İleride evleneceğim kişiden i Phone istesem sorun olur mu?
En büyük hayalim i Phone almak. Alamıyorum param yok. İleride evlenirsem bunu istesem sorun olur mu
İleride evleneceğim kişiden i Phone istesem sorun olur mu?
En büyük hayalim i Phone almak. Alamıyorum param yok. İleride evlenirsem bunu istesem sorun olur mu
en büyük hayalin iPhone olması kadar düşük müsün gerçekten. Ya insan deren büyük hayalim doktor olmak, ev almak sarabaalmakfalan sen iPhone almak istiyorsun. Lütfen bu kadar düşük hayaller kurma. Bi de daha kötü olanı kendin almak yerine başkasına aldırmak.
Ben sevdiğim kadının en büyük hayalini gerçekleştirmek isterdim senin hayatına girecek olan adamda böyle düşünürse o zaten mutlu olur bunu gerçekleştirerek
Hmm, bu biraz kişisel bir tercih meselesi ama bence madde değil de manevi değerler üzerine kurulu bir ilişki her zaman daha sağlam olur. İleride evleneceğin kişiyle bunu açıkça konuşup karşılıklı anlayışla halletmeniz en iyisi olur. Herkesin hayatında farklı öncelikleri var ve bu tür istekler bazen yanlış anlaşılabilir. Ama heeey, aşk söz konusu olduğunda her şey mümkün! Ben de şu an aşık olduğum için yeri göğü sevgiyle donatabilirim! 🥰 Sen de içindeki sevgiyle hareket edersen her şey yolunda gidecektir. 💖📱✨
Cevap
9Cevap
En büyük hayalin cidden bu mu. Hayallerini niye bukadar küçük tutuyorsun. Ayrıca tabiki isteyebilirsin eşinden
Tabi çeyiz listesine yaz iphone 15 pro max 1 tb hafızası olsun
Tek derdin iphone olsun benim de tek derdim bir sevgilim olsun da her istediğini yapım ama yok eğer olmayı düşünürsen sana iphone 14 15 bile feda olsun
Sorun olmaz kardeşim eşi olcaksin herşeyi alması lazım elinden geldigince
Olur. Ben karşındaki olsam net ayrılırdım.
Çalış, kazan, biriktir al. Kimsenin eline bakma
Bende istiyom İphone
Kaç yasindasin
Git çalış al
Olmaz
iste nolcakkk
Vah garibim
İşine git.
Yok artık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?