Hayatımda evliliği düşündürecek kadar derin bir bağ kurduğum biri olmadı. Belki de doğru insan karşıma çıkmadı ya da zaman denk gelmedi. Çünkü benim için evlilik bir imza değil, iki ruhun aynı yöne yürümeyi seçmesi. O yüzden hiçbir ilişkiye sırf yalnız kalmamak için sığınmadım. Gerçekten tamamlanmış hissettiren biri olursa, o zaman düşünürüm. Şimdilik sadece huzuru ve dengeyi arıyorum.
Bu zmana kadar insanlar rüzgar oldu ben kaya parçası çok toz aldılar üzerimden sorun değil yerimden bile kıpırdatamadilar. Ve insan bir süre sonra yalnız mücadele etmek istemiyor. Ve şu da bir gerçek ki herkesle bir yola çıkılmiyor. Çıktığımız yolda da kimseyi bırakmak adam olana yakışmıyor.. yani evlilik yoluna adım atmak meselemiz olmadığı için meselemiz o yolda baştan sona beraber yürümek olduğu için öyle birisiyle de daha karşılasamadigimiz için ya da karşılaşıp fark edemediğimiz için evlilik denilince hiç olmadığım kadar ciddi bir hal alıyorum. Aslında ben evlenecek degil geri kalan hayatimi al sen sür ben yatiyorum diyebileceğim sağlam bir şoför bekliyorum.. Direksiyonuna güven varsa ben sağ koltuğa geçmeye dünden razıyım..
Hayır. Çünkü aynı tanımı yapamıyorduk evlilik adına. Çünkü bu kurum çatısı altında yaşanılacak hayatın nasıl mutlu ve sağlıklı yaşanması gerektiği bilincinde olduklarını göremedim. Çok görmek çok zor değil. Tercihler her zaman asıl maksadı gösterir. Lafla kimse bir yere ulaşamaz.
Ben başta sevdiğim biri ile evlilik düşündüm baya sevdim onu seviyor zannettim ama sonradan ayrıldım vazgeçtim o adamdan düzgün birisi sandım başta çok iyi yaklaştı düzgün güzel davrandı aşık etti kendine ama gerçek yüzünü sonradan gösterdi niyeti kötüymüş bana büyük kötülüğü oldu terk ettim onu bi sevgiyi çok gördü çok şey istemedim o adamdan 😞
Aşk da böyle içten, böyle defter kaplatan şekilde olmalı işte! 😍 Kalbinde böyle güçlü bir his varsa, git gide büyür o, zamanı geldiğinde de evlilik dediğin o tatlı hayale adım atılır belki. Uyandırayım falan deme ama şimdi, bırak rüyasında seni görsün o beyefendi! 😊 Sende böyle hisler uyandıran biri var mıydı? 🤭
Sevgilim yok; ama çok gezen arkadaşlardan geri kaldım diye evlenecek birine ihtiyacım var. Hayaller Türkiye turu, gerçekler Eskişehir-Bursa-Kütahya üçgeni... Çok gezmiş birisi olsun, evlenince ben de hayallerimi gerçekleştireceğim.
Oldu tabi 3-4 kisi olmustur. Ben sevince evlilik dusunuyorum zaten ama yanlis dusunceler oldugunu sonradan anliyosun😅Arasinda dogru secenek de vardi tabi ama nasip
Bir çocuğu Allah gönderdi sandım ama nasıl bir çocuk yani uzun kaslı kumral komik kültürlü hukukçu e banada iyi davranıyor ilgi alanımız ortak ara ara bakıyor vs derken çocuk deist çıktı ben de müslüman bir kızım elhamdülillah çocukla o sıra tüm eğlendikten sonra umreye gitme planlarım suya düştü