Selam ♾️ Sevgilinize telefonda evlilik teklifi yapar mıydınız, veya size edilseydi ne tepki verirdiniz. ya da Sevgilinizi bir yere çağırıp ona telefonda edip daha sonra direk sürprizi göstermek gibi düşünceniz oldu mu.

Selam ♾️ Sevgilinize telefonda evlilik teklifi yapar mıydınız, veya size edilseydi ne tepki verirdiniz. ya da Sevgilinizi bir yere çağırıp ona telefonda edip daha sonra direk sürprizi göstermek gibi düşünceniz oldu mu.

Ciddiye almazdım. Gösterişli teklifleri seviyorum uçak gösterisi falan olmalı jdjddb şaka şaka asla öyle gösterişli şeyleri sevmem ama ciddiye alınacak bir teklif sunmalı
Ben evlenecek kızı bulursam evlenme teklifi gibi formalitelere girmem. Süreç kendiliğinden nikah dairesine doğru gider zaten. Öyle Yeşilçam romantik draması tarzında aşk yaşamayı sevmiyorum ben. Hiç kimseye çıkma teklifi de etmiyorum. Ortamda kıza bir şekilde proaktif olarak yürüyüp tanışıyoruz ve iletişim kuruyorum. Birkaç gün sonra telefon numarası vatsap Instagram derken her yere çıkmış oluyoruz zaten.
Ben konsepte bağlı değerlendiririm. Cidden kâlbimi fethedebiliyorsa uzaydan bile evlilik teklif edebilir sevdiceğim.
🍀😎
Yapılmaz :D
Teşekkür ederim 🥳
Rica ederim 🥳✨
Cevap
13Cevap
Oldu nikahı da telefonda kıyalım derdim..🤣 Öyle saçma şey mi olur.. Yüzyüze olmayacaksa ne anlamı kalır teklifin.. 😄
Telefonda yapılmaz şaka mı bu ama eğer fazla uzak mesafe ilişkisi ise o olabilir istemeseler ben İtalya dayım sevdiğim kadın Japonya da 😄🤷♂️
Yok ya zahmet etmesin aramakla mail atsın direkt 😂😂
Soru fikri geldi aklıma abla 😂😂
:D ahah ilham kaynağı oluyorum sürekli sanırım
Kesinlikle abla sürekli gel sorularıma :D ✨
Geliyorum kaçırmıyorum merak etme kardeşim :D ✨
Cansın ya :D ✨
Sen de öylesin :D ✨
Yüzyüze olsa daha iyi. Belki şarjım yok alla alla sjdj
Mail atar sonra okursun sdjsdj :D
Olabilemez fjsdj yüzyüze olsun evet diyip sarılmam lazım hemen😄
Gözlerim gözlerine değsin.. öyle söylesin. Abartı gösterilerle sosyal medyalarda şov yapmadan.. sade ve sadece bize özel olmalı. Bana kalsın bu özel an.. hatırası ben de kalsın.. sadece ben bileyim.
Anlamlı olmalı bazı şeylerin yeri ve zamanı olmalı.. sonuçta 1 kez evleniyorsun.. olmaz telefonda
Ben yapmazdım 😄 ama sevgilim evlilik teklifi edecek olsaydı bunun telefonda veya yüzyüze olmasını sorun etmezdim sanırım sjsjs
ararsa çekmiii
Çok saçma olur, göz göze, gözlerinin içine bakarak evlilik teklifinde bulunmak çok daha doğru olacaktır.
Telefonda teklif etsem kabul edermisin? @oktaytetik 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Düşünmem lazım
@oktaytetik fazla naz yapma bence 🤣🤣
Allah Allah neden
@oktaytetik adresini biliyorum kacırırım seni bana göre hava hoş🤣🤣🤣🤣🤣
Olarrr
@oktaytetik 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Çocuğu da kablolarla akımla falan yaparlar heralde onlar😂
Evlenme teklifi yapılmasından yana değilim bilmiyorum 🤷🏿♀️
Yüzyüze olması daha tatlı hatıralar bırakır ama arada mesafeler varsa ona da okeyim
Barış yapılmaz hayırdır evleniyor musun?
Aynen yarın düğünüm var
Beni neden davet etmiyorsun çapkın şey?
Gizli bilgiydi ondan
Benden nasıl saklarsın hani ben senin her şeyindim?
her şey derken?😅😅
@QueenOfSea Sen anlamazsın ben onun biricikiydim
Saygı duyuyorum🤣🤣🤣
Uzaktan bi ilişkiyse yan yana gelmek o an için zor bi olasılık olsa dahi sabredilmeli böyle anlar el ele göz göze daha içten olur
olabilir 🤣🤣
😂😂
Gösteri istemezdim utanır ağlarım. Telefonda olması iyi fikir.
Nikahı da görüntülü kıyarlar artık 🤭
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yüzyüze yapmak bence daha güzel olur.
Olmaz öyle şey
Olmaz tabiki çok saçma
Yapılmaz evlilik teklifi özel bir şey
Önemsemem hiç bir şekilde..
Çok alakasiz olur cidditeiz olur
Yapılmaz. Yüz yüze olmalı
Yapılmaz ve asla ciddiye alınmaz.
Bence gayet güzel neden olmasın ki 😊
Böyle bir hanzoluk yaşamasın hiç bir kadın