Nasıl içimi susturabilirim?

Geçen sene Nisan ayında ilişkim başladı ikimizde öğretmeniz. Kendisi hem devlette çalışıyordu hem özel bir kurumda başta gayet ilgiliydi fakat sonra işini bahane etti yoğunluğunu ayrıldık. Sonra ayrılınca bu sefer tekrar geri dönüp kurtarmak istediğini söyledi. 4 5 gün iyi ve sonra yine ilgisizlik. Bütün gün yazıştığımız şey günaydın aradan bir kaç saat geçiyor antrenmana geçiyorum diyor sonra antrenmandan çıkıyorum diyor ve iyi geceler diyor. Ben tabi yine sıkıntı çıkardım ve kafede otururken madem nasıl davranman gerektiği bilmiyorsun çok yoğun çalışıyorsun ben yokum dedi. Oda benden özür diledi. 1 buçuk ay hiç konuşmadık sonra bana Telegramdan ulaştı ve hiç göstermediği kadar farklı biri olarak geldi gerçekten çok acı çekmiş ve pişman olmuş gibi. Bir şekilde beni tekrar ikna etti. Geçen gün yine ilgisizlik başladı niye bir napıyorsun demek bile zor dedim gece ye kadar çalışıyorum Napim dedi. Büyük kavga koptu ve bitirdik. Yazdığım için pişmanım keşke seni üzmeseydim yoğun olduğumu biliyordum bi an özledim yazdım dedi. Peki benim suçum ne dedim? Özür dilerim dedi ve bitti. Canım çok yanıyor. Yanan şey ayrılık değildi. Zaten 1 ay önce ben sana vakit ayıramıyorum diyip bitmişti kalkmıştım masadan o kadwr hafta sonra gelip tekrardan beni üzmek niye? İçim paramparça hakaret edesim geliyor ama susuyorum değmez diye. Dertleşmeye ihtiyacım var. Niye bi insan bitirmek için tekrardan gelir. Niye yapar bunu niye

Nasıl içimi susturabilirim?