• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diğer

Evli erkekler neden boşanamazlar?

Gizli Üye
Gizli Üye
(45 üstü)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Evli erkekler genelde başka kadınlara neden aşık olur. Bir de aşık oldukları halde neden boşanamazlar?
Evli erkekler neden boşanamazlar?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• monkey_d_luffy
    monkey_d_luffy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

evli erkekler başkasına aşık olmazlar arkadaş evli oldugunu bildiginiz adama bakmayın görelim aşık oluyormu olamıyormu.

evli bir adama nasıl bakabiliyorsunuz arkadaş heleki cocugu olan bir adama.

ben boyle olaylarda lanet ediyorum umarım sizin başınızada gelir.

kocanızı birgun birisi ayartırda sizi ve cocuklarınızı ortada bıraktırıp kendisine alsın.

ozaman o acıyı anlarsınız anca.

evli bir erkek nedenmi ayrılmaz seni türlü yalanlarlamı kandırıyor bosanmıyormu.

güya aile zoruylamı evlenmiş en iyisini yapıyor.

1 +

1 -

askım seni seviyorum

ama bosananamam

askım aile zoruyla evlendim

ama cocuklarım var

karımı sevmiyorum

ama annem babam ayrılmamı istemez.

aşkım ben ayrılamam ama sen ayrılma benden 2 ci karım ol gel suriyeye irana gidelim.

İnanırmısınız iran suriye bizden iyi en azından imam nikahı kıyıyor 2 ci kadına.

4
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• teneke
    teneke Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49 , eic 32%
    +1 yıl

Çok güzel bir soru bence niye derseniz bizi anlayabilmeniz için güzel bir noktaya değinmiş..

Son derece basit bir gerçek erkekler evlenemek için evlenmezler bir kadınla hayatını birleştiriyorsa onu gerçekten sevmiştir. aşık olmuştur..gelelim hayatındaki diğer kadına , karısını boşayıp diğer kadını neden almadığına. çünkü herne kadar aldatsada sorunları olsada evli kalıyorsa ana sebep kadını hala diğer kadından fazla seviyordur. ama ikinci kadın bunu anlamaz daha doğrusu anlamak istemez kadın egosu buna izin vermez çünkü hep başka sebepler yükler ama dediğim gibi bir adam kimi daha çok seviyor ve bağlı ise onunla evlenir ve evli kalır..

6
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

severek evlenmemiş aile baskısı ile evlenmiş ama ailede baba olmak ailenin direği olarak kendini görmesi buna izin vermiyor,tabiki bide anne ve baba olayı var ailesi kızarmış böyle bişeye ya ben neyim onun için canıyım biliyorum ama bişeyler eksik yada fazla anlamıyorum

Yorumla
    • teneke
      teneke
      +1 yıl

bakın sızın onu sevdiğniz belli ama analadıgım kadarı ıle bu kısı eşi allah korusun bu dunyayı terkı-dıyaar etmeden yada ondan ayrılmadan kesınlıkle sızınle evlenemez.. cunku toplum mekaznızması erkelere bazı gorevler yuklemıs. istesekte bu yapı kırılamıor rde söyle düşünün babanız annezi basa bır kısı ıle aldatsa ve bosanıp baska bırı evlenmeye kalksa sızın tepkınız ne olur babanız buna cesaret edebılırmı ? ben babamdam cekınırım ve korkarım ama ogle birsey yapamay a kalksa işte o zaman

Yorumla
    • teneke
      teneke
      +1 yıl

karsında bambaska bırı olurum. burdan suna kmak stıyorum. o adamın da karsısında aılesı var onalrı ezıp gecmek cok cok az ınsanın yapabılcegı bırsey bırde topumsal baskı yapsa cevresındeki herkes dusman olur.. ama yınede kesın bırsey oyleeyım askla sevgı aynı sey degıl derler bırıne aık lmasınızda nu sevmeıgınız analamına gelmıyor bence bu adam sızı asık olsada, esıne ister sevgı deyın ıster mınnet borcu ıster baska bırsey kesın olan sızı olan hıslerınden daha guclu...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki ben ne yapmalıyım bırakamam çünkü onu çok seviyorum onsuz ben bir hiçim gece,gündüzüm o benim için yaaa inan onla konuşamazsam yemin ederim boğazım şişiyor ben onu çok seviyorum

Yorumla
    • teneke
      teneke
      +1 yıl

yapacak fazla birşey görünürde çünkü kısır dögüye dönmüş..Adamı çok zorlayabılırsınız..ya ayrılırsın yada ben giderim diye. boşanabılır. ama olduya huzursuz oldu..en ufak bir kabahat sizin başınıza patlar..çıkmaz bir durum katlanabılıyorsanız devam edebıldıgınız yere kadar devam edin..

