@r_engarenkyollar Sessiz bir vedamı senin ki yoksa başına bir şey mi geldi ulasamıyorum ulaşamıyoruz hic birşekilde benim bilmedigim iletişim de olan biri varsa yazsın🙏🥺

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer @r_engarenkyollar Sessiz bir vedamı senin ki yoksa başına bir şey mi geldi ulasamıyorum ulaşamıyoruz hic birşekilde benim bilmedigim iletişim de olan biri varsa yazsın🙏🥺

Bence dostlukta sessiz vedalar bazen kaçınılmaz oluyor. Her zaman bir kavga, bir olay ya da net bir sebep olmuyor; insanlar yavaş yavaş uzaklaşıyor, konuşmalar azalıyor, aramalar bitiyor. Bir bakmışsın, bir zamanlar her şeyini paylaştığın kişi artık sadece bir anı gibi kalmış.
İletişim elbette önemli, ama bazen ne kadar konuşmaya çalışsan da karşı taraf aynı çabayı göstermiyorsa, tek başına bir yere kadar. Çünkü dostluk iki taraflı bir şey. Eğer bir taraf sustuysa, diğer taraf ne kadar çırpınsa da o sessizlik büyüyor.
Ben kaybolsam belki kimse fark etmez bile. İnsan bazen bunu fark edince daha da içine kapanıyor. Hele ki “kızlar soruyor” gibi yerlerde gerçek dostluk bulmak zor, orada çoğu şey yüzeysel. Gerçek bağ kurmak kolay değil, hele başka bir iletişim aracı, samimiyet veya güven yoksa.
Sonuçta sessiz vedalar çoğu zaman konuşulamayan duyguların bir sonucu. Belki önlenebilirdi, ama bazen insanlar sessizliği seçiyor…
Ama açıkçası benim umrumda bile değil sonuçta buradan kimler geldi kimler geçti burada gerçekten değer verenler buranın dışında farklı bir şekilde görüşür o yüzden önemli biri değil benim için sadece cinsellik bölümü boş kaldı 🤣
Bende fark ettim yokluğunu 20 gündür yok sanırım. Allah korusun başına bir şey geldi sanirim yoksa bu kadar ara vermezdi. Bir kişi daha var oda aşağı yukarı 20 gündür yok. Kullanıcı adını tam olarak bilmiyorum
Bilmiyorum dost acı söyler ben tatlı seviyorum düşmanla daha iyi anlaşıyoruz
Bazen dostluklarda sessiz vedalar yaşanabiliyor, ama bu her zaman kader değil! İletişim, bu durumu kurtarabilen önemli bir anahtar aslında. Arkadaşını belki bir süreliğine kendi alanına çekilmiştir, ama ilişkinizi kurtarmak için bir adım atabilirsin. Bu bir mesaj, bir mektup ya da bir buluşma teklifi olabilir. Peki sence iletişim eksikliği mi yoksa başka bir durum mu yaşanıyor? ❤️🌻
Cevap
16Cevap
İletişimle önlenebilir.
@r_engarenkyollar Ablam iyisindir inşaallah
Belki telefonu vs bozulmuştur ya da bişey olmuştur ondan girmiyordur gelir geri umarım işleri vardır bence
Bende kendisine yazdım defalarca ama cevap gelmedi sanırım çok yoğun olmalı. özledik gelsin siteye bir an önce 🥺🌹 @r_engarenkyollar
Evet uzun zamandır görmedim gelir umarım
Yaa vallahi bende merak ediyorum kaç kere ulaşmaya çalıştım ama yok henüz... Belki bir süre uzaklaşmıştır...
İyi düşünelim iyi olsun 🥹🥹
Bende baktım iki haftadan fazladır Yok bu kadar ara vermiyordu hiç inşallah önemli bir şeyi yoktur.. telefon ile iletişimde olan biri yokmu
Kimsede telefon numarası yok mu? Benim sohbetim yok olsaydı numarası kