AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Aldattığı için değil yakalandığı için pişmandır o. Aldatmanın affı açıklaması veya herhangi bir bahanesi olamaz. Bir kere yapan da bir daha yapar sakın affetme bırak ne hali varsa görsün
Aynen ya ne hali varsa görsün
Bence de bacım boş ver gençsin güzelsin daha iyilerine layıksın seni manipüle etmesine izin verme
Vermicem askimm
Hani affetmicektin.. sen şu an hepimizi aldattın be hahshahhshah
HAYIR!!! Empati eksikligi yasayan bir kisi boyle insani sorular sordurtur ilgili kisilere
Nasil mi?
Kadin ya da erkek farketmez neticede bir anne ve babadan olur. En azindan annemin ya da babamin basina bu durum gelse ne hissederdim derse ne yapip yapmayacagina karar verebilir. Verilen karar neticesinde olusan olgu gercektir. Bu gercekligi tahallul edemiyorsa o kisiden zaten bi bok olur ya da olmaz.
Sozum sana degil!!!
Bir organ gangrenlesmisse kesip atmaktan baska yol yoktur.
Kesip aticammm
Kesinlikle hayır! Bir defa yapan eline fırsat geçerse yine yapar. Aldatmanın ilki sonu bir dahası olmaz. Guven çok önemli bir mekanizmadır, bir defa sarılırsa birdaha hiç bir şey eskisi gibi olmaz
Cok fena sarsildi hemde o yüzden bende sizler gibi dusunuyorum artik kabul etmicem
Yani hiç bir şey zaten eskisi gibi olmuyor. En ufak bir şeyde aklında hep şüphe oluşuyor. Bi şüphe ona 2 katı yansıyor ve yapmayacaksa bile yapma eylimi oluyor genelde
Evet ya ben kaldiramam artik
Ne şansı asla kabul etmem ben bnem için bitmistir kesinlikle aldatma affı olmaz yapan bidaha yapar kesinlikle bitmiştir benm icn o kişi
Benim icinde oyle artik
He iyi sevindim
Ben direkt erkeklere güvenmeyi bıraktım ve gayet mutluyum hiç üzülmeye gerek yok boş ver o kendi kararını vermiş
Bosverdimm
Bi tane de videoda vardı
Bak İsmail bu hayatta gidemeyeceğin iki her var
Biri anayın a mı ı biri de benim yanım
😅🤣
😅😅
Aldatmayan erkek bulamazsın. Sadece yakalanmayan erkek vardır. Bu yakalanmış. Yani en masumu.
Bence affet gitsin. Bu kadar masumunu bulamazsın
Gerçekten her evli olan erkek karısını aldatır mı
Her evli aldatamaz, aslında eline fırsat geçmez. Eline fırsat geçen mutlaka aldatır. Ama büyük çoğunluğu aldatır. Akıllı olanlar yakalanmaz. Hatta hissettirmez bile. Yakalananlar en iyi olanıdır. Saftır çünkü 😄😄
Yanlis düşünüyorsunuz. Her erkegin ayni oldugunu dusunmuyorum sayet oyle bir şey varsa aldatan kadinlarin varligina bin sukur ederim herkesi ayni kefeye sokmamak lazim ama sende haklisin kişi kendinden bilir isi
Bunu bir kadına açıklamak çok zor. Erkeği erkek anlar. Bu tamamen bizim fizyolojik ve hormonal yapımız ile alakalı. Siz iyi ve saf duygular beslemeye devam edin. Bütün eril varlıklar da bu sorun olarak gördüğünüz şey maalesef var. Ama bize göre ve bilime göre olması gereken bu. Varoluş sebebiniz bu maalesef. İster kabul edin ister etmeyin
Umarim aldatilirsiniz o zaman. Cunku bunu saf ve temiz seven kadinlara reva görüyorsunuz? Ya gerçekten sevilmediniz ya da sevmediniz
Konu çok farklı yerlere gidiyor. Sizde umarım aldatılmazsınız. Mutlu bir hayat sürmenizi dilerim.
Teşekkürler. İyi akşamlar
İnanma , bu hatayı bir kez yaptın ve aldatıldın tekrar yapacak %98, 99
Aldatan yine aldatır onun yaptığı hata değil tercihtir
Kız olsun erkek olsun fark etmez bir defa yapan o hatayı tekrar yapar seven insanin kalbi de aklı da başkasına kaymaz
Acik ve net
Hayır düzelmez aldatan tekrar aldatır tecrübeyle sabit
Tabiki hayır..
Unutma bir şeyi bir kere yapan yine yapar.
Düzelmez de sen gene de yaşayarak tecrübe et affet gitsin bir daha aldatır zaten
Madde bağımlılığı gibididr aldatmak. Yapan bir daha yapar. Duygularını sevgini böyleleriyle ziyan etme!!!
Kesin kararliyim ya sizleri dinlicem ve yoluma bakicam
akışıjna bırak biraz mantık biraz duygu, duygusal değerlendirme...
Affetme.. Affedersen hep aynı döngüde olacaksın büyük bir hata edersin
Tekrar yapar. Demekki seni sevmemiş sevse böyle yapmazdı
tabi ki erktir yapar ama pişmanım falan diye yaltaklanması yetersi bir erkek olduğunu gösteriyor. sen yinede seviyrsan bu eziği affetmelisin.
pardon da erkektir yapar ne demek Allah aşkına adam olsaydı yapmazdı
Erkektir yapar ne ya? Eski nesil anneler bunu diye diye erkeklerin yaptigi her şeyi normallestirdi lutfen soylediklerinize dikkat edin gelecek nesli etkiliyosunuz.
esksi yenisi yok bu iş böyle erkek yapar doğasında var kadın seviyorsa kabullenir kabullenmiyorsa sevmiyordur gider kabulleneceği birini bulur.
Kadinlar da erkekleri aldatsin o zaman. Ne de olsa normallestiriyorsun ayy insallah aldatilirsin ya cunku sen saf ve temiz duyguyla seven kadinaa bu karakersizligi revaa goruyosunn
kadın yapamaz doğasına aykırı yaparım diyorsan git yap gör ne hale geleceğini. doğanın kurallarıyla savaşamazsın.
Of sus allah askina zina illa cinsellik iliski yasamak değildir siz erkeklere yapabilir ayeti inmedi. Neyse ki senin gibi dusunen erkeklerin hakkindan gelen kizlarimizda var aslanlarim benim
zina şart değil nikahlar 4 e kadar ohh miss helal
Ayyy daha dört eşin neden olabilirliğini bile bilmiyo ezbere konuşuyo ejsjrkf dört ese kadar neden izin verildi biliyo musun? Bakima muhtacsa keyfi olarak böyle bi hakki yok ki bakamazsiniz da hiçbir zaman adil davranamazsin daa acinasisin
sen cahilin birisin kızım ne siyer biliyorsun ne hadis :D aç biraz oku siyer hadis fıkıh gör bakalım bakım için mi zevk iiçn mi :D 19-25 arası 5 tane kalanlar 30lu yaşlarda diğer sahebelerde hakeza 15 bile olmamış kızlar bunlar mı bakım için :D ahmak süslüman dinini bile bilmez sağdan soldan duyduğu mallıklarla konuşur
yazık kafana senin yemin ederim
Sen ne i*renc biseysin ya asil cahil sensin dön bak kendine hab*s maymunu. Evet bakim icin cunku cahiliye döneminde senin gibi k*f*siz insanlar vardi ve kadınlara deger vermiyorlardi bu yuzden peygamberimizin birden çok esi oldu. Once sen siyer hadis fıkıh ve islam ahlaki al zira beceremiyosan ya da beyin fonksiyonlarin almiyosa yaz bana ozelden ders vericem okey.
hssktir ordan zır cahil varoş
Kes mal.
Affettiğiniz an , ilk fırsatını veya bi boş anı yakaladığında tekrar aldatır. Bu bir huy çünkü.. 👍
Doğru o yuzden vazgeçtim
Verdiğiniz emeğin farkına varamayan, değerinizi anlayamayan erkeklerden uzak durun lütfen.. 👍
Muthis bı adamsiniz ya ne güzel konusuyosunuz.
Estağfurullah. Teşekkür ederim. Bu düşünceniz sizin kalbinizin güzelliğinden dolayı. 🌷 Pozitif olmak lazım herzaman , negatif olmak insana hiç bir şey kazandırmıyor çünkü. Güven duygusu çok önemli bir şey, o olmadan ilerisini asla göremezsiniz, bir adım dahi atamazsınız.. 🙏
Bende teşekkür ederim 🤍 doğru söylüyorsunuzzz güvenin olmadığı yer de ileriyi göremeyiz:))
Güzel bir soruydu. 🌺 sana uygun bir erkek arkadaş değilmiş bence. O yüzden sakın kafana bu konuyu takıp, kendini üzme 👍⚘
Zor olucak ama gecicek hepsi inanıyorum. Elimden geleni yapacağım ve çok cevap aldı bilseydim gizli sormazdim 😅
Tabii ki geçecek, hiç merak etme 👍 evet neden gizli sordun ki?
Bilmiyorum ya
Zaman ilaç gibidir, bu da geçecektir hiç merak etme. 👍
İnanma yalan söylüyor başına gelmiş biri olarak yazıyorum yeminler etti yalvardı gitti yine aldattı içinde varsa asla değişmezler
Ornekleri var işte nasıl kabul edim ki o laneti kesinlikle şans falan vermicem allahindan bulsunn
Affedince ne oluyor biliyor musun nasılsa beni affetti yine affeder diyip devam ediyorlar. Manipüle edilme aldatan insanın duruşu bozuktur ve her fırsatı değerlendirir. Erkenden görmüşsün ömrünü yakma böyle bir adamla
Aynen öyle ömür yakmaya deger biri degil
Pek sanmıyorum. Ama yanlışını farkına vardıysa ve bazı şeyleri ince düşünüyorsa mümkün olabilir
Sanmiyorum ya
Mümkün olup olmayacağını en iyi sen bileceksin. Onu bildiğin kadarı ile her yönünü sen biliyorsun
Evett
Bu süreci atlatman kolay olmayacak. her şey den önce kendini düşüneceksin
Canım yana yana ogrendim bunu bundan sonra daha farklı bir Hilal olucam.
Aynen öyle. İnsanlardan fayda olmayacağını ve günümüzde birçok insan çıkar peşinde olduğunu unutmayacak sekile hayatına yön verebilmelisin Hilal
Bu arada ben yasin tanıştığıma memnun oldum.
Umarım her şey istediğin gibi olur
Bende tanistigima memnun oldumm. Güzel dileklerin için tesekkur ederimmm 🤍🤜🏻✨
👍👋
Tekrar aldatılmak istiyorsan verebilirsin. Kadın erkek fark etmez kendine saygısı olan aldatılmayı affetmemeli
Affetmicem ya değmez öyle birine
Bu şansı ona vermek seni tekrar aldatsa bile affedeceğin anlamına geliyor... Kesinlikle tekrar aldatacaktır.. affetmeye değmez
Kesinlikle degmezzz
Bir şeyi bir defa yapan bir daha yapar.
Bir şeyi birisine yapan sana da yapar.
Net.
Evet haklısın 😥
Üzülmek ne alaka be.. hayat devam ediyor.. sende et saplanip kalma.
Cok emek vermistim aldatilmak cok agir geliyo
Yahu gider de ders olur işe sana. Tecrübe hepsi bunlar. Vermezsin bundan sonra emek.. nötr ol herkesle karşı. Emek caba ile ilerleyen ilişki bitmeye mahkûm zaten
Ders oldu ds bitmiyo sonu gelmeyi o kadar korkunç ki bazen anlam veremiyorum hayırlısı olsun düşünceleriniz icinde tesekkur ederim gecenoz guzel olsun
Oluyor zaten. Bitmez sonu hekes ile her türlü saçmalığı yaşayacaksın. Ya ayağa kalkip her seferinde devam eder deceksin.. ya da kaybolup gideceksin
Kaybolmak istemem ya neyse hayirlisi olsun düşünceleriniz için teşekkür ederim
Aldatmanın tadına varan insan asla o tatlıdan vazgeçmez illaki gene aldatacaktır çünkü insanın içinde alışkanlık oluyor
😥
Maalesef böyle karaktersiz insan çok oluyor
Maalesef 🥺
Ama bu sefer şöyle bisey var benimle evlenmek istiyo ama ben asla guvenemiyorum ki kurtulamıyorum da saplantili bayagi kaç kez engelledim cevremi rahatsiz edip durdu
Kusura bakma o zaman çekeceğin var başka onu iyice anlamadan hemen sevgili olmamalıydın
Yaa ben belki sogur diye baskasiylaymis imajı verdim rahatsiz etmez belki umidiyle sabahina gordugu gibi bir suru ses video atmış öfkeli ofkeli gozler dehşet sekilde seni de o cocugu da mahvedicem kim lan ne ara falan filan sonra baktım is raydan çıktı arkadaslarima yazmaya başladı böyle bisey var mı falan. İnanilmaz paronayak bisey olmus
İnanki bundan kurtuluşun zor olacak ama bir an önce kurtulmaya bak çünkü ne sevgili nede hiçbir şey olmaz
Bundan adım kadar emin olup koru korune inanmayi secme istegim ve arzumun sonu ne olucak bilmiyorum bazen o kadar iyi ki saniyorum bi an her şey düzeldi ama isin detay kismi inanilmaz korkunç. Hayirlisi olsun teşekkür ederim dusunceleriniz için kurtulmaya calisicam
affettim su an iliskimiz gayet güzel ama bi sğre pisman olarak bırak
Benim icim rahat etmezdi bu yuzden geri de biraktim
Asla bir kere yapan birdaha yapar hep yapar unutma bunu
Yol verdimm
En iyisini yapmışsın
Evet askimm
boş ver canım sen daha iyilerine layıksın uğraşma böylelerinlee
Tesekkur ederimmm bacimsu 🤍
o nasıl biçimsiz bi soru?
velev düzeldi ne fark eder yaptığı değişmez ki.
Bicimsiz soru derken?
Değişmez tabi ki saglikli dusunemedim bu yüzden buraya sordum ya hanii
yok sorunun kendi bile abes niye sordun demiyorum soru abes, cümleye baksana aldatan erkek düzelir mi?
bilmem, katil erkek düzelir mi?
terörist erkek düzelir mi?
tecavüzcü erkek düzelir mi?
Anladım canım tamam
Düzelmez affedersen eğer tekrar yapar hatta senin yüzünden yaptım bile der, affetme asla
Daha önce de senin yüzünden oldu dedi bir daha yapar huylu huyundan vazgeçmez haklisiniz yani
Düzelse bile kabul edicen mi ama yine de söylim düzelmez
Yok askim ya yol verdimm ugrasamicam
Aldatmanın izahı olmayacağı gibi özrü de kabul olunmaz. Her 2 cinsiyet içinde geçerli
👏🏻👏🏻👏🏻
Bu kararı senin vermen lazım. Yeniden güvenebilir misin sevebilir misin geçmişte bırakabilir misin?
Bırakamadım ya
Hadi düzeldi diyelim. Sen, tekrar nasıl bundan emin olabileceksin?
Olmam ki bu yüzden vazgectim
Şeytana uymuştur ama kaç defa daha şeytana uyar bilemem
Seytanin kendisi ya ne şeytana uyması djsifkg
Bir ilişkiye daha başlayamam diye o üşengeçlik yüzünden affedilmez ama yine de senin kararın.
Maalesef o emeğe ugrasa sohbete değer birisi değil ne olduysa aptalligimdan oldu yorumlara bakınca gözüm daha çok açıldı affetmicemm
Yani o emeği başkasına ver. Hakeden birine ver daha iyi.
Asla affetme tabi ki düzelmez bi kere aldatan yine aldatır cok seviyosan bile vazgeçmek zorundasın oyle bi adamdan kurtulduğun icinde ayrica teşekkür etmelisin aldatan erkek adam değildir bunu da bil karsina cok daha iyi birisi çıkicak niye seni aldatan seni yok sayan birini tekrardan kabul edip daha değersiz olucaksin ki lutfen yapma boyle bi hata lutfen
Cok doğru soyledin bee haklisin kesinlikle taviz vermicem
Tabi ki o senin pesinden koşturup izlesin sadece sen ise seni hak edicek kişilerle ol o zaman cok mutlu olrsun o senin icin bi tecrübe oldu ve iyi ki hayatından cikti cunku aldatan bi daha aldatır asla akıllanmaz ihanetin de affı olamaz bunu da unutma sen ondan cok daha iyilerine layıksın o kim ki serefszi aldatmış gitmiş simdi gitsin kendi gibi kizlarla olsun tabi oda mutlu olur mu bilmem
Cok sevindim cok guzel bi karar vermissin
Olmaz askim saçları dökülüyomus beyefendinin kalbimi paramparca ettigi icten öyle bir beddua etmistim ki bir yil icinde kel olmasini dilemistim. Yazmis avuç avuç sacim dokuluyo naptın büyü mü yaptın diye shdjfkekf
Oh iyi olmus serefsiz asla yuz verme seni de unutamaz zaten anca mumla arar seni sende ona o mutlu hayatınla cevabını vermiş olursun canim
Vericem vericem gercekten vericem hemde en iyiyisle gebersin oe. Tesekkur ederim dusunceleriniz için 🤍🤜🏻✨
Rica ederim canım sen kendine iyi bak yeter ki oyle karaktersiz innsanlara kalmadinnn 🙏🏻
🤍🥺
Ne yaparsan kendine yaparsın. Birkere yapan birdaha yapar.
Doğru söylüyorsun
Şans versen ne olacak sen ona bırdaha guvenebılıcek mısın? Affetmek ıs değil affedınce ne olacak arsızlasak huylu huyundan vazgeçmez yıne senı hayal kırıklığına uğratacak affetme...
Unutma bır kere yapan bir daha yapar. Hemde oyle bir pıskınlık olur kı kendı değerini farketmeden yerlerde ezersın aptallık etme.. sakın affetme
Affetmicem askim teşekkür ederim
Rica ederim 💙
Düzelmeyeceğini dünya alem biliyor sen de kabul etmek istiyorsun zaten
İstemiyorummm
Madem seviyorsan ne konusuyosun aq onay beklemeyin şöyle her şey için yap gitsin
Onayın gerekli berat
Turkce konus İngiliz degilim ben
Erişim engellendi. Sktr git.
Bu yaziyo
hure
Terbiye yoksunu
Affetme bidaha yapar
Zaten seni de sevseydi hiç ikincisne gerek duymazdı
Evet dogru soyluyosun ugrasmiyorum artik
Eğer azıcık gururun varsa ona dönmezsin
Donmicem ya
Güzel
Bence şans verme. Aldatmak bir hata değil tercihtir. Bir daha şans verirsen tekrar yapmayacağına emin olamayıp hep şüphe içinde olup kendini yer bitirirsin. Herkes ikinci bir şansı hak eder derler ama bazıları için bence geçerli değil.
Dogru soyluyorsun
İnsanlar değişebilir o yüzden burada ki insanları dinleme. Onu en iyi tanıyan sensin biraz sına bakalım.
Evet en iyi ben tanırım ama beni onda tutan tek sey sevgim öbür türlü katlanilcak birisi degil
O yüzden içinde tart düşün zaman ver sonrasında karar verirsin
Beni de aldattı şans verdim sonra evlendi geçenlerde çalıştığım hastaneye doğum kontrolüne geldiler
Üzücü 😥
Yakalandığı için pişman
Evet
Affet sonra sen onu aldat
Vicdansiz olamam da Allah'a havale edebilirim sadece
Yok düzelmez affetme
Yol verdim
Hak etmiyor yol ver gitsin
Verdim
Her insan ikinci bir şansı hak ediyor
İhanet şansı hak etmiyor bu bilerek yapılan bir şey
İnsanoğlu hata yapmak için yaratıldı her gün günah işleyen bir insan her gün gerçekten gerçekten Allah'a yalvarıp af dileyip tövbe etse gene Allah'ın rahmetinden mahrum kalmıyor
Kuskuyla biticek olan bendim bu yuzden vazgeçtim
Hayırlısı neyse o olsun ☺️☺️
Düzelmez. Aldatan gene aldatır.
Maaleseff
boş ver be, şükür diyip yoluna bak. Umarım sana değer vereni bulur hayatını yaşarsın.
Ayy insallah ya tesekkur ederim dilerim sendee 🤍🤜🏻✨
🤛 amin amin de benden geçti artık nasibim olsaydı şimdiye olurdu..
Demek ki daha nasipte yok
Nasip hiç yok 😅
Oyle deme yaa hayat sürprizlerle dolu baksana beni de böyle bir surpriz karsiladi neyin nereden nasil geleceginii bilemeyiz sabirli ol azcikk be 😅
Azcık sabır mı? 😆 7 senedir yalnızlık sürüyor zaten daha ne yapayım yaş olmuş yolun yarısı şu zamanlar değilde ne zaman 😅 yaş aldıkça hayattan bezuyoruz iyice.
Tas gibisin abim ya boyle dusunmeee
Kesin öyledir FLDKSLDK
İnan öyle mutlu olman icin dua edicem sjsjd sağlıcakla kall
Sende öyle dikkat et kendine. Ruh hastası sapıklardan uzak dur 👋
Okeyy 🤍🤜🏻
🖤🤛
Bir kere yapan her zaman yapar kızım affetme
Affetmicem
Bunun düzeleceğine inanan maymunla aynı iq ya sahiptir o kadar atasözü var hala saf kadin var hey yarabbim bizden uzak et düşük iq lu insanlari amin
Ok.
Tamam
Sevse aldatmaz.. bir defa yapan tekrar yapar..
Daha da kötüsü aldatmasa bile sen hep şüphe içinde devam edersin psikolojin bozulur.. çiz üstünü geç
Cizdim bile
Sho
Kız benim ki de böyle yapıyor beni de güzel aldatmıştı aynı kişi olmasın bu
İsmi memet askim
Verilmez. Çünkü sen bir defa onun o hatasını affettiğin için bu kişi ben birdaha yapsam beni yine affedecek düşüncesine girer ve tekrar aldatır. Geçmiş olsun :)
Haklısıniz tesekkur ederim
Değişmez bence erkek kadın gibi değil onun için tek eşlilik saçma ve aldatması normal.
Aldatmasi normal falan degil normallestirmeyin. Her erkek bir de degil o zaman bizde cok esli olalim sonra adimiz tatlım ciksin
Çok dikkate alma zaten aldatan her türlü aldatıyor. Allah zaten haram etmiş herkes kendine baksın.
Dogru diyosun da ne bilim hani zoruma gidiyo ya tas gibiyim ve kendimi de ovmek icin söylemiyorum asla görenler soyluyo bunu haketmedim ben bu muameleyi ki her şey dis gorunuste değil biliyorum ama karakterimde iyiydi kendisine
Seni anlıyorum günümüzün hastalıkları artık maalesef. Bazen güzellikler görünmüyor maalesef.
Ah ah neyse hayırlısı teşekkür ederim
Merhaba Yanlış otobüse bindiysen ilk farkettiğin durakta inmek en iyisi
@Nil_suuu_ orada misiniz Nil hanim?
@HollandEUnl sence?
Benim o herifi affetmem için yakıt alması lazım
Hangi herif?
@HollandEUnl aldatan kocami