Seven erkek neden boşanır?

Eşimle 3 yıldır evliyiz. Aşk evliliği yaptık ve eşim hep nazımla oynardı, ben de biraz kaprisliydim açıkçası. 1 ay önce bir kavga yaşadık. O hatalıydı; ama hatasını düzeltmek yerine boşanmak istediğini söyledi. Söylemine aldırış etmeden eşyalarımı topladım ve aile evine gittim. 1 ay ayrı kaldık. Sürekli mahkeme şartlarını konuşmak için beni geçiştirdi, süreci uzattı. Dün beraber yaşadığımız eve geldim. Bu süreci uzatmayalım, son hata sende de olsa ben geçmişte yaptığım hataları kabul ediyorum ve seni seviyorum, senden boşanmıyorum dedim. Israrla çok geç kaldığımı, boşanmak istediğini ve bu karardan dönmeyeceğini söyledi. Nedenini sorduğumda bir nedeni yok, olmuyor diyor. İşin ilginç yanı hâlâ beni sevdiğine ve kesinlikle hayatında başkası olmadığına eminim. Ben onun boşanma kararını kabullenmek yerine beraber yaşadığımız eve geri döndüm. Bir yere gitmiyorum, boşayabiliyorsan boşa bakalım dedim. Sonuçta mahkemede gösterebileceği bir neden yok. Yaptığım şey hoşuna gitmedi, başta karşı çıktı. Gitmemi söyledi; ama çok geçmeden sessiz kaldı ve evdeki varlığıma ses etmemeye başladı. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Bunun altındaki nedeni anlayamıyorum. Seven insan karısından vazgeçmeyi nasıl göze alabilir ki? Gerçekten o kadar kafam karışık ki kafayı yiyeceğim. Farklı fikirleri duymaya ihtiyacım var, çok bunaldım

Seven erkek neden boşanır?