Mahkumdur
Değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Selamlar efendiim.
Bence her koşulda o saygının sağlanması en büyük şartlardan biridir. Birkaç şart varsa zaten en ilki saygıdır abisii. İnsanların kendilerine zaman ayırması olsun, bazen yalnız kalmak istemesi olsun, her zaman konuşmak, görüşmek istememesi olsun saygı duyulması gereken şeylerden birkaç tanesidir misalen sadece. Bu ve bu gibi şeyler ve bir ilişki kesinlikle saygısız kaldırılacak hareketler değil. Kendisine de karşısındakine de saygısı olmayan birinden bunları beklemekse, komik olur pekâlâ.
Vesselam.
İyi akşamlar, Bir ilişkide saygı yoksa, o ilişki bitmeye mahkumdur. Saygı, bir ilişkiyi ayakta tutan en önemli unsurlardan biridir. Saygı olmadan, güven, sevgi ve bağlılık gibi diğer unsurlar da yok olur. Saygısız bir ilişkide, partnerler birbirini önemsemezler ve birbirlerinin duygularını önemsemezler. Birbirlerini dinlemezler ve birbirlerine değer vermezler. Bu durum, ilişkide çatışmalara, tartışmalara ve hatta şiddete yol açabilir. Saygısız bir ilişkide, partnerler mutlu olamaz. Sürekli çatışma ve tartışma içinde olurlar ve birbirlerine güvenemezler. Bu durum, ilişkide duygusal ve fiziksel olarak yıpranmaya yol açabilir.
Eğer bir ilişkinizde saygı yoksa, bu ilişkiyi kurtarmak için çaba sarf etmelisiniz. Ancak, eğer saygısızlık sürekli devam ediyorsa, ilişkiyi bitirmek daha iyidir. Saygısız bir ilişkiyi bitirmek, zor bir karar olabilir. Ancak, bu karar, uzun vadede sizin için daha iyi olacaktır. Saygısız bir ilişkide kalmak, sizi duygusal ve fiziksel olarak yıpratacaktır. Bu nedenle, saygısız bir ilişkiyi bitirmek, sizin için en iyi karardır.
Bitmeli ama bitmiyorsa bir taraf hastalıklı bir zihniyete sahip olabilir ve bu zamanla bir tarafı etkileyebilir ve gitmesine engel olabilir. Normal şartlarda böyle bir durum var ise o ilişki biter.
Saygısızlığa tahammülü olmayan birisi için o ilişki sürmez ama bazı insanların kendilerine olan saygısı olmayınca saygısızlığa da tahammül edebilir.
Cevap
13Cevap
Saygı her şeydir.. Eğer saygı yoksa diğer hiç bir şeyin önemi yoktur..
Saygı sevgi ve ilgi bu üç şey ilişkinin aşkın olmazsa olmazıdır bunlar olmazsa ilişki de olmaz
Bu iki tarafa da bağlı ama ben yürütemezdim. Bir ilişkide güven, sevgi, saygı, sadakat ve hoşgörü yoksa ilişki olmaz.
Aynen bende yürütemezdim. Bir ilişkide eğer saygı yoksa zaten o ilişki birgün bitmeye yakındır kim ne derse desin. Bir ilişkide en önemli şey saygı, sevgi ve güvendir. Eğer bu üçü var ise tamamdır o ilişki.
Ben de senin gibi düşünüyorum yukarıda da yazdığım gibi ama ben hep doğru kişi, doğru yer, doğru zaman üçlemesine inandım. Bunlardan biri eksik olursa da mutlu son olmaz. Mutlu sonun masallarda da masajlarda da olduğuna inanmıyorum..
Saygı olmadan iki kişinin aynı ortamda uzun süre durması mümkün değil
Aynen öyle doğru dediniz. Eğer bir ilişkide saygı yoksa zaten o ilişki eninde sonunda bitecektir. İşte bu yüzden kişilerin kendine ve ilişkisine saygı duyması gerekir diye düşünüyorum ben..
Tabi önce kendine saygı sonra karşındakine saygı
Erkekler için konuşacak olursak bir bayan size güvenip size hayatını adamissa ve onu yetiştiren anne babasına size gözlerinden bile sakınarak büyüttükleri kızlarını emanet etmişlerse bu sorumluluğun bilincinde olmalı ve tüm bu insanları hayal kırıklığına uğratma lüksünüzün olmadığını bilmemiz gerekir
illa ilişki olmasına gerek yok saygının olmadığı hiç bi ortama girmemek lazım
Aynen illa ilişkinin olup olmaması ile alakası yok. Saygı bence her alanda çok önemli. Şahsen ben saygının bulunmadığı bir ortamda asla bulunamam. Saygısız insanların olduğu ortamda duramam..
Saygı yoksa hiçbir ilişki devam edilmez. Ne partner ne arkadaş ne aile
Aynen öyle. Saygı bir ilişkide çok önemli bir etken. Eğer saygı yoksa o ilişki değildir zaten. Ben asla saygısız birine tahammül edemezdim. Bu hayatta en önem verdiğim şey genelde hep saygıdır.
Baktinki saygı bitmiş ilk belirtide yolları ayırın sonra yüzünüze bakabilecek yüzünüz olsun
Saygı iş ve aşkta yoksa kaçın paranın içine edeyim
Bitmesi daha makbuldür.
Saygısız tabi ki olmaz, bitmeli. Bitmeyen ilişkiler de çok çirkin bir hale geliyor zaten.
ay allah korusun dayanamam biterim ben saygı biterse of hayal ettikçe kötü oluyorum ALLAH KORUSUUUNN
Saygısız ilişki = yumurtasız omlet
Elbette. Saygı olmuyorsa o ilişki olmaz zaten.
Bitirilmeli de zaten. Kimsenin nazını çekemem
Saygıdan kasit ne
her şey
Yani ilgi vs sevgi olmali. Yoksa zaten iliski değildir bence
Mahkumdur
Bitmiştir
Mahkumdur tabi ki
evet..
Evet saygılı sevgili olun kızdırmayın beni
Değildir
Mahkumdur
Evet tabii ki
Aynen öyle Saygı olmayan bir ilişki zaten başında bitmeye mahkumdur. Bu erkek olsun kız olsun farketmez kadin veya erkek dediğin saygılı olmalı. Karşısındaki insana her zaman saygı ile yaklaşmalı.
Eninde sonunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?