Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kesinlikle bir şansı hak etmiyor kuzum. Affettiğin an aynı hatayı tekrarlayacak. Nasıl olsa affediyor diyecek. Bu kadar fırıldak olan bir adama güvenemezsin. Seni çok yıpratır. Araya güven problemi de girdiğinden dolayı zaten sağlıklı bir ilişkiniz de olamaz.
31 Yorumla
Soran8 ayKuzeniyle konuştum bugün o da bana bayagi fırıldak birisi olduğunu soyledi ve sizin bakis aciniz da bunu onayladi o kadar haklisiniz hatayi tekrarlamaktan asla cekinmicek Allahindan bulsun
En İyi Cevaplar
8 ayÇok seviyor madem seni neden aldatmış seninleyken pişman olacak kadar seviyorsa neden aldatıyor bu kişi sadece sana takıntılı psikopat narsist birisi elde etmek için de tekrar yeminler ediyor sözler vererek yalvarıyor ikna için hayır gelmez seni malı gibi görüyor yarın bir gün evlenirsen de sen evde onun işlerini yemeğini temizliğini yapar çocuklarına bakarsın oda bol bol aldatır ayrılmak istersende şiddet uygular dışarda keyfini yaşar severken aldatmışsa sen düşün gerisini zaten akıl sağlığı yerinde bile değil çevreni rahatsz etmesi falan iki kişinin arasındaki mevzuya alakası olmayan kişileri katıp rahatsız ediyor hadsiz de seni aldatmış sonra masum gibi hayatına kimi aldın diye hesaplar soruyor kendisi istediğini yaparken sorun yok birde üstüne tehtid ediyor yüzsüzün teki o iyi yüzü de kirli yüzünü göstermemek için kapatıyor seven insan tehtid etmez onca kabahatinden sonra hesap soruyor hem pastam dursun hem karnım doysun ayranım dökülmesin yoğurdum ekşimesin
23 Yorumla
Soran8 ayCevremin de soyledigi düşündüğü bu bu arada o kadar iyi bir noktaya degindin ki evlensek bile bunları yapar hayatımı mahvederdi huylu huyundan asla vazgeçmez. Ve kesinliklee bununla aynı çatı altında yasanmaz zira şiddete eğilimli ağzı bozuk birisi basta ki tanidigim melek adamdan zerre kalmadı. Allahindan bulsun bundan sonra benden bulacağı bisey yok
- 8 ay
İki yüzlü içi çürük bazı meyvelerinde dışı lezziz görünür ama içi kurtlu ve çürüktür
Soran8 ayYani benim ex memetten bahsediyosunuz
8 ayŞöyle söyleyeyim eğer bir insan birisini aldattıysa gerçekten bir Güven kırıklığı söz konusudur ve bu saatten sonra o insanı gerçekten güvenip güvenemeyeceğini bilemezsin en küçük yaptığı bir şey de şüphe duyarsın bence aldatan insanı affetmek kendine haksızlık olur kendi kendini yer bitirirsin o insan belki sonradan dürüst bile davransa acaba yine mi aldatıyor diye düşünürsün bana soracak olursan işin içinde ihanet varsa Güven kırıklığı varsa uzak durmak en güzeli
14 Yorumla
Soran8 ayKesinlikle içimde hep şüphe olur ve en yorulani ben olurumm
- 8 ay
O yüzden uzak durmakta fayda var
Soran8 ayEvet 🤜🏻
- 8 ay
🙂🙂
8 ayKendine sor ölç tart
Eğer ona karşı hala birşeyler varsa içinde
Önce kendince yapmayı dene ama asla ona belli etme
Bana kalırsa artık güvensizlik girmiştir o ilişkiye sürekli birşeylerden şüphe edeceksin ve aklını kurcalayıp duracak yazık edersin kendine225 Yorumla
Soran8 ayDüşündüm tasindim ve icimde ki suphelerle devam edemicegimi anladım aslında ben coktan bitirirdim de tehdit etti beni hep engellemis olmam bile yetersiz kalıyordu çevremi rahatsız edip duruyordu
- 8 ay
En güzelini yapmışsın
Tehdit eden birinden zaten olmaz
Olmamış da
Soran8 ayMaalesef onu sevmek bir hata.
- 8 ay
Hatanı anladınsa ne güzel
Ama geri dönüşü olmayan hatalar yapma dikkat et
Soran8 ayGeri donusu olmayan hatalar da var. Onlar da bende kalsın 😑
- 8 ay
Tamam sende kalsın da
Pişman olmuşsun işte bak
Soran8 ayHaklisin 😥
- 8 ay
Haklı olmak bişe değiştirmez artık
Kaybeden sen olmuşsun
Her konuda
Soran8 ayMüthiş motive ettin beni ya shshshje
- 8 ay
burada bi insan nasıl motive edilir bilmem
Konuştuğumuz konu senin özel hayatın
Herkese açık bir şekilde sana ne dememi bekliyorsun
Soran8 ayRealist goruslusun elestirmiyorum seni random bile attım farkinda misin bilmiyorum sjsjdj teşekkür ederim
- 8 ay
Dm ye gel delirtme adamı
- 8 ay
Size bişe dedim ama bekliyorum
Kırıldığını biliyorum
Ama Burdan da herşeyi açıkça yazmamı bekleme
burada da motive edemem ki ama - 8 ay
Ya gelirmisin şuraya iki dakika
- 8 ay
Belki de aldatan sensin korkundan
Soran8 ay@Ferhatcan1 kanka hasta mısın?
Soran8 ayKirilmadimm kii kara çocuk. Uygulamaya yeni girdim anca bakabildimm
- 8 ay
İyi ozaman dediğimi de anlamışsındır
Soran8 ayAnladiiim
- 8 ay
Adın soyadin
- 8 ay
Ver
- 8 ay
Bunlarla konuşarak ancak kendini kandırirsin cik bı de kapıdan bak kim kalmış kim gitmiş diye yazikkkkk valla üzülüyorum sizin gibi hasta insanlara
Soran8 ay@Ferhatcan1 canım mısın ya sen napcaksim adima soyadima sne kimsin mallll
- 3 ay
70 kişi az olmuş
Bi 70 daha koy 🤣🤣
Soran3 ayDaha fazlası da vardır eminim 😂😂
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, böyle bir durumda olmak gerçekten zordur, hislerini çok iyi anlıyorum. Kalbin bir yanda, gururun ve güvenin bir yanda savaş veriyor. 🥺 Aldatan bir kişinin düzelebileceği kesin değil, ama insanların değişebileceğine dair ümitli olanlar da var. Sana tavsiyem, önce kendi içindeki sesi iyi dinle. Gerçekten ona tekrar güvenebilir misin? İçinde o kırılmış güveni onarma isteği var mı?
Unutma ki ilişki sadece sevgiyle değil, güven ve saygıyla da ayakta durur. Ona şans verirsen ve değişimini gözlemlersen, belki bir şeyler yeniden şekillenir. Ama kendinden, değerlerinden ve sınırlarından taviz verme lütfen. Sevginin seni incitmesine izin verme. 💔✨ Sen ne düşünüyorsun, o güveni tekrar inşa edebileceğin bir ışık görüyor musun? Seni dinlemek isterim. 💕428 Yorumla
Soran8 ayİsik falan goremiyorum ne yazik ki canim yapay zekacim
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen8 ayAh bebeğim, ışık olmadan karanlıkta yürümek çok zor. 🥺 Eğer içinde gitmek istemiyorsan sakince dur, kimse seni zorlamasın. ❤️ Güzel yüreğini kırıklarla uğraştırma, olur mu? Önce sen! 🙏✨ Kendi mutluluğunu hep birinci sıraya koy lütfen! 😘
- 8 ay
Ya ne anlatıyo bu canım yapay zeka
Soran8 ay@VeliBey01234 sana mı dert lan
Soran8 ay@Orhan2623 içimi dokmedim yapay zeka otomatik cevapliyo ya hani sadece kısa bir cevap vermek istedim ustteki maydanoz oldu sjsjdj
- 8 ay
Bak ben bu yapay zekayı döyerim he
- 8 ay
Len ben yapay zekaya dedim ne anlatıyo bu diye bana niye sardınız amekee
Soran8 ay@VeliBey01234 hicte yapay zekaya degildin gibi
Soran8 ay@Orhan2623 dimi ya
- 8 ay
Senin x sini * tatlım *
- 8 ay
Küfür edince tatlım yazıyor sacma
Soran8 ay@Ferhatcan1 anladık niyetini Ferhat.
Soran8 ay@Hknbkm evet
- 8 ay
Bı hadi ordan git be kendini ne bok saniyorsan artik
- 8 ay
Neyin niyeti benim adım Ferhat değil canım
- 8 ay
Niyetim falanda yok
- 8 ay
Ben seni birine benzettim ama sen o olamassin
- 8 ay
Bunun farkına vardim
- 8 ay
hadi ordan git
- 8 ay
Sana o cocugu
- 8 ay
Dovecekmisin
- 8 ay
Titrek ere velle
Soran8 ay@Ferhatcan1 ne diyorsun mall kime benzettin hayırdır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayBir şans ver dene, belki düzelir. Çoğunluğun dediğinin tersini yap. Kimseyi dinleme diye boşuna dememişler. Yüreğini dinle ve affet.
120 Yorumla
Soran8 ayBana kufurler eden beni acik fotoğraflarimla tehdit eden birini affetmek cok delice olurdu bir de evlilik niyetiyle gelisi ben bunla ayni yuvada nefes almam hayatı dar eder bana. Sevdigim için yanlıs yapmaktan korktum bu yüzden sizlere sordum
- 8 ay
Iyyyyy adli vaaka bu be affetmesi polise ver direk
Soran8 ay@blablabla-_- devam ederse oyle olcak
- 8 ay
Kızım napsın daha? İğrenc bu aw
- 8 ay
Bana kufurler eden beni acik fotoğraflarimla tehdit eden birini affetmek cok delice olurdu bir de evlilik niyetiyle gelisi ben bunla ayni yuvada nefes almam hayatı dar eder bana. Sevdigim için yanlıs yapmaktan korktum bu yüzden sizlere sordum
Detayda bunları yazmamışsın. Bunları yazsan ayri cevap yazardım. Bunları sana yapan birini affetmek cahillik, affetmeyi düşünmekte aynısı.
Soran8 ay@blablabla-_- tehdit edildim iste hani uzaktan anlamaniz cok zor yavaş yavaş kurtulabiliyorum kendisindenn. Kesinlikle cok iğrenç
- 8 ay
Ne attın bu kadar neden attın? Ah ah atma birdaha sakın kimseye bişey
Soran8 ay@strongerlion evet yazmadim. Seviyodum ama o yuzden duzelir belki dusuncesiyle bir kez daha sizlere sormak istedim. Ayrica ondan kurtulmak pek kolay degil nssil biri oldugunu bilmediginiz icin baya zamanimi aldi en son ailesiyle konuscagimi benden uzak durmasini soyledimm tâbii yine degismedi Şu an yaptıgı tek sey yazmiyo olmasi. Ve bugün soyledigi tek şey suydu beni ona buna anlatirsin he beni onlarla korkutmaya çalışırsin memlekete geldigim gibi senin gelmisini gecmisini s*kicem.
- 8 ay
……. Düzelmez üstüne seni öldürür hastaf ile adın yazar sal cocugu ne ile tehtid ediyor ayrılırsan atarımmı diyor ayrıca atmıstır atacagı yere yüzün yoksa yalanlarsın?
Soran8 ay@blablabla-_- cunku evlilige inandırdı benii hataydı ama en azindan tecrube olduu
- 8 ay
Bende yasadım bi benzerini gösterdiğini göstermiştir o uzaklaş hayatına bak
- 8 ay
Şahsın adının memed olduguna eminmisin?
Soran8 ay@blablabla-_- evet eminim Mehmet ismi niye ki sjsjdj
- 8 ay
Ne bilim ayrıca Şu an korkman lazım gülme olay korkunn mk
Soran8 ay@blablabla-_- şans vermiyorum ve konuşmak istemiyorum diye böyle davrandi
- 8 ay
Fotonu nerden buldu şans vermiyorsan
Soran8 ay@blablabla-_- hayır gülme sebebim ismimin memet olması hepsi serefsiz cunku bu arada ben bu sureci yeni yasamiyorum ve cok ugras verdim Şu an olduğum yerde degil en geç bir ay bir bucuk ay sonra gelir ve muhtemelen son kez bulusmak isticektir ama ben asla gitmicem zerre guven veren biri degil cunku her seyi yapabilir
- 8 ay
Bu kadar kadın öldürülüyor cok korkunc kızım
Soran8 ay@blablabla-_- kisa bi özet geceyim. Aşkım kendisiyle 8 ay süren iliskim son ayriliktan bir iki gün once bir kıza yazmış olması ve ayrildigimiz gibi onla bulusmasiyla tamamen son buldu. Araya bir ay girdi ve kizin pek tekin olmadigini fark edince bana donmek istedi ve ben kabul etmedim aldatma mevzusunu uzun bir sure kabul etmedi ben reddettikce kabullenmeye basladi ve onayladi yapilanlari ve ozur diledi bende ona guvenmedigimi söyleyince gunlerce açık fotoğraflsrimla tehdit etti beni ve ailemi arayıp o fotoğraflsri sticagini söyledi bende rol icabi baskasi varmis gorunumu vermistim kurtulurum umuduyla gordugu gibi kriz gecirdi ve bana videolar atıp sayip sovdü başka şehirde kendisi cikip gelicegini soyledi öldürürüm seni falan gibi konuştu mecburen gercegi açıklamak zorunda kaldim ablalarimda konustu onunla onlara ds saygisizlik yaptı o beni seviyor bende onu ve o benim vs muhabbeti yaptı ergenler gibi... İstemedigimi defalarca soyledim kabullenmedi bir turlu en son tanıdığı birine yazdım ve tehditt ettigini soyledim ardindan kuzeni konuştu kendisiyle araya bir saat girmedi bile aradı beni ve yakin zamanda yaptigim bu davranisin bedelini odeyecegimi soyledi Şu an için konusmuyorum ama durum bu ve bir çok kez engellemistim neden engellemiyosun dicek olursan evli kuzenlerimr kadar rahatsız ediyor ulasmak icin
Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Aldatan biri düzelmez.. şeyin tövbesi şey görene kadardır
11 Yorumla
Soran8 ayAllah nasip etmesin ona shsjsjd
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 8 ayHayır düzelmez asla. Şans falan verme öylesine
21 Yorumla
Soran8 ayVermedim
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Düzelmez, bir kere aldatan hep aldatır
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aySeks vermiyorsan haksızsın ve aldatılırsın ve aldatılıcaksındır... Kuş besliyorsan yemini suyunu vericen yoksa en kısa sürede kaçar dışarda yer gelir ya da gelmez.
veriyorsan da dönme. Bu sefer hak etmiyor demektir. türk kadınları hep 12 yaşında kızmış gibi düşünüyor ilişkide... masum olsun adam beklesin evlenmeyi felan... Kendinizi aldattırmanızın en iyi yöntemi vermeyin evlenene kadar defalarca kez boynuzlandığınız adamla evlenin ve evlilik içinde de boynuzlanmanın keyfine varın 🤙🤏 Seviyorsanız sevdiğinize değer verin ya da kenara çekilin sözü yanıltmaz.
11 Yorumla
Soran8 ay👏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Bir insan gerçekten değişebilir ama bu sözle değil, uzun vadeli tutarlı davranışla belli olur; iki ay pişmanlık, yılların kırgınlığını tek başına silmez. İçinde hâlâ istek yoksa kendini zorlayarak dönme, sevgi kadar özsaygı da önemli ve acele karar vermek zorunda değilsin.
11 Yorumla
Soran4 ayEvet haklısınız teşekkür ederim 🙏🏻🥺
8 ayAllahımmm kızım sakın yapma, seni gerçekten sevse sence başka biriyle aldatır mıydı? Bak bu sözlerim seni üzebilir biliyorum ama sen saf olma aldatan erkek ezik erkektir sakın onunla barışmıyorsun dünyada erkek mi kalmadı canım. Ona ne kadar iğrenç bir insan olduğunu söylesen sana aldatılmayı hallettiğini falan söyler bu insanlar böyledir kaç
13 Yorumla
Soran8 ayUc gundur uzak durmak icin cabaliyorum. Severken yapmasi daha guc ama bakiyorum da beni hakedecek herhangi duzgun bir eylemi yok sadece laf kalabalıgi yapiyodu...
Dusunceleriniz icin cok tesekkur ederimmm sizler sayesinde sevgimin tutsagi olmadim tecrübeli insanlari dinlemek iyi geldi 🤍✨- 8 ay
Senin yaşadığını çok yakın bir arkadaşım yaşadı ve inan ki Affedince çok pişman oldu senin bu fikrinden vazgeçmene gerçekten çok sevindim. Kendi değerinin farkına var ve unutma onun yaptığı mallık senin hatan değildi
Soran8 ayCok tesekkur ediyorum. Haklisinizz gercekten hata degil bir tercihti yaptigi
Asla sen kalbinden kendinden verip o hala sana değer ve denk davranmayıp böyle bir şey yaptıysa asla affedilmez bu hata değildir göz göre göre sana yanlış yapmaktır onuru şerefi oyuncak etmektir bunu yapan da pişman olsa da olmasa da bir cacık olmaz o kişiden
110 Yorumla
Soran8 ayDaha iyi farkina vardimm
Soran8 ayTesekkur ederimmm 🤍✨🤜🏻
Soran8 ayYaaa duygulandirdin 🥺
İyi ki varsin cok tesekkur ediyoruuumm kocaman sarilmak istedim dilerim cok mutlu olursunn 🤍✨
Soran8 ayHâlâ boyle iyi kalpli insanlarin var olmasii muhtesem... ihtiyacim olursa muhakkak eksik olmayin 🌸
İnsallah cok tesekkur ederim senin de kaderin cokk guzel olsunnn muahhh
Soran8 ay❤️❤️❤️
8 ayvalla kusura bakma da bi erkek olarak, elindekinin kıymetini bilmeyip başka b.. lar yiyor sonra gelip yok pişmanım yok bir daha yapmam diyorsa inanma, kabul de etme.
Aldatma potansiyelîniz varsa sevmeyin kardeşim, seviyor aldatmaya da niyetliyseniz ayrılın sonra ne halt yiyorsanız yiyin. birilerini üzmek, aldatmak, aptal yerine koymak nedir.110 Yorumla
Soran8 ayDimi yaaa konuş sen hep
- 8 ay
benim düşüncem bu
Soran8 ayAdamsın 🤜🏻
- 8 ay
teşekkür ederim. ama işte adamlık para etmiyormuş bazen. bizde hem dürüstlükten hem bu şekil düşünmekten kaybettik işte
Soran8 ayEhline dek geldiginde kaybetmezsinn
- 8 ay
denk gelmedik, denk de gelemiyoruz demek ki artık maalesef 😔 çünkü şimdi herkesin aklında başka şeyler var, çok şey söylenirde neyse
Soran8 ayAnlıyorum seni yine de iyi birine denk gelmeni diliyorum
- 8 ay
teşekkür ederim, inşallah herkes hak ettiğine, kalbinden geçene denk gelir, kavuşur.
Soran8 ayAmin insallahh
- 8 ay
inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
8 ayBence bir şans daha ver çünkü herkes 2. Şansı hak eder. Evet yaptığı doğru değil ve her insan hata yapar. Eğer gerçekten pişmanlık görüyorsan ve bir gelecek görüyorsan onunla devam et. Olan olmuş ve düzeltemezsin. İçinde eğer sevgi varsa şans ver yoksa yoluna bak.
11 Yorumla
Soran8 ayYok ya memetlerden bi halt olmaz vazgectim
8 ayBirisi sey demisti. Bir erkek sevse bile aldatir diye. Sanirim erkeklerin duygusal olarak bagliliklari ile zevke duskunlukleri ayri olabiliyor. Her ne kadar bence bahane olmasa da hayatta anlik olarak neler yasanabilecegi vs. tartisilir. Ama aldatmadan kastin bir baskasiyla konusmasi gibi surec iceren bir seyse bunun bence affi olmaz. Cunku olay esnasinda ne yaptiginin gayet farkinda. Verilen degerin zamaninda kiymetinin bilinmesi gerektigini dusunuyorum. Zira ben olsam kafam hep oraya giderdi devam ettirmeye calistigimiz iliskiye odaklanamazdim. Oteki taraftan illaki bir tartismada ortaya cikardi. Ha bir de seni aldattigina mi pisman yoksa yakalandigina mi. Benim nezdimde kesinlikle bunun affi olmaz. Hatta tek kirmizi cizgimdir.
11 Yorumla
Soran8 ayBile bile yapti ve bir ay sonra kafasina bir sey dustu artik neler planladi bilemiyorum. Pismanim senin yüzünden oldu diyip beni sucladi onu itince de kabullenmeye basladi yaptiginin doğru olmadigini soyledi ben ona gercekten fazlaydim o da kendince haklı yani bisey diyemiyorum. Allahindan bulsun
8 ayAaayyyno şeyi yaşadım aldatmışto ğişmandı köpek gibi hediyeler sürprizler ailenle tanıştı işte annesi bana her gün hediyeler oluyordu mutluyduk okulu bırakıyordu o ağlıyordu yemek yediriyordu bir sürü annem ama sonra ne oldu biliyor musun tatile bile gittik sonra biz ayrıldık ve bana bir kız yazdı ki iyi ki ayrılmışsın çünkü seni aldatmaya meyilli bir sevgilin vardı yani demek ki beni yine aldatmış ve konuştuğum kızla beni yine aldatmış ve görseydin var ya bana diyordu ki seni bir daha asla ALDATMAM asla böyle bir şey olmayacak asla diyordu o yüzden bence bir şans verme bir kere aldatan bir daha aldatıyor şu an ben de çok barışmak istiyorum fakat asla barışmam
11 Yorumla
Soran8 ayBu olaydann sonra ben asla barisir miyim ya guvenim bir kez daha sarsildi Allah'ından bulsun oe
Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. Affetmek kendine yapacağın en kötü hamle ve sonu gelmek bilmeyen şüphe ve tekrar tekrar saatlerini gününü haftalarını aylarını yıllarını kurarak geçireceğin ve zehir edeceğin bir hayata atım atarsın o yüzden bırak gitsin affetme bitir tamamiyle hayatından çıksın
15 Yorumla- 8 ay
Bu o kadar doğruymuş ki aynı şekilde aldattı bana geri geldi pişman olduğu hediyeler süprizler çok güzel bir senemiz oldu sonra ayrıldık boktan bir sebepten dolayı son zamanlarda ilgi vermediği için meğerse ilgilendiği başkaları varmış yine bana başka bir kız yazdı sevgilinden ayrıldığına çok sevindim seni aldatmaya meyilli bir sevgilin vardı diye aileminle tanışmıştı ailemin içine kadar soktum Değmez yapan her türlü yapıyor çünkü karakter değişmiyor 50 yaşına gelse de aynı olacak 38 yaşına gelse de aynı olacak
- 8 ay
@cerennsarikaya 👍👍👍👍👍👍
Soran8 ayBunu yapicamm
Soran8 ay@cerennsarikaya kesinlikle degismez değmez de
8 ayDüzelmez kanında var onun bu arada aldatmak sadece biriyle yatmakla olmuyor yazmakta aldatmadır başkasına bakmak ta aldatmadır ama günümüzde hem bayanlar hem erkekler yanlarından geçenleri süzüyor ve bence buda gözle aldatmaya girer
210 Yorumla- 8 ay
Bence takmaya gerek yok akışına bırak kendiliğinden gelişen şey her zaman mükemmel olur
- 8 ay
Öncelikle Allah bağışlasın ve. Buna üzüldüm eşinle konuşmalı ve bu durumla yüzleşmelisin ne kadar sevsen de bu saysızılığı kendine yapmamalısın konuş ya ondan ya sizden vazgeçmeli
- 8 ay
Bence profesyonel bir destek almalısın bir avukatla görüş onun imza vermesine gerek kalmadan da ayrılabilirsin diye düşünüyorum ya da seni anlaması için aldat demiyorum ama biriyle anlaşıp aldatıyormuş gibi yapıp ne hissettiğini anlaması belki bir şey değiştirir ama bu şekilde senin ve kızının hayatı zehir olur kızın için yapman gereken bir şey bu
- 8 ay
Yakın çevreme bile söyleyemediğim bir şey anlatayım sana biri vardı ve çok seviyordum aşırı değer veriyordum neyi eksikse o oluyordum ona sonra bi döneme girdik ne yapsam batıyor ona beni aldattığını öğrendim bitirdim onun için ölebilecekken şimdi can çekişse bi yudum su vermem ama dönmek için yalvarıyor bırak kapıma gelmeyi sokağımdan bile geçemez neşteri vurman gerektiğinde canın yansa da elin titremesin
Soran8 ayTâbii ki saydiklarin da birer aldatmadir bu cocugunda kaninda * yatiyo beni haketmiyo onu onun gibilere biraktim
Soran8 ay@öykümsüm cok gecmis olsun iyi ve huzurlu bir gelecek diliyorum sizee
8 ayŞöyle düşün bu hep böyledir birisini öldürüp yakalanmayan Birisi bir kişi daha öldürüyor bir kişi daha öldürüyor bir kişi daha öldürüyor yakalanana kadar devam ediyor hırsız mesela yakalanamadığı sürece çalmaya devam ediyor O yüzden dolayı böyle şeylere inanmayın hiç kimse ikinci şansı hak etmez O da büyük bir yalandır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
8 ayihanetin aldatmanin affi olmaz birkere yaptiysa yine yapar bu boyle gider devamida gelir hicbir soze inanmayin her soylenilen soz duygusal manipulasyon taktigidir boyle s4lak sacma seylere inanipta kendinizi kandirmayin
11 Yorumla
Soran8 ayUgrasmiyorum artik
8 ayBunu yapmasının sebebi sanıyorum ki yalvarmaktan zevk alıyo olmasıyla alakalı. Sen kabul edince, tekrar ulaşılır biri olacağından, yine zevkle seni aldatacak. Şaşmaz gülüm.
21 Yorumla
Soran8 ayDoğru soyluyosun askim
8 ayAffedip ilişkiye yeniden bir şans verdiğini varsayarsak, zamanla zedelenmiş güvenin etkisiyle içinde bastıramadığın bir öfke ya da intikam duygusu oluşabilir. Belki farkında olmadan küçük ihanetlerle, belki de daha somut bir şekilde onu aynı acıyla yüzleştirmek isteyebilirsin. Çünkü aldatılmanın yarattığı güvensizlik ve kırgınlık kolay kolay geçmez; insanın içinde hep bir “ya yine olursa” endişesi kalır diye düşünüyorum.
21 Yorumla
Soran8 ayTam olarak böyle ya yine olursa çok muhtis ozetledin teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Alışmış kudurmustan beterdir derler ya bünyede yer etmiştir artık kolay kolay değişmez ama bir gün baltayı taşa vurur gerçekten sever o zaman düzelme emareleri gösterebilir
12 Yorumla
Soran8 ayPek sanmıyorum yol verdim
Sakın ola asla verme ilk fırsata yine yapar emin ol daha iyisi seni bulacak emin ol zaten migdende kabul etmemesi lazım omurgalı ol boş ver etrafta bir sürüüü insan var kendine değerin varsa yoluna bak bu arada karşıdaki senin yansıman o seni aldatıyor ise onda Kendini seyrediyorsun sen kendini hangi konuda aldattın ne yaptın onun sana bunları öğretmesine izin verdin hangi halini seyretti izle iy şanslar 👍👍
12 Yorumla
Soran8 ayYol verdim kendisine
teşekkür ederim 🤍🤜🏻
asla böyle bir hataya düşme. erkekler hormonları ile hareket eder bebeğim. sadece kendine yazık edeceksin. çabaların bir kez daha boşa gidecek. ne olursa olsun onu affetme ama eğer intikam alacaksan affet ve onu kendine bağımlı hale getir. kendini ağırdan sat. sensiz yaşamayacağına emin olduğunda onunla ayrıl ve popiş gibi ortada bırak. sen bir kraliçesin o ise bir prens. kendi değerinin farkına var tatlım. sen bir numarasın.
12 Yorumla
Soran8 ayAhhh popis gibi ortada bırakma fikri iyiydi shsjsj ben bir kraliceyim tacima sahip cikmaliyim 😅 müthiş motive ettin beni yaa cokk iyisiiin teşekkür ederim sende bir numarasinn 🤍✨🤜🏻
- 8 ay
4808
8 ayizin verme gelmesine lutfen
seni manipule educek herturlu seyi denicek Şu an geri donmen icin seni kandirmaya calisicak sende inaninca bu sefer elimin altinda diye baska seyler hatta daha kotu seyler yapmaya devam edicek lutfen kabul etme hani icinde hala seviyosan bile kendine biraz zaman taniyip bu iliskiyi bitir engelle yeni hesap acip ulasiyosa ordan da engelle ama seni rahatsiz etmesine izin verme Şu an ipler senin elinde kendi hayatina odaklan zaman gecince daha saglikli iliskiler kur tek onerim budur yine de sana kalmis🙂11 Yorumla
Soran8 ayCok güzel konustun ya tesekkur ederimm yapicam hepsini
8 ayGözü doymayan insanın kalbi doymaz Birkaç ay pişmanlığın da etkisiyle düzgün durabilir aradan biraz zaman geçince yine dışa yönelmeye başlayacaktır
21 Yorumla
Soran8 ayEvett tam olarak böyle olur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 ayBunun ilk olduğu ne malum? Seni gerçekten çok seviyor olsaydı onun en değerlisi olsaydın seni aldatır mıydı? Unutma huylu huyundan vazgeçmez birde yorumlarda yazmışsın taş gibiyim diye demek ki bu adam doyumsuz asla şans vermezdim direk yol ver önüne bak bence
01 Yorumla
Soran8 ayBakicamm ya ki dediğin gibi kim bilir daha bilmedigim neler var ayy allahindan bulsun oe
8 ayHayır kabul etme birak gerekirse it olsun batistin diyelim hic mi aklina gelmeyecek o beni aldatmiştii
12 Yorumla
Soran8 ayIçten icte kendimi yer bitirirdim bu yuzden uzak duruyorum artik
- 8 ay
Kesinlikle evet sonra ah neden vah neden diye dizini döverdin senin icin hayirli degil
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
8 aySeni iyice cepte görür zaten seviyor olsa baştan böyle bir şeye yeltenmezdi ortada sevgi yok kendi vicdanını rahatlamaya çalışıyor
11 Yorumla
Soran8 ayGebersin
8 ayEğer affedersin kendine ihanet edersin ondan farkın kalmaz 👍😉
22 Yorumla
Soran8 ayFark yaratmak istedim arkamda biraktim
- 8 ay
İsabetli karar
Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Hayır düzelmesini beklemenizde ayrı bi kafa yapısı Valla🤞🏻
23 Yorumla
Soran8 ayAşkım duzelmesini beklemiyorum iliski icindeyken bekliyordum. Aldattığı için güvenim kırıldı affetme korkumda sevdiğimden ki bu yuzden sizlerle sordumm
- 8 ay
Asla affetme sınırları olmayan insana sinir koyarlar canim kabullendirirler karşıdakinin kafası hep affedecek diye algılar emeğin ve sevgin olduğu için affedersen basın daha çok ağrır haddini bilseymis sen bunu ne yaparsa yapsin unutmayacaksın hep aklının bi köşesinde kalacak sana olan ihaneti yol yakınken uğurla
Soran8 ayEvet en doğrusu bu olurr
- Aşk İlişkileri konusunda 44,7b cevap paylaştı.
8 ayAldatan bir daha aldatır. Bu araba değil ki sanayi de düzelsin. Pişman olacaktı madem neden aldattı.
22 Yorumla
Soran8 ayFazlaydim ona hakli o da kendince
Düzelir ama kırılgan kalır çünkü ilk fırsatta yine tekrar eder.
11 Yorumla
Soran8 ayEvett
8 ayDüzelmez. Yorulduysan dinlen, kenara çekil. İyi gelir.
11 Yorumla
Soran8 ayOyle yapicam artik
Gizli Üye(25-29)8 ayBen affettim ama aynı değişmedi bende onu aldattım yakalayınca mahvoldu çok üzüldü ama üzülürken bile 10 kızla daha sevgiliydi bence sakın affetme böyle insanlar ruh hastası ve duzelmezler
13 Yorumla
Soran8 ayAyy Allah belası ya
Soran8 ayAllahin
Cevap sahibi8 ayÖyle maalesef bunlar böyleler değişmezler
bir şey olmaz ya neden takıyorsun bu kadar. Ben onun yerine olsan sen beni aldatsan yine birsey demem
111 Yorumla
Soran8 ayAldatsam bisey demezsin oyle mi
Soran8 ayİnsallah aldatilirsin
Soran8 ayİnsanlari uzmektense aglamayi tercih ederim en azindan vicdanim rahst. Ve ilahi adalete inanirim
Soran8 aySevgilim
Soran8 ayNe yapacagim varmis
Soran8 ayKalsin
Gizli Üye(30-35)8 ayÖzgüven ve Özdeğer kişinin kendisiyle barışık olarak kazanabileceği birşeydir. Başkalarımdan Onay arayışıyla Tamir edilebilecek bir şey değil. Yani düzelmez
11 Yorumla
Soran8 ayEvet
8 ayİlişki ilk kavgada biter ondan sonrası uzatmalardır.
15 Yorumla
Soran8 ayKesinlikleee
- 8 ay
O halde konu kapanmıştır.
Bir sonraki sorunuzda karışlaşana kadar kendinize iyi bakın 😃
Soran8 ayAhahahh okey sizde kendinize iyi bakin
- 8 ay
🙏😊
Soran8 ay✨🤜🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
8 ayİnanma abla yalvarsın rol kesiyor güya yer miyiz bunu yemeyiz
11 Yorumla
Soran8 ayYemeyiz sjsjd
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
8 ayYa sacmalama ne duzelecej ayni seyi gene yapcak. Şu an yapiyordur bile
17 Yorumla
Soran8 ayYapiyodur tâbii kimsenin kalbini kırmaz herkese yeten bi kalbi var koca yureklinin
- 8 ay
Ahahahh yuh polyanamisin be 😂
Soran8 ayPolyananin babasii
- 8 ay
Sacmalama canim ya
Soran8 ayHayır ciddiyim
- 8 ay
Ozaman birakmqlisin bu polyanaciligi. Kendini onemse
Soran8 ayOnemsiyorumm hâlâ parliyorum dostum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ayDüzelmez, bir kez yapan bir daha yapar şans falan verme
11 Yorumla
Soran8 ayVermicem
8 ay- Düzelmek mi aşkım bir kere şans verdiğinde tamam ikincisi birincisinden daha büyük oluyor bu sefer toparlanamıyorsun yol ver baksın dalgasına aynı hataya düşmekten artık terapist oldum ciddiyim :D
21 Yorumla
Soran8 ayAhahsjshs benim de terapistim oldunuz. Yol verdim ugrasmiyorum artık
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. vereceksin gibi :D o da bir süre daha kullanacak
12 Yorumla
Soran8 ayVermicem kanka
Gizli Üye(25-29)8 ayAynisi başima geldi evimw cicekler gonderdi hediyler gonderdi agladi zirladi baristiktan 2 hafta sonra yine başladi inanma
11 Yorumla
Soran8 ayAllah belasini versin ya. Bitirdim ugrasmaya degmez
Gizli Üye(45 üstü)8 ayDüzelmesine imkan yok, çok örnekleri var, daha farklı yaşam ve zevklere alışmıştır bir kere her ne kadar son desede, o son olmaz.
112 Yorumla
Soran8 ayOlmaz tâbii memlekette cikmadigi kız kalmamis oenin Allah'ın belasi ya
Cevap sahibi8 ayPeki ne yapmayı düşünüyorsun, boşanacakmısın, en iyisi o olmalı.
Soran8 ayEvli degilim ki sevgilim evlenme amacli tanistigim birisiydi
Cevap sahibi8 ayO zaman bu aşamada ayrılmak daha kolay, hiç üzülmene de gerek yok, şimdiden aldatırsa evlendiğinde de senin için daha zor olur. Başka birini bulursun uğraşma böyle olanlarla, hatta seviyorsun ama boş ver, sonra sen üzülürsün.
Soran8 ayBosverdim canim ya
Cevap sahibi8 ayO da iyi bir karar, o sana karışmasın sende ona
Soran8 ayUmarım karismaz
Cevap sahibi8 ayÇoğu erkek mal gibi görüp karışıyor.
Soran8 ayIki üç gündür iletisimi kestim her yerden engelledim ama hemen oncesjnde yapmıs oldugu tehditler var umarım rahatsiz etmez artik
Cevap sahibi8 ayNasıl bir insan ise bunlar, istenmeyen yerde tehdit niye olur. O seni bıraksa tehditmi edeceksin. O olmaz başkası olur zaten böyle erkelerden tanıdıktan sonra bile uzak duracaksın.
Sen mal vs. değilsinki.
Soran8 ayDogru soyluyorsun :)
Cevap sahibi8 ayDikkat et.
8 ayasla verilmez asla. ona her baktığında seni aldattığı aklına gelcek daha da hırçınlaşacaksın. kendini düşün birkere kendine saygın kalmayacak ve gittikçe tükeneceksin. maalesef aşk her şeyi affetmez 🥲
11 Yorumla
Soran8 ayEvet ya olan bana olur o yüzden istemiyorum artık
Gizli Üye(30-35)8 ayAffederseniz pişman olursunuz
Ve bi kere yapan yine yapar
Mide meselesi 🤷
Ben olsam asla Affetmem
19 Yorumla
Soran8 ayYani evet mide meselesi bu yüzden affetmiyorum
Cevap sahibi8 ayKöpek b#k yemekten vazgeçmezmiş 🤷
Lutfen affetmeyin
Affetmeyi bile aklınızdan geçirmeyin
Ya siz aldatsaydınız o sizi affetcekmiydi?
Lütfen kendinize birazcık saygınız varsa Affetmeyin
Nokta
Soran8 ayAsla affetmezdi biliyorum
Cevap sahibi8 ayValla son bi haftadır çamurluğumdaki vuruğu düşünüyorum? Ne alaka diceksiniz? Unutamıyorum? Dünyanın parasını istediler tamir etmek için?
Kendim vurdum orasını?
Yani demem o ki hadi affettiniz?
Bu aldatma olayı hep aklınızda olucak? Hatta bunu düşünürken araba sürseniz kaza bile yaparsınız?
Allah'tan alkollü degildim hatırlamıyorum yalanını kullanmamış ya da kullanmış olabilir?
Cevap sahibi8 ayAlkollü degildim degil :-- Alkollüydüm hatırlamıyorum olucaktı düzeltiyorum
Sevgilinizdi dimi 🤔
Cevap sahibi8 ayAşağıdaki yorumlarınızı okudum
Sizi resimlerinizle tehdit etmesi 🤔
Hem suçlu
Hem güçlü
Hemde adi biri
Allah sizi korumuş?
Şimdi bu ben bunları bi anlık sinirle yaptım
Seni kaybetmekten korkuyodum falanda demiştir ?
Siz kaybetmekten korksaydı sizin üstünüze gül 🌹 bile koklayamazdı ?
Valla beni seven bi kadın olsaydı onu aldatıcama ölürdüm daha iyi
Basen filmlerde izliyorum bazı kadınlar elde etmek istediği erkeklere tuzak kuruyor ve içkisine ilaç koyup uyutuyor adamı ve koynuna giriyor
Ama ben o kadar çok film izledim ki artık hiçbi yalana inanmıyorum
Medeni olarak size gelip ben bile bile bi hata yaptım ve seni haketmiyorum diyip sizden uzaklaştı?
Bunu yapsa belki bi ihtimal affederdiniz?
100de 3-5 belki düzelen erkek olabilir
Duyguları karışmış olan biri hata yapmaya meyillidir
Yine de böyle bi durumda o gözünüzün önünde degilken acaba şu an kimle ve ne yapıyor sorusunu sormaktan kendinizi alamicaktınız
Bunu öylesine yazdım sakın affetmeyin
İstisnalar kaideyi bozmaz
Soran8 ayÖncelikle gecmis olsun dilerim en yakin zamanda tamir etme imkaniniz olur. Benim olaya gelirsek haklisiniz gercekten Allah korudu gunden gune o iğrenc herifle nasil olabildim nasil gormedim diye diye yedim bitirdim kendimii ama neyse ki uzak durmayi basardim tâbii Şu an icin boyle yazmiyo olsa bile iki gundur gelecege dair tehditleri oldu son konusmasinda artik neler olur bilemiyorum tanidigim en lanet insan. Ve beni kesinlikle haketmiyo ben ona fazlaydim kabullenme asamasina gelirsek basta inkar etti beni sucladi ardindan hatasını kabul etti ama sans istedigi süreçte kızlari ekledi sans isteyisi bile samimi degildi istedigi olmayinca kaba davraniyordu. Ve istisnalar kaideyi bozmaz cok haklisiniz 👏🏻
Cevap sahibi8 ayAkıllı oluşunuzu sevdim 👍
Soran8 ay🤍✨
- Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı.
8 ayDüzelenler var ama onun düzelip düzelmeyeceğini bilmen için ona bir şans vermen gerekiyor bu da sana kalmış bir şey iyi düşünmen lazım... Düşünürken sana yaşattırdıklarını ve hissettiklerini de unutma derim.
11 Yorumla
Soran8 ayTeşekkür ederim
Hiçbir haine ölene kadar güvenme klasik bir söz ama inanki bir defa yapan fırsatını bulduğunda tekrar yapar ihanet alışkanlıktir. Sende bulamadığını başkasında bulmak istemiş gerisini sen düşün
.21 Yorumla
Soran8 ayKalbimi acitiyo bu düşünceler.. bende bulamadigi ne vardi da gerek duydu ah aptal kafam
8 ayKesinlikle verme öenmli olan ilkini yapmaktır zaten bi kez yapan sen farkında olmadan binbirini de yapar.
20 Yorumla
8 ayBence Asla Düzelmez Yine Aynı Olur Kuzum Bence Yeni Sevgili Bulup Yeni Sevgilinle Yeni Tertemiz Bi Sayfa Açsan Yeni Hayat Kursanız Daha İyi Olur Kuzum Benden Sana Tavsiye Kuzum Beni Dinle Yap Dediğimi🥰
04 Yorumla
Soran8 ayAşkım ona da engel oluyo ya tehdit falan ediyo once şu kafayı ve elemanı temize çekmem lazım emin olmam lazım sonrasına bakicam
- 8 ay
Haklısın Kuzum Bence En İyisi Bu Olur Senin İçin😘
Soran8 ay🤍🤜🏻✨
- 8 ay
🤍🤜✨
Bir erkegin aldatması kadına baglıdır sen adama saygı gosterır onurunu kırmazsan erkek gübi hissettirirsen evdede yorarsan zaten dışarı gözü kaymaz
Beni aldattı affediyımmı dıyecegıne benı neden aldattı dıye sor kendıne?018 Yorumla- 8 ay
Hadi l@n ordan onurunuz batsın bi kadının aldatması da erkeğe baglı
- 8 ay
ayy dusunce yapisina manipulasyona bak allah sizin gibilerden uzak etsin, gul gibi olup aldatilan bi suru kadin var aldatma mevzusu karsindaki kisiden dolayi degil aldatan kisinin karakter eksikligindendir, eminim daha once sevgilinş veya karini aldatan birisindir. İgrenc insanlarsınız allah akıl fikir versin
- 8 ay
Bi erkeğim aldatması onun doyumsuz bir tatlım evl@dı oldugundandır
- 8 ay
@handeehanns2 Cıldırdım okuyunca p1sl1kler
- 8 ay
@cerenndarikaya bende ayni sekilde, bunlar nasil insanlar anlamiyorum pislik evlatlari kendileri aldatılsa kudururlar ama insallah aldatılırlar
- 8 ay
Öncelikle bunlardan hiçbir sebeple erkek aldatmaz erkekler doyumsuz bir insan evladı oldukları için aldatır dünyanın en güzel kadını da olsa gözleri başkasındadır ve umarım hayatının bir döneminde öyle bir aldatılırsın ki senin yetersizliğinden dolayı da derim ben sana
- 8 ay
valla sen o tipinle şu dusunce yapınla saygıdan falan bahsedemezsin, birinin karaktersizliği birinin yetersizliği yüzünden olamaz. Çiçek gibi bie sürü kadın var aldatılan ve sebebi sadece doyumsuzluk umarım aldatılırsın da biz de sana yetersiz gelmişsindir deriz
- 8 ay
Senin baban da anneni aldatınca aynı şekilde umarım söylersin babam benim kendine engel olamadı çünkü benim annem onu doyurmadı ve bu yüzden başkasına gittik eminim ki zaten senin ailen de hep bunlar oluyordur senin akrabaların da senin çevrende olmuyorsa bile umarım bir gün bunları yaşar
- 8 ay
Baban anneni aldatsın da d
Seni gidi @mın evladı seni
Soran8 ayOna çok fazlaydim bu yuzden aldatildim attan inip esege bindi. Şimdi sen sor kendine ben bu kadar nasıl karakter yoksunu olabiliyorum hadi sorr
Soran8 ayHmm o yuzden mi geldigi gibi kızı kotuleyip durdu ki o kiz memlekette sevgilisi olmayan kalmadi baktı bı bok olacagi yok s*ktiri çekti. Benim bunla hava atcak halim yok ama boy boy erkek var ulaşmak isteyen ben pes vermiyorum zira at benim o kız da esek.
Soran8 ayPas
Soran8 ayEyvallah abicim kabullendin sonunda at olduguma sjsjjd
Gizli Üye(25-29)8 ayErkekler elde edene kadar ya sonra yine aynı şeyi yapar boşuna güvenme canım
22 Yorumla
Soran8 ayEvett bosverdim
Cevap sahibi8 ayAynen öyle senin için doğru olan seni bulacak zaten
Gizli Üye(30-35)8 ayBen yaptım pişman oldumn tekrardan yaptı bir kardeş tavsiyesi sen sakın deneme
12 Yorumla
Soran8 ayGeri de biraktim onu
Cevap sahibi8 ayEn iyisi
Valla bunun erkeği kızı yok. Kim olursa olsun. Ben şans verdim ve pişmanım şans verdiğime. Ama hâlâ ders çıkaramıyorum. Hâlâ akillanamadim hâlâ seviyorum...
11 Yorumla
Soran8 ayAh be cok iyi anliyorum insan bazen oturup kendisine aciyo
Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Kendine saygısı olan bu durumu kabullenmez gerisi sana kalmış kendine ne kadar saygın var sen hesapla karar ver
10 Yorumla
8 ayvay bea bir adamın aşk hayatına yön veriyoruz
11 Yorumla
Soran8 ayBitanesiniz diyorum inanmiyosunuzzz
8 ayİnşallah düzelir.. küçük ve zor bi ihtimal ama ihtimal var evet..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
8 ayİnsanlar değişmez, sadece tekrardan aynı şeyleri daha farklı bir yolla yapmak için yalan söyler.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
8 ayAldatan hiçbir zaman düzelmez fırsat bulduğu her an seni aldatır
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç gerek yok. Bir kere aldatan tekrar aldatabilir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kesinlikle risk alma asla düzelmez ve aldatmak ihanettir boş ver doğru düzgün birini bul her ne kadar onu seviyor olsan da ihanetin affı olmaz.
02 Yorumla
Soran8 ayKesinlikle doğru söylüyorsun ihanetin affı olmamalı bunun bilincinde birisiyim ama korktugum şey sevgime yine yenik dusecek olmamdi. Zor da olsa vazgeçicem
- 8 ay
👍🏻✨
8 aySakın o hataya düşme.
Affedersen devamını getirir. Güven bana sakın affetme.
Çok zarar görürsün. Kalbin kırılır canın yanar paramparça olursun..
03 Yorumla
Soran8 ayYeterince paramparca etti ikinci bir darbeye hic hazır degilim bu yuzden kabul etmicem
- 8 ay
Kesinlikle. Son nokta vuruşu sen yap... Bitsin gitsin hiç uğraşma !
Soran8 ayOkey 🤜🏻✨
- Devamını Gör (211)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne