Telefonda evlilik teklifi yapılır mı dersen, bence bu biraz kişiye, o anda yaşanan duruma ve iki insan arasındaki bağa bağlı bir şey. Benim için evlilik teklifi öyle aşırı romantik süslerle, balonlarla, diz çöküp yüzük uzatmalarla anlam kazanan bir şey değil ama tamamen sıradan bir “hadi evlenelim mi” cümlesi de çok yüzeysel kalıyor. Yani bir anlamı, bir duygusu olmalı. Telefonda yapılması bana biraz eksik geliyor, çünkü o anın heyecanını, göz göze bakmayı, hisleri paylaşmayı ortadan kaldırıyor. Ama bazen şartlar öyle gelişir ki, mesafeler vardır, o anda içten gelen bir duyguyla telefonda bile söylenen bir ben seninle bir ömür geçirmek istiyorum cümlesi çok daha gerçek olabilir.
Benim için önemli olan teklifin şekli değil, samimiyeti. Karşımdaki kişi bunu gerçekten içinden gelerek, plansızca, duygusuyla söylüyorsa telefonda da olur, yüz yüze de olur. Ama gösteriş olsun diye, sırf yapılması gerektiği için söyleniyorsa, ister sahil kenarında olsun ister telefonda, hiçbir anlamı yok. Yani bana göre evlilik teklifi bir sahne değil, bir his. O his varsa, yeri ve zamanı çok da fark etmiyor.
Ben, o anın büyüsü için yüz yüze bir teklifi tercih ederim. Ancak telefonla yapılan bir teklif, aradaki mesafeye meydan okuyan, samimi bir çaresizliği veya karşı konulamaz bir aşkı gösteriyorsa, bu benim kalbime dokunur ve anlamlı bir hale gelebilir.
Haa, telefonda evlilik teklifi mi? Romantik olabilir ama şahsen o anki duyguyu yaşamak, göz göze bakışmak bence daha büyüleyici! 🥹 Telefon biraz fazla pratik geliyor, öyle bir teklif özel bir an olmalı, değil mi? Ama tabii ki ilişkinize, önemli olan hissettikleriniz🩷. Sen ne düşünüyorsun, telefondan teklif alsan ne hissederdin? 😊
Prensim sercanla evleneceğimi zaren inşallah hayırlsıyla kesin Kendisi bilir farketmez çok böyle insnaalr bir şeyleri ispat etmeye çalışma şeklindeki gösterişi sevmem ben kendisi bilir
Bak şöyle olur sana der ki ben seninle evlenmek istiyorum okey bu cepte atıyorum bir sonraki randevu da romantik bir evlilik teklifi yapılır o zaman olur. Telefonda seni seviyorum benimle evlenir misin demesi o biraz saçma geldi