+1 yılErkek kadını kendi malı olarak gördüğü, o kim oluyor da beni bırakıyor düşüncesi, boşandıktan sonra başka erkeklerin ilgi duyma ihtilali vs. gibi bizim için son derece normal olan duyguları kendi içlerinde baya bir mesele haline getirdikleri için boşanmaya yanaşmıyor. Zaten o tıp erkeklerin boşanma için nedenleri olmaz çünkü zaten canlarının istediklerini eşinin düşüncesine önem vermeden yaparlar. Ve genelde kadınlar boşanmayı isteme konusunda çok diretirlerse öldürmeyle tehdit ederler. Biliyorum ben bu tipleri. Nerden mı: bkz. babam
21 Yorumla
Soran+1 yılBenimde babam ve annem çalışır didinir ağırbaşlı sessiz sakin yinede yaranamadı bazı psikolojisi bozuk şizofren erkekler için bunların bir önemi yok istediğin kadar iyi ol zarar vermek isteyen bir bahanesini buluyo annem yıllarca gömleğinin düğmesi gevşemiş yemek tuzsuz olmuş diye ve başka sebeplerden şiddet gördü babamdan ve bizde gördük
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılErkek evlenirken masraf yaptık şu kadar para gitti bunlar boşa gitmiş olmasın diye düşünüyor. Boşanacaksak niye masraf yaptık diyor. Karısından sıkılmış artık hiç yanına gelmeyen evine birkaç günde bir uğrayan, başka kadınlarla gezerken kendi karısını tamamen yok sayan erkekler asla boşanmak istemiyor. bir de yanına eş olarak değil de hizmetçi olarak gören ev eşyası gibi mal olarak görenler de var. Karıyı almak için şu kadar para verdim diye anlatıyor o türler. Düğüne eşyalara değil de kadın için ailesine vermiş gibi bir dille söylüyorlar. Benim ilk eşim 12 15 bin tlye kolaydan kapattı, düzeltmeye çalıştığımda olmuyor diye boşanalım madem dedim param gitti param gitti diye hüngür hüngür ağladı karakter siz
61 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun
+1 yılEgoist geneli, anneleri 30 yaşına kadar ağzına yemeği vermiş sırtına atleti giydirmiş işten geldiğinde sanki savaştan çıkmış gibi muamele etmiş, evlenince kadınlarda bunu devam ettiriyor fakat annesine bağıramayan karışamayan bebe karısında patronunun sinirini çıkarabiliyor.. Yani prens gibi büyümüş evlenince kral olmuş tahtan inip soytarı olacağının farkında.. Neden boşansın? aldatılmaz dayak yemez çocuk yapsa bakmaz, uykusuz kalmaz... Boşansa tekrar evlenmesi kadından daha zordur 😏
31 Yorumla- +1 yıl
Hepte o tiplerin peşinde oyuncak oluyorsunuz genelde gariban iyi niyetli emekçinin sırtına vur babam vur
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zor uğraşlar sonucu ikna ettiği, ya da uğraşmasa da bir kadın tarafından kısa da olsa değer görüp, artık o değeri kaybettiğini yaşamak erkeğe inanılmaz acı veriyor..
Bir de çevre etmeni, kültür, elalem ne der, çocuk varsa çocuk kaygısı. Kadını yalnız bırakmış erkek etiketi falan bizim ülkemizde doğal olmayan bisey zannediliyor boşanmak..40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
+1 yılZulm eden erkek olduğu için olabilir mi?
Zulm gören kurtulmak istiyor.
Zulm eden salmak istemiyor.
Bir şekilde boşanan kadınlarda boşandıktan sonra eski eşleri tarafından rahatsız edilmeye devam ediyor.
Hatta son zamanlar da öldürme olayı bile arttı.77 Yorumla- +1 yıl
Kimi kime şikayet ettiğini anlamak zor.
Zulm eden erkek diyerek tüm erkekleri ve hatta kendini neden zan altında bırakma gereği duyuyorsun? - +1 yıl
@Serdarr002 kim yuvayı durduk yere yıkar?
Hangi kadın ya da hangi erkek.
Bir taraf boşanmak istiyorsa diğerinin adam gibi salması lazım! Bak soru başlığı ne? Kadın istiyor erkek istemiyor.. ben soruyu ortada boşanmak isteyen bir kadın, o kadını salmayan bir erkek var olarak algılıyorum cevabım da buna yönelik. Kimseyi kimseye şikayet etmiyorum! Sen evvela haddini bil. Tüm erkekler i nasıl kasıt ettiğimi anladın? Bak boşandıktan sonra Eski eşini rahatsız etmeye devam ediyor bile yazmışım! Yaranız mı var hayırdır. Zulm eden erkeği kasıt ettiğim ortada iken yorumu hangi gözünüzle okudunuz anlamak güç. - +1 yıl
Ben gayet rahatım da meseleye İNSAN odaklı yaklaşmak yerine feminen bakış açısıyla yaklaşan bir erkek olarak sen ne kadar rahatsın bilmiyorum! Bana kendince haddimi bildirme gayretine girmiş olman da gözümden kaçmadı, herkes haddini bilsin! Yorum yaparken dışlamak, ötelemek, toptancı yaklaşmak yerine ne kadın ne erkek İNSAN olma odaklı yaklaşılsa o zaman sorunlara çare olunabilir. Hemcinsinde şiddet gören erkek yok mu? Şiddet sadece kadına mı uygulanıyor? Neden şiddetin muhatabı sadece kadın olduğunda ses çıkarılma gayreti oluşuyor. Dünya üzerinde şiddete maruz kalan sayısız çocuk, hayvan ve hatta hemcinsin var. Kurgularcasına şiddeti uygulayan sadece erkek ve maruz kalan sadece kadınmış gibi tasvir edip ırkçılığa varırcasına kadıncılık yapmanın bir anlamı olamaz. Şiddetin kötülüğüne odaklanıp şiddet uygulayan zavallıların toplumda açtığı yaraları İNSANLARA anlatmamız gerekiyor. Bu, şiddete maruz kalan herkesin iyiliğine olacaktır.
- +1 yıl
@Serdarr002 kardeşim gece gece hayırdır stresiniz mi var sizin. Konuyu nereden alıp nerelere cektiniz. Ben feminen meninen bilmem! Benim annemin yediği dayağı bilirim babamdan.. ve gidemeyişini boşayıp ve en sonunda beyin kanamasından ölüşünü aldığı darbelerden. Siz buraya gelmiş bilgeçlik yapıyorsunuz. Konu belli, cevap belli. Bilginiz güzel eyvval, bu çok güzel hatta. Lakin bu hayatın ağır basan gerçek tarafı var, hah ben o kısımdayım.
Yineliyorum: konu hayvan, boşanmak isteyen erkek, çocuk değil! Dediğiniz konuları açın bir konu tartışalım.. bir insan bu kadar saptırılmaz yahu! - +1 yıl
Merkezi sözde insan olan birinin.
Bir yorum üzerinden birini ırkçı feminen vb ilan etmesi de ayrı bir konu siz bunuda bir düşünün.. selametle. - +1 yıl
Bak kardeşim, ilk mesajına yazdığın cevap meseleye toptancı yaklaştığını düşünmemden dolayıydı ve manipüle etmek bilgiçlik taslamak gibi bir derdim olsaydı daha farklı şeyler yazardım emin olun. Güzel şeyler yaşamamışsınız annenize Allah'tan rahmet diliyorum ama açığa çıkarılmadığı sürece kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez. Bu konu yüzünden anne baba sevgisi şefkatinden yoksun büyüyen çocuklar, hayatının baharında toprağa verilen ve cezaevine düşen insanlar var. Bu yüzden çok hassas bir konu. Sürekli bir tarafı pohpohlamak övüp yüceltmek ve meseleyi ajite etmek yerine şiddeti uygulayanın gerçekte en zayıf insan olduğunu ve kim tarafından hangi canlıya karşı uygulanırsa uygulansın şiddetin kişiyi insanlıktan çıkaran en iğrenç davranış şekli olduğunu toplumu bilinçlendirmek maksadıyla anlatmamız gerekiyor. Meselenin bundan başka çözümü yok, yaşasın kadınlar gebersin erkekler sloganı atarak sorunu derinleştirmek en cahil insanların gerçekleştireceği türden bir iştir ki bunu artık herkes biliyor.
- +1 yıl
Ne demek istediğim anlaşılmıştır diye düşünüyorum. İyi geceler.
Erkekler çocuk varsa kadının bunu koz olarak kullanması yüzünden ya da eşini artık EŞ gibi değil hizmetçi olarak görmesinden ve o rahattan vazgeçmek istememesinden dolayı boşanmak istemez.
Kadın ise çaresizlikten, gıcıklık olsun diye, Kocasını başkasına kaptırmak istememesinden, elalem ne der endişesinden boşanmıyor. Bir de tabii adamı cüzdan gibi görüyor o maddi imkanlardan vazgeçmek istemiyor.60 Yorumla
+1 yılNeden boşansın göt.ündeki dona kadar her şeyi muntazam yapılıyor. Hizmetçisi var, düzeninden çıkmazlar sonucta konfor alanları bir öküz için önemli değil mi
103 Yorumla- +1 yıl
öyle ölmeyiz füze atman lazım :)
- +1 yıl
@siyah_ve_ötesi bir füzelik etmezsiniz
- +1 yıl
erkeklerle bütün bağı kopardın mı
+1 yılkadinlar da artik isin farkinda hani ilk bakirelik olayi var falan aman nasil olsa giden gitti dusuncesi evlenmis bosanmis birsey demez. dusuncesi bana kalirsa bosanmaları desteklemiyorum ama iki tarafdan birinde sıkıntıvar ve o halledilemiyorsa bosanmalari en iyisi olacakdir.
20 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Çünkü erkekler kadınlardan daha fazla masraf yapıyorlar ve daha fazla vakit harcıyorlar kadınların çoğu da sırf evlenip boşanıp nafaka almak için evleniyor ve erkeklerde enayi yerine konmak istemiyor30 Yorumla
+1 yılkadınlarin tahammül sınırlarını aşıyorlar kadınlar bu yüzden boşanmak istiyor... erkekte düzen bozulmasin kaba bir tabir ama hizmetçisi kacmasin diye istemiyor boşanmak net
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler aile kavramına çok daha fazla değer verirler. Bu genetik bir durum aslında beyin yapısından kaynaklanıyor. Alışkanlık ve bağ kurmak konusunda erkek beyni farklı işler.
40 Yorumla Tadınlar evlenmek için acele eder büyük bir istekle evlenmek ister ve sonra boşanmak isterler çok değişik kafanız var erkekler ise böyle bir olay yaşanmamak için acele etmez düzgün kişiyle evlenmek ister erkeklerin daha tutarlı olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar boşanırken genelde nafaka hakkına başvuruyor.
Sorun burada başlıyor.
Bir de genelde erkekler evlenirken büyük bir borç yükünü sırtlanıyor. Bununda sancısı giriyor, o da var yani. Onca şeyin buhar olup uçması acayip koyuyor.
cut.10 Yorumla öyle demeyiniz.. erkeklerde boşanmak istiyor... kimi zaman ise kadınlar bunu uzatıyor.. bir arkadaşım kadından 3 yılda kurtulamadı.. mahkeme.. mahkeme..
10 Yorumla
+1 yılErkekler boşanmak istemiyorsa yediği haltlardan dolayıdır bu, mesele boşanma evresi dahi olsa, kimse kendi yüzünden bunun olmasını istemez, çünkü yaşam boyu pişmanlık var işin ucunda
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılCunku erkek daha iyisini bulamayacgi icin ve duzeninin bozulmasindan en cok korkan erkek olduğu icin korkar ve genelde kadinlar gittikten sonra erkek kıymet bilir
21 Yorumla- +1 yıl
Yanlış... kadinlar özgür olmak istiyor ... evliyken özgür olmadıklarını düşünüyorlar... boşanan kadinlar hep bir rahat ömür boyu nafaka alıyor hem istediği erkekle istediği gibi yaşıyor... kadin cinayeti falan hikaye hangi kadin bile bile ölmek ister ki boşansın demekki boşanınca kimse kimseyi öldürmüyor... oldurmeyi düşünen erkek insan olamaz zaten... malesef insanlık dışı hemcinslerimiz var ama sebep bu degil kadinlar özgür olmak istiyor hepsi bu
+1 yılSeven çiftler boşanmaz zaten hiç böyle işlerle ugraşmayin. Adam gibi seveni bulun omür boyu evli kalin.
20 Yorumla
+1 yılErkekler doyumsuz karnım tok olsun pastam da önümde dursun kafasındalar boşanma tantanası çekemeyecek kadar üşengeç ve korkaklar
42 Yorumla- +1 yıl
hepsi öyle değil bence
- +1 yıl
@siyah_ve_ötesi hepsi demedim zaten
+1 yılNafaka ödemeyi kadınlara veren kanun olsa boşanmalar %50 azalır... bir ay evli kal bosan ömür boyu nafaka sonra istediğin le nikahsız imam nikahlı yaşa ohh ne güzel
06 Yorumla- +1 yıl
@P1embe mahkemelik olmamışlar o zaman
- +1 yıl
@P1embe çünkü yasa öyle degil uygulamada
- +1 yıl
@P1embe biliyor başına gelecek olanı o yüzden uzatıyor
+1 yılKadınlar çok çabuk sıkılıyorlar pes etmek çok kolay onlar için tabi bide ilişkinin en ağır yükünü de onlar çekiyor çok yoruluyorlar sevgi nefrete dönüşüyor erkekler biraz daha vurdum duymaz 😂
00 Yorumlaevlenmek isteyen de kadınlar boşanmak isteyen de kadınlar. Hem ayrıca ne saçma bir soru boşanmak istemesi mi lazım embesiil
10 YorumlaBir erkek arkadaşımdan şunu duymuştum benim dokundugum kadına başkası dokunamaz diye sanırım kendilerine yediremiyorlsr bunu
11 Yorumlaevet kadınlar kolay yolu seçiyor o yüzden. kadınların aklı bir karış havada bence ondan.
15 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin değil mi erkekler aldatınca elinin kiri kadınlar yapınca namusum kirlendi sizin zihinsel engelli analarınızın sizi yetiştirme tarzı yüzünden toplum bu hâlde
Soran+1 yılİki tarafta birbirini aldatmamalı kısa ve net ayrıca sadece aldattı diye değil ruh hastası psikolojisi bozuk olduğu için döven öldüren erkeklerde var
+1 yılçoğu erkek kadını mal olarak görüyor çünkü. evdeki bir eşya olarak görüyor. buzdolabının ben evden ayrılmak istiyorum demesi gibi gelir onlara
20 YorumlaEkonomik özgürlük diye bişey var kadınların hayatında ama erkeklerde öyle bişey yok daha gelin eve girmeden erkeğe 150bin giriyor en az
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Herkesin kendine göre farklı bir nedeni olabilir. Yeterince bilgi sahibi olmadan cahilce sonuçlara ulaşmamak lazım.
00 YorumlaRahatlarını bozmak isterler mi hiç, o haberleri duydukça bende çok sinirleniyorum. Nafaka vermeyi de istemediklerinden bazıları boşanmıyor.
11 Yorumla
+1 yılherşeyden önce nafakası var , yeni ev kurması var , temizliği var yemeği var cart var curt var. Kurulu düzeni yıkmak zor gelir bazen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevin büyük yükü kadında. kadın diyorki madem kıymetim bilinmiyor ne hizmet edecem boşanırım. erkekde diyorki kıymetim bilinmese bile en azından yemeğim yapılıyor ütüm yapılıyor.
30 Yorumla
+1 yılBen erkeğim ben yaparım zihniyetidir evliliği yokuşa süren. Empati yeteneği olmayanlara üzülüyorum
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kurulu düzenini bozmamak adına boşanmak istemiyebilir..
Birde arada çocuk varsa..12 Yorumla- +1 yıl
Kesizlşkle
- +1 yıl
Kesinlikle doğru
Yemek çamaşır bulaşık ütü kim yapicak üşeniyorlar ondan
10 YorumlaBen her haltı yapayım ama kapımı açan biri olsun istiyorlar da ondan. Ne yardan ne serden dedikleri.
25 Yorumla- +1 yıl
Genel konuşmayın. Sonra size derler ki, kadın "koca parası yemek daha sonra da istediğim gibi yiyemiyorum, boşanayım daha rahat yiyeyim" diyor derse sizde aynı düşünce de olmadığınız halde alınmaz mısınız...
- +1 yıl
Aslında ben her haltı yapayım diyen erkek topluluğu da bazı kadınların sayesinde oluyor. Bazıları da kendi pisliğinden..
- +1 yıl
Haklısın dicem, yanlış anlama.
+1 yılEvlenmek ne kadar medenice bişeyse insan boşanırken de öyle medeni olmalı. Bunun için adamlık gerek
11 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kim diyor erkekler boşanmak istemiyor diye. Saçmalamış
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun kesin evli manitası var Karıdan boşanıp bunu almamış Buda karını boşa diyo
20 Yorumla
+1 yılErkekler düzenlerinin bozulmasından rahatsızlık duyuyorlar
00 Yorumlabana nedense düzenli seks hayatı sebebiyle gibi geliyor
01 Yorumla- +1 yıl
Olabilir kadinlar lafta cinselliği oyle tasarım yaşatırım uygulamada çoğu buzdolabı ya da odun
+1 yılErkeklik gururuna dokunur çünkü. Erkekleri üzmeyin djdjdj
00 Yorumla
+1 yılÇünkü kadın kocaya değil koca kadına nafaka ödüyor dkdkdl
02 YorumlaSanirim hep bir cepte tutmak istiyorlar. Yani bir "ev kadini modeli" islerine hep geliyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. O kadar evleniyor diye kenarda dursun elinin atlinda istiyor
00 YorumlaKadınlar çok basit tartışmaları bile büyütüp boşanma sebebi yaptığı içindir herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen boşanmak istiyorum ama eşim boşanmak istemiyor. Bu sadece erkeklerde takıntılı olan bir durum değil
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGençler ömür boyu nafaka mağduru olmamak için dini nikahla evlenin.
02 Yorumla
Soran+1 yılNafaka konusuna gelince ömür boyu nafaka ödemesine erkeğin bende karşıyım 1 2 yıl kadın kendini toparlayana kadar neyse 😏
- +1 yıl
Ben sadece cocuk icin odenmesi ve kadina belli sure en azindan js bulana kadar odenmesi taraftariyim. Ha bu arada kadin calisinca cocuga kim bakacak o zaman nafaka kalkacak cocuk icin bakici parasi odenecek
Kadınlar mutlu değil erkekler esseklik yaptığı için
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNafaka ve dul damgası yüzünden ama canına tak eden bir erkek bunları dinlemez boşanır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKim demiş bunu. Boşanmak için gelenlerin yüzde 80 i erkek.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbaşkasıyla evlenemem diye bir de çevresi senin eski karın şunla bunla birlikte demesin diye
00 YorumlaBir kadın ile yaşadığı anılar ve hayatı başka erkekle yaşadığını Dusunsenize
00 YorumlaBöyle bir genellemeyle düşünmemiştim hiç, farklı bakıyorsunuz.
Belki de kadınlar daha cesur?00 Yorumla
+1 yılHep masraf erkeğe biniyor da ondan tazminat nafaka düğun cocuklar sence neden
00 YorumlaBir çok nedeni olabilir erkek seviyor olabilir emek vermiş olabilir veya manyak olabilir
00 Yorumla
+1 yılKadın namustur Çünkü laf olmasını istemezler kendilerini düşünürler gene
00 Yorumla
+1 yılpoklu donunu yıkayıp önüne yemeğini getiren hizmetci varsa boşanmaz aldatır
01 Yorumla- +1 yıl
sen çözmüşsün olayı : )
+1 yılNafaka ve mal paylaşımı olmayacak de, sonra seyret :)
00 Yorumla
+1 yılBoşanamıyorsun anlaşılan..🙂
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır evliyim çokta mutluyum sadece az önce bir kadın cinayeti haberi daha gördüm ve bıktıkkkk !
Merak ettiğim neyi paylaşmıyorlar evlenirken iyide anlaşamayıp ayrılmak isteyince neden öldürülüyor kadınlar erkeklere bu Hakkı kim veriyo? Ve neden dur denmiyo?- +1 yıl
Bu işin iki nedeni var. Kadınlar olarak maalesef çok konuşuyorsunuz ve devletin verdiği imkanlarla erkeği tabiri caiz ise sonuna kadar sömürüyorsunuz. Birde karısı ne kadar kötü olsa da seven erkekler çok.
Kadın cinayetlerini bunlara karıştırma. Onlar haddini bilmeyen hem erkek hem kadından oluyor. Bunu bu başlık altına sıkıştırman diğer evlilere hakarettir.
İşin bence çözümü insanlara alışma evresi verilmeli ve eğer yapılabiliyorsa devam edilmeli yoksa evlilik ve çocuk olmadan boşanılmalı. Ancak toplum bu noktada sıkıntılı.
Soran+1 yılVe kesinlikle psikolojik sınavdan geçmeli kadında erkekte
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Evlenebilir belgesi felan..👍
Sevişecek kadın bulamayacaklarını bildikleri icin
10 Yorumla
+1 yılEvlilikten evlilege değişir
10 YorumlaYalarlar bunu diye düşünüyorlar.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılArkalarını kim toplayacak
11 Yorumla- +1 yıl
Yanlis dusunce ben kiz olup pasakli berbatlarinida gordum erkek olup 2 gune bir tertemiz evini temizleyenide
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılUzun zamandır gördüğüm en güzel soru?
01 Yorumla
+1 yılYuva yıkmak iyi bişey degil ondan
00 YorumlaNafakayı erkek ödeyeceği için olabilir mi?
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat