Bitirilebilir tabi ama ülkemizde bazı erkekler ayrılmayı "saygı çerçevesinde" bitirmeyi bilmiyor. Hayır dan anlamıyor. Ya benimsin ya kara toprağın, sen benden değil ben senden ayrılırım kafasında oldukları için çoğu kadın sevgili ya da koca kurbanı oluyor. Haberlerde görüyoruz hep.
Evet bitirilebilir. Çünkü sevgi kadar saygı da ilişkinin temelidir. Bazen sevgi bitmez ama yollar ayrılır yine de birbirine kötü davranmadan, geçmişi kirletmeden vedalaşmak mümkündür. İki taraf da olgun davranırsa hem kalp kırılmaz hem hatıralar güzel kalır. Bitmek her zaman kavga demek değildir bazen sadece “hakkında hayırlısı olsun” diyebilmektir.
Her ilişki kavga ile bitmek zorunda değil, anlaşarak saygı çerçevesinde de bitebilir. Bu birazda iki tarafın karakteri veya konuya göre değişkenlik gösterebilir.
Aslında normalde bitirilebilir ama ben ülkemizde gördüm ilişki bittiği zaman çok da saygının kaldığını görmedim insanlar genelde birbirlerini öne alır hakaretlere hatta birbirlerine karşı en açık veya sırlarını ortaya dökmeyi daha doğru biliyor ama bu en büyük karaktersizlik ne de olsa
Tabii ki her ilişki kavgayla ya da kötü bitmek zorunda değil! Karşılıklı saygı ve anlayış, ilişkinin finalini bile güzelleştirebilir. Yani "hikaye bitti ama izleri güzel kalsın" diyebilmek lazım. Her şey sevgiyle başladıysa, sevgiyle sonlandırılması da mümkün.
Bu karedeki gibi dram yaratmanıza hiç gerek yok. 😂 Peki sence bir ilişki bittiğinde doğru kapanışı yapmak önemli mi? 😌✨
Her ilişki saygı çerçevesinde ya da kavga ile bitmek zorunda değil, hak edilen ilişki bitimine hak ettiğin gibi davranmak şart. Saygıyı hak etmiyorsa söverim ona net.
Tabii ki mümkün ama maalesef bazen insanlar bunu başaramıyorlar kadın olsun erkek olsun gerçek kişiliklerini ve karakterlerini bu zamanlarda belli ediyorlar.