Aşk İlişkileri Evli birisine karşı hiç ilgi duydunuz mu? 1Azize1 Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Merhaba, sitede evli veya sevgilisi olan birisine karşı hiç ilgi duydunuz mu? Evli birisine karşı hiç ilgi duydunuz mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
kizlaryardimedin01 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl bi ara sevgilisi olan birine ilgi duymuştum sevgilisi olduğunu öğrendiğimde engelledim kimsenin metresi veya yedeği olmaya ihtiyacım yok 1 0 Yorumla
manyyakmıdırnediryaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Hayır bu tarz magmaya düşürücü hareketlerde bulunmamaya dikkat ediyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sadece ilgi duymak değil pek çok kere ilişkim oldu... eğer olursa güvenilir kafa dengi bir partner yine yaşarım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet duydum yqklaşık 3 sene yazıştık 3 defada buluştuk yaklaşık 1 yıldır görüşmüyoruz. O da evli bende 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Iki tarafta isteyerek aşk yaşıyor sonra ayrılınca bahane olarak bilmiyordum diyor buradakiler 1 0 Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hayır duymadım aksine evlilerden soğuyorum 1 0 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oldu olgun olduğu için ilgi duymuştum 1 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet güzel oluyor rahat 1 0 Yorumla
İzmarit195 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. Hayır asla duymam da 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. Cıks 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
bi ara sevgilisi olan birine ilgi duymuştum sevgilisi olduğunu öğrendiğimde engelledim kimsenin metresi veya yedeği olmaya ihtiyacım yok
Hayır bu tarz magmaya düşürücü hareketlerde bulunmamaya dikkat ediyorum
Sadece ilgi duymak değil pek çok kere ilişkim oldu... eğer olursa güvenilir kafa dengi bir partner yine yaşarım.
Evet duydum yqklaşık 3 sene yazıştık 3 defada buluştuk yaklaşık 1 yıldır görüşmüyoruz. O da evli bende
Iki tarafta isteyerek aşk yaşıyor sonra ayrılınca bahane olarak bilmiyordum diyor buradakiler
Evet ilgi duyuyorum..
Hayır duymadım aksine evlilerden soğuyorum
Oldu olgun olduğu için ilgi duymuştum
Evet yakın bir akrabama ilgi duyuyorum
Evet güzel oluyor rahat
Hayır
hayır çok saçma geliyor
Duydum ama evli olduğunu bilmiyordum
Hayır asla duymam da
hayır
Direk engellerim
Duymadım