Arkadaşlar ya ben hiç olmayacak birinden hoşlanmaya başladım hiç olmayacak bir zamanda?

sınav senesi birde ya olay şöyle oldu bir arkadaşım vardi işte bana beğendiğin erkek tipini şöyle dedi (normalde 2 yıl önce aynı soruyu bir arkadaşım daha sormuştu onu cevaplamamistim) neyse anlattım yeşil gözlü, uzun , kaslı, kumral falan diye sonra bu arkadaşım sevgili yaptı pek tatlı oldular maşallah neyse özendim ister istemez herkesin var ben hiç bilmiyorum öyle duyguları ilkokul aşkım bile olmadı neyse ben ağladım kimse beni sevmeyecek mi falan diye sonra Allah'ım sen bana yetersin dedim yattım sabah bir gittim sınıfa böyle tam anlattığım gibi bir çocuk girdi sık sık bakıyordu falan sonra baktım fikirler, mizah anlayışı falanda uyuşuyor 🥹 ben dedim ki Allah gönderdi bir sevindim varya sonra yine konuşuyoruz falan çocuğun deist olduğunu öğrendim yıkıldım abi 😭 arkadaşıma anlattım ben sizi yaparim dedi hatta bence Allah gönderdi sen onu müslüman edeceksin dedi ama karisilir mi bilmem ki utanırım hem ben

Arkadaşlar ya ben hiç olmayacak birinden hoşlanmaya başladım hiç olmayacak bir zamanda?