yeri geldiğin de birlikte çocuklaşıp yeri geldiğinde de olgunlaşmaktır aşk akış nereye götürürse oraya..❣️

yeri geldiğin de birlikte çocuklaşıp yeri geldiğinde de olgunlaşmaktır aşk akış nereye götürürse oraya..❣️

Aşık olunca insan bazen çocuklaşır, bazen de olgunlaşır. Bu iki duygu birbiriyle çelişiyor gibi görünse de aslında aşkın doğal akışında ikisi de yerini bulur. Sevdiğin kişiyle yan yana olduğunda en basit şeylere bile gülebilir, küçük bir bakışla mutlu olabilir, kendini dünyanın en hafif hâlinde hissedersin. Ama aynı zamanda onunla bir gelecek kurmayı düşünür, sorumluluk alır, sahiplenir ve büyürsün.
Gerçek aşk bir kalıba sığmaz. Ne tamamen çocuk kalmaktır ne de tamamen olgunlaşmak. O, iki ruhun birbirine uyum sağladığı bir dengedir. Bazen saçmalarsın, bazen ciddi konuşmalar yaparsın, bazen susarsın ama anlarsın. Aşk akışa bırakıldığında en doğal hâline kavuşur. Sevgi zaten en çok böyle gerçek olur.
Aşk kadının ve erkeğin karşılıklı olarak birbirlerine karşı o aşkı ve güveni yaşamalarıdır en doyasıya, en çekinmeden, birbirlerinde kendi kâlplerini keşfederek.. İnsanın ruhunda tek bir katman yoktur ki, insanın birbirinden güzel ve merak uyandıran, zevkle ve heyecanla keşfedilecek katmanları mevcuttur.. Okyanus gibi derin hâlleri vardır insanın, âşık olunca o katmanları da genişler ve açığa çıkar, daha görünür hâle gelir, insan aşkından güç, kuvvet ve hatta ilham alarak kendisini daha rahat daha esnek çerçevede yansıtmayı başarabilir.. En başta yansımalara kadının ve erkeğin kendi karakterleri farklılıklar katar, karakterlerinin aşk duygusuyla yoğun etkileşimi sayesinde ortaya hem çocuksu, hafif tatlı şımarık biriyle yeri geldiğinde olgun, sahiplenici, koruyucu birinin hârika bir bileşimi çıkabilir.. Tamamen insanın yapısına göre değişir bu durum.. Ben âşık olursam yapım gereği her konuda olduğu gibi yine iki tavrı da içeren bir denge olmasına dikkat ederim tahminim bu yönde..
Aşık olunca içimde tarifsiz bir sıcaklık yayılıyor, sanki kalbim yeni bir ritim buluyor. Gözlerimdeki parıltı değişiyor, kelimelerim yumuşuyor, gülüşüm bile başka bir anlam kazanıyor. Her şeyin odağı o oluyor; zaman onun sesine, dokunuşuna, varlığına göre akıyor. Aşk bende çocuk saflığıyla olgun bir sabrı buluşturuyor. Kalbim delicesine çarparken ruhum sakinleşiyor. Belki de aşk, insanın en güzel hâlini ortaya çıkaran sessiz bir mucizedir.
şöyle söyleyeyim hayatım boyunca gerçek aşkı hiç yaşamadım ama söyledim bir gerçek var biz biri tarafından sevgi görünce o mutluluk görünce ister istemez kendimi de mutlu hissederim ve bunu neticede de çocuk gibi olabilirim
Cevap
48Cevap
Çocuklaşırım aşık olunca dengem şaşar olgun halime dönmem zorlaşır
Dışarıya olgun ama birbirimize çocuksu çocukça başlayıp birbirimizle büyüyerek ve olgunlaşarak..
Galiba istemsiz çocuklaşıyorum ya, bu özelliğimi yok etmem lazım
Olgunluk bende yok, bana yüklenmedi.
İnsan sevdiği insanın yanında çocuklaşır
Çocuklaşırım hem şımarık hem yaramaz...😀
Sevince daha zeki bir karaktere dönüşüyorum..
İçimden canavar çıkıyor benim 😄
ben zaten olgun bir insanım.. kendimi 50 yaşlarında gibi hissediyorum. ama sevdiğim insanın yanında çocuklaşırım genellikle. tabi güvenmem samimiyet kurmam lazım önce
Çocuklaşırım kalbimde kelebekler uçuşur 🥹
Kıskançlığımda aşırı devreye giriyor 😂🐈
O nun yanında çocuklaşırım... Sevgisiyle olgunlaşırım... 😍🥰🌹❤️💞Bir yanım hep çocuk kalır.
Hem olgun hem çocuk dengesi önemli. Çok ciddi alırsam olayları mutsuz oluyorum ama arada sacmaligin dibine vuramadigim neşesiz biriyle de arkadaslik kurmak bile istemem.
ikisi birden oluyor aslinda, cunku sevdiginle hem cocuklasip eglenirsin, hem de kendini gelistirip olgunlasirsin
Her iki türde oluyor, olgun birisiyim ilişkim olduğu zaman sevdiğim kişiye karşı çocuklaşıyorum her anımı ona anlatasım geliyor.
Normalim çocuksu ilk aşık olduğum zamanlar bi sarsırılırım olgunluk gelir üstüme. Ama geçicidir aşk gibi özüme dönerim sonunda yine.
Yerine göre değişir eğlenilecek yerde cocuklasip ciddi olunacak yerde olgunluğumu gösteririm ama bunun aşık olmayla da pek alakası yok
Evet fazlasıyla çocuklasirim saçma canım şeyler yaptığım doğrudur enerjim tavan olur mutluluktan sanırım ya da kaybetme korkusundan
Aşk yeri gelir çocuklaşmak yeri gelir olgunlaşmaktır... Ama bu devirde aşk olmuş oyuncak aşıklar olmuş çocuk yani o yüzden aşk denen şey artık oyun
Aşk 50 yaşında ki insanı çocuklaştırır 😊
Aşka inanmam
Sevildiğim yerde her zaman çocuklaşmışımdır
Aşık olunca insan çocuklasir o ilişki bitince olgunlaşır
Zaten olgun bir karakterim var aşık olunca da daha çok olgunlaşırım.
İlk önce çocuklaşırım sonra ciddiyetle devam ederim tamamen bırakmam kendimi.
insanlar çocuklaşır çünkü aradaki duvarları kaldırırlar
sıkıntı bende sanırım aşık olamıyorum zira bunu hak edecek birisi henüz yok
Aşk zaten sacmalik
@MacerAnk06 bak en sevmediğim şeyi yaptın yorumuma yorum yazdın aklınca kendini zeki zannediyorsun saçma birey
Cok fazla kasma kendini neyin tribi bu bak işine
@MacerAnk06 ben zaten işimdeyim de sen hayırdır ne böyle yoruma yorum yazarak prim mi alıyorsun saçmalık ötesisin
@MacerAnk06 ilk oldun bak sen ilk engellediğim saçma birey yok yok ikincisin hihihihihi
Aynen katılıyorum iki durumda yaşanıyor aşk karşılıklı olursa zevkli olur
Her zaman olgun birisi oldum yine öyle olurum çocukluk geride kaldı 😂
İlk görüşte aşk-meşk saçmalığı değilse, denge varsa ilişkide olgunlaşır.
İnsan sevilince çocuklaşır aşkta böyle bişey
İçimizdeki uyuyan çocukluğu uyandıran biri olunca çocuklaşıyoruz.
Çocuklasirim sanırım 😅🤭 kızı bebek gibi severim öperim dizine yatarım yia
Yerine göre davranmıyacaksak ne diye aşık oluyoruz nan ...
Çocuklaşırım ajsjsj ayyy yiaaa şapşikler havada uçuşur 😂🤣
Değişen bir durum bende bazıları korlestirip bazıları göz açıyor 🙃😅
Ben çocuklaşıyorum yaaa ve kendime sıkıyorum aslında yaaa yaramıyor bana
Kendimi bulurum,, ruhumu yansıtan insanla yeri gelir olgun düşünür yeri gelir çocuklaşırım 🥰
bilene sorayım bilemedim 😄
😃 sevgiline sor
Sordum kgkgm
Snsjd
Gerçekden aşık olmuşsan olgunlaşmışımdır sonrasinda eğer ona sahip olabildiysem koynunda çocuklaşırım
Cocuklasirim , karşımdaki olgun davranmami bekler davranamam ve biter
Aslında insan sevdiğine sevdiğine şımarırda çocuklaşırda
Çocuklaşır o kadar depomin oksitosin bilmem ne boşuna değildir herhalde
Çocuklaşmayan da aşığım demesin
Hiç aşık olmadım galiba
Aşık olmadım, olmuyorum da
Her birinden bir parça olurum
Duruma göre her ikisi
Cocuklasirim sevgilimin yanında birazcık
Çocuklardır sapsallasir sakarlasir dengesizlesirim
Aşk zaten kendini kaybetmek değil mi
şımarırım sanırım uzun zaman
Ben cocuklasirim muhtemelen, sebebini bilmiyorum
Ben çocuk olurum büyük ihtimalle. Milleti bilmem.
Ortaya garuşuk bişeyler işte
Ben 17 yaşından bu yana hep olgunum
Çocuklaşırım
Hayalet gibi olurum..
Her şey yerinde güzeldir Arada olmak lazım
Aşık olunca annelik yapmaya eğilimliyim
Karşımdaki kişiye bağlı
Normalde olgun , aşık olunca çocuğum...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?