Seven erkek evlenmek istemez mi?

Ben 30 sevgilim 33 yaşında. İkimizin de işi gücü var. Maddi durumumuz iyi. 1 sene sonra tayinim çıkacak. Ama onda evlenme ile ilgili tık yok. Farklı şehirlerde çalışıyoruz 1 yıldır beraberiz. İlişkimiz de çok iyi gidiyor. Ama evlenme konusunu açmadığı gibi şaka yollu da olsa "seni alacağımı kim söyledi, seninle evleneceğimi kim söyledi" vs deyip gevrek gevrek gülüyor. Ben evlenelim demem erkek düşünmeli bunu teklifi erkek yapmalı. Bu arada aramızda cinsel bir yakınlaşma da olmadı seni kullanıyor diyeceklere cevabım olsun şimdiden. Sürekli evli çocuklu arkadaşlarını kıskandığını söylüyor, bazen de işte sen ben bir de çocuğumuz olsa onu parka götürsem bir de kedimiz olsa vs gibi şeyler söylüyor ama hiçbir atılım yok. Birkaç kere başka sebeplerden ayrılmak istedim telefonda ağladı üsteledi günlerce aradı vs. Evet seviyor diyebilirim ama seven bir insan evlenmek istemez mi? Onunla bunları konuşamam asla evlilik meraklısı biri gibi görünmek ağrıma gider. Dediğim gibi erkek düşünecek. Ama bu hareketleri de beni irrite ettiği için iyi davranasım gelmiyor.
Seven erkek evlenmek istemez mi?