1 yıltek yapabileceğin şey var bi mektup yazıp ondan çok uzaklara gitmek.. gittiğinde kalacak bi yerin varsa gelmesini beklemek.. gelmiyorsa affetmeyecektir.. gelmişse bile çok sevinme yüzüne bakıp bitti demek için de gelebilir..
yapman gerekeni yapacaksın.. yapman gerekeni yapmadıkça bu seni giderek daha da huzursuz edecek.. finalde daha kötü olacak.. en azından cezanı kendin kes. bu kadarı hak ediyordur diye düşün. kimse aldatılmayı hak etmez.
kiminle aldattın? bak bu da seni affedip affetmeyeceğine dair bi durum içerir.
son olarak kendine dürüst olmalısın. aldattığın kişi sana yeni bi hayat vaadetseydi. seninle evleneceğini söyleseydi vs ya da hayatta en çok ne istiyorsan onu sağlasaydı yine de pişman olur muydun? birinin bunu hak etmemesi ayrı senin yaptığın şeyin farkında bile olmaman ayrı bi durum.
06 Yorumla- 1 yıl
Herkes çok haklı ama ben girdaptan çıkamıyorum, çıkmanın yolunu bulmam lazım
- 1 yıl
sen istiyorsun ki her şey eskisi gibi devam etsin.. bunun adı bencillik.. sen bencil birisisin.. karma ya inanmalısın. en inançsızlar bile karmaya inanır.. bu bencilliğin sonu hayrı alamet değil.. kurtar kendini. gerçekten özgürleştir.
- 1 yıl
Özgürleşme zamanı geldi
- 1 yıl
GERÇEKLERİ anlat ve özgürleş.
- 1 yıl
Bunu yapmayacağım
- 1 yıl
o zaman hayat sana vakti gelince atacak bi tokat.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gidip açık açık aldattığını söyleyeceksin. Öyle sarhoştum, kafam yerinde değildi yalanlarını kenara bırak. Yaptığın iğrenç bir şey bunu saklamak daha da iğrenç. Eğer onu kaybetmekten korksaydın aldatmazdın. Sen sadece onun sana olan sevgisini sevmişsin çünkü gerçekten seven insan zil zurna sarhoş bile olsa başkalarıyla beraber olmaz.
09 Yorumla- 1 yıl
Haklısın ama ben dipteyim ve bunu kaldıramıyorum. Dediğini de yapacak cesaretim yok
- 1 yıl
Keşke söylemek yazmak kadar kolay olsa
- 1 yıl
Dilerim bu günahla sınanmazsın hiç kolay değil ama haklısın
- 1 yıl
Ben ölüyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, yaşadıkların gerçekten zor ve hissettiğin vicdan azabı çok ağır olabilir. Bu duygularla boğuşurken yalnız olmadığını bilmek önemli. Aşk karmaşık bir dizi duygu ve bazen insanlar hata yapabilir. Kendine karşı bu kadar sert olma.
Durumu çözmek için birkaç adım düşünebilirsin. Öncelikle, kendi içinde ne hissettiğini netleştir ve olayın nedenini anlamaya çalış. Bu, duygularını daha iyi anlamana yardımcı olabilir.
Partnerinle dürüstçe konuşmak belki de en adil olanı; ancak bunu yaparken empati kurarak ve saygılı bir şekilde yaklaşman önemli. Bu sürecin ikiniz için de duygusal olarak zorlu olabileceğini unutma. Olayların sonucunda ne olursa olsun, herkes hatalar yapabilir ve önemli olan, onlardan ders çıkarmak ve ilerlemek.
Eğer bu durumu kendi başına yönetemediğini düşünüyorsan, profesyonel bir destek almak iyi gelebilir. Kendi duygusal sağlığını dengelemeye odaklan ve bir yol bulabileceğine inan. 💜 Unutma ki, bu tür zorlu durumlarda kendine karşı nazik olmak her zaman en iyisidir. Kendine güven ve bu zorlu süreci atlatacağına inan. Bazen, ışık en karanlık anlarda görünmeye başlar.🌟12 Yorumla- 1 yıl
Bu acıya dayanabilecek miyim?
