Kadınlar bunu hep başarabileceğine inanırlar. Bunun sonunda ki zevki düsünerek ego larını ister istemez tavan ysptırırlar. Ama cevremden gozlemlediğim kadarıyla sonu hep husran...
Kbakmayın ama yuzde 95 ihtimalle çapkın erkeği elinizde tutsmazsınız...
O yuzde 5 lik değişen erkeklerde, cok ciddi travmalar sonucu (mesela eski sevgilinin ölümü gibi) tekeşlilik algısı oluşmuştur.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben değiştiremem onu o değişmek isterse değişebilir mi onu soruyorum zaten işte
Neden düzelmesin. ya da neden değişsin. Iki şekilde olabilir. Neden çapkın bilmek gerek. Kişiliginde ise biraz zor. Egosunda ise olabilir Sevgiyle bunu yenebilir. .
5
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya önceden değilmiş ki bir ara sevdiği kız bunu terkedince öyle olmuş bir iki yıl sonra ben girdim hayatına tabiki baktım düzelme var sevgili olduk
Bilemeyiz ama dediğin gibiyse ego ve gurur yapmış. Kendine olan özgüvenini toplamak için duygusallik beslemeden iliski içine girmiş. Kendini aşmış yani. Şimdi böyle bie tabloda neden aksi olmasın seçeneği akla gelir.. Aslında eşit derecedir. Capkin değilken çapkın olan, çapkınken sadık kalan.
Burda sen giriyorsun devreye.. bununla baş edebilirim diyorsan mutluluklar.. Zaten hayatımıza giren herkes üzer/kırar / ve incitir. Önemli olan bunu sana kimin yapmasını istediğindir. Sevdigim hissettigim kişi diyorsan. Geçmişe takılma.
Şimdi her erkek te çapkınlık olur kise kendini kandırmasın bende de varsın tabiki o hayatıma girene kadar hemde varya burda tanıştık ondan sonra gözüm kimseyi görmez oldu sadece onu düşünür oldum ve başka kızlara bakmayı bırakmıştım ama o gitti herşey bitti ve ben gene eski ben oldum yani bende okadar çapkın değilim aslında hiç olmayabilirim bilmiyorum biraz olabilir belkide ama kendimi dengeliyorum çapkın olmak iyi bir şey değil
Bunun bir örneğini gördüm. Bizim bir abinin bu sektörde resmen masterı vardı. Şimdiler de yenge motoru da sattırmış, bir eline iplik verip örgü ördürmediği kaldı. Kadınına göre değişiyor mesele yani.
erkek partnerinden yeterince ilgi görmezse çapkın olabilir fakat sevgilisi veya eşini çok sever ve gereken ilgiyi görürse çapkınlığa gerek duymaz zaten böyle bir durumda gözü bir şey görmez... şayet ben eşimi çok seviyorum ve gözüm ondan başkasını görmüyor.. Allah hepinizin içine sevgiyi yerleştirsin.. İnsanın içinde ki sevgi ne kadar büyük olursa günahtan o kadar uzak durur...
Düzelir ama aklını başından almalısın onu da hissedersin yani seni kıskanır sürekli senle olmak ister yazar. Bunlar yoksa bazen ilgisiz davranıyorsa o kişi de sen değilsin bundan emin ol.
bir ara düzelten biri çıkar gibi oldu ne sıkılmıştık dayanamadım yine devam ama uzun süre sakin kalmamı sağlayan biri çıkmıştı çok uyumluyduk her açıdan uyumunuz varsa çok çapkınlık yapmaz bir sıkıntıda yine aynı tas aynı hamam oluruz
Duzelmez bir erkegin dogasinda olmali durustluk ben su anda bir kizla cikmiyoken bile yapmiyorum evlendigimde esime sadik kalabileyim diye 5 kizla konusup evlenince birakirim diyenleri cok gorduk birakmiyolar
Çapkın erkekler tatlıdır ama bu çapkınlık aldatmak veya sapıklık ile uyuşturulamaz. Evet düzelebilir çook seviyorsa sana tapıyorsa gitmenden korktuğu için çapkın olduğunu bıraktığına inandirabilir.
Bakın bir erkek olarak söylüyorum hem cinslerimi ifşa gibi çapkın olan erkek 7sinde neyse 70 de de odur yani senin eline veriri bir çocuk gider dışarda karı kızla para yer sende evse kocam beni aldatıyor mı diye soru sorarsın
Önceden çok fazla kız arkadaşım vardı sonradan hepsinin boş olduğunu beni seven insanın beni her halimle kabul eden insanın az oldugunu anladım bu yüzden sevgilimle ciddi birlikteliğe adım attık hayatımda onun dısında kimse yok istemiyorumda
Benimki de neden daha önce gitmesin hayatıma ben bu kadar boş insanla takilmazdim demişti. Seviyorum kendimi biliyorum ben duzelmek istedim ve duzeliyorumda diyor
En İyi Cevaplar