Sevgilimi aldattım vicdan azabından ölüyorum. Ne yapacağım?

Merhaba öncelikle sevgilimle tanışmadan önce onla flört etme gibi bir niyetim yoktu sonra aramızda birşeyler oldu ve sevgili olduk benden önce arkadaşlarımla flört etmiş hatta birisiyle yatmıştı ciddi olmadığımız dönemde benimde aklımı çelmeye çalışan birisi vardı sevgilimi tanıyor arkadaş da değildi bende kafamın iyi okduğu gün onun yanına gittim aramızda bir şey oldu ama hemen ordan gitim sonra bizim ilişkimiz ciddi olmaya başladı sevgilime güvenmiyordum hiçbir zaman ama onu çok seviyordum ne derseniz diyin istediğiniz gibi yargılayabilirsiniz insan kendi yaşamadıkça da anlamıyor bunu farkettim sevgilim ile bir ay uzak kaldık çalışıyorduk az konuşuyorduk fakat yaz dı ve otelde çalışıyordum o dönemde de benden hoşlanan kişiler oldu ama çokta oralı olmadım ta ki kavga ettiğimizde o kişiylede aramda bir şey oldu yüzyüze geldiğimizde gerçekleri aöyleyip ayrılmak istedim ama beni ailesiyle tanıltırdı bunu da beklemiyordum bicdan azabından kavruluyorum her gece şu an başka bir yerde çalışıyor kendimi eve kapattım depresyona girdim ilişkimiz devam ediyor ama ben o hariç kendimden herkesden nefret etmeye başladım vaktini bana ayırıyor fakat az konuşuyoruz işinden dolayı bana söylediği herşeyi de yapıyorum ipleri onun eline verdim sadece korkuyorum ondan değil vicdan azabından geçmiyor aöylesem kurtuluvam seviyorum bunlar yaşanırken ciddi değildik 3 aylık sevgiliydik yani işin kısası şu an 6. Aya giricez napıcam bilmiyorum o kişilerde bana sürekli ulaşmaya çalışıyorlar kaçtıkça fibe düşüyorum bu durumu yaşayan var mı

Sevgilimi aldattım vicdan azabından ölüyorum. Ne yapacağım?