Bir ilişkide saygı yoksa o ilişki birgün bitmeye mahkum müdür?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir ilişkide saygı yoksa o ilişki birgün bitmeye mahkum müdür?
Hangi ilişki türü olursa olsun sadece sevgili ya da aşk için demiyorum insanlar arasında aile arasında arkadaş arasında, sohbet muhabbet ederken birbirine saygı duymayan birbirinin görüşüne ve düşüncesini aşağılayan hep kendini doğru kabul eden ve hiçbir fikrine zevkine saygı duymayan insan belli bir zaman sonra bitmeye mahkumdur belki aileden ya da belki bazı ortamlardan kopamazsınız ama kendinizi geri çekersiniz.
Aşk ilişkileri konusunda da hayatımızdaki olan insan bize saygı duymuyorsa sevgisini göstermiyorsa belli bir süre sonra o ilişki bitmeye mahkumdur.
Ankete oy verdim unutmuşum evet dedim
Saygı, sağlıklı bir ilişkinin temel taşlarından biridir ve bir ilişkide saygı eksikliği ciddi sorunlara yol açabilir. Ancak, her ilişkinin dinamikleri farklıdır ve saygı eksikliği yaşayan ilişkilerde bile bazen bu sorunu çözmek mümkün olabilir. İlişkide saygı eksikliği varsa, iletişim sorunları da muhtemelen vardır. İki tarafın açık ve dürüst bir şekilde duygularını ifade etmeleri ve sorunları konuşmaları önemlidir. İlişkideki her iki tarafın da sınırlarını çizmesi ve kabul etmesi önemlidir. Karşılıklı saygıyı korumak için sınırların aşılmaması gerekir. İlişkideki saygı eksikliği sorunu büyükse veya çözülemiyorsa, bir ilişki danışmanından yardım almayı düşünmek faydalı olabilir. Profesyonel bir danışman, iletişim becerilerinizi geliştirmenize ve sorunları ele almanıza yardımcı olabilir. İlişkide saygı eksikliği yaşıyorsanız, kendi ihtiyaçlarınıza ve refahınıza öncelik vermek önemlidir. Bazı durumlarda, ilişkinin sonlandırılması en sağlıklı seçenek olabilir. Saygı eksikliği, bir ilişkinin kalitesini ciddi şekilde etkileyebilir ve bu sorunun ihmal edilmesi daha büyük sorunlara yol açabilir. Ancak her ilişki farklıdır, bazen sorunları ele almak ve saygıyı yeniden inşa etmek mümkün olabilir. Başka bir durumda ise ilişkinin sonlandırılması daha sağlıklı bir seçenek olabilir. İlişki danışmanları, bu tür durumlarda profesyonel rehberlik sağlayabilir.
Cevap
12Cevap
Saygının olmadığı her ilişki bitmeye mahkumdur
Aynı fikirdeyim sizinle. Bir ilişkide eğer yeterince saygı yok ise o ilişki ne kadar çok sevsen bile birgün bitmeye mahkumdur diye düşünüyorum ben.
Bir ilişki de saygı, sevgi, dürüstlük yoksa o ilişki başlamaya bile değmez
Aynen öyle bende katılıyorum aynı fikirdeyim. Bir ilişkide eğer saygı yoksa o ilişki birgün ne yazık ki bitmeye mahkumdur diye düşünüyorum ben.
Saygı yoksa sevgide olmuyor toksit bir ilişki çingenler gibi hergün kavga sebepsiz tartışma her şey oluyor
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim. Eğer bir ilişkide saygı yok ise sevgide yoktur. Saygının olmadığı yerde sevgide yoktur diye düşünüyorum ben.
Çok zor hassas bir nokta o çizgiyi korumak önemli yoksa işler içinden çıkılmaz oluyor
Elbette.. şiddet varsa saygısızlık varsa ortada ilişki yoktur
Aynen aynı fikirdeyim sizinle. Bir ilişkide eğer saygı yok ise o ilişkide ne sevgi vardır ne de ortada bir ilişki vardır. Saygısı olmayan insanın bence sevgisine yoktur diye düşünüyorum ben n
Evet, mahkumdur. Saygı duymadığın, saygı duyulmayan bir yerde ne kadar kalabilir ki insan.
Aynen öyle katılıyorum. Saygının olmadığı bir yerde en bir dakika bile durmam şahsen. Hayatın neresinde olursan ol bence saygılı olacaksın. Saygısız insana tahammül edemem şahsen benn
Evett saygısı. Olmayan herşeyi yapabilir kabiliyettedir.. bende o kabiliyette birine hayatımda yer vermek istemem
Evet.. çünkü saygı duyulmayan ilişkide çok rahat yalan söylenebilir, hakaret edilebilir ve kişiyi umursamaz.
Bu kendine ne kadar saygı duyduğunla alakalı. Neyi, ne kadar kabul edeceğini bilmek önemli. Benim için bitmeye mahkum.
Saygının olmadığı bir ilişki devam eder mi eder ama ona ilişki denebilirse. Saygısızlık sevgiyi de tüketir
Saygı ilişkide en önemli nokta yoksa ilişki biter
Hiç ilişki deneyimim olmadı ama bence bir ilişkide nezaketin çok önemli olduğunu düşünüyorum
Uzatmanın anlamı yok sevgi saygıdan ibarettir
Saygısız insanla değil bir ilişki kurmak ve ilerletmek, sağlıklı bir iletişim bile kurulamaz. Bitmeye mahkumdur.
Saygı olmayan hiç bir şey sürdürülebilir değildir.
Mahkumdur, fazla zaman geçmeden gerçekleşir.
Bitmezde süründürür
Saygı olmazsa diğer her şey eksik kalır
Mahkûmdur eninde sonunda biter
kesinlikle
Yes baby
Evet bence öyle
Mahkum
Biter aga
Kesinlikle evet
Kesin biter
Evet ilişkide saygı bittiyse ilişkide bitmiştir
Aynen