Biri beni çok seviyor ama o ne kadar severse sevsin ben sevemiyorum, o yüzden ara verelim dedim. İleride onu sevebilir miyim, ilgi duyar mıyım?
2 ay
Cevap
5Cevap
Sevemezsin ikinize de zindan olur hayat
o yüzden fazla goturmeden bitirdim ama acaba geri yazar miyim diye düşünüyorum
ne biliyim iyi çocuktu
öyle maalesef kendimi zorladim ama olmadi ilgi duyacaksam bile simdilik hayatimda olmasin dedim yoksa bana ilerde umit verdin hep diyecekti
evet
Biri beni çok sevse bende onu severdim.
bilmiyorum ben sevemedim ya da sevme donemimde degilim
her zaman bir ihtimali vardır.
başta sevdim sonra soğudum birden kendim de anlamadım
çok fazla dib dibe olunca olur o tür soğumalar
dip dibe de değildik ama o fazla ilgi duyuyordu biraz arkadas gibi kalalim dedim bu sefer de erkek arkadasiymis gibi davraniyor sogudum
daha ne istediğinizi bile bilmiyonuz olum siz
az ne istediğinizi bilipte konuşun
dediklerimi anlamiyor ki bana erkek arkadaşın gibi davranma diyorum sen boyle istemedin mi diyor
haha
çekilmez öyleleri zie et daha iyi olmuş
iyi saf bi çocuktu ama olmadı sevemedim
yapacak bişey yok olan olmuş artıkın safların genelde sonlara doğru gözü açılıyor bi şekilde belkide şu an jilet gibi olup başka kızlarla of of :D
yok ya öyle biri değildi
yaşlar kaçtı usta sizin ne kadar oluyor ayrılalı
19 yasindayim sevgili değildik
he bişi olmaz aslan daha gençsin bulursun daha iyi birini seversin tam gaz ileri bak
durmak yok BAM BAM
ben birdaha uzun iliski yapmicam ya lanet geldi resmen sevemiyorum kimseyi
aslında sen şurdan kaybediyorsun sürekli arayış içinde olup istediğini bulamayınca kendine kızıyorsun ve soğuyorsun daha çok herşeyi akışına bırak illaki çıkar karşına birisi rahat ol
birini aramiyorum ama ciktiginda da geri itiyorum eskisine alışmışlık var bende ondan yeni biriyle tanismak zulüm gibi geliyor
o bi tık zor yeniden tanış et falan filan
aynen
Yok.
Zor bence
Yok gel sevelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçinde şu an sıfır kıvılcım varsa, onu ileride deli gibi sevme ihtimalin çok düşük ama sıfır da değil diyemem 😅 Bazen zamanla alışkanlıktan hoşlanma doğuyor ama bu genelde “kıvılcım yok ama saygı, çekim, merak var” durumunda oluyor 💫
Eğer yanında kendini rahat, güvende, mutlu hissetmiyorsan, sadece “beni çok seviyor” diye devam etmek sana da ona da haksızlık olur 🥺 Zor bir durum gerçekten… Sence ona karşı en ufak bir merak, minicik de olsa çekim var mı, yoksa tamamen sıfır mı? 💭💔