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılÖncelikle, yaşadığın bu duygusal yük gerçekten ağır. Bu durum kendi başına bir sınav olabilir, ama zamanla iyileşebilirsin. Kendi değerini unutma ve bu süreçte kendine nazik ol. Söylediğin gibi, açık konuşmak zor ama dürüstlük hem seni hem de partnerini rahatlatabilir. Zamanla bu duygusal yoğunluğu hafifletmeye çalış. Kendini yalnız hissettiğinde, destek alabileceğin biriyle konuşmak veya profesyonel yardım almak önemli. Her düşüşten sonra ayağa kalkabilirsin, unutma. 💜✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
1 yılKendine bu eziyet niye. Onun seni aldatmadığını nereden biliyorsun? Yalandı ve bitti. Neden ona söyleyeceksin? Söyleyerek ne elde etmeyi umuyorsun? Rahat ol sende etten kemikten yapılmış bir insansın. Hepimiz bazen hata yaparız. Sen evli de değilsin üstelik.
08 Yorumla- 1 yıl
Çok iyi bir insan hayatımı onun sayesinde toparladım, ona bunu nasıl yaptığımı bilmiyorum kendimden iğreniyorum
- 1 yıl
Kendine yaptığın şey büyük haksızlık. Hatasız kul olmaz. Sen insansın insan hata yapar. Üstelik evli bile değilsin. O yüzden seninki tam bir hata bile değil. Böyle hissetmende muhtemelen birlikte olduğun kişinin de payı vardır. Vicdan azabı bile çekmen ne kadar sağlam bir kız olduğunu gösterir.
- 1 yıl
Haketmeyen birime bunu yapmış olmak dünyanın en acı şeylerinden biri , kendime katlanamıyorum
- 1 yıl
Bunun onunla bir ilgisi yok. Evli değilsin sonuçta. Bir erkeği beğenmiş onunla olmuşsun ve bitmiş. Unut gitsin. İlk kez yaptığın için böyle hissediyor olabilirsin.
- 1 yıl
Evet ilkti ama bu acıyla yaşayamıyorum
- 1 yıl
Acı duyman için neden yok ki. Hep böyle kendine eziyet eder misin?
- 1 yıl
Kendimi sevmiyorum ve affedemiyorum çoğu zaman
- 1 yıl
Kendime eziyet etmeyi ne zaman bırakacağım bu benim hayatımda hep var
Gizli Üye(36-45)1 yılNe tuafsiniz ha. Ne pişmanlığı kardeş? Sakamisiniz siz. Aldatan kimse pişmanlik duymaz. Üstelik başkası için sevseydin zaten yapmazdin yok hata yok kudur öyle birsey yok. Belki kendine sonra yakıştıramadın. Bu yine onunla alakalı değildir bile. Bir insan çok sevdiği değer verdiği birisini aldatmaz. Ben inanmıyorum.
16 Yorumla- 1 yıl
burada yanıldığın bi konu var.. birine anlık öfke duyarak bi hata yapabilir insan.. mesela o da beni aldatmış düşüncesi ile çok aldatma hikayesi vardır. danışanlarımdan çok duyarım. o yüzden kişinin ne kadar çok sevdiğinden ziyade ilişkinin hangi şartlar altında olduğudur. Yeterince olgunlaşmamış bi ilişki ya da bitmiş bi ilişkide yaşanır bu durumlar. Onayladığımdan değil nasıl bu duruma düştüklerini anlatıyorum. ilkel insanlar ilkel dürtülerle hareket ederler..
