Güncellemeler
1 yıl
söylediği lafları yaptığı hareketleri görmüyor konuşmak istemiyor.. İlk önce insan kendine bastıracak çuvaldızı
Zengin ya da statülü zengin birini buldun mu? evlendin mi... psikolojik sorunlu.. bul da evlen işte.. Başkasına psikolojik sorunlu diyeceğine. ülke Senden kurtulmuş olur 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Halen birini bulamadım. Çok acil aşka ihtiyacım var.
Çok yaşa o zaman.. 😃😂
🤣🤣 Bulunduğum şehir (Eskişehir) benim için bitti, başka şehirlerde arayacağım. En kötü riskim, arabamın arka camına sevgili arıyorum ilanı yapıştırma fikrim... Her buluşmada bana aşkı tattırmayan eski bir arkadaş yüzünden son zamanlarda aşk konusunda iyice cahilleştim. Psikolojim iyice bozuldu. Yakın ve komşu illere gidip arayacağım. Afyonkarahisar, Kütahya, Bilecik, kısmen Konya, Ankara ve Bursa önceliklerim.
Geldim kurt bakışlımm 🙈😂
Geldin mi Asena Bozkurt bakişlim benim.. Seni aldığımda intikamım acı olacak. İntikam soğuk yenen yemeğe benzermiş..
Asenasın he sen. Asenam benim... Yerim seni
Atena olmasin o
Seni aldığımda yaptıklarını ödeyeceğim sana.. bana az cektirmedin sen
Seni aldığımda yaptıklarını ödeteceğim sana.. bana az cektirmedin sen
Ne zaman istemeye gelicen bakiyim gönlü zenginimm
Sen ne zaman istersen kurban olurum ben sana. Sarım benim.. Sen işte yeter ki... O günler gelir mi.. Kurban olduğum Kayserilim benim
Aaa ama olmaz ki böyle sen herkese canım cicim seviyorum diyorsun
Ben gidiyorum hıhhhh
hepsi tek kişi de o yüzden.. hepsi sensin çünkü.. sen gec yatıyorsun. nasıl çalışıyorsun işyerinde anlamadım
burada tek kişi olan sensin ve herkese mavi boncuk dağıtıyorsun cano
sen nasıl dayanıyorsun işyerinde uyumadan.. Deli galiba abi 🤪
Sen nasıl dayanıyorsun peki uykusuzluga bensizlige
la Kayserili burdaki bütün hesaplar senin. yeme ben şimdi. Kayserilim benim...
Yeeee beniii
uykusuzluk değilde.. sensizliğe dayanabiliyor muyum onu sor.. Çıldıriyorum ben haberin yok.. yediğin küfürler o yüzden olmasın sakın dümbelek 😂
Vallaha dayanamıyorum sensizliğe.. Her türlü yemini ederim dayanamıyorum.. Senin yediğin küfürler boşuna değil yani.. çıldırıyorum haberin yok sensizlikten.. Vallaha ölüyorum ben sana... Bozuntuya vermemeye çalışıyorum çoğu zaman.. kurban olduğum Kayserilim benim. şimdi anladın mı
Sensizliğe nasıl dayanıyorsun diye soruyor.. yediği küfürler boşuna değil haberi yok
yiyeceğim seni merak etme. Evlenince 😂
Sevdiğinden hiç haber alamamak ne demek biliyor musun.. Bilmezsin sen... Seninle evlenirsek bunların acısını çıkarırım ben merak etme sen.. Senin için ölüyorum ben haberin yok. bozuntuya vermiyorum sadece
Eylül kurban olurum ben sana ya. Sana aşığım ölüyorum ben..
Sen aşk acısı çekmenin ne olduğunu biliyirmusun
sayende dibini gördük o aşk acısının
Bu dip nasıl etkiledi seni peki nejer hissettirdi
İlk iki ay mahvoldum tabiri caizse.. ondan sonra yavaş yavaş alıştık ama... Seni göremeyince.. Seni suçladım hep... bekliyorsun bekliyorsun... Haber gelmiyor yardan.. Senden haber gelmiyor... Ya kızım moralin bozuk sürekli.. Hele görememek temelli mahvediyor... o görememek varya... insanı bitiriyor
Haber gelmiyor yardan.. Senden yani... Seni iki dakika görmek için nasıl uğraşıyordum. senin sesini duymak için ne kadar uğraşıyordum biliyorsun
Ya sen ne benden haber alamayınca ne hissediyorsun.
sen bi bk hissetmezsin. Taş kalplisin sen çünkü
Kendimi boşlukta sahipsiz ve mutsuz hissediyorum
açık saçık giyinme sakın.. adam gibi giyin ben yokken.. oldu mu
duydun mu açık giyinmiyorsun oldu mu
tamam tamam giymem merak etme sen selvi boylum
kendini boşlukta boşlukta sahipsiz ve mutsuz hissediyormuş.. Tabi canım eminim öyledir.. O da sen... bende inandım... taam taam yedim bende
Neden bıraktı sevgilin seni
açık giyinmek yok. hava zaten kış yapmazsın ama. inşallah yazın giymemişindir.
oldu mu şimdi dedem böyle uhrevi bı ortamda salaga yatmak.. sen seçildin Recep sesime gel
Ben senin hasretine alışamadım
Paran yok diye mi istemedi seni
Ne dedi sana ben zengin koca bulucam doktor mühendis polis bulup evlenicemmi diyip bıraktı seni
Sadece senden duymak istiyorum
Evlenince sana ara ara tesettüre sokacağım... İnşallah bı gün de kendin girersin tesettüre... Namaza da başlarsin.. Evliya olursun gidersin işte.. 🤪 kurban olduğum Kayserilim benim
evde giyersin tesettürü.. alışırsın bi daha bırakamazsin..
Evlenirsek.. Senin pek niyetin yok ama.. olursa... Benimle evlen işte. emekli maaşım bile var lan.. Bendene iyisini mi bulacaksın.. 😘😘
Sen bana köpek muamelesi yapınca beni sevmiyor sadece iyi birisi olsun. olursa okur Olmazsa olmaz beni çantada keklik olarak görüyor diye düşünüyorum... Senden ayrıldıktan sonra 2 ay kafam çok bozuktu.. toparlanamadım. Sende biliyorsun bunları. söylediğim Abuk subuk şeyler senin yüzünden oldu... Senin için ölüyor bu adam senin haberin yok
Karım olur musun lan. Seni karım yapayım evet de 🤪😘😘😘
kibar söyleyim demi.. Eşim olur musun? 😛😃
Küstün mü bana Kayserilim.. Günaydın yorumunu kaldirmissin.. Kurban olurum ben sana ya.. seviyorum seni ben
Valla bi hata yaptıysam özür dilerim.. Senin için ölüyorum ben.. Kurban olurum sana ben.. Sevdiğim Kayserilim.. Bi hata yaptım sanırım.. Ne hatası yaptım ya.. Seni seviyorum Kayserilim benim..
Kayserilim. bana küsme lütfen kurban olurum ben sana ya. Lütfen küsme.. Bi hata yaptım galiba... Ne hatası yaptım. Günaydın mesajını silmissin.. Seni seviyorum benim bı tanem... sevdiğim kadınsın sen benim.. Kayserili sevdiğim benim
Ya bilmeden bi hata yaptım heralde kurban olurum ben sana ya 😘😘
bana tekrar tekrar hesap açtırma cevap ver burdan. çok zamanım yok. akşam açarım.. Ne hata yaptım. niye küstün yorumunu sildin
cevap ver. bilmeden bi hata yaptım sanırım
Kalbi zengin olsun
Benim kalbim zengindi niye kaçtın. Demek ki öyle kalp zenginliğiyle olmuyor
Geldim geldim kayseriliiiiiğğğğ🤣🤣🤣
Bu kaçıncı hesabın ya senin.. Evlilik ne zaman 😢😢😢😢😢
Kayseriyi seviyorsam sebebi sensin...
Kayserili Kurban olduğum sevdiğim benim... Ya ben senin için ölüyorum yeminle..
Tamam tamam evlencem seninle sonra sana benzeyen japonlar yapıcaz işte her kızdığımda tepene çıksınlar saldırsınlar sana ksnsnsnsjsjsns
insanın senin gibi seveni sevdiği olsun.. Sırtı yere gelmez...
sus burada söylenmez.. öyle şeyler
Peki neden bana kötü davranmaya çalışıyorsun?
sen bana kötü davranıyorsun çünkü.. ikinci sınıf insan muamelesi görmek istemiyorum.. yapıyorsun çünkü
Seni alacağım kızım. Sen razı olduktan sonra... bu iş tamamdır. Beni daha tanımıyorsun.. Sevdiğim insanı köpek gibi severim. sevmediğim insana da hiç vakit kaybedemem.
Ağırbaşlı ol artık. Bana diyorsun ya aklını başına topla diye.. bence ikimiz de kendimize ceki düzen vermeliyiz. özeleştiri yapsak iyi olur
Hayır hiç yapmadım hep sevdim ulen deli hadi yatalım çılgın şey ya sen sevmesen de ben severim bunu unutma
Ağır başlıyım bebeğim hımm espriliyim sadece çünkü reelde böyle değilim bilmen lazım:)) sen de ver yamuldurum
Ne demek sevmesen.. Seni köpek gibi seviyorum hemde... Ölüyorum sana haberin yok... Seninle evlenelim her şey çok güzel olacak.. lan sen nasıl çalışıyorsun uyku uyumadan
kurban olurum ben sana. Sen hicy aklımdan çıkmıyorsun ki.. Ne kadar da kizsam sana
Evlenelim de sen yamult yeter ki beni.. Senin için ölüyorum haberin yok.. Senin gibi seveni sevdiği olsun insanın... ömür verilir senin gibi sevene...
Günaydın bebekim 🤗 ben sana sana san ölürüm 🤗🩷
kurban olurum ben sana ya.. Aşkım benim.. Kurban olduğum Kayserilim sevdiğim benim
Kurban olduğum sevdiğim benim.. ya ben sana ölürüm ya
İnsanın senin gibi sevdiği olsun ömür verilir ya... Kurban olurum ben sana Kayserilim benim
günaydın Kayserilim sevdiğim benim
seni aşırı sevsek saplantılı takıntılı aşık oluyorum... sana kötü davransam sevmedi oluyoruz.. Bi karar ver sende artık.. Sen bana kötü davranıyorsun. karşılık bulunca da sevmedi oluyoruz.. Seni 2 dk göremesem seni görmek için uğraşıyordum. sesini duymak için sana numaradan telefon ediyordum... sende biliyorsun bunu.. bu insan nasıl seni sevmez seni.. Sen kötü davrandın kabul et bunu
İnsan sevdiğine sinirlenir.. Açık giyinme bak. kafanı kırarım. seviyorum seni
nueda mısın Kayserilim
burada mısın Kayserilim
Buradayım 🤭
Ahahaha seninki sinirlenmek değil olum öldürmek yerden yere vurmak psikopat aşkım benim Balım 😘
Sev de nasıl seversen sev 🩷🤗kötü davranmak istemiyorum sana aslaaaa ama bazen çıldırtıyorsun beni anla sor
Buldum
evlilik ne zaman
yallah Arabistana o zaman
Sen beni seviyorsun kızım... Benden başkasıyla evlenemezsin sen... Eger sen benle evlenmezsen başka bişey bilmiyorum.. aha şuraya da yaziyorum.. Sen benim nasibimsin
Olmaz olum sen fakirsin bırak peşimi
Sen beni seviyorsun köpek gibinde beni seviyorsun.. adilik yapıp bana bu muameleleri layık görmeseydin keşke
Fakir ac köpek he.. kızım aşk Fakir filan dinlemez.. Seni köpek gibi seviyorum... Sen benden başkasıyla evlenemezsin.. Allah seni bana yazdı emin ol
Evleniyorum bile on gün kaldı düğünüme
Allah seni bana yazmış kızım... Bu belli oldu.. Sen benimle birlikte evleneceksin. nerden mi biliyorum... Bizim arkadaş rüyayı çoktan gördü.. Onun gördüğü rüyalar gerçek oluyor... boşuna debeleniyorsun..
Sen ancak benimle evlenirsin kızım.. o yüzük takılır. merak etme sen... Ağır başlı ol artık.. dengesiz dengesiz yorumlar yapma.. Sen evlenecek bi bayansın.. öyle davran artık..
Sen benden başkasına yar olmazsın merak etme.. Allah seni bana yazmış.. Kurban olurum ben sana...
on gün kalmış miş.. İstihare namazina yat. bu adam benim için hayırlı mı diye. abuk subuk davranacağına.. Hayatta kimseye zararım dokunmadı. sana mı dokunacak... her türlü yemini ederim. senin bana tavırlarından sonra seni korkutmaya çalışıyorum. altına etsin. ben senden çok çektim çünkü
Sen benim nasibimsin kızım. ilk gördüğümde anladım bunu.. beni köpek gibi seviyorsun sen. Senin kankana mesaj çekmiştim. Bi gün eve geldiğinde yıkık gelmiştin.. İnsanın senin gibi sevdiği olsun can verilir ona
insanın senin gibi sevdiği seveni olsun sırtı yere gelmez.. Sabahları işe giderken gözlerin beni arıyordu.. Eşşek miyim anlamayacak.. Kurban olduğum sevdiğim benim