• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Erkekler neden boşanmak istemiyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
26
Yapay Zekaya Sor
Evliliklerde kadınlar neden boşanmak istiyor evlilikte ne yaşanıyor ve erkekler neden boşanmak istemiyor
Güncellemeler
+1 yıl
#kadınaşiddetehayır
Erkekler neden boşanmak istemiyor?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • sucolgecen
    sucolgecen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 80%
    +1 yıl

Erkek kadını kendi malı olarak gördüğü, o kim oluyor da beni bırakıyor düşüncesi, boşandıktan sonra başka erkeklerin ilgi duyma ihtilali vs. gibi bizim için son derece normal olan duyguları kendi içlerinde baya bir mesele haline getirdikleri için boşanmaya yanaşmıyor. Zaten o tıp erkeklerin boşanma için nedenleri olmaz çünkü zaten canlarının istediklerini eşinin düşüncesine önem vermeden yaparlar. Ve genelde kadınlar boşanmayı isteme konusunda çok diretirlerse öldürmeyle tehdit ederler. Biliyorum ben bu tipleri. Nerden mı: bkz. babam

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benimde babam ve annem çalışır didinir ağırbaşlı sessiz sakin yinede yaranamadı bazı psikolojisi bozuk şizofren erkekler için bunların bir önemi yok istediğin kadar iyi ol zarar vermek isteyen bir bahanesini buluyo annem yıllarca gömleğinin düğmesi gevşemiş yemek tuzsuz olmuş diye ve başka sebeplerden şiddet gördü babamdan ve bizde gördük

Yorumla

En İyi Cevaplar

• mervee9833
    mervee9833 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 75%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı.

Erkek evlenirken masraf yaptık şu kadar para gitti bunlar boşa gitmiş olmasın diye düşünüyor. Boşanacaksak niye masraf yaptık diyor. Karısından sıkılmış artık hiç yanına gelmeyen evine birkaç günde bir uğrayan, başka kadınlarla gezerken kendi karısını tamamen yok sayan erkekler asla boşanmak istemiyor. bir de yanına eş olarak değil de hizmetçi olarak gören ev eşyası gibi mal olarak görenler de var. Karıyı almak için şu kadar para verdim diye anlatıyor o türler. Düğüne eşyalara değil de kadın için ailesine vermiş gibi bir dille söylüyorlar. Benim ilk eşim 12 15 bin tlye kolaydan kapattı, düzeltmeye çalıştığımda olmuyor diye boşanalım madem dedim param gitti param gitti diye hüngür hüngür ağladı karakter siz

6
    1 Yorumla
    • siyah_ve_ötesi
      siyah_ve_ötesi
      +1 yıl

geçmiş olsun

Yorumla
  • Lavinia_snm
    Lavinia_snm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 84%
    +1 yıl

Egoist geneli, anneleri 30 yaşına kadar ağzına yemeği vermiş sırtına atleti giydirmiş işten geldiğinde sanki savaştan çıkmış gibi muamele etmiş, evlenince kadınlarda bunu devam ettiriyor fakat annesine bağıramayan karışamayan bebe karısında patronunun sinirini çıkarabiliyor.. Yani prens gibi büyümüş evlenince kral olmuş tahtan inip soytarı olacağının farkında.. Neden boşansın? aldatılmaz dayak yemez çocuk yapsa bakmaz, uykusuz kalmaz... Boşansa tekrar evlenmesi kadından daha zordur 😏

3
    1 Yorumla
    • Ömeraltmışbir
      Ömeraltmışbir
      +1 yıl

Hepte o tiplerin peşinde oyuncak oluyorsunuz genelde gariban iyi niyetli emekçinin sırtına vur babam vur

Yorumla
  • ayna35
    ayna35 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 74%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Zor uğraşlar sonucu ikna ettiği, ya da uğraşmasa da bir kadın tarafından kısa da olsa değer görüp, artık o değeri kaybettiğini yaşamak erkeğe inanılmaz acı veriyor..
    Bir de çevre etmeni, kültür, elalem ne der, çocuk varsa çocuk kaygısı. Kadını yalnız bırakmış erkek etiketi falan bizim ülkemizde doğal olmayan bisey zannediliyor boşanmak..

4
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

29

Cevap

87

Cevap

• Yenernihat
    Yenernihat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl

Zulm eden erkek olduğu için olabilir mi?
    Zulm gören kurtulmak istiyor.
    Zulm eden salmak istemiyor.
    Bir şekilde boşanan kadınlarda boşandıktan sonra eski eşleri tarafından rahatsız edilmeye devam ediyor.
    Hatta son zamanlar da öldürme olayı bile arttı.

7
    7 Yorumla
    • Serdarr002
      Serdarr002
      +1 yıl

Kimi kime şikayet ettiğini anlamak zor.
      Zulm eden erkek diyerek tüm erkekleri ve hatta kendini neden zan altında bırakma gereği duyuyorsun?

Yorumla
    • Yenernihat
      Yenernihat
      +1 yıl

@Serdarr002 kim yuvayı durduk yere yıkar?
      Hangi kadın ya da hangi erkek.
      Bir taraf boşanmak istiyorsa diğerinin adam gibi salması lazım! Bak soru başlığı ne? Kadın istiyor erkek istemiyor.. ben soruyu ortada boşanmak isteyen bir kadın, o kadını salmayan bir erkek var olarak algılıyorum cevabım da buna yönelik. Kimseyi kimseye şikayet etmiyorum! Sen evvela haddini bil. Tüm erkekler i nasıl kasıt ettiğimi anladın? Bak boşandıktan sonra Eski eşini rahatsız etmeye devam ediyor bile yazmışım! Yaranız mı var hayırdır. Zulm eden erkeği kasıt ettiğim ortada iken yorumu hangi gözünüzle okudunuz anlamak güç.

Yorumla
    • Serdarr002
      Serdarr002
      +1 yıl

Ben gayet rahatım da meseleye İNSAN odaklı yaklaşmak yerine feminen bakış açısıyla yaklaşan bir erkek olarak sen ne kadar rahatsın bilmiyorum! Bana kendince haddimi bildirme gayretine girmiş olman da gözümden kaçmadı, herkes haddini bilsin! Yorum yaparken dışlamak, ötelemek, toptancı yaklaşmak yerine ne kadın ne erkek İNSAN olma odaklı yaklaşılsa o zaman sorunlara çare olunabilir. Hemcinsinde şiddet gören erkek yok mu? Şiddet sadece kadına mı uygulanıyor? Neden şiddetin muhatabı sadece kadın olduğunda ses çıkarılma gayreti oluşuyor. Dünya üzerinde şiddete maruz kalan sayısız çocuk, hayvan ve hatta hemcinsin var. Kurgularcasına şiddeti uygulayan sadece erkek ve maruz kalan sadece kadınmış gibi tasvir edip ırkçılığa varırcasına kadıncılık yapmanın bir anlamı olamaz. Şiddetin kötülüğüne odaklanıp şiddet uygulayan zavallıların toplumda açtığı yaraları İNSANLARA anlatmamız gerekiyor. Bu, şiddete maruz kalan herkesin iyiliğine olacaktır.

Yorumla
    • Yenernihat
      Yenernihat
      +1 yıl

@Serdarr002 kardeşim gece gece hayırdır stresiniz mi var sizin. Konuyu nereden alıp nerelere cektiniz. Ben feminen meninen bilmem! Benim annemin yediği dayağı bilirim babamdan.. ve gidemeyişini boşayıp ve en sonunda beyin kanamasından ölüşünü aldığı darbelerden. Siz buraya gelmiş bilgeçlik yapıyorsunuz. Konu belli, cevap belli. Bilginiz güzel eyvval, bu çok güzel hatta. Lakin bu hayatın ağır basan gerçek tarafı var, hah ben o kısımdayım.
      Yineliyorum: konu hayvan, boşanmak isteyen erkek, çocuk değil! Dediğiniz konuları açın bir konu tartışalım.. bir insan bu kadar saptırılmaz yahu!

Yorumla
    • Yenernihat
      Yenernihat
      +1 yıl

Merkezi sözde insan olan birinin.
      Bir yorum üzerinden birini ırkçı feminen vb ilan etmesi de ayrı bir konu siz bunuda bir düşünün.. selametle.

Yorumla
    • Serdarr002
      Serdarr002
      +1 yıl

Bak kardeşim, ilk mesajına yazdığın cevap meseleye toptancı yaklaştığını düşünmemden dolayıydı ve manipüle etmek bilgiçlik taslamak gibi bir derdim olsaydı daha farklı şeyler yazardım emin olun. Güzel şeyler yaşamamışsınız annenize Allah'tan rahmet diliyorum ama açığa çıkarılmadığı sürece kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez. Bu konu yüzünden anne baba sevgisi şefkatinden yoksun büyüyen çocuklar, hayatının baharında toprağa verilen ve cezaevine düşen insanlar var. Bu yüzden çok hassas bir konu. Sürekli bir tarafı pohpohlamak övüp yüceltmek ve meseleyi ajite etmek yerine şiddeti uygulayanın gerçekte en zayıf insan olduğunu ve kim tarafından hangi canlıya karşı uygulanırsa uygulansın şiddetin kişiyi insanlıktan çıkaran en iğrenç davranış şekli olduğunu toplumu bilinçlendirmek maksadıyla anlatmamız gerekiyor. Meselenin bundan başka çözümü yok, yaşasın kadınlar gebersin erkekler sloganı atarak sorunu derinleştirmek en cahil insanların gerçekleştireceği türden bir iştir ki bunu artık herkes biliyor.

Yorumla
    • Serdarr002
      Serdarr002
      +1 yıl

Ne demek istediğim anlaşılmıştır diye düşünüyorum. İyi geceler.

Yorumla
  • Cailleach
    Cailleach Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 99%
    +1 yıl

Erkekler çocuk varsa kadının bunu koz olarak kullanması yüzünden ya da eşini artık EŞ gibi değil hizmetçi olarak görmesinden ve o rahattan vazgeçmek istememesinden dolayı boşanmak istemez.
    Kadın ise çaresizlikten, gıcıklık olsun diye, Kocasını başkasına kaptırmak istememesinden, elalem ne der endişesinden boşanmıyor. Bir de tabii adamı cüzdan gibi görüyor o maddi imkanlardan vazgeçmek istemiyor.

6
    0 Yorumla
  • ÖndeZeytinAğaçları
    ÖndeZeytinAğaçları Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Neden boşansın göt.ündeki dona kadar her şeyi muntazam yapılıyor. Hizmetçisi var, düzeninden çıkmazlar sonucta konfor alanları bir öküz için önemli değil mi

10
    3 Yorumla
    • siyah_ve_ötesi
      siyah_ve_ötesi
      +1 yıl

öyle ölmeyiz füze atman lazım :)

Yorumla
    • ÖndeZeytinAğaçları
      ÖndeZeytinAğaçları
      +1 yıl

@siyah_ve_ötesi bir füzelik etmezsiniz

Yorumla
    • siyah_ve_ötesi
      siyah_ve_ötesi
      +1 yıl

erkeklerle bütün bağı kopardın mı

Yorumla
  • komando_01_33
    komando_01_33 Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    +1 yıl

kadinlar da artik isin farkinda hani ilk bakirelik olayi var falan aman nasil olsa giden gitti dusuncesi evlenmis bosanmis birsey demez. dusuncesi bana kalirsa bosanmaları desteklemiyorum ama iki tarafdan birinde sıkıntıvar ve o halledilemiyorsa bosanmalari en iyisi olacakdir.

2
    0 Yorumla
  • SiᖻᗩᕼSᗩnᑢᗩᖽᐸ
    SiᖻᗩᕼSᗩnᑢᗩᖽᐸ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Merhaba,

Çünkü erkekler kadınlardan daha fazla masraf yapıyorlar ve daha fazla vakit harcıyorlar kadınların çoğu da sırf evlenip boşanıp nafaka almak için evleniyor ve erkeklerde enayi yerine konmak istemiyor

3
    0 Yorumla
  • hulkaşıkadın
    hulkaşıkadın Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

kadınlarin tahammül sınırlarını aşıyorlar kadınlar bu yüzden boşanmak istiyor... erkekte düzen bozulmasin kaba bir tabir ama hizmetçisi kacmasin diye istemiyor boşanmak net

5
    0 Yorumla
  • ilkersezenn
    ilkersezenn Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Erkekler aile kavramına çok daha fazla değer verirler. Bu genetik bir durum aslında beyin yapısından kaynaklanıyor. Alışkanlık ve bağ kurmak konusunda erkek beyni farklı işler.

4
    0 Yorumla
  • utkugler
    utkugler Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 36%
    +1 yıl

Tadınlar evlenmek için acele eder büyük bir istekle evlenmek ister ve sonra boşanmak isterler çok değişik kafanız var erkekler ise böyle bir olay yaşanmamak için acele etmez düzgün kişiyle evlenmek ister erkeklerin daha tutarlı olduğunu düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 88%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Kadınlar boşanırken genelde nafaka hakkına başvuruyor.
    Sorun burada başlıyor.
    Bir de genelde erkekler evlenirken büyük bir borç yükünü sırtlanıyor. Bununda sancısı giriyor, o da var yani. Onca şeyin buhar olup uçması acayip koyuyor.

cut.

1
    0 Yorumla
  • emrayr
    emrayr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 85%
    +1 yıl

öyle demeyiniz.. erkeklerde boşanmak istiyor... kimi zaman ise kadınlar bunu uzatıyor.. bir arkadaşım kadından 3 yılda kurtulamadı.. mahkeme.. mahkeme..

1
    0 Yorumla
  • dgrlkmu_csrtmi
    dgrlkmu_csrtmi Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler boşanmak istemiyorsa yediği haltlardan dolayıdır bu, mesele boşanma evresi dahi olsa, kimse kendi yüzünden bunun olmasını istemez, çünkü yaşam boyu pişmanlık var işin ucunda

2
    0 Yorumla
  • Neslihanaylin
    Neslihanaylin Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı.

Cunku erkek daha iyisini bulamayacgi icin ve duzeninin bozulmasindan en cok korkan erkek olduğu icin korkar ve genelde kadinlar gittikten sonra erkek kıymet bilir

2
    1 Yorumla
    • Ersinlivaneli
      Ersinlivaneli
      +1 yıl

Yanlış... kadinlar özgür olmak istiyor ... evliyken özgür olmadıklarını düşünüyorlar... boşanan kadinlar hep bir rahat ömür boyu nafaka alıyor hem istediği erkekle istediği gibi yaşıyor... kadin cinayeti falan hikaye hangi kadin bile bile ölmek ister ki boşansın demekki boşanınca kimse kimseyi öldürmüyor... oldurmeyi düşünen erkek insan olamaz zaten... malesef insanlık dışı hemcinslerimiz var ama sebep bu degil kadinlar özgür olmak istiyor hepsi bu

Yorumla
  • Barıscorpion
    Barıscorpion Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Seven çiftler boşanmaz zaten hiç böyle işlerle ugraşmayin. Adam gibi seveni bulun omür boyu evli kalin.

2
    0 Yorumla
  • Üzgünbirkadin
    Üzgünbirkadin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 88%
    +1 yıl

Erkekler doyumsuz karnım tok olsun pastam da önümde dursun kafasındalar boşanma tantanası çekemeyecek kadar üşengeç ve korkaklar

4
    2 Yorumla
    • siyah_ve_ötesi
      siyah_ve_ötesi
      +1 yıl

hepsi öyle değil bence

Yorumla
    • Üzgünbirkadin
      Üzgünbirkadin
      +1 yıl

@siyah_ve_ötesi hepsi demedim zaten

Yorumla
  • Ersinlivaneli
    Ersinlivaneli Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 71%
    +1 yıl

Nafaka ödemeyi kadınlara veren kanun olsa boşanmalar %50 azalır... bir ay evli kal bosan ömür boyu nafaka sonra istediğin le nikahsız imam nikahlı yaşa ohh ne güzel

0
    6 Yorumla
    • P1embe
      P1embe
      +1 yıl

Yok öyle bişey bizim komşumuz kadın çocuğu alıp gitti evi arabayı adam kullanıyor çocuğuna bakmak istemiyor evin vergisini bile kadına ödetmiş

Yorumla
    • Ersinlivaneli
      Ersinlivaneli
      +1 yıl

@P1embe mahkemelik olmamışlar o zaman

Yorumla
    • Ersinlivaneli
      Ersinlivaneli
      +1 yıl

@P1embe çünkü yasa öyle degil uygulamada

Yorumla
    • P1embe
      P1embe
      +1 yıl

Mahkeme sonuçlanmadı daha adam kaç yıldır uzatıyor

Yorumla
    • Ersinlivaneli
      Ersinlivaneli
      +1 yıl

@P1embe biliyor başına gelecek olanı o yüzden uzatıyor

Yorumla
    • P1embe
      P1embe
      +1 yıl

Kadın ev ve arabanın yarısını ver başka bişey istemiyorum diyor onlardan vazgeçemiyor

Yorumla
  • yolunyolcusu1man
    yolunyolcusu1man Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 80%
    +1 yıl

Kadınlar çok çabuk sıkılıyorlar pes etmek çok kolay onlar için tabi bide ilişkinin en ağır yükünü de onlar çekiyor çok yoruluyorlar sevgi nefrete dönüşüyor erkekler biraz daha vurdum duymaz 😂

0
    0 Yorumla
  • ozann007
    ozann007 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 82%
    +1 yıl

evlenmek isteyen de kadınlar boşanmak isteyen de kadınlar. Hem ayrıca ne saçma bir soru boşanmak istemesi mi lazım embesiil

1
    0 Yorumla
  • yağmur_xz
    yağmur_xz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 82%
    +1 yıl

Bir erkek arkadaşımdan şunu duymuştum benim dokundugum kadına başkası dokunamaz diye sanırım kendilerine yediremiyorlsr bunu

1
    1 Yorumla
    • yağmur_xz
      yağmur_xz
      +1 yıl

Lan niye disslike attınız sadece duyduğumu söyledim aaaa

Yorumla
  • prozax
    prozax Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    +1 yıl

evet kadınlar kolay yolu seçiyor o yüzden. kadınların aklı bir karış havada bence ondan.

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkeklerin değil mi erkekler aldatınca elinin kiri kadınlar yapınca namusum kirlendi sizin zihinsel engelli analarınızın sizi yetiştirme tarzı yüzünden toplum bu hâlde

Yorumla
    • prozax
      prozax
      +1 yıl

suçu sadece erkeklerin üzerine atmaklada olmuyor lakin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İki tarafta birbirini aldatmamalı kısa ve net ayrıca sadece aldattı diye değil ruh hastası psikolojisi bozuk olduğu için döven öldüren erkeklerde var

Yorumla
    • prozax
      prozax
      +1 yıl

ben aldatmaya karşıyım.. aldatmamda aldatılmakta beni delirtir.. erkekte kadında asla aldatmamalı..

Yorumla
    • prozax
      prozax
      +1 yıl

evli olup eşini aldatan tanıdığım kişiler var hep soğumuşumdur onlara karşı..

Yorumla
  • sapyoerkek
    sapyoerkek Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

çoğu erkek kadını mal olarak görüyor çünkü. evdeki bir eşya olarak görüyor. buzdolabının ben evden ayrılmak istiyorum demesi gibi gelir onlara

2
    0 Yorumla
  • Kenan3529
    Kenan3529 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 83%
    +1 yıl

Ekonomik özgürlük diye bişey var kadınların hayatında ama erkeklerde öyle bişey yok daha gelin eve girmeden erkeğe 150bin giriyor en az

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı.

Herkesin kendine göre farklı bir nedeni olabilir. Yeterince bilgi sahibi olmadan cahilce sonuçlara ulaşmamak lazım.

0
    0 Yorumla
  • LorianaD
    LorianaD Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 84%
    +1 yıl

Rahatlarını bozmak isterler mi hiç, o haberleri duydukça bende çok sinirleniyorum. Nafaka vermeyi de istemediklerinden bazıları boşanmıyor.

1
    1 Yorumla
    • ozann007
      ozann007
      +1 yıl

nafaka vermeyi kim ister ya :D

Yorumla
  • FahriEren01
    FahriEren01 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 80%
    +1 yıl

herşeyden önce nafakası var , yeni ev kurması var , temizliği var yemeği var cart var curt var. Kurulu düzeni yıkmak zor gelir bazen

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

evin büyük yükü kadında. kadın diyorki madem kıymetim bilinmiyor ne hizmet edecem boşanırım. erkekde diyorki kıymetim bilinmese bile en azından yemeğim yapılıyor ütüm yapılıyor.

3
    0 Yorumla
  • ı_ıIı_A_ıIı_ı
    ı_ıIı_A_ıIı_ı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

Ben erkeğim ben yaparım zihniyetidir evliliği yokuşa süren. Empati yeteneği olmayanlara üzülüyorum

2
    0 Yorumla
  • Çilek_22
    Çilek_22 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 78%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kurulu düzenini bozmamak adına boşanmak istemiyebilir..
    Birde arada çocuk varsa..

1
    2 Yorumla
    • gokhanse88
      gokhanse88
      +1 yıl

Kesizlşkle

Yorumla
    • gokhanse88
      gokhanse88
      +1 yıl

Kesinlikle doğru

Yorumla
  • hlyaertac
    hlyaertac Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Yemek çamaşır bulaşık ütü kim yapicak üşeniyorlar ondan

1
    0 Yorumla
  • Ebrruu1
    Ebrruu1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Ben her haltı yapayım ama kapımı açan biri olsun istiyorlar da ondan. Ne yardan ne serden dedikleri.

2
    5 Yorumla
    • Драгон_Кинг
      Драгон_Кинг
      +1 yıl

Genel konuşmayın. Sonra size derler ki, kadın "koca parası yemek daha sonra da istediğim gibi yiyemiyorum, boşanayım daha rahat yiyeyim" diyor derse sizde aynı düşünce de olmadığınız halde alınmaz mısınız...

Yorumla
    • Ebrruu1
      Ebrruu1
      +1 yıl

@Драгон_Кинг haklısınız ama yemin ederim geneli böyle.

Yorumla
    • Драгон_Кинг
      Драгон_Кинг
      +1 yıl

Aslında ben her haltı yapayım diyen erkek topluluğu da bazı kadınların sayesinde oluyor. Bazıları da kendi pisliğinden..

Yorumla
    • Ebrruu1
      Ebrruu1
      +1 yıl

@Драгон_Кинг o b. ktan bir dönemdeyiz kii.. Herkes birbirinden haklı ve herkes birbirinden berbat.

Yorumla
    • Драгон_Кинг
      Драгон_Кинг
      +1 yıl

Haklısın dicem, yanlış anlama.

Yorumla
  • Kürkçü_dukkaniii
    Kürkçü_dukkaniii Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl

Evlenmek ne kadar medenice bişeyse insan boşanırken de öyle medeni olmalı. Bunun için adamlık gerek

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Helal olsun

Yorumla
  • Rayan2
    Rayan2 Takip Et
    Master Yaş: 50
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Kim diyor erkekler boşanmak istemiyor diye. Saçmalamış

1
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Bunun kesin evli manitası var Karıdan boşanıp bunu almamış Buda karını boşa diyo

2
    0 Yorumla
  • BayNutella
    BayNutella Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 58%
    +1 yıl

Erkekler düzenlerinin bozulmasından rahatsızlık duyuyorlar

0
    0 Yorumla
  • Tomboyish
    Tomboyish Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

bana nedense düzenli seks hayatı sebebiyle gibi geliyor

0
    1 Yorumla
    • Ersinlivaneli
      Ersinlivaneli
      +1 yıl

Olabilir kadinlar lafta cinselliği oyle tasarım yaşatırım uygulamada çoğu buzdolabı ya da odun

Yorumla
  • İtsmeHamlet
    İtsmeHamlet Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 95%
    +1 yıl

Erkeklik gururuna dokunur çünkü. Erkekleri üzmeyin djdjdj

0
    0 Yorumla
  • GamerEngineer
    GamerEngineer Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 66%
    +1 yıl

Çünkü kadın kocaya değil koca kadına nafaka ödüyor dkdkdl

0
    2 Yorumla
    • P1embe
      P1embe
      +1 yıl

Şu dönemde kadınların çoğu çalışıyor zaten adam çocuğu için para ödüyor o da komşumuzdan biliyorum çok küçük bir miktar

Yorumla
    • P1embe
      P1embe
      +1 yıl

Adamın verdiği para sadece okulun servisine yetiyor giyimi yemesi içmesi kursları her şeyini kadın ödüyor

Yorumla
  • yinesu
    yinesu Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl

Sanirim hep bir cepte tutmak istiyorlar. Yani bir "ev kadini modeli" islerine hep geliyor.

0
    0 Yorumla
  • SenacCc
    SenacCc Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

O kadar evleniyor diye kenarda dursun elinin atlinda istiyor

0
    0 Yorumla
  • drifter00
    drifter00 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 85%
    +1 yıl

Kadınlar çok basit tartışmaları bile büyütüp boşanma sebebi yaptığı içindir herhalde

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben boşanmak istiyorum ama eşim boşanmak istemiyor. Bu sadece erkeklerde takıntılı olan bir durum değil

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Gençler ömür boyu nafaka mağduru olmamak için dini nikahla evlenin.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nafaka konusuna gelince ömür boyu nafaka ödemesine erkeğin bende karşıyım 1 2 yıl kadın kendini toparlayana kadar neyse 😏

Yorumla
    • Hayatfaniölümanixx
      Hayatfaniölümanixx
      +1 yıl

Ben sadece cocuk icin odenmesi ve kadina belli sure en azindan js bulana kadar odenmesi taraftariyim. Ha bu arada kadin calisinca cocuga kim bakacak o zaman nafaka kalkacak cocuk icin bakici parasi odenecek

Yorumla
  • Mac79
    Mac79 Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Kadınlar mutlu değil erkekler esseklik yaptığı için

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Nafaka ve dul damgası yüzünden ama canına tak eden bir erkek bunları dinlemez boşanır

0
    0 Yorumla
  • SarışınHukukçu
    SarışınHukukçu Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.

Kim demiş bunu. Boşanmak için gelenlerin yüzde 80 i erkek.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

başkasıyla evlenemem diye bir de çevresi senin eski karın şunla bunla birlikte demesin diye

0
    0 Yorumla
  • ceyzi
    ceyzi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Bir kadın ile yaşadığı anılar ve hayatı başka erkekle yaşadığını Dusunsenize

0
    0 Yorumla
  • Sayha7
    Sayha7 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Böyle bir genellemeyle düşünmemiştim hiç, farklı bakıyorsunuz.
    Belki de kadınlar daha cesur?

0
    0 Yorumla
  • aslan686868
    aslan686868 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 46
    +1 yıl

Hep masraf erkeğe biniyor da ondan tazminat nafaka düğun cocuklar sence neden

0
    0 Yorumla
  • Dollunayy
    Dollunayy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Bir çok nedeni olabilir erkek seviyor olabilir emek vermiş olabilir veya manyak olabilir

0
    0 Yorumla
  • BraynOconner
    BraynOconner Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Kadın namustur Çünkü laf olmasını istemezler kendilerini düşünürler gene

0
    0 Yorumla
  • cigkofteasigi34
    cigkofteasigi34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

poklu donunu yıkayıp önüne yemeğini getiren hizmetci varsa boşanmaz aldatır

0
    1 Yorumla
    • siyah_ve_ötesi
      siyah_ve_ötesi
      +1 yıl

sen çözmüşsün olayı : )

Yorumla
  • İmpt-Jüstinyen
    İmpt-Jüstinyen Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Nafaka ve mal paylaşımı olmayacak de, sonra seyret :)

0
    0 Yorumla
  • Драгон_Кинг
    Драгон_Кинг Takip Et
    Guru Yaş: 105 , eic 92%
    +1 yıl

Boşanamıyorsun anlaşılan..🙂

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır evliyim çokta mutluyum sadece az önce bir kadın cinayeti haberi daha gördüm ve bıktıkkkk !
      Merak ettiğim neyi paylaşmıyorlar evlenirken iyide anlaşamayıp ayrılmak isteyince neden öldürülüyor kadınlar erkeklere bu Hakkı kim veriyo? Ve neden dur denmiyo?

Yorumla
    • Драгон_Кинг
      Драгон_Кинг
      +1 yıl

Bu işin iki nedeni var. Kadınlar olarak maalesef çok konuşuyorsunuz ve devletin verdiği imkanlarla erkeği tabiri caiz ise sonuna kadar sömürüyorsunuz. Birde karısı ne kadar kötü olsa da seven erkekler çok.
      Kadın cinayetlerini bunlara karıştırma. Onlar haddini bilmeyen hem erkek hem kadından oluyor. Bunu bu başlık altına sıkıştırman diğer evlilere hakarettir.
      İşin bence çözümü insanlara alışma evresi verilmeli ve eğer yapılabiliyorsa devam edilmeli yoksa evlilik ve çocuk olmadan boşanılmalı. Ancak toplum bu noktada sıkıntılı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ve kesinlikle psikolojik sınavdan geçmeli kadında erkekte

Yorumla
    • Драгон_Кинг
      Драгон_Кинг
      +1 yıl

Kesinlikle katılıyorum. Evlenebilir belgesi felan..👍

Yorumla
  • Ncan5857
    Ncan5857 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl

Sevişecek kadın bulamayacaklarını bildikleri icin

1
    0 Yorumla
  • papattya01
    papattya01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 74%
    +1 yıl

Evlilikten evlilege değişir

1
    0 Yorumla
  • _Серген_
    _Серген_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Yalarlar bunu diye düşünüyorlar.

1
    0 Yorumla
  • _kirazçiçeği_
    _kirazçiçeği_ Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı.

Arkalarını kim toplayacak

1
    1 Yorumla
    • komando_01_33
      komando_01_33
      +1 yıl

Yanlis dusunce ben kiz olup pasakli berbatlarinida gordum erkek olup 2 gune bir tertemiz evini temizleyenide

Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 59%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Uzun zamandır gördüğüm en güzel soru?

0
    1 Yorumla
    • sonnisim
      sonnisim
      +1 yıl

Enden peki

Yorumla
  • HzLuciferr
    HzLuciferr Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 93%
    +1 yıl

Yuva yıkmak iyi bişey degil ondan

0
    0 Yorumla
  • JrWriter
    JrWriter Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Nafakayı erkek ödeyeceği için olabilir mi?

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkekler neden boşanmak istemiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden boşanmak istemez? 18 cevap verildi
Erkekler boşanmayı neden hazmedemiyor? 8 cevap verildi
Erkekler neden boşanmamakta direnir? 19 cevap verildi
Evli erkekler neden boşanamazlar? 27 cevap verildi
Erkekler, Aldatan erkek neden boşanmaz? 13 cevap verildi
Ne olursa olsun erkekler neden boşanmak istemezler nafaka talep etmesek bile? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sosyal medya 5 litrelik su şişesiyle sınava giren genci konuşuyor! Siz de çok su içiyor musunuz?
  • Dikkatli biri misin?
  • Sevmek mi, gitmek mi?
  • Geçmeyen ağrınız var mı?
  • Zaman herşeyin ilacı mıdır?
  • Ne dinliyosun şu an?
  • Gücünden emin misin?
  • Uyandiginizda karsinizda biri olsaydi ne yapardiniz?
  • Oyunlar da En sinir bozucu olan durumlar nedir size göre 😅?
  • Saçma sapan giyindiğin oldu mu tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