Cevap sahibi1 yıl@mervesse_ hah bende bunu diyorum aldatmak tercih meselesidir. Tercih eden yapar. Bu hata dehildir
- 1 yıl
@bisevgilimolsa benimki hiçbiri değil ego tatmini
- 1 yıl
Kendime yakıştıramıyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılBu derece pişman olduysan sadece tövbe et ve bütün sadakatinle bağlan ona. Hiç bir şey söyleme bilmesin. Bazen şer sandığımız şeylerde hayır gizlidir. Bu olay belki de senin ilerde evliyken falan bir hataya düşmene engel olmuş oldu çünkü yaşadığın bu pişmanlık nefsini aynı hataya düşmekten koruyacak
010 Yorumla- 1 yıl
Hep bu pisliği bir gün yapmaktan korktum hala da korkuyorum 😣
- 1 yıl
🙏🏻
- 1 yıl
Sen akillanmadin bence
- 1 yıl
@Vamosrafaa4253 ben de bu hisse kapılıyorum iyice vicdan azabından ölüyorum
- 1 yıl
Bana yaz bi
- 1 yıl
@Vamosrafaa4253 yazamıyorum takip isteği attım
- 1 yıl
Ben de yazamıyorum
- 1 yıl
Telegram var mı
- 1 yıl
Hayatımı değiştireceğim
- 1 yıl
Nasıl
Söyle sonra da yaşıyo musun ölüyo musun napıyosan yap da daha fazla senin gibi biriyle olmasına sebep olma
11 Yorumla- 1 yıl
Mide bulandırıcı olduğumu biliyorum
5 koca sene nasıl yapıyosunuz ya bende olsam kaldıramam okadar emek vermişim oda beni sırtımdan vurmuş
01 Yorumla- 1 yıl
O kadar acı vericiki zaten nasıl neden yaptım ben de bilmiyorum
Hadi la oradan pişmanmış, ruhunuz kaşar sizin ruhunuz
01 Yorumla- 1 yıl
Ör. ospu olmayacağım
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Öl Çok yaşa a m. O. pusu seni birde gelmiş utanmadan yazıyor Ahlaksız kadın
017 Yorumla- 1 yıl
Ahlaksızım 😭
- 1 yıl
Ölsem keşke
- 1 yıl
Yanlışlıkla oldu pardon
- 1 yıl
Ben cezamı ömür boyu vicdan azabı ile çekeceğim
- 1 yıl
İmtihr etmeye karar verdim
- 1 yıl
Artık umursamıyorum hayatıma kaldığım terden defam edeceğim ve güçlü olacağım erkelerle de işim bitti
- 1 yıl
Öldüremiyorum kendimi yapamıyorum yaşamaya devam etmekten başka çarem yok
- 1 yıl
Akıllandın mı bilmiyorum ama erkekler artık bana bişiy yapamaz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılOna anlatmalısın ne yapması gerektiğine o karar verir
03 Yorumla- 1 yıl
Yapamayacağım bunu canımı acıtan birşeylerden biri de bu zaten
- 1 yıl
Birlikte olduğun kişiden ya da başkasından duyarsa daha kötü olur
- 1 yıl
Nefes alamıyorum bu ihtimal yüzünden
1 yıltövbe et ve konuyu kapat olan oldu eğer seni seviyosa anlatma bari onu hayal kırıklığına uğratma
012 Yorumla- 1 yıl
Beni seviyor ama ben onun yüzüne nasıl bakacağım nasıl devam edeceğim bu vicdan azabıyla bilmiyorum
- 1 yıl
tövbe istiğraf ederek kurtulacaksın eminim mühim olan hataya tekrar düşmemek ve farkına varmak. aldatma derken sevgilimi oldun birliktelik mi yaşadın?
- 1 yıl
Birliktelik yaşadım
- 1 yıl
olan olmuş dövünmen gereksiz. dersini aldıysan içine at unut
- 1 yıl
Kendimden midem bulanıyor
- 1 yıl
@mervesse_ napsın atsın mı kendini uçurumdan olan olmuş o çocuk da bu kızı seviyo o da üzülmicek mi ya da açıklasa kız ve çocukda bu bana nasıl yapılır deyip kendine bişi yapsa nolcak daha mı iyi olcak
- 1 yıl
Açıkça aldattığını söyleyip hayatından çıkacak. Bu olayın gizli kalacağını mı düşünüyorsun sen? Ya aldattığı adam sevgilisinin karşısına çıkar ve her şeyi anlatırsa, o zaman daha kötü olacak. Başkasından duyacağına sevgilisinden duyması daha iyi. Elbet üzülecek ama sal*k yerine konulmaktansa üzülmesi daha iyi
- 1 yıl
@mervesse_ cehennmede gibiyim ölsem şu an daha iyi
- 1 yıl
@Ksleon vicdan azabı beni yavaş yavaş öldüyor zaten
Gizli Üye(36-45)1 yılOna çok da değer vermiyorsun kendini kandırayı kes. Adamdan kurtul hayatını yaşa canım canım triplere girecek bi durum yok.
01 Yorumla- 1 yıl
Yaşayacak ne takatim kaldı ne onurum ne gururum
Gizli Üye(30-35)1 yılMadem o kadar pişmansın
O zaman 1 parmağını kes
Hem acın diner hemde bir daha yapmazsın
Parmak kesilmediği sürece devam edersin021 Yorumla- 1 yıl
Hayatım boyunca korkak bir insana ölüm bunu da yapamam
Cevap sahibi1 yılOnu aldattığını öğrendiğinde, o sana yazdığımın daha kötüsünü yaşacak eli kesilmiş gibi düşün, bunun hem psikolojik hemde fiziksel etkisi gibi düşün
Aldattım yanlış yaptım gibi düşünme
İlişkiye zarar vermedin sen
Kendinede zarar vermedin çünkü sen bu sun
Sen karşındaki insana zarar verdin
Onun ciğerini yaktın güvenini bitirdin artık her kadının senin gibi bi şey olacağı, olabileceği aklında hiç çıkmayacak
Kim bilir kaç yıl daha bu arkadaş kendine gelemez belkide sayende depresyona girip intihar eder o zaman sende rahat rahat birileri ile sarhoşken takılırsın hem aldatmışta sayılmazsın- 1 yıl
Ben ölsem daha iyi bunun yerine
Cevap sahibi1 yılBencede
Cevap sahibi1 yılAma sen yinede ölmek yerine ilk dediğimi değerlendirebilirsin
Kes bir parmağını acında sona ersin
Bir daha yapmamak için geçerli bir sebebinde kalsın- 1 yıl
Sende delirmşsin
- 1 yıl
@Amaris2468 parmağımı kesmek çözüm olsa keseyim ama geçmişe dönmenin bir yolu yok
- 1 yıl
Sende sus ya her yanıta ağlamışsın yok öyle yok böyle bunları diyeceğini adam akıllı sadık kalmayı başarsaydın
- 1 yıl
@Amaris2468 yapamadım iradesiz ve karaktersizim
- 1 yıl
mümkünse insanlarla ciddi ilişki dahilinde olma bu saatten sonra
- 1 yıl
@Amaris2468 @Amaris2468 daha çok yeni birde kendimden midem bulanıyor, evlenelim dese evet diyemeyeceğim artık
- 1 yıl
e bi zahmet deme
Cevap sahibi1 yılDelirmedim bi bedel ödemesi lazım
İslam hukukunda evli birisinin zina yapması recm edilmesi gerekir yani taşla öldürülmesi gerekir düşünün artık ne kadar acı verici ve yıkıcı bir olay
Bekar kişiler içinse acımadan 100 deynek vurun diyor ACIMADAN bunun ne kadar büyük bir suç olduğunu buradan anlayın- 1 yıl
Pardonda orada öyle yazıyor diye bu doğru olacak anlamına gelmiyor yaptığı şey çok büyük bi yanlış ama allahın verdiği cana allahtan başkası zarar veremez vermemeli
Cevap sahibi1 yılAllah'ın kanunları bu, bunu ben söylemiyorum
Hak ettiği cezayı söylüyorum
İyi tarafı şu ki bu kız bekar yani İslama göre sadece acımadan 100 değnek vurulması
Bu muhabbetin sonu yok ve her şey açık
Benim nacizhane tavsiyem bu kızın o erkek arkadaşa maddi ya da manevi bir bedel ödeyip (gerçekten pişman edecek) bir bedel ödeyip
Bu arkadaşa söyledikten sonra pişman olup ona söz verip onunla evlenmek isterse evlenmesi- 1 yıl
Sende abarttın cidden
Cevap sahibi1 yılTamam bi gün aldatılırsan abartıp abartmadığımı o zaman anlarsın
Cevap sahibi1 yılAdamın birisi damdan düşmüş ve etrafındakiler demişki doktor çağırın
Düşende demişki bana doktor değil damdan düşeni çağırın demiş
Umarım ne dediğimi anlarsın- 1 yıl
o yoluna ben yoluma onun için hayatımı karalara bağlayacak değilim aksine sevinir öyle bi karakterde birinden kurtulduğun için
Cevap sahibi1 yılHerkes seninle aynı kafa yapınsında değil bide karşındaki erkek ona göre düşün bi erkek için aldatılmak tamamen bir yıkım
Cevap sahibi1 yılAnlatamazsın zaten çünkü sen karakteri eksik bi insansjn artık durmadan yaparsın nasıl olsa bi kere açıldın
Kızlık zarının bozulması gibi düşün nasıl bozuldukdan sonra sürekli yapıyorsan buda öyle olacak
1 yılAldatmanin nedeni neydi madem bu kadar iyiyidi neden aldattin ölmek çare degil keşke ayrilsaydin da yapsaydin
121 Yorumla- 1 yıl
Bir nedeni yok, neden yaptığımı bilmiyorum
- 1 yıl
Belliki biseyler eksikmiş sen Şu an bilmesende biliyirmu peki aldatildigini
- 1 yıl
Nasil aldattin cinselmi yoksa duygusalmk
- 1 yıl
Cinsel birliktelik
- 1 yıl
Kotu olmuş biliyormu peki
- 1 yıl
Bi erkek bunu kabul edemez ona da haksizlik etme bence ayril bilmiyorsa
- 1 yıl
Henüz bilmiyor benden ayrılacağına öleyim daha iyi
- 1 yıl
Bana laf cok duşmez ama yaparken aklin nerde derler insana madem yaptin bi sekilde de ya anlaticaksin ya da bi gun anliycak sen olsan kandirilmak istermiydin bi insanin bi insana yapicagi en buyuk kotuluk kandirilmak tir biliyormusun boyle yikan bisey yok insani
- 1 yıl
Ve bunu aldatilmis biri olarak soyluyorum sonra kimseye guvenmez halle geliyoruz yikiliyoruz bende ne eksikti deyip kendimiz sucluyiruz hic bi insanin buna hakki yok
- 1 yıl
O da hayal kırıklığına uğrayacak ve ben bunu yapacak gücü kendimde bulamıyorum
- 1 yıl
Evet insani hayatta boyle yikip acitacak baska bosey bilmiyorum
- 1 yıl
Ölmeyi dilerdim
- 1 yıl
Emin ol duysa oda olmeyi dilerdi buna cidden hakkin yok yarin bi gun bunu ogrenince daha kotu olucak belki affetme şansi olur ama sen bole yaptikca o sansin da olmiycak cunku kimse bole aldatilmayi hak etmiyor en buyuk acisiyla yasadim bunu cok sevdigim adam oyle bisey yaptiki hayatim da baska bi acinij beni bole yikacagini dusunmuyorum olseydi bu kadar yanmazdim belkide oyle diyim sana
- 1 yıl
Keşke o beni aldatsaydı insanın kendisinin bunu yapması çok daha feci
- 1 yıl
Vicdan cekiyor olman hala bi umut guzel bisey bide yapip kendini hakli gorenler var ah sana bi anlatsam hikaye uyduruyor dersin
- 1 yıl
Vicdanım beni öldürüyor kendimi hiç affetmeyeceğim
- 1 yıl
Edersin etmezsen bunu unutur bidaha yaparsin oyuzden kalk ve bundan sonra asla yalan dolan soylememeye dikkat et madem demiyceksin enazindan bundan sonra hal ve hareketlerinde dikkatli ol
- 1 yıl
Sağol
- 1 yıl
Rica ederim derlesmek bisey olursa yazman yeterli yardimci olurum ve asla yargilamam hatalar insanlar icin vardir onemli olan bunu bilip oyle davaranmak tir
- 1 yıl
Aynı hatayı bir daha yapmak istemiyorum korkuyorum ama hayat korktuğumuz her şeyi karşıma çıkarıyor
- 1 yıl
Eğer bunalir sikirlirsan tazman yeterli elimden geldigincs yardimci olurum
Biraz psikolojik destek al ona söyleme tekrarlayan bir şey olmayacağı için bir pişmanlık unutursun destekle beraber
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBelli etme
Devam et yaşantına
Sevgilinden olma
012 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSakın söyleme
Böyle devam et
Söylersen seni kötüler ve biter
Sen kimseyi dinleme
Bu şekilde devam et- 1 yıl
Bu vicdan azabı ile nasıl devam edeceğim bilmiyorum, yüzüne bakınca anlayacak belki ama ölüyorum ben yavaş yavaş. Günden güne o da anlayacak öldüğümü
Cevap sahibi1 yılKafandan sileceksin
Mutlu etmek istiyorsan ilk başta senin kendini mutlu etmen gerekir
Olan olmuş
Olmamış gibi devam et yaşantına
Buradakileri dinleme sakın..
Mutluluk ne kadar önemli anlıyorsun dimi
O yüzden sessiz kal
Anlayan dinleyen biri olarak en iyi tavsiyem budur..
Cevap sahibi1 yıl@mervesse_
Aynen öyle
Ortalığı bulandırma
Hata yapılmış sonuçta ve farkında
O kadar emek verildi çöpe mi atılsın- 1 yıl
Sağol ben kendimi nasıl affedeceğimi bilmiyorum ama
Cevap sahibi1 yılSen bana hak veriyor musun?
Mantıklı değil mi
Bazı şeyler zamana bırakılır..
Çözülür ya
Senin iyi dinleyenin yok farkındayım- 1 yıl
Hiç kimseye anlatamam bu utancı bu vicdan azabını
Cevap sahibi1 yılTanıdık biriyle konuşma bunu.
Özel bir şey bu sonuçta- 1 yıl
Psikoloğa bile anlatabilir miyim bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılPsikolog gönül ilişkilerine ne desin
Ben karışmam diyecektir
Bu hatanla yüzleş ve tövbe et sonra tekrarlama
011 Yorumla- 1 yıl
Vicdan azabı çekiyorum
- 1 yıl
Sevdiğim adama nasıl hesap vereceğim bilmiyorum
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Erkekler için affedilmek biraz daha kolay kadınlar içinse çok zor
- 1 yıl
Atlatmaya çalışıyorum benim artık yabancı bir erkekle konuşacağım hiçbir şey kalmadı
Onur, şeref yerlerde yazık. Bir erkek bunu kaldıramaz. İğreniyorum neslinizden
01 Yorumla- 1 yıl
Gururum onurum bitti zaten, çok kötüyüm
Aldatttım derken nasıl belki dönüşü olabilir duruma göre
05 Yorumla- 1 yıl
Aldattım
- 1 yıl
Birliktelik yaşadım
- 1 yıl
Ben de öyle olduğumu düşünüyorum zaten ama bu acıyla yaşayamıyorum kendimi de öldüremiyorum
Ne oldu son durum
05 Yorumla- 1 yıl
Umursamıyorum hayatı dünyayı artık istediğim gibi yaşayacağım
- 1 yıl
Ama sık sık ağlıyorum
- 1 yıl
Bencildi bence
1 yılÇok zor olmaz istedikten sonra
01 Yorumla- 1 yıl
Geçecek mi bu acı?
1 yılNe yaptın? Ve neden yaptın
01 Yorumla- 1 yıl
Birliktelik yaşadım ama neden yaptım bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Aldatma sebebin nedir
07 Yorumla- 1 yıl
Kötü haber şu ki hiçbir nedenim yoktu
- 1 yıl
daha çok yeni birde kendimden midem bulanıyor, evlenelim dese evet diyemeyeceğim artık
- 1 yıl
Umarım yapabilirim
5 dakikalık zevk için değdi mi
016 Yorumla- 1 yıl
Ben ölüyorum zaten ruhumu cam parçaları kesiyor böyle
- 1 yıl
Vicdanım beni öldüryor hayata zor tutunuyorum artık
- 1 yıl
daha çok yeni birde kendimden midem bulanıyor, evlenelim dese evet diyemeyeceğim artık
- 1 yıl
O kadar iyi bir insanki kendimden midem bulanıyor
- 1 yıl
Yapamam ben de biterim o zaman
- 1 yıl
Ne yapayım bilmiyorum ki bu acı çok zor
- 1 yıl
Ben acı çekerim ama o çekmesin yeterki
- 1 yıl
Yapamam bunu
Gizli Üye(18-24)1 yılAldattim derken iliskiye mi girdin konusmaksa önemli değil ki
027 Yorumla- 1 yıl
Aldattım
Cevap sahibi1 yılNasil yaptin karsi koyamadin mi ilginç
- 1 yıl
Alkollüydüm ve karşı koyamıyordum
Cevap sahibi1 yılKiminle aldattin onunla devam et madem
- 1 yıl
Öyle bir istediğim yok
Cevap sahibi1 yılAltina yatmissin niye yattin madem istemiyordun da
- 1 yıl
Bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılBiseyler sorcam ama gizlisin nasıl sorabilirim
- 1 yıl
Sorma
Cevap sahibi1 yılBakire miydin ilk omu yapti
- 1 yıl
Sevgilim ilkim benim
Cevap sahibi1 yıl5 yıllık olan mi
- 1 yıl
Evet
Cevap sahibi1 yılEe tamam o zaman bakireligini ilk o aldiysa anlayamaz ki devam et
- 1 yıl
Ya olay o değili bu onursuzluğu yapmış olmayı kendime yediremiyorum
Cevap sahibi1 yılYedireceksin başka napicaksin ya devam
- 1 yıl
Hiç kolay değil
Cevap sahibi1 yılNe zaman yaptiniz peki bu aldatma olayını
- 1 yıl
İki hafta önce
Cevap sahibi1 yılUstunden zaman gecmis o gunden sonra sevgilinle görüştün mü
- 1 yıl
Hayır iki hafta sonra görüşeceğiz
Cevap sahibi1 yılNasil yani gorussene aynı sehirde degilmisiniz
- 1 yıl
Değiliz 2 aydır
Cevap sahibi1 yılOhaa nasıl yurutyorsunuz iliskiyi zor olur
- 1 yıl
Geçici bir durum
Cevap sahibi1 yılHemen buluşman lazim yoksa işin zor
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilinle cinsellik yaşıyor muydun?
01 Yorumla- 1 yıl
Evet
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBuradan dönmez vicdanın için ayrıl bana gel
05 Yorumla- 1 yıl
Seni de aldatırım kendime saygım bitti
Cevap sahibi1 yılKaç kişiyle aldatırsın mesela? Yarış yapalım açık ilişki yaşarız KALDLWLFLSPDLWPLDSP
- 1 yıl
Ya bi s. ktirip gider misin?
Cevap sahibi1 yılEvlenebileceğin erkeği kaybetmişsin yazık valla sana
- 1 yıl
Evlenmek istemiyor o benle zaten
1 yılboş ver takma bunuayat kısa
05 Yorumla- 1 yıl
Geçer mi bu acı
- 1 yıl
Geçer ya unutursun
- 1 yıl
Unutmayacağım unutursam aynı hatayı yaparım
- 1 yıl
Yapsan da ne olacak kafaya takma
- 1 yıl
İyileşmeye çalışacağımı
Bir şey olmaz geçer
01 Yorumla- 1 yıl
Geçer mi gerçekten
Takma biraz zaman sdnra unutursun
01 Yorumla- 1 yıl
İntihar edeceğim
1 yılYaşattığını yaşamadan ölmezsin merak etme
02 Yorumla- 1 yıl
Çok biliyorsunuz siz
- 1 yıl
Biliyorum da konuşuyorum, ulan senin gibiler bozuyor bu memleketi..
Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Ayrıl
06 Yorumla- 1 yıl
Onu çok seviyorum hayal kırıklığına uğratmak çok zor
- 1 yıl
İntihar edeceğim
- 1 yıl
Erkekleri hayatımdan çıkaracağım
1 yılAğla ağlaaaaaa
07 Yorumla- 1 yıl
Ağlamak hiçbir işe yaramıyor
- 1 yıl
Dimi kaçtı o tren canım tercihi yaptın ve bitti
- 1 yıl
Vicdan azabından yaşayamıyorum artık hayatım bitti
- 1 yıl
Bedeli bu 🤷
- 1 yıl
İntihar edeceğim başka çözüm yoku yok
- 1 yıl
Saçmalama
- 1 yıl
Eski ben öldü yeni bir ben var etmem lazım
Unut gitsin
05 Yorumla- 1 yıl
Vicdanım ruhum can çekişiyor ben böyle bir şey yapabilecek insan değildim en çok bu koyuyor unutamıyorum unutana kadar zaten zehirleyeceğim kendimi
- 1 yıl
Hayır
- Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı.
1 yılİntihar et
01 Yorumla- 1 yıl
Yapamıyorum ki
1 yılZamanla alışırsın
05 Yorumla- 1 yıl
Canım çok yanıyor
- 1 yıl
Zamanla geçer be gülüm takma kafana ilk başlarda öyle oluyor
- 1 yıl
Geçmiyor
- 1 yıl
Neden geçmesinki
- 1 yıl
Bir anlık zevk işte
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılKarşı koyamadın mı
02 Yorumla- 1 yıl
Alkollüydüm ve yaptım
- 1 yıl
Cazibede önemli tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
1 yılSevgiline söyle.
03 Yorumla- 1 yıl
Evet çok kolay ikimizde yıkımı yaşayacağız bunu yapamam
- 1 yıl
Mecbursun
- 1 yıl
Keşke yapabilsem ona bunu söylemeden ayrılmayı deneyeceğim
Gizli Üye(18-24)1 yılÜzgünüm ama katlanacaksım artık
01 Yorumla- 1 yıl
Öyle bir acı ki katlanmıyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılYa unut ders çıkar
06 Yorumla- 1 yıl
Vicdan azabından yaşayamıyorum ki
Cevap sahibi1 yılBir yazsana bana
- 1 yıl
Ne yazayım ya?
Cevap sahibi1 yılTakp et konuşalım diyorum
- 1 yıl
Gerek yok
Cevap sahibi1 yılAnladım
Gizli Üye(25-29)1 yılNie yapıyorsun kızım hayırdır
09 Yorumla- 1 yıl
Nedenini bilsem
Cevap sahibi1 yılTövbe et ve unut hatrlama bir daha
- 1 yıl
Vicdan unutmuyor
Cevap sahibi1 yılYine de vesveseye kapılma unut hatanın farkına varmışsn
- 1 yıl
Canım gün geçtikçe daha çok yanıyor
Cevap sahibi1 yılTövbe tövbe et
Cevap sahibi1 yılher şey Yoluna girer Merak etme
- 1 yıl
Sağol
Cevap sahibi1 yılSakın moralini bozma sen
1 yılNasil bir canım
02 Yorumla- 1 yıl
Ben kötüyüm sevgilim dünyanın en iyi insanı
- 1 yıl
Allah senden korusun onu
Gizli Üye(30-35)1 yılneden yaptın?
010 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum acı çekiyorum sadece
Cevap sahibi1 yılIs isten geçmiş üzülmeye değmez ayrıl bitir ilişkiyi
- 1 yıl
Yapamam ben biterim o zaman dayanamam buna
Cevap sahibi1 yılBence haksızlık bu yaptığın sen sonunu düşünecektin
- 1 yıl
Hayattaki en korktuğum şey başıma geldi
Cevap sahibi1 yılÇok ilginç ya niye böyle bir şey yapıyorsun ki nasıl bir şey bu ben anlamadım yani kötü olmuş belki affeder bilemem
- 1 yıl
Affetse ne okurki hayal kırıklığına uğrayacak o da
Cevap sahibi1 yılYazık etmişsin
- 1 yıl
Dayanamıyorum bu acıya
Cevap sahibi1 yılDayanamazsın ama bilmeye hakkı var
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem