Hadi yoksullugu anladıkta sevgi neden kıt kanaat odamı parayla..❣️

Deli gibi sevmek ruhumuz da var..❣️
Hadi yoksullugu anladıkta sevgi neden kıt kanaat odamı parayla..❣️

Deli gibi sevmek ruhumuz da var..❣️
Sevgimi göstermekte hiç cimri değilim aslında. Hissettiğim şeyi belli etmekten, sevdiğim insana değer verdiğimi hissettirmekten çekinmem. Ama abartıya da kaçmam; her şeyin samimi ve doğal olmasını severim. Sevgi benim için büyük jestlerden çok, küçük ama içten hareketlerde gizlidir. Bazen bir bakışla, bazen bir dokunuşla, bazen de hiç beklenmedik bir anda söylenen bir sözle gösteririm. Yani, bonkörüm ama gösterişsiz bir şekilde.
Sevgimi ve aşkımı göstermekte hiç cimri değilim. Çünkü sevgi, saklanacak ya da gizlenecek bir şey değildir. Sevgi, gösterilmeyi hak eden en güzel duygudur. 💞
İnsan içindeki o heyecanı, o coşkuyu bastırmamalı…Tam tersine, en doğal ve en saf haliyle hissettirmeli karşısındakine. Çünkü hayat sevince güzel, sevilince anlamlı olur.
Eğer gerçekten seviyorsak, neden gizleyelim ki o duyguyu? Kalbimizin en güzel halini, niye saklayalım dünyadan?
Öyle değil mi ama 🥰❤️🌹
Şimdi karşı taraf fazladan verirse neden para üstünü vermeyelim mesela?
Ama ben durduk yere de kalkıp kasadan para çıkarıp veremem, en fazla dilenirse olabilir.
😅💅
Sevgi sözle değil, hisle gösterilirse anlam kazanır. Ben hissettiklerimi saklayamam, içimde tutmak sevdaya haksızlık olur. Seviyorsam gözlerimden belli olur, sesimden taşar, dokunuşumda hissedilir. Cimri değilim duygularımda, çünkü sevgiyi eksik yaşamak ruhu aç bırakır. Aşk bence bir paylaşımsa, bundan kısmak olmaz. Kalpten seviyorsam, o sevgiyi dünyaya anlatacak kadar bonkör olurum.
Sevgi dediğin şey parayla ölçülür mü hiç? 🥹 Kalpten gelen bir dokunuş, samimi bir ilgi ve içten bir gülüş var ya, bunlar tüm zenginliklerin üstünde bence. Birine sevgini göstermek için pahalı hediyelerle şov yapmana gerek yok. 🤍 Gönülden gelen değerli ve anlamlıdır. Sevgi bonkörlüğü, kalbin cesurluğudur. Paylaş ki çoğalsın! 😊✨
Cevap
29Cevap
Maalesef bonkörüm... Sevgiyi göstermek iyi değil, gösterince "bu benden vazgeçemez" deniyor ve her türlü kalp kırılıyor.
O kadar uzun zaman oldu ki, içimden geldiği gibi sevmeyeli birini. Cimri değilim hatta bonkörlüğü abartırım aşık olunca.
Hak ediyorsa mezara, etmiyorsa bakkala kadar :D
Para pul san şöhret mevki makam unvan ego kibir gibi hırsları olmayan kabuğundan çıkıp kabuğuna ihanet etmeyen mütevazi olan mütevazi yaşayan bir insanım
O nedenle hep bonkör oldum
Neden diyecek olursanız
Üzerimde emeği geçen ışıklar içinde ışıklarla olsunlar rahmetli buyukbabam ve nenemin çok güzel değerleriyle büyüdüm
Rahmetli buyukbabam
Ey oğul derdi yaptıkların ve yapacaklarinla ananın babanın darda kalmisin fakirin fukaranın güvenini kazanamiyorsan kendine Kazandığın para da ananın babanın darda kalmisin fakirin fukaranın ihtiyacını karşılayamiyorsa parana lanet oku Hayatta koltuklara değil yüreklere sevdalı ol koltuk sevdaliklari gelip geçicidir Düşmanın bile olsa darda kalmis sana elini uzatmisssa o eli çevirme derdi
Insan bir değerler bütünüdür Ve ne olursa olsun onlardan taviz vermeden yasa derdi
Rahmetli babaannem de ego ve kibir insani insanlıktan çıkarır derdi sakın bu iki olguyla dost olma derdi
Ve dilinden şu 2 cümleyi asla eksik etme
1. Ozur dilerim
2. Tesekkur ederim
Bu sen misin resimdeki, maşallah..
Ben içimden geldiği gibi davranırım öylr hesap yapmam çok ya da az diye
elbette hepimiz sevdik zamanında ama ya hüsran yaşadık ya da kalbimizi kırdılar ama öyle bir sevgi var ki sen sevdikçe veriyor sevgisini, sen verdikçe almam demiyor sevgini velhasıl kelam kalp herkeste var ama yürek bir başka bir şey!!!
Kalbim gönlüm sevdiğime dolar taşar her zerresinde hisseder ruhuna kadar..
Bonkörlükten gariban kaldım desem az kalır da vicdansızlar anlamıyorkine ))
Aşık olduğumda eli açık oluyorum ya. ne kadar ödediğim para vs umrumda olmaz. o adama değer ya diyorum. seviyorum ve hak ediyor. ne alıyorsam en iyisi ve en güzelini ona almaya özen gösteriyorum. :)
Cimrilik sevmem genel olarak bonkör biriyim seviyorsam her şeyi yaparım. İstemem yeterli 🌸
💖
Benim sevgi ve Aşkımı Şirin geörseydi Ferhatın kendisi için deldiği dağ için " Bu mu Yani" derdi
Cimri değilim yeterki bana karşımdaki o hissi göstersin
O konuda cimri değilim. Ama yaşadığım deneyimler bunu azaltmam gerektiğini öğretti. Doğruydu.
Bonkör olmak Sevgi aşkı göstermek demek değildir :)
Baya bonkörüm ama böyle olmak bana nankörlükten başka bir şey getirmedi🤦🏻
Fazla bonkörüm hatta bu yüzden bir süre sonra sevgi şımarığı bir insan görüyorum ama sağlık olsun 😅
Hak ediyorsa bonkör hak etmiyorsa cimrilik yaparım 😄
Fazlasıyla bonkörüm sevgi milyarderi yapıyorum partnerimi
İçimde saklamayi sevmem söylerim belli ederim hissettiririm
Hak ettiğinden fazlasını vermiyorum kimseye
Bonkörüm ama değerimizi bilen yok maalesef bu zamanda
Karşımdakinin yerine de seviyorum zjznsnsbdbddj
Kendimi keşfedene kadar bu konuda cimriydim. Gayet iyiyim şu an
Kıymetini bilene bonkör, bilmeyene 🖕🤣
Terörist gibiler ama foto çok tatlı yaa 😂😂
Yok onda bonkorum 😂 paramı alma herseyimi al 🤣🤣
Offf sen ne diyon para para para aşığım 🤣🤣🤣 şaka şaka ikisindede bonkorumdur
Artık cimriyim ama belli olmaz sanırım...
İkisi de değilim nabza göre şerbet veririm
Hak edene hak ettiği kadarı
Kendimi övmeyi sevmem ama bonkörüm
Gereğinden fazla gösteriyorum
Pek belli Eden biri değilim
Son derece cömertimdir. Boğmadan tabi
İliklerine kadar derdim ama yok
Ne kadar ekmek
O kadar sevgi
Buna @Kaan0006 cevap versin 😅
Diyom he😅
Bilmiyorum bonkör mü desem