Yorumla
  • 465236
    465236 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Sevdim insan ilk başta ayri evde yaşıyor maddi olarakta eve dondu sorunlar artti tek aksam görüşebiliyoduk calistigimiz icinn. içten ice yoruldum farkettim ne yapiyorum dedimmm. öncede farkli evde yasadi icin ariyodum eve dönünce hersey farkli oldu. bana evlenelim dedi benim ailem vermezler hem evlenmils ve cocuk var yas farki olmaz seni seviyorum ama hayatima kimse sokmicam dun karsilastim gormedi korktum..

0
    0 Yorumla
  • F_Lora
    F_Lora Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46
    +1 yıl

O adam aşık falan olmaz. Pişmiştir artık, kadın ruhunu ezberlemiştir, eşini seviyordur ama monotonluktan da sıkılmıstır. Sana söylediği hersey bahane, hersey mazeret. Sal gitsin... Senden sıkılınca o seni bırakacak ve en bastan kabullendiğin için ses çıkartamayacaksın,üstelik binlerce de mantıklı (!) mazereti olacak...

5
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

11

Cevap

• feraye
    feraye Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

nasıl bu kadar sevgisine inanabiliyorsun sana karısıyla huzursuklukları anlatıyor

karısını hiç sevmediğini anlatıyor keşke seninle evlenebilsem hep senin yanında

olabilsem. bunlarımı söylüyor

nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz tahminime göre ikinizde olgun yaşlardasınız

karısını aldatan erkek senimi aldatmıyacak 3 gün takip et bakalım nelerini göreceksin

yada ona deki artık bu kadar gizli görüştügümüz yeter ya karın ya ben diye ona sor

seni ikna etmeye çalışacak. yanı karısından vazgeçmeyecek çünkü simdiye kadar bu zaten olurdu yani sen duygularına çok kapılmışsın

ama sunu hiç bir zaman unutma yuva yıkanın yuvası olmaz

evlendiğin zaman sende aldatılacaksın aynı sorunları sende yasayacaksın

o zaman ne hissedersin acaba

5
    0 Yorumla
  • Tortured
    Tortured Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 44%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 470 cevap paylaştı.

Genelde derken?

Aşık ise de boşanmaz, neden? Çünkü hayatını paylaştığı insanı gözünün içine baka baka arkadan hançerleyen, ilişkinin ruhunu öldüren tıynette bir davranış kaypaktır, korkaktır. Karısına saygısı olsa bu ihaneti yapmaz, sana saygısı olsa seni 2.kadın yapmaz..

10
    0 Yorumla
  • gizemli7
    gizemli7 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Erkekler başka birilerine aşık olabiliyor belki ama asıl burada yadırgamamız gereken şey bayanlar neden bunu kabul eder olmalı çünkü bekar bayanlarla iletişime geçiyorlar ve neden bu şekilde kendisini 2.sınıf insan mumalesi görmeye bayılıyor bu bayanlar ben onu anlamış değilim ben erkeğe suç bulmuyorum ona karşılık veren kadına kızıyorum.

3
    3 Yorumla
    • feraye
      feraye
      +1 yıl

kesinlikle çok dogru neden bu kadar basitleştiriyorlar kendilerini

Yorumla
    • serap33
      serap33
      +1 yıl

Bir kapı kapanır diyeri açılır allaha bırakın ve ayrılın af edersen kafanı her koyduğunu acaba olacak ama gidersen kafan rahat olacak azıcık aşın arimaz basın korma aç kalmasını allah sizinle olacak

Yorumla
    • serap33
      serap33
      +1 yıl

Erkekler af etmiyor sizde af etmeyin allah nediyor yol ver gitsin ben cezasını verim diyor o düştükçe sen yükselirsin kalırsan sen düşersin

Yorumla
  • herkeskonuşuyor
    herkeskonuşuyor Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Diğer konusunda 810 cevap paylaştı.

Eğer evli olduğu kadına aşık değilse tamamen ekonomik nedenlerle boşanamaz. Eğer boşanırsa bilir ki boşanacağı eşi ondan tazminat, var olan malların yarısı ve hayatı boyunca da nafaka alacaktır. Bu koşullar altında erkek 2. evliliği yapamaz boşandıktan sonra çünkü toplum karısından boşanmak isteyen adamı resmen hadım eder ekonomik olarak.

