Aşk İlişkileri Aşık olduğunda çocuklaşıyor musun yoksa olgunlaşıyor musun? Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aşık olduğunda ne kadar çocuklar gibi saçmalar misin yoksa olgunlar soğuk kanli ve tecrübeli misin? Güncellemeler1 yıl Güncel Aşık olduğunda çocuklaşıyor musun yoksa olgunlaşıyor musun? Cevapla Çocuk Soruları Tecrübe Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Aşık olduğumda sadece mutlu oluyorum, karakterim aynı değişmez çocuksu deli dolu çılgın! 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. aşk yok. 0 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cocuklasiyorum şimariyorum😅 2 1 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl Himmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba,
Aşık olduğumda sadece mutlu oluyorum, karakterim aynı değişmez çocuksu deli dolu çılgın!
aşk yok.
Cocuklasiyorum şimariyorum😅
Himmm