Seven erkek neden evlenmez? Eğer sevmiyorsa neden peşini bırakmaz?

5 yıllık bir ilişkimiz var ve ben evlenmek istiyorum bu 5 yılın son 1 yılını sırf onu ikna etmek adına sürdürdüm evet maalesef yaşımız bunun için çok genç ben şu an 21 oda 25 yaşında ama küçük yaşta tanıştık napalım? Neyse... Gelelim asıl meseleye! Ben artık onunla evlenmek istiyorum onu çok seviyorum ama bu sevgililik olayından o kadar sıkıldım ki. Ya bir kız sevdiği adamla evlenmek ister. Baktım onun bu evlilik konusunu açası yok ben konuştum her seferinde güzel bir şekilde sabırla anlattım kafamdakileri, güzelliklerinden bahsettim tamam zor günlerde olur dedim bende biliyorum hangi evlilik dört dörtlük bu bikere bahane olamaz? Beni geçiştirdiğini fark ettim. bir olucak dedi söz dedi bir hazır değilim dedi böyle bir yıl geçti ama olmadı? Ben bugün ayrıldım beni aramadı bile 😊... sizce doğru mu yapmışım çünkü içim hiç huzurlu değil. Hani bir umut varsa sizce onu elimden kaçırmış mı oldum? yoksa doğru bir karar mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ne zaman bu evlilik konusu yüzünden aramız açılsa belli bir süre sonra pişman olup hatasını anlayıp kendisi bana dönüyor evlenmiyor ama bırakmıyorda.
Seven erkek neden evlenmez? Eğer sevmiyorsa neden peşini bırakmaz?