+1 yılYani şimdi zaten bir ilişkiye başladıysanız birisiyle birlikte oluyorsanız ister istemez sizi bazı kurallar koyması normal yani sizin bu kıyafetinizin de normal olduğunu söyleyemem tamam başınız açık olabilir tesettürlü olmak zorunda değilsiniz ama şimdilik bizim gençlerin problemi tesettürlü olmak değil, şimdiki Bizim gençler çıplak geziyor sorun burada anlatabiliyor muyum anlamak istemediğimiz nokta burası ve ben bu konuda şahsen hak veriyorum hayatındaki olan kişiyi ayrılmışsın bence bu senin tercihin ama şahsen benim de hayatımda birisi olsaydı bu kadar açık giyinmesini istemezdim milletim benim sevgilime baktıktan sonra kendini bir kenarına tatmin etmesini istemem yani, tamam zihniyeti kötü olan adam her türlü kötü gözle bakar ama yani şu kıyafetle de sokakta gezdiğin zaman kimsenin sana normal bakınmasını bekleme
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya kısıtlamak tamam olmaz da, sonuçta sen de açık giyinmişsin, seviyorsa başkaları tarafından bakılmasını, laf atılmasını falan istemiyordur, kıskanıyordur gayet doğal onun yaptığıda tepki göstermesi yani, bana kalırsa kısıtlama evet olmamalı ama erkek rica eder kadın da kabul eder olması gerekiyor, erkeklerin kendi aralarında yaptığı konuşmaları siz kadınlar tahmin edebilirsiniz az çok, böylesini yanında gezdiriyor vs kıza ayrı erkeğe ayrı bir ton laf gelir, Türkiye’de yaşıyoruz yani insanlar böyle maalesef, insanları takma desen o da bir yere kadar robot değiliz ki sonuçta takma takma nereye kadar?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle bir şey var eğer erkek arkadaşın seni kısıtlıyorsa büyük ihtimalle seni gerçekten seviyordur başka erkeklerin sana bakmasını istemezdi çünkü sizin biraz göbeğiniz açık bir sürü erkek size bakmıştır ve kafalarında kaç tane sapıkça şeyler dönüyordur kendi hemcinsimi biliyorum maalesef eğer gelecekte karşınıza giyiminizi kısıtlayan erkek çıkarsa bilin ki sizi gerçekten sevmez cinsellik gözüyle bakar kendisi evlenmeye geldiği zamanda sizi terk edip namuslu kız arar lütfen bu hatalara düşmeyin kızlar kendinizi evlilik öncesi ilişkilerde kullandırtmayında
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKısıtlamayan erkek çıkarsa sevmez yazacaktım yanlış yazmışım neyse buradan düzeltiyim ben
- +1 yıl
Kısıtlayan erkek seviyordur ibaresi kesinlikle yanlış bir cümledit
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman sevdiğim kızın giyimine karışmayım gelip geçen her erkek baksın oyy ne kızmış taş gibi kızmış desinler tm ok
- +1 yıl
gizli üye bizim gibileri azaldı bro şimdi ki kızlar istiyor ki g*tumu başımı açayım erkek arkadaşım karışmasın öyle biri varsa geniştir gevşektir sevgilisini pazarlıyordur hatta
- +1 yıl
birde abazaların olduğu yerde site de paylaşmış etekli bacaklı fotoğraflarını abazalara gösterip tahrik ediyor
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kardeşim
Cevap sahibi+1 yılBen çok geri kafalı birisi değilim ama bu konuyu başka yerde dile getirince yobaz oluyorum beni linçleyecekler diye gizli profil yaptım
- +1 yıl
bırak yobaz sansınlar ben sevgilimi abazalara meze etmem g*vat değilim ince memed gibi yoruma yazmış karışmam g*vatın oğlu engel atmış doğruları söylüyoruz diye
çok da sevmiyormuşsumdur.. ki bu kişi zaten başta belli etmiştir kendini sen bile isteye konuşup sonradan sıkılıp bırakarak kendine saygı duymuş olmuyorsun. Başta ilgini çekmiş bir yola girmeyi kabul etmişsin sonradan ilgin sevgin azalınca yaptığı davranışlar gözüne batmaya başlamış sende uzaklaşmayı tercih etmişsin yani haklı bir davan olduğunu düşünüyorum. Barış da diyemem. Bundan sonraki ilgililerine daha dikkat et görüşlerini dile getir sonradan sorun edecek bahanelerin olmaz..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSiz haklısınız kesinlikle yani zaten sevgili olsun ister eşiniz olsun kimse sizin giyiminize karışmaya hakkı yoktur çünkü bu sizin kedni kararınızdır sizin bugün giyiminize karışan ve sizi kısıtlayan yarın her konuda size karışabilir bu durumda da sonuç olarak siz mutlu olamazsınız tek taraflı bir ilişki olur o zaman. bu yüzden de haklı olduğunuz için ayrılmak da çok doğru bir karar vermişsiniz ama zaten fotoğraf da ki elbise de gayet uygun yani karışılması gerekilecek bir elbise bile değil ama olsa da dediğim gibi kimsenin size karışmasına hakkı yok. zaten sevgi de kıskançlık olmaz güven olur sevgiliniz size güvense sizi sahiplenir ve izin verirdi ama o kendi egosunda ya da öz güvensizliğine yenik düşmüş anladığım kadarı ile.
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılfotoğrafta bir şey yok ki ayrıca kimsenin kimseye karışma hakkı yok, seni nasıl tanıdıysa öyle sevmeli, değişmeye çalışmamalı kısıtlamalar hoş değil cahilce geliyor bana, giyim kıyafet insanın beğenisidir tarzıdır tercihidir önemli olan kendini nasıl mutlu hissettiğidir anlayış ve hoşgörülü davranmalı sırf bu yüzden sizden ayrılıyorsa hiç değer vermemiş demektir sevgisinde inanmam böyle insanın doğal olduğu gibisin boş ver değmez, gönlün neyi doğru buluyorsa onu yap... hayatına alacağın insanlar sana saygı duyabilen kişilerden olsun her daim
810 Yorumla- +1 yıl
fotoğrafta bir şey yok mu? senin sevgilini veya eşini de böyle görsünler o zaman 😋😋
- +1 yıl
@asdwsopfkewuw389 burada böyle yazarlar gerçekte sevgililerine dar pantolon bile giydirmezler işte
- +1 yıl
@gerçekçibirii bunu söylemen için beni tanıyor olman gerekir, tanımadığın kişiler hakkında fikrinizi kendinize saklayın
- +1 yıl
Tamam abi olabilir herkes delikanlı olacak diye bişey yok sen sevgilini çıplak gezdir
- +1 yıl
@gerçekçibirii benim delikanlı olup olamam sizi ilgilendiren bir durum değil sizde sevgilinizin uygun gördüğünü yapın.. karışmaya hakkınız var mı sizce
- +1 yıl
Kıskanmayan erkeği kim napsın
- +1 yıl
@gerçekçibirii kıskançlık kısıtlanmak istiyorsan etrafta çok bulursun... sizin gibi bakış açısı olanlara ihtiyaç duymuyoruz zaten
- +1 yıl
ince memed umarım birader sevgilin de böyle bir fotoğrafla görürsün bu site de abazaları tahrik edici şeyler atar bunu normal karşılayan güzel kardeşim
- +1 yıl
p*ezev*nktir cümle değişti
- +1 yıl
@memo5344324342312312 senin beynin iki bacak arasında attığı için bir açık gördüğünde salyasi akan erkek müsveddesi gibi zincirsiz dolaşıyor sokakta... senin gibi zihniyeti bozukları engelleyyim de sitede karışmamak zorunda kalmayayım bir daha
Açıkçası herkes kendi dengini bulmalı ve sen doğru olanı yaptın. Madem sen bu kadar açık giyinmeyi seviyorsun, buna müdahale etmeyecek olan biriyle birlikte olmalısın. Ben de açık giyinmeyi seviyorum ama bunun da benim için bir sınırı var - karşımdaki kişi için de aynı sınır olmalı. Çünkü kısıtlamak hoş bir durum değil. Evet, erkekleri de anlayabiliriz bu konuda. Ama dediğim gibi, sen kendini bir erkek için değiştirmek için zorunda değilsin. O, daha az açık giyinen biri ile birlikte olur, sen ise sana karışmayan biri ile. Herkes kendi dengi ile birlikte olsa hiçbir sıkıntı kalmayacak.
20 Yorumla
+1 yılBaşka erkeklerin sana bakmasını istemiyor ne var bunda? Aslında onunda amacı seni kısıtlamak değil kendiside ister istediğini giymeni iyi hissetmeni ama kendiside bir erkek olduğu için diğer erkeklerin seni gördüklerindeki tepkilerini biliyor. Bu yüzden başka hiçbir erkeğin sevdiği kıza bakmasını istemiyor doğal olarak. Gidip sana bakan her erkekle kavga edemeyeceğine göre yapabileceği en mantıklı şey senin bu kadar cesur giyinmemeni istemek. Bunu seni sevdiği için istiyor başka bir sebepten değil.
525 Yorumla- +1 yıl
Erkek olsanız daha iyi anlardınız neden böyle davrandığımızı. Bakınca bir şey olmuyor diye düşünüyorsunuz belki ama ben sevgilimi başka hiçbir erkeğin hayal bile etmesini istemem. Bunun için sevgilimi hapsedecek değilim elbette ve suç kadınlarda demiyorum asla. Kadınlar ne giyinirse giyinsin erkek bakmamalı zaten bunda hemfikiriz. Ama yine de bakan uçkuruna düşkün sapık aşırı derecede fazla. Bakma kendilerini öyle yansıtmadıklarına, içinde gram sapıklık olmayan insanların içinde bile ne pis fanteziler olabiliyor. Birde o sapıkları düşün. Benim kız arkadaşımın bacaklarına göğüslerine bakıp bakıp kim bilir ne sapıkça hayaller kuruyor ben buna katlanamam. Gidip her sevgilime bakanı dövsem öldürsem hapse girerim, bununda olmaması için yapabileceğim her ne kadar istemesemde sevgilimin bu kadar açık giyinmemesini sağlamak. Bende isterim sevgilim iyi olsun mutlu olsun istediğini giysin yesin içsin ama maalesef dünya düşündüğümüz veya olmasını istediğimiz gibi iyi bir yer değil.
- +1 yıl
Seni de anlıyorum haklısın ama söz konusu sevdiğin kişi olunca buna katlanamıyorsun istesende istemesende
- +1 yıl
Tamam biz sevgilimizi kısıtlamak yerine her gururumuza yediremediğimiz davranışı sergileyen erkekleri dövelim sevgilimize karışmadan kısıtlamadan kendi içimizde çözeriz bu nasıl
- +1 yıl
ya da bu kadar açık giyinmeyen bi kız bulmalıyım
- +1 yıl
Bununla uğraşamam şimdi sen anlamışsındır. Ben seni anladım hak verdim, sende beni anlayıp hak verdiysen sorunumuz kalmadı. Anlamadıysan da yapabilecek birşeyim yok herkes kendi hayatını yaşamakta özgür, başkalarının özgürlüklerini ihlal etmedikleri sürece.
- +1 yıl
İhlal etmiyorum. Bir ilişki karşılıklı tavizler verilerek yaşanır ve ortak bir hayat olur. Aksi takdirde adına "birliktelik, ilişki" denmezdi zaten.
- +1 yıl
@aichaa ne boş yaptın ya görüş sahibi doğru söylüyor azıcık empati kurabilseydin anlardın sevgilin kaslı vücuduyla üstsüz gezse kızlar yiyecek gibi baksa fantezi kursa rahatsız olmazmıydın?
- +1 yıl
@aichaa o da senin genişliğin artık şahsen ben sevdiğim adamı kıskanırdım sen kıskanmıyorsan sevmiyorsun demektir
- +1 yıl
@aichaa neyse senin gibi kalitesiz birine niye laf anlatmaya çalışıyorum sen kıskansan ne olur kıskanmasan ne olur zaten
- +1 yıl
@aichaa tam bir kezbansın sana hiçbir erkek bakmaz zaten anca kekolar o da belki :)
- +1 yıl
Hayatıma giren kadının istekleri ve isteklerim doğrultusunda birbirimizden tavizler veremiyorsak birlikte olmamızın bir anlamı yok herkes kendi hayatını yaşasın.
- +1 yıl
Ben kızlarla gezip tozmaktan keyif alıyorum ve her hafta başka bi kızla yatıyorum diyelim sevgilimde beni böyle kabul etsin o zaman
- +1 yıl
Kabul etmiyorsa birlikte olmayız zaten? Böyle olmamı istemiyorsa bende onun öyle olmasını istemiyorum her şey karşılıklı
Güzel kızsın taşıyorsun giydiğini haliyle dikkat çekersin bilirsin diğer erkekler bakışlarıyla yiyor rahatsız ediyor. Bundan korkmuştur bence oda kendince haklı insan sevdiğine bakılsın istemez. Dengini bulması daha iyi olir.
169 Yorumla- +1 yıl
bunlar istiyor ki biz g*tumuzu başımızı açalım sevgilimiz bizi kıskanmasın erkekler doya doya baksın bize ben g*vat değilim sevgilimi öyle gezdirmem isteyen bana yobaz desin ne derse desin kıskanan erkek sevgilisini böyle gezdirmez zaten ailem böyle bir kızı da kabul etmez dindar ailem kapalı kız eli erkek değmemiş sütten çıkmış ak kaşık çıkartır Allah karşıma bu zamana kız eli bile tutmadım kendim gibi temiz biri bulurum umarım böyle kızlardan uzak
- +1 yıl
nasip :)
- +1 yıl
sevgilim vardı ama yolları ayırdık çok açıktı ailem istemedi böyle bir kızdı tiktok da videolar çekiyordu mesaj yoluyla terk edilmiştim kıskançlık yapıyordum bir andan özlüyorum bir andan kurtuldum diyorum evlendi zaten kurtuldum kendimi özgür hissediyorum
- +1 yıl
eski sevgilim kapalıydı önceden sonradan açıldı ailem tiksindi kızdan
- +1 yıl
dengesiz biriydi ailesi zaten psikolojisi bozuk babası alkolikti
- +1 yıl
amin kolay kolay eleştirmem kimseyi hayat onların hayatı hayırlı geceler hanfendi
- +1 yıl
sahur vakti geldi malum :)
+1 yılHaksız değil, sağdaki sensen. G*vat değilmiş müdahale etmiş. Açık giydirmek ayrı bir şey ultra açık giydirmek ayrı bir şey. Delikanlı adammış, helal olsun. Sen buradaki *m meraklısı erkeklerin “yok neye karışmış, fotoğrafta bir şey yok’ demelerine aldanma. Çoğu g*vatın önde gideni olduğu gibi bir çoğu açık bacağı görünce bana yazar belki kafasıyla aşağıdan verilen komutlarla görüş atıyor. Kısaca helal olsun sevgiline.
160 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısıtlamak ve Kıskanmak arasında elbette bariz bir ayrım var
Seni tanıdığında senin giyim tarzin bu şekildeydi; bu şekilde kabul ederek seninle sevgili oldu.
Ha ilerleyen süreçte, elbette sana karışabilir kiskanabilir bu tarz kıyafet giymene izin vermeyebilir.
Belki de sen kiskanmasindan çok sana karşı baskıcı sert üslubunu begenmedin belki sana kendini anlatamadı.
Sonuç olarak; giyim tarzin hoş olabilir ancak hayatında ki kişi bundan hoslanmazsa olur biter bir daha giymezsin. Tabi karşındaki kişiye sende değer veriyorsan yoksa çok da umursamazsin. Kıyafet yüzünden tartışmaya değmez.20 Yorumla
+1 yılBöyle karısan erkekten hayır gelmez ya gecen sene benimde vardı böyle dar pantolon giysem laf ediyordu crop giysem kasar mı olmak istiyorsun diyordu makyaj yapsam dikkat ekmeye calısıyosun demeler Arkadaslarımla dısarı cıkmama kızmalar bir yerden sonra ailemle cıkmama bile karısır olmuştu baya asosyal yalnız tipe donusturdu beni sonra Allaha sukur bitti ki dısardan gorseler o kadar modern yakışıklı okulun populer cocugunun gerek yuzunjn boyle dag ayısı olması cok sasırmıstım kimse karısamaz sevgilin de olsa
32 Yorumla- +1 yıl
Öylelerni tercih ettiğiniz sürece böyle olur. Sana hiç üzülmedim.
- +1 yıl
iyi g*tunuzu başınızı açın bizde adam diye gezelim ortalıkda müstahak size her şey ortalık sapık kaynıyor böyle erkekleri harcadınız gidin size hiç değer vermeyen birşeyinize karışmayan zibidileri sevin kendinizi artık nerde bulursunuz bilemem
+1 yılOkeye tavlaya dışarıda herhangi bir yemeğe kafeyede böyle gidiyorsan sorun etmesi kıskanması normal adam sana değer veriyorki başkası bacaklarına yiyecek gibi bakınca (ki şu zamanda çuval giysen ona bile tahrik oluyorlar) rahatsız oluyor tadı tuzu kaçıyor demekki istemiyor bunu hemen yok bana karışamaz edemez diye kezbanca yorumlamayın. Ha heryere de bu şekilde giyinerek gidiyosan demekki sende biraz teşhircisin bakılması hoşuna gidiyor demekki.
429 Yorumla- +1 yıl
Teşhircilikle ne alakası var benim fotoğrafımın? Ben 2 yaz önce marmariste giymişim o şortu fotomu sevdiğim beğendiğim için koymuşum kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca ben her giyen kötü niyetlidir demedim sadece dedim ki gideceği mekana göre giyinmeli bi kadın ayrıca diyelim ki ben giyiyorum sevgilim olsa ve deseki ya böyle giyindiğin icin sana bakıyorlar bende baktıkları icin rahatsız oluyorum huzursuz oluyorum keyif almıyorum geçen vakitten dese birdaha asla giymem tutupta giyicem sana ne sen karışamazsın sen kimsin diye kezbanlaşmam.
- +1 yıl
Demek istediğim bir erkeğin değer verdiği bir kadına başka erkekler tarafından bakılması onu rahatsız eder ve açık giyinmemesini istemesi normal bir şey zaten tepki vermiyorsa sıkıntılıdır o adam.
- +1 yıl
Bunun her dediğini kabul etmekle alakası yok ben açık seçik giyinmekten bahsediyorum Şu an sen istediğini giyebilirsin yarın öbür gün sevgilin veya kocan kıskanmayadabilir o sizin meşrebinize kalmış bir durum 😉
- +1 yıl
Yahu sen anlamak mı istemiyosun beni ben mi anlatamıyorum? Diyorum ki değer vermediğim biriyse zaten karışamaz, ama ben değer veriyorsam onunda bana değer verdiğini ve bu durumdan rahatsız olduğunu biliyorsam giymem arkadaş şartmı oramı buramı el alemin erkeklerine göstermek? Diyorum ya sen istediğini giy kimse karışmasın sana kıskanmayan sahiplenmeyen geniş bir bey bulmanı dilerim sana😉
- +1 yıl
İnan ne olduğun ne yaşadığın umurumda bile değil sana sadece bu kafa yapından ötürü acıyorum. Ama yinede güzel dileklerin için teşekkürler 🥳
- +1 yıl
Sude belli ki bakmalarından hoşlanıyorsun hiç burada onlar bakıyor diye giymeyeceğiz falan deme dikkat çekmek güzel görünmek zaten amacın.
- +1 yıl
Kadının erkeğine yemek yapması ne zamandan beri hizmetçilik oldu? Feminizm yolunda mutsuzluk yolunda bol şans size senden aile falan da olmaz
- +1 yıl
Birde kendince laf sokuyor su hallere bak. Senin neyi neden yaptığını biliyoruz. Sen kendi doğanı bilmiyorsun tabi. Senin bu şekilde düşündüğünü bilinçaltın düşünmüyor. Karışamaz he falan demeye devam et sen.
- +1 yıl
@sude1212 O zaman köleler ile betalar ile yola devam sonra da ağlıyorsunuz mutlu değiliz iyi erkek kalmadı diye. Bu kafa ile güçlü bir erkeğin anca takıldığı olursun Sude. Yok öyle batı tarzına göre yaşayıp doğu tarzına göre evlenmek
- +1 yıl
Evlenmene gerek uzun ilişki de kurmaz hiçbir güçlü erkek
- +1 yıl
Aşağılama ile bir yere varamazsın seninle takılıyordu belki ayrıca güçten kasıt fiziksel falan de değil sadece alfalıktan bahsediyorum. Anlamadığın çok belli
- +1 yıl
Yemek yapmaya ne takılmışsın böyle erkek yapamaz diye bir şey yok zaten. Güçten de bir şey anlamadığın şu dediklerinden belki oluyor. Betabux ile sevgili olmuşsun hahaha
- +1 yıl
Kıyafetine karışmaması özgüvenli olduğundan değil muhtaç olduğundan kaynaklı. Bir şeyden rahatsızlık duyup bunu dile getirmekte özgüvensizlik olmaz. Burada seni kaybetmekten korkmak gibi bir durum yok. Sen o kıyafeti giysen de giymesen de aldatmanla alakası yok bu işin ama bunu aklın olmadığından düşünemiyorsun ayrıca işine de gelmiyor. Kadınların çoğu gerçekleri duymak istemez.
- +1 yıl
@sude1212 Hala aynı yerdesin hahahah
- +1 yıl
@sude1212 Betabuxlarla devam et sen sığ kafa hahaha
Kesinlikle haklısın. Kıskanmak ve kisitamak çok farklı şeyler. Senin böyle giyindiğini seninle birlikte olmadan önce görmüştür. Ve bunu bilerek seni kısıtlamaya çalışıyorsa ayrılarak doğrusunu yapmışsın. Hani kıskanılmak güzeldir , tatlı dille söylenebilir ama ben de kısıtlamaya gelemiyorumm.
20 Yorumla
+1 yılkisitlamaya bende karsiyim. sonucta sen sonradan boyle bi tercih yaomadin. boyle bintarzin oldugunu biliyodu. ve buna ragmen mudahelede bulunmasi gereksiz ve sacma bi davranis olmus. kararinda haklisin. ve kararinin arkasindaki dik durusunu takdir ediyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
hadi canim sagdaki mi sensin bende soldaki saniyodum. malum profilindekine en cok soldaki kiz benziyoda. saclarida ayni zaten. soylemesen soldaki sancaktik seni 😂
Soran+1 yılYorumlarin kaç tanesini okudun da böyle Bi yorum yapiyosun
Soran+1 yılBana değil bu soruyu soranlara hakaret ediyosun
- +1 yıl
evet zaten. belliki bunu sormuslar. sirf bos muhabbet olsun diye ya da avelliklerinden. bu soruya maruz kalmasan zaten aciklama yapmazdin. onlar hakareti hak ettiler bence 😂
+1 yılBu açık giyinmek değil. Apaçık giyinmek. Demişsiniz bakan çuvala da bakar diye ama hiç boş yapmayın. Normalde bakmayan bir erkek bile bunu görürse tekrar bakmamakta zorlanır. Yani bu haddini aşan bir açıklıkta giyim olmuş. O yüzden erkek haklı.
Bu arada şöyle yorumlar okudum. " Asla dinleme ", " Ayrılman iyi olmuş " , " Buna göz yuman ilerde onun hizmetçisi falan olur " vs. Nereden geliyor bu kadar karşı çıkmak. Gerek var mı böyle bir şeye? Abi bir oturun karşılıklı, sakince konuşun. Tabi şimdiki sevgililer çıkarı peşinde olunca durumlar böyle oluyor. Gerçekten sevilse bu olmazdı
10 YorumlaModa & Stil konusunda 527 cevap paylaştı. Seven kıskanır derler, ama kırmaz da, kısıtlamaz da. Seven katlanır. Her şey her yerde giyilmez. Sevgi saygı güven karşılıklıdır. Seven ve sevilenler mutlaka pozitif yaklaşıp empati ile bir orta yol bulur anlaşırlar. Sınuç olarak sen haklısın… 😎🌸
10 Yorumla
+1 yılFikrini hangi kelimelerle beyan etti bilemediğim için ne desem boş, sizin aranızdaki bir şey. Muhtemelen o seni, sen de onu az çok tanıyarak sevgili oldunuz. Her şey bu zamana kadar iyiydi de bugün mü kötü oldu. Bence bu bardağı taşıran son damla olmuş sizin için
10 Yorumla
+1 yılGiyiminden rahatsız olacağın biriyle birlikte olmazsın olur biter.. Kısıtlar, kısıtlamaz tartışması da olmaz..
Ben isterim ki, sevdiğim nerde nasıl giyineceğini bilir.. Tesettürlü tercihim de bu yüzdendir.. Çünkü ben kıskanç biriyim..
Kimse sevdiğime benim baktığım gibi bakamaz.. Benim gördüğümü göremez..
40 YorumlaRahatsız olup bunu sana söylemesi başka bir şey, rahatsız olup giymemen için seni engellemesi başka bir şeydir. Kıskanması gayet doğal ama bu durumu seni üzecek kıracak incitecek kadar ileri gitmesi doğal değil. Ayrılmak, "zaten sana ihtiyacım yok" demiş gibi olmuş. :)
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek sevdiği kadını vucud hatlarının başkası tarafından görülmesi istemez evde çırılçıplak gezsin dışarıda ninja olsun ister fakat sana değer vermiyor seni önemsemiyorsa bu zaten hiç önemli değildir daha açık giyinsende kapalı olsanda bir erkek sana karışmak istiyorsa sana değer vermiş seni sevmiştir kaybettiğin kişi sana değer vermiş bunu unutma bundan sonraki sevgilinde sana karismazsa bilki sen onun değersiz birisin olmuşsun olmamissin onun için farketmez yani
20 Yorumla
+1 yılseni benimseyen bir erkek başka bir erkeğin senin bacaklarından veya göğüslerinden etkilenip seninle ilgili fantezi kurmasını istemez.. üzgünüm ama halsızlık ediyorsun.. hem düşünsene, sevgilinin gayet atletik ve kaslı vücudu var ve gömleksiz veya tshirtsiz dışarı çıkıyor ve kızlar yiycek gibi ona bakıyor.. ne hissedersin?
20 Yorumla
+1 yılBirincisi, sevgilin seni kısıtlyamaz öyle bir hakkı yok. Seni olduğu gibi kabul etmeli.
İkincisi, kıyafetini öyle her erkek kaldıramaz bana göre yani gerçekten güzel kardeşim olması lazım bunun için.
Mini etek bile yanında uslu kalır bu ne sfcgljşkfgfadsga
00 Yorumla
+1 yılBu durumda karşılıklı saygı önemli birbirinizin sınırlarına olduğu kadar görüşlerine de önem verirseniz iki tarafta rahat ve mutlu olur. Normal şartlarda kim neden karışsın ki. Sevginin kıskançlığın cilvesi de ek lazım buna hoş görmek lazım konu en sonunda sen kimsin e geliyorsa o saatten sonra zaten daha yürümez o ilişki
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de sen haklısın. Hem şöyle fotoğrafına bir baktım ve giyim tarzında oldukça zevkli birisin. Bu arada dediğin gibi kıskanmak ile kısıtlamak aynı şey olamaz. Örneğin, senin tarzında giyinen bir sevgilim/eşim olsa, şahsen ben karışmam. Ayrıca, abazanlar baksa bile yok saymak yeterlidir. En önemlisi bir çiftin karşılıklı güvenin olmasıdır. Gerisi ise teferruattır.
11 Yorumla- +1 yıl
İkinci güncellemeni okudum ve kimseye karışmadan kendi görüşümü dile getirdim. 🙂
+1 yılNiye aşırıya kaçıyorsunuz anlamıyorum ki.
Erkek arkadaşın rahatsız olmakta haklı, artık insanların giyiminden bile karakteriyle alâkalı ipuçları çıkarıyorlar.80 Yorumla
+1 yılAçık giyinmesini rahatsızsa neden seninle birlikteydik acaba? Çok ilginç, erkekleri anlamak çok zor. Madem öyle tesettürlü biriyle ol kafan rahat olsun😅 bir de kadınlara derler sizi anlamak çok zor diye...
47 Yorumla- +1 yıl
Ben karışamaz oyu verdim ancak baştan nasıl giyindiğini bildiğin birine karışamazsın. Senin tavrın da baştan bellidir zaten. Sonradan değişiyorsa iki taraf da hatalıdır. Kendine tesettürlüyüm diyen çok kişi var dediğine uymayan. Yani kafa rahat olamıyor maalesef...
- +1 yıl
Demek önemli değil ki kadını en başta görüyor değil mi? Tesettürlü ama tesettürle alakası yoksa da bırakır. Başlamaz bile. Yola koyulduğun insana değiş ben böyle sevmiyorum diyemezsin. Çünkü sen onu o haliyle sevmişsin.
- +1 yıl
Sevgi insana bazı şeyleri yaptırabilir ama her sevenden aynı şeyi bekleyemez insan. İnsanlar birbirleri için makul ölçüde değişebilirler. Ben sadece tesettürlü olan birinin bir ihtimal sevdiği için daha fazla dikkat edebileceğini söylemek istedim.
- +1 yıl
Aynen bir miktar kendinden ödün verebilir ama keskin mizaçli birinden beklemek imkansız.
Arkadaş da öyle birine benziyor zaten.
Ayrıca dediğinize katılıyorum makul ölçüde değişebilir isteyedebilirsin ama bu arkadaşın isteği pek makul değil. Düşünsenize kız zaten dekolte takılan birisi sevgilisi olduğu için giyinmemesini istiyor
- +1 yıl
Yani 180 değişen insanlar da var da bu pek doğru değil tesettürlü olan için de açık olan için de. En mantıklısı seveceğin insanı seçerken senin kıyafet algına da uyuyor mu ona bakmak lazım. Ancak bu son söylediğim cümlede ipler kopuyor insan kendi düşüncesinden farklı bir insanı da sevebilir sonuçları da anlaşma olmazsa böyle kötü sonuçlanır.
- +1 yıl
Şimdi anlaşabildik dediklerinize harfiyen katılıyorum🙂🌿
- +1 yıl
Aşağı yukarı birbirimize katıldık böyle bir ilişkinin sonucu bu şekilde olmazdı mesela çünkü keskinlik yok diye düşünüyorum :)
+1 yılGiyiminle beğenip sonra laf söylemesi helal kız sana got olmuştur bi sevgilim saçını sarı yap dedi bende istemiyordum ve sonra gerekeni yapıp ayrıldım😄nxnxnxnxmxxn
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradan tüm kadınlara sesleniyorum kendi yaşadığım tecrübe ile sakın giyiminize instagrama koyduğunuz fotoğraflara vs karıştırtmayın! Neden mi? Benden ayrılan erkek arkadaşım ki bikinili fotoğraf koymaya karşıydı ayrılır ayrılmaz anında profilinde ilk 3 paylaşımı bikinili kadınlar ile ilgili oldu bilmem anlatabiliyor muyum?
20 YorumlaSakın karismasina izin verme kapalı tesseturlu bir bayan olduğum halde eski eşimde çok karışıyordu bana pantolan bile giydirmiyordu bende dinliyordum beni seviyor kıskanıyor sanıyordum ama sonunda beni birakib çok açık bir kadınla evlendi hemde ben hamileyken bana kisitladigi herşeyi ona serbest birkamis
24 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm:'(
- +1 yıl
Karaktersize bak ya, umarım şimdi mutlusunuzdur
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenden kurtulduğu iyi olmuş. Zaten belli ki trolsün teşhirci. Kıskanıyorsa acı çekiyorbu yüzden giymeni istemiyor bunun kadar doğal bir şey yok. Çektiği acıyı dindirmek istiyor. Sen bir yerine bir şey olduğu zaman doktora gitmiyor musun? Bunun psikolojik kısmını yaşıyor.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılBen kıyafet kısıtlanmasından hiç hoşlanmam. Zaten öyle biriyle hiç yapamam. Dekolteli açık giyinmeyi gayet severim.
51 Yorumla- +1 yıl
Hipergamim sağlam diyorsun yani
+1 yılsen haklısın. seni böyle görmüş yanaşmışsa, değiştirmeye hakkı yok
30 YorumlaBunlar baştan konuşulmalı. Hani adam rahatsız oluyorsa yapacak pek bir şey yok böyle görmüş demek ki. Bana göre de bir sakınca yok ama karışıp karışmayacağını zaten başta biliyor olman gerekirdi.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 438 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir. Ben hiçbir kız arkadaşıma bana karışmadığı sürece müdahale etmedim, giyimine kuşamına yaşam tarzına tek söz söylemedim ama şu giyimlede yolda yanyana elli metre yürümedim yürümem. Buda benim özgürlüğüm.
10 YorumlaAllah razı olsun.. Inan bana adama ilik yapmışsın...👏
50 Yorumlasen haklısın. bugün giyimine karışan yarın her şeyine karışır bir kere bile müsaade edilmemeli bu karakterlere. ayrıca üzerindekiler gayet yakışmış bir problem göremedim ben
10 Yorumlaerkekler aslinda diger erkeklerin ne dusunduklerini anladığından bu kısıtlama tavrına giriyor. bu kıyafeti giydigini goren erkeklerin arkadas ortamından olsun kendinden olsun ne tepki alicagini vericegini haberdar olduklarından dolayı rahatsız oluyor. kıskanma da sevgiden olan bi durum bence ayrılık durumuna gelmeden çözülebilir bi konuymus. sağlık olsun
10 YorumlaModa & Stil konusunda 512 cevap paylaştı. Kimse kimseyi kısıtlayamaz ya böyle kabullenir ya da yoluna bakar en doğrusu bu.
Anne baba karışamazken gelip birinin dışarıdan müdahale etmesi çok saçma.10 Yorumla
+1 yılİçinde pislik varsa kapalı olan biri bile aldatır.
20 Yorumla
+1 yılHaklısın.. şalvar da giyse kadınlar yine bakarlar.. o yüzden sen içinden geldiği gibi giyinebilirsin.. her insan özgür olmalı..
30 Yorumla
+1 yılKısıtlayamaz lakin uygun görmediği şeyleri söyleyebilir. Orta bir nokta bulmaya çalışmak yerine sırf bu sebepten ötürü ayrılmak bence anlamsız..
20 Yorumla
+1 yılKarışamaz seni böyle baştan tanımış böyle kabul etmeli. Eğer begenmiyorsa seni değistiremez kapı orada diceksin, demişsin zaten aferin
20 Yorumlagüzel kardeşim olmadığı sürece o giyimle çıkmana her kim olursa olsun rahatsız olur ablacım, istediğini giymekte özgürsün ama biriyle ciddi ilişkiye giriyorsan belirli sorumluluklar da almak zorundasın. Belli ki ciddi bir ilişkiye hazır değilsin o yüzden lütfen delikanlı arkadaşlarımı da can sıkıntısından üzme, hiç girme o işe sen.
00 Yorumla
+1 yılSallıyorum Sevgili olmadan önce biraz daha dikkatli giyinip sonradan farklı giyindiysen yadırgamış olma ihtimali var.
Lakin kimse kimseyi nasıl giyineceğini kısıtlayamaz.
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın giyiminden değil tavırlarından rahatsız olmuştur onunla birlikte olduğunu ve başkalarıyla da birlikte olabileceğini düşünüp sende bu potansiyeli gördüğü için zorlamıştır
00 Yorumlasenle çıkmadan önce sen daha kapalı giyiniyordun da sonradan abarttıysan o haklı ama sen zaten böyleydin seni böyle gördü beğendi şimdi karışıyorsa sen haklısın...
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın haklı yani bu kadar açık giyinmen iyi değil rahatsız olunacak kadar varsın ayrılması senden çok iyi olmuş olmadı kilotla ya da sütyenle falan dolaş
10 Yorumla
+1 yılYani şöyle soyleyim tatlim bu durum onun için önemliyse baştan anlaşma yapsaydı keşke sende hızlı karar vermeseydin iyi olurdu konuşabilirdiniz bi orta yol bulurdunuz
00 Yorumla
+1 yılsevgililer ve eşler birbirleri üzerinde belirli seviyede kısıtlayıcı hakka sahip olmalılar ve karışma haklarıda olmalı ancak bunun dozunu iki kişi ortaklaşa ayarlamalıdır
00 Yorumla
+1 yılErkeğin doğasında olan bişey sonuçta yumuşak erkekler için de performans ve kişilik olarak memnun kalmazsınız kadınlar hep şikayet eder hiç sevmeyi denemezler domuz gibi olsa yine bi kulp bulurlar
00 YorumlaAyrıldığınız iyi olmuş kim o yiğit ona selam olsun. Bence büyük bir kurtuluş oldu senden. Erkek adam sevdiğine bakılmasını istemez karışması normal
20 YorumlaKimse kusura bakmasın, herkes özgürdür ve istediğini giymek serbesttir. Sevgilin kendini tatmin edecek diye giyimine karışmaya hakkı yok.
10 Yorumla
+1 yılSana saygı duyması önemli tabi bu erkelrin kadınları hayvanlaumis gibi istediği yöne çevirme merakı saf
10 Yorumlakisitlayabilir diyenlerin hepsi erkek yazik OEJQOEJAOSJ kiyafetin cok guzel dogru olani yapmissin onlara aldirma
10 Yorumla
+1 yılBu tip insanlar seni bu halinle beğenir sonra elde ettikten sonra sürekli değiştirme çabaları vs aşırı boş
10 YorumlaÖzgürlüğü sadece açık saçık giyinmeyle ölçmek saçmalık. Her kıskançlığına aynı tepkiyi veriyorsan, farklı tabi.
10 YorumlaBence tarzın harika kimsenin seni kısıtlamasına izin verme, kendinden taviz verme, seni kabul eden de böyle kabul etsin
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın herkesin kendi bedeni kendi düşüncesi kendi giyimi kimsenin kimseye karışmaya hakkı yoktur.
00 Yorumla
+1 yılŞu fotoğrafa bakınca taş gibi oluyor yani böyle hissetmeyen erkeğin erkekliğinden şüphe ederim çocuk haklı eğer sevgilinse buna karışsın bi zahmet
00 YorumlaAma şu durumda var Giyiminden bir nebzede rahatsızlık duymuyorsa sizi sevdiği için değil sevmediği için pek umrunda olmaz
00 YorumlaBen olsam direkt yolu verirdim. Teşhircilik yapan birisiyle asla olmaz. Fb kısıtlamaz bir de bunu eklemişsin :D fb giper geçer.
10 Yorumla
+1 yılKendi özel alanına kimseyi karıştırma. Değerli olan sensin, kaybeden o. Bunu zamanla anlayacak. Kimse için taviz verme..
00 Yorumla
+1 yıl😅 yüzdeliğimn cevap oranına bakınca🤣
Cevap ortada..11 Yorumla- +1 yıl
asdsajdajsdh. Dünyanın en iyi yorumu. Sırf bunu beğenip yorum atmak için hesap açtım. Cevap ortada sakdsahgdsagda. Harbidende %50 %50 nerede ise. İki anlamdada Cevap ortada. Giyimine karışılcak bi durum yok. Çünki ARKADAŞ BİŞİ GİYMEMİŞ Kİ. çıplak baksana
- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat