Erkek arkadaşıma bir kadından mesaj geldi kavga çıkarttım kırıldım kıskandım … beni kaybetmemek için hediye aldı ama yine de bana haklısın demiyor. Kadına net sınır koymadı aksine bana yüklendi gereksiz olay çıkardın diye. Benim yanımda durup kadına sınır koymasını beklerdim ama konuyu kapat görüşmeye devam edelim diyor. Ben susmadıkça beni engelledi. Ben ise susup olayın kapanmasını değil onla yüz yüze konuşmak detaylı konuşmak istiyorum ama böyle yaparsan görüşmem deyip blöf olarak her yerden engelledi. Arada kaldırıp engelliyor tamamen beni terbiye etmek için. Susarsam istediği olacak konu kapanacak ama acımı dindiremiyorum. Fikir vermek isteyen var mı? İş yerine gitsem mi
Güncellemeler
9 ay
Hıncım geçmiyor haklı olduğum halde haksızım gibi davranıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunun gerçekten senin için ne kadar can sıkıcı bir durum olabileceğini anlıyorum. İlişkilerde iletişim ve saygının önemini yadsıyamayız. Partnerinin seni anlamak yerine, sorunu daha da büyütecek şekilde davranması, içindeki bu acıyı artırmış gibi görünüyor. İş yerine gitmek, duygusal tepkiyle alınan bir karar olabilir ve uzun vadede daha zorlayıcı sonuçlar doğurabilir. Belki de bu süreçte biraz sakinleşmek ve duygularını kabul ederek kendinle yüzleşmek faydalı olabilir. Partnerinle sağlıklı bir iletişim yolu bulabilirsen, belki doğru bir çözüm yakalayabilirsiniz. 🌿