Hiç olmayacak birinden hoşlanıyorum?

Ben 80-85lik ortalama bir öğrenciyim eşit ağırlıkçıyım iki yıldır bir çocuktan hoşlanıyorum çocuk sayısalda. Sınavlarımızı kelebek sistemiyle oluyoruz sınavların birinde karşılaştık tanıştık bile denemez sadece bana doğru baktığını fark edip bende bakmayı sürdürmüştüm sınav esnasında bir iki kez daha yaşandı şimdi diyeceksiniz ki bundan mı etkilendin birini sevmek öyle kolay mı evet haklısınız ama öyle daha öne hiç konuşmadık ama özellikle o sınavda ve ara sıra göz göze geliyoruz okulun en yüksek ortalamaya sahip ve en çalışkanlarından biri ilişki kurmaya da pek açık gibi değil instagram da takipçisi çok az neredeyse hiç bir şey paylaşmıyor (sadece etiketlendği stleri geri atıyor ajöxncöms) adım atmayı düşünmüyordum ama yazın ortasında ilk önce fake bir kız hesabı açıp ona ve en yakın arkadaşına istek attım iksi de dönüp gt yaptılar sonra yine ona ve en yakın arkadaşına istek attım (biliyorum çok adım sayılmaz ama benim için bir adım çünkü daha önce hiç ilişkim olmadı ve birine karşı bir şeyler hissediliyorsa ne yapılır bilmiyorum) arkadaşı isteğe döndü ama o silmedi de kabulde etmedi bende 1 ay sorma falan isteği sildim. Açılsam başarı durumlarımız, ilişkiye açık olmayışı, sınav yılımızın olması VS sebeplerden çekingenliklerim var ve onun da yine bu nedenler doğrultusunda onaylamayacağını düşünüyorum görüşlerinizi dinlemek isterim
Hiç olmayacak birinden hoşlanıyorum?