1
    0 Yorumla
  • askmen
    askmen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 51
    +1 yıl

niye ayrılsın,kendine baktıracak biriyle hayatını birleştirmiş (baktıracak derken yemeği bulaşığı çamaşırı v.s) istediği gibi keyfini de çatacak kendini çeken de biri var...boşandıktan sonra ne hal yiyecek...zevkine birlikte olan kadınlar bir gün bile çekmez...

2
    0 Yorumla
  • etmus
    etmus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

neden bosansinlar ki? evde karisi var, aile duzeni tamam, ekstradan da metresi var, agir ama bu tabir cuk diye oturuyor, adam evliyken onunla olmayi zaten kabul etmisse ayrilmasini beklemesi hata ki

4
    0 Yorumla
  • golge77
    golge77 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 50%
    +1 yıl

Selam;

Neden boşanamaz,sahıplenme duygusu var eşlerıne karşi

Dısarıdada fanzetı arıyorlar,afedersiniz yedekte tutuyorlar.Uzak durmanızı önerırım..

5
    0 Yorumla
  • bencanandım
    bencanandım Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 53%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 758 cevap paylaştı.

O yalandır da ondan adam aşık sa boşanır bu kadar basit. Boşanmıyorsa mutlaka bir sürü bahane öne sürer ama hiç biri doğru değildir

1
    0 Yorumla
  • inception16
    inception16 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Göz görmeyince gönül katlanırmış ya kapattım gözlerimi dayan gönlüm söz gümüş,altın sükutsa sözüm sussun sükutum konuşsun bugün...

1
    0 Yorumla
  • umay16
    umay16 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 56
    +1 yıl

boşanamıyacakları özel sebepleri vardır..

çocukaları ve olumsuz etkilenmeleri veya

çevrelerinin bu durumlarını kabullenmeyecekleri gibi...

1
    0 Yorumla
  • Pink-
    Pink- Takip Et
    Xper 3 Yaş: 46
    +1 yıl

Çünkü evli erkek aşık olmaz, aşık olduğunu sandırır.

4
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

var ama bu aşık 25 senedir sürüyor ne dersin buna beni çok sevdiğini bensiz yaşıyamayacağını biliyorum.Ama aslında ben onsuz yaşıyamıyorum.

Yorumla
    • xxlovexxx
      xxlovexxx
      +1 yıl

Uzak durun derim sizi sevseler boşanirlardi hepsi bahane. gözünüzü açın artik. adamlar 2. kadina asla deger vermez deger verir gibi gözükür ona hediye para eve birakmalar hepsi oyundur. wve gidince siz arasaniz hemen canı sikilir mesgule atar. ertesi gun yaninizda canim cicim prim vermeyin sizi sevsee cidden o kadar zaman beklemez bensiz yapamaz diye kandirmayin kendinizi...

Yorumla
  • ŞizofrenikDüşler
    ŞizofrenikDüşler Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Yaşını almış kadınsın bir çok şeyin farkında olman gerek onu bıraksa yarın bir gün seni bırakmayacagı ne malum?Başkasının erkeği o...Unut onu.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o benimle evlense zaten beni bırakmaz tek aşık olduğu kadın benim o bensiz yaşayamaz .Tamam o başkasının erkeği ama o benim canım vücudu onun olabilir ama kalbi sadece bana ait buna eminim

Yorumla
    • ŞizofrenikDüşler
      ŞizofrenikDüşler
      +1 yıl

kimsenin gerçekten sevdiğine emin olamassın.aşk gelip geçici bir şey olabiliyor söyleyim...gene de sen bilirsin o zaman erkekciğine boşanması için baskı yap ne diyeyim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben hic bir zaman ona bu konuda baskı yapmadım ben sana nasıl anlatıyım bilmiyorum tek hatam benim ilk konuşmaya başladığımda evli olduğunda bırakmalı idim ama yapamadım yapmayıda isterim ben onsuz yapamıyorum belki o beni bıraka bilir ama ben onu asla ben onu canımdan çok seviyorum

Yorumla
    • ŞizofrenikDüşler
      ŞizofrenikDüşler
      +1 yıl

mutluluklarrrrr...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

inş ölmeden önce onunla evlenir o zaman mutlu olurum ben ancak eğer evlenemezsemde gözlerim dünya açık gider.Yardımların için tşk ederim.

Yorumla
  • monkey_d_luffy
    monkey_d_luffy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

lütfen yazılarım arasında öteki kadın yazımı okurmusun !

0
    0 Yorumla
  • Ze_Oroco_
    Ze_Oroco_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 50
    +1 yıl

Bu biraz ;

... Yağmur neden yağar,İnsanlar neden ıslanırlar gibi olmuş.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ama genelde evli erkekler başka kadınlara aşık olur onu çok seviyordur ama ayrılamaz ya aşık olmasında yada boşanacağım vadi ile kızları kandırmasınlar.

Yorumla
    • Ze_Oroco_
      Ze_Oroco_
      +1 yıl

... Sana aşık olan bir evli erkek mi var?

Yorumla
  • Gulgulten
    Gulgulten Takip Et
    Xper 4 Yaş: 59
    +1 yıl

Oncelikle ahlaksiz olduklarini dusunuyorum bunlarin. iki taraftan da vazgecemezler. sadakatsiz ve korkaktirlar. hayattan yalnizca zevk alip iki kadindan da hizmet almak isterler. onlara insan denmez.

2
    0 Yorumla
  • elise
    elise Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

"Aşık olduğu" kadın evde hizmetçiliğini yapmayacağı için.

0
    6 Yorumla
    • Pink-
      Pink-
      +1 yıl

erkekler kendılerıne baktırmak ıcın evlenıyor değil mi

Yorumla
    • elise
      elise
      +1 yıl

hepsi değil ama yine de bazı "kodlar" var Türk toplumunda.

Yorumla
    • Kuduruk
      Kuduruk
      +1 yıl

''yaşayanlar anlatıyor''

Yorumla
    • elise
      elise
      +1 yıl

evet, maalesef.

Yorumla
    • Pink-
      Pink-
      +1 yıl

Ne yaşadığımız sen ne bılıyorsun ? yaşarken basımdamı beklıyordun ?

Yorumla
    • elise
      elise
      +1 yıl

Yok, penti ama denk geldi o yorum. Benim ailemde oldu da. Gerçekten "yaşayan anlatmış" durumu oldu.

Yorumla
  • Caresizkiizz
    Caresizkiizz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Benim başımdada aynı sorun var allah kolaylık versin umarım unuturuz bir gün :(

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Seni o kadar iyi anlıyorum ki nefes alamıyorum.. çok ama zor biseymis evli erkeğe aşık olmak

0
    0 Yorumla
  • alkana
    alkana Takip Et
    Xper 2 Yaş: 47
    +1 yıl

boşalamazlarsa boşanırlar.. raad ol

1
    0 Yorumla
  • egitimsiz
    egitimsiz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

asik degildir

3
    0 Yorumla
  • souldancer
    souldancer Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

bırak kız yuva yıkma

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

eğer o yuvayı yıkmak istesem 25 sene önce yıkardım.Ama ben hep ona inandım birgün olsun üzmedim,ama anlamadığım ben onu,oda beni bu kadar çok severken neden ayrılamıyor onu anlamıyorum.

Yorumla
    • souldancer
      souldancer
      +1 yıl

karısınıda üzmek istemiyor vicdan yapıyor işte

Yorumla
  • -Angeliciouss-
    -Angeliciouss- Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Diğer konusunda 21,4b cevap paylaştı.

Karakterleri bozuk

1
    0 Yorumla
  • gırgırınaaa
    gırgırınaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Gavatligindan

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Evli erkekler neden boşanamazlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden boşanmak istemez? 18 cevap verildi
Erkekler boşanmayı neden hazmedemiyor? 8 cevap verildi
Erkekler neden boşanmak istemiyor? 120 cevap verildi
Erkekler, Aldatan erkek neden boşanmaz? 13 cevap verildi
Bir erkek neden boşanmaz? 8 cevap verildi
Bir erkek neden boşanmaz? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Opel Insignia B Grand Sport Nasıl araba sizce?
  • Erkeklerin masum olduğu yaş kaçtır?
  • Esmerin adı var sarışının tadı var derken ne demek isteniyor?
  • Salçalı yumurta denediniz mi?
  • Kendinde olmasını istediğin özellik nedir?
  • Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz sürekli aynı taktikle yazıyorlar?
  • Kısa boylu insanlar neden daha sinirli olur?
  • Elazığdaki karga saldırısı kamerada! Sizin de böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • Erkekler neden aksiyon dizi/filmlerinin sadece kendisi için çekildiğini sanıyor? Kadınların aksiyon izlemediğini mi sanıyorlar?
  • Sütlü tatlıların kralı kimdir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