Aşk İlişkileri Evleneceğim ama devamlı altımı ıslatıyorum sevgilimin haberi yok söylesem mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hebele hübele Evleneceğim ama devamlı altımı ıslatıyorum sevgilimin haberi yok söylesem mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gerçekçi-kişi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben açıkçası evlendiğimin 2. günü soluğu adliyede alırdım yalan yok. Daha kahvaltı bile yapmadan. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O kadar mı kötü vaka Yorumla gerçekçi-kişi +1 yıl Malesef öyle. Alınmaca darılmaca olmasın ben içimden geldiği gibi yazdım. Bence açık açık konuş bu durumları. Yorumla
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Elbette söylemen lazım. Yaşarken öğrenmesi hoş olmaz. Seviyorsa seni, böyle de kabul edecektir muhakkak. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben de uzun yillar bez kullandim.Bence soylemelisin. Bilmeye hakki var. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Guncelleme neyin nesi Yorumla
Anaconda2841 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl poponu çekiyon da yüzünü neden çekmiyon?😃 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dalgamı geçicen ayıp ayıp ! Hem o netten alınma Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne yaptın merak ettim 0 28 Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Altıma işiyorum evleneceğim diyorsun da ondan Yorumla Soran +1 yıl Ha bez takıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgiline söyledin mi peki Yorumla Soran +1 yıl Yok neden sordun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Sende demı var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok hayır ben bir arkadaşıma işerken görmüştüm de öyle bir soru açtım sonra işeme yazdım bakalım ne var ne yok diye bu çıktı karşıma Yorumla Soran +1 yıl Görünür olsana bi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀😀😀 Yok Yorumla Soran +1 yıl Cekınme ya gızlen sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya böyle konuşmak yeter işte Yorumla Soran +1 yıl Rahataız etmem kı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yalnız bir şey daha sorabilir miyim böyle idrar kaçıranlar idrar fetişi falan oluyormuş yani ilgi duyuyormuş idrara sende de öyle bir şey var mı Yorumla Soran +1 yıl Benım baska şeyi fetişim var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neye diyeceğim özele gel diyeceksin hadi ben kaçtım Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız etmem dedıysem etmem sadece kımsın merak ettım ozwlden yqzmam Yorumla Soran +1 yıl Nerdesın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdayım Yorumla Soran +1 yıl Söz verıyorum ozelden yqzmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya ben senin kim olduğunu merak ediyor muyum ama Yorumla Soran +1 yıl Üzdün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ✋✋✋✋✋ Yorumla Soran +1 yıl Kıb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne Yorumla Soran +1 yıl Görün işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben gidiyorum çok tatlısın öptüm 💋💋💋💋 Yorumla Soran +1 yıl Analtacaklarım bıtmedıkı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben açıkçası evlendiğimin 2. günü soluğu adliyede alırdım yalan yok. Daha kahvaltı bile yapmadan.
O kadar mı kötü vaka
Malesef öyle. Alınmaca darılmaca olmasın ben içimden geldiği gibi yazdım. Bence açık açık konuş bu durumları.
Elbette söylemen lazım. Yaşarken öğrenmesi hoş olmaz. Seviyorsa seni, böyle de kabul edecektir muhakkak.
Ben de uzun yillar bez kullandim.
Bence soylemelisin. Bilmeye hakki var.
Guncelleme neyin nesi
poponu çekiyon da yüzünü neden çekmiyon?😃
Dalgamı geçicen ayıp ayıp ! Hem o netten alınma
Ne yaptın merak ettim
Neyi
Altıma işiyorum evleneceğim diyorsun da ondan
Ha bez takıyorum
Sevgiline söyledin mi peki
Yok neden sordun
Merak ettim
Sende demı var
Yok hayır ben bir arkadaşıma işerken görmüştüm de öyle bir soru açtım sonra işeme yazdım bakalım ne var ne yok diye bu çıktı karşıma
Görünür olsana bi
😀😀😀 Yok
Cekınme ya gızlen sonra
Ya böyle konuşmak yeter işte
Rahataız etmem kı
yalnız bir şey daha sorabilir miyim böyle idrar kaçıranlar idrar fetişi falan oluyormuş yani ilgi duyuyormuş idrara sende de öyle bir şey var mı
Benım baska şeyi fetişim var
Neye diyeceğim özele gel diyeceksin hadi ben kaçtım
Rahatsız etmem dedıysem etmem sadece kımsın merak ettım ozwlden yqzmam
Nerdesın
Burdayım
Söz verıyorum ozelden yqzmam
Ya ben senin kim olduğunu merak ediyor muyum ama
Üzdün
✋✋✋✋✋
Kıb
Ne
Görün işte
Ben gidiyorum çok tatlısın öptüm 💋💋💋💋
Analtacaklarım bıtmedıkı
Söyleme soğur senden. Tedavi ol bir an önce.
Evet söylemen lazım
Trol
Ne trolü 😒