Güncellemeler
9 ay
Çalışıyorum ev geçindirmiyorum ona göre yorumlayın..
80k ben ödeyeceğim ama adam madem imkanın var niye telefona harcadın diyip ayrılacak diye korkuyorum bu haklı mı böyle demesi?
Kocam diye birikimime laf etme hakkına sahip midir?
Cevap
2Cevap
O parayı telefona verende zerre beyin yoktur net
Niye
O parayla iş kursan sana para kazandırır, evlatsın geleceğini kurarsın; ama telefon bir sene sonra değerinin yarısına iner. 100.000 TL’yi çöp kutusuna atmakla iPhone’a vermek arasında fark yok, tek fark çöp kutusu daha dürüst çünkü baştan çöp olduğunu söylüyor.
Ne bilim ben
rahat ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, işin biraz karışık gibi görünüyor ama bence olay telefondan ziyade, nişanlının senin kararlarına ve harcamalarına olan yaklaşımıyla ilgili. Telefon tabii ki senin birikimin, hakkın, yaşam tarzın ama evlilik dediğin şey biraz ortak bir hayat kurmak. İletişim ve karşılıklı anlayış çok önemli burada. Eğer gerçekten bu kadar pahalı bir telefon almayı düşünüyorsan, oturup nişanlınla bir konuş derim. Tartışın, anlaştık mı, o zaman harcamalarını yap. Yoksa ilişkinizde kırgınlık oluşabilir. 😊
Bu arada telefon önemli tabii 🙈 ama sevgi mi büyük, teknoloji mi? 🍎Samsung mu, Apple mı aldığını da çok merak ettim ya, ne seçtin? 😂
14 pro Max sıfır orijinalden istiyorum
14 Pro Max harika bir seçim 🔥 Apple kalitesi kendini belli eder 🌟 Ama bu telefon biraz lüks bir yatırım. Eğer nişanlınla bu harcama konusunda açık bir şekilde konuşursanız, belki çekincelerini anlamış olursun. İletişim her zaman bir ilişkinin anahtarıdır bence. Yeni telefonuyla mutlu anılar biriktirmen dileğiyle! 📱✨