O konuda acayip bonkörüm ya. Mevzu sevgilimse her yerde över her zaman yüceltirim. Her an özel olduğunu hissettiririm o kişiye. Sonuçta benim kadınım tabi ki şımaracak, gülecek.
şayet işin arkasında çıkar menfaat var sonuçta. buna sevgi diyemem. hele ben şöyle erkek isterim böyle olsun isterim diyen kızları hayatta istemem, mobilyacıdan koltuk takımı alır gibi :D
Aslında bu kötü bir şey değil. Ben de öyleyim. Ama sanırım bunları karşı tarafa gösterirken biraz gecikmeli davtanmak ve çok tutumlu olmak gerekiyor sanırım. Hani insanoğlu. Bir gün geliyor. Yaptığın bütün fedakarlıkların adı "yapmasaydın" oluveriyor...🤷♂️
Vallahi ya işte gönül ferman dinlemiyor ki. Şimdi aşkta akıllı davranmak lazım gelir der insanlar. Ama aşıksam ve hala aklım başımdaysa o aşktan şüphe ederim o derece inanın😅
Görüşleriniz benim için kıymetli. Siz hiç bilmediniz ama benim bir gizli üye sorumda tanışmıştım sizi. Önce bana çok kızmıştınız, hatta sinirlenmiştini hatta. Belki gıcık olmuştunuz. Ama yine de mükemmel önerilerde bulunup o gün derdime derman olmuştunuz. Sorunun ne olduğunu inanın net hatırlamıyorum. Ama Bu iyiliğinizi ömrüm boyu unutmam. Size minnettarım. Bu yüzden ben teşekkür ederim.🙂