ayNeden?
- 6 ay
Çünkü geçmiş geçmişte kalmıs ona takılmak nedir?
Soran6 aySonuçta geçmişte bir şeyler yapmış romantik evlerde
- 6 ay
Eee?
Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Dediğin gibi senden önce gitmiş, seninle birlikte iken değil.
Diğer yandan bungalovlar da KBS kaydı yapıyor ve e-devlette çıkıyor.
00 Yorumla
6 ayBen de sana soru sorucam. Bundan nasil haberin oldu
04 Yorumla
Soran6 ayKonusu oldu sordum söyledi.
- 6 ay
Dürüst olmak istemiş. Düşününce o da bir şey. Pişman mı sence ve aldatma eğilimi var mı, çapkın mı ona bakman lazım sanırım
Soran6 ayAldatma eğilimi yok akrep erkeği zaten asiri sahiplenici
- 6 ay
İyice bir düşünürsün o zaman ve onu farklı koşullarda farklı yerlerde de tanımaya çalışırsın. Ailesine ve senin ailene davranışı. Onlarla beraberken onlara davranışı ve onların arkasından nasıl konuştuğu da kişiliği için önemli. Hakkında hayırlısı olsun dua edicem senin için 🤗✨️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 aySenden önce gitmişse kesin düdüklemiştir de bence üzül))
07 Yorumla
Soran6 ayGeçmişte birlikteleri oldu biliyorum
- 6 ay
peki sana güven veriyormu, yani ne malum seni aldatmayacağı hoşuna giden başkası olursa tek seferlikte olsa düdükkemek isteyebilir
Soran6 ayYa öyle birisi değil sadece sevdiği kadınlarla öyle seyler yaşamış yani
- 6 ay
Yani senle beraberken gidip başkasını dikmez diyorsun öylemi?
Soran6 ayAbi güzel kardeşim ise yapar, sevgili olduğu kadinla gidip iste birlikte olmuş bendne önce. Benimle yapmıyor diye aldatsa ne olacak cok umrumda
Soran6 aySilerim gider
- 6 ay
Eferim akıllısın
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 6 aySenden önce olanlar seni ilgilendirmeli mi ona göre karar vermelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayErkekler böyle işte her şeyi yapıp en son temiz bir kız bulup piyasadan çekilmek istiyorlar. 30 lu yaşlarına kadar hayatı tecrübe ediyorlar, eğleniyorlar, her çiçekten bal alıp gününü gün ediyorlar. Sonra gözü açılmamış bi kıza nikahı basıp geçiyorlar. Biz aynı ölçüde yaşasak arkamızdan kşr derler 🥲
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 aySeni de götürür yavrum. Üzme kendini. Ne ucuz ruhlu yaratık dolu lan şu evren
10 Yorumla
6 ayNormal ya duygusu olarak ona bağlanmışsın
21 Yorumla
Soran6 ayYok baglanmadim ama üzüldüm yani onun yüzünden biz asla bungalova gidemeyeceğiz
6 ayBence üzül ordan boş dönmemiştir emin ol
22 Yorumla
Soran6 ayYok dönmedi zaten birlikte olduğunu söyledi
- 6 ay
orada neyse anladın sen..
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bungalova gitmiş olması mı sorun geçmişi mi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Abartma sende alt tarafı flört.
Sanki kocam gitmiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
6 ayİyi etmiş seni mi bekleyecekti. Ayrıca bu kişinin geçmişi zaten seni neden alakadar ediyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayDeğil. Birinin senden önceki hayatını bilmek isteyebilirsin ama buna darılman saçmalıktır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
6 ayKız onun bunun artığını Napcan deli miden yok mu erkek urrruspusu o kaçç🤢🤢🤮
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
6 ayÜzülmen saçma. Hello senden öncesi. Senden önceki hayat. Biraz mantık.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
6 ayHem evet hem hayır. Bungalova herhangi bir şekilde gittiyse, seni aldatır. uzak durucaksın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
6 ayYani ailesiyle gitmemişse kesin bi erkekle seks için gitmiştir
Ayrıl ondan00 Yorumla
6 aykişi kendisi gibi birini istemeyi öncelemeli diye düşünüyorum, sağlıklı olanı da bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. değil.
napacaktı? eli şeyinde mi yaşayacaktı senle tanışana kadar?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
6 ayEminoş şu an ben bile üzüldüm senin için keşke erkekler artık böyle şeyler yapmasalar
00 Yorumla
6 ayÜzülecek hiçbir şey değil gayet normal sonuçta senden önce olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayO adam bunglavoda kamasatura hareketleri yapmasa yüzüne bakmazsınız. İyi adamın hayatını * kötü adama tanrı gibi taparsınız... Doğanız böyle ruhen sizi skene her türlüsünü veriyorsunuz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Normal, uzak durman gerektiğini anlamışsındır umarım...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayYo hayır gitsin yani senden önceki seni çok ilgilendirmez
00 Yorumla Flört olduğu için normal değil. Kocan olsaydı normal derdim.
00 Yorumla
6 ayHee senin tertemiz ol ama karşındaki her haltı yemiş ama umrunda değil öyle mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayE tabi normal. Baska birisiyle bisey yasamis olmasi kiskanilir guveni kirar. Hatta bitirir.
13 Yorumla
Cevap sahibi6 ayBirde opusme bile olmamasi lazim. Sımsıkı sarilmak yeter. evet 8 ay sonra opusmussun ama bi 6-7 ay sonrada cinsellik verisin dikkat et. Evlenmeden onceki hazinen senin temiz olman. Cogu kiz bunu bilir ama dile getirmez. Dile getirmeyenlerde ne hikmetse gider kizlik zari diktirir. La madem normal size gore ne diye diktiriyonuz demi. İste o yuzden bekaret degerli. Kan beynine daha cok gitsin hayatta hep kazanirsin. Kazanamasanda kaybetmezsin en axindan
Soran6 aySağ olun
Cevap sahibi6 ayRica ederim. Hayatta mutluluklar. Birde bungalova giden biri o hayati kolay birakmaz. Bu cinsellik konularindada ne erkek ne kadin genelde dogru soylemez. Kisi kendinden bilir isi diyenler olcak ki onlarda genelde yasayipta partnerine yalan soyleyenler. Ben yasamadim dinime bagli omurgali ve ahlakli guclu yasayan biriyim. Onun disinda dedigim gibi hayatinda mutluluklar. Niyetin art degilse icin rahat olsun her zaman. Gerisi fasa fiso.
6 ayGitmediğin için şanslısın bence 😂
14 Yorumla
Soran6 ayGetiremez de gitmem de
- 6 ay
Saygı duyarım herkesin ilişkisi kendini ilgilendirir ama tatile ya da hafta sonu kaçamağı yapanlara tavsiyem sırf ucuz diye bilinmedik yerlere gitmemeleri insanların özel görüntülerini kaydediyorlar falan
Soran6 ayBilmiyorum biz gitmedik hiç
- 6 ay
Gitmemen daha iyi size mutluluklar dilerim millete göre değil nasıl mutlu hissedecekseniz ona göre yaşayın
Gizli Üye(36-45)6 ayDeğil, çünkü tertemiz el değmemiş erkek aramanız beklemeniz hemde bu devirde çok abes. Öncesi değil senden sonrası ilgilendirsin
06 Yorumla- 6 ay
Ama kız diyor ki ben tertemizim onun ilişkileri olmuş hepsiyle birliktelik yaşamış
Cevap sahibi6 ay@ilsuanlathadi zaten normal halk kadınları temizdir de erkeğe denk gelmek hele bu devirde imkansız ötesi
- 6 ay
Ama var sonuçta bilmiyorum ben mesela birlikteliği bırak çok sevgilisi olduysa bile şutlarım ya. Yine de bir değil baya eski sevgilisinin hepsiyle birlikte olmuş çocuk kız ise ilk heyecanları yaşıyor en azından birliktelik yaşamamış olsun ya bilmiyorkm neyse
- 6 ay
Abes falan degıl... ben 35 yasındayım olmadı daha once... ben varsam benım gibi cok olgun insan , genc vardır. Fırsatım olmadıgı ıcın degıl kendi irademle yapmadım. istedim evlenince esımle yaparım. Oyle cok dını butun bırıde sayılmam. Allahtan korkarım sadece. İnsanları abes mabes diyip karamsarlığa dusurmeyın. İffet sadece kadına ait degıl. Erkeğede lazım.
- 6 ay
@KahveSacliHeRif sanırım evlenmeliyiz düşünce yapına bayıldımm şaka bir yana gerçekten erkeklerde az kaldı böylesi harikasınız valla
- 6 ay
@ilsuanlathadi tskkur ederım.. onore oldum cumlelerınızle. bunu erkekte önemseyen birileri , kriterine koyan birilerini görünce bende mutlu oluyorum.
Gizli Üye(25-29)6 aybenimkide para karşılığı zengin yabancı yaşlı bir kadınla yatmış dağ otelinde önceden. Açıkçası sallamadım mevcut durumda yapsaydı şutlardım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayFlört olduğu için üzülme, yol ver. Kocan, nişanlın olsaydı yorumum farklı olurdu.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayNe üzülüyorsun bunun gibiler için Allah aşkina ben olsam direkt ayrilirim
10 Yorumla
6 ayhaklisin uzulmekte. ama daha uzucusude var senleykende giderse senden gizli o eve. işte ozaman üzül. daga dogrusu. yanliş insan icin uzuldugunu anla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayNormal ben olsam bende üzülürdüm ama önemli olan bundan sonrası
00 YorumlaGeçmişle yaşayan geleceği görmez. Eğer ki sana bunu dürüstlükle söylemişse muhtemelen tövbe felan etmiştir. Ama fazla güvenme, sonunda sende kendini bungalovda bulabilirsin. Öyle bir ihtimalde var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBen de biz zamanlar başka karıyla... Ne yapak, bir daha yapmayak mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayGeçmişinde cinsellik yaşamayan erkek yok artık normalleşti senden sonra olmadığı için üzülmen saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayben ucuz buluyorum birinin bungalova otele vs gitmesini
00 YorumlaFlört diyosun baştan böyle olursan ilerde daha üzülürsün ve senden öncesi max yatmışlardır
14 Yorumla
Soran6 ayEvet birliktelikler oldu biliyorum
Soran6 ayYok yok demedim bir şey ama saçma buldum
Normal ama o içindeki acaba birşeyler olmuşmudur düşüncesi içinde var ise zaten sanada o davranışı sergileyebilir diye üzül asıl
00 YorumlaHerkes kendi geçmişimi unutup başkalarını sorgulamasın adı üstünde geçmiş seni senle olduğu günden sonrası ilgilendirir
00 Yorumla- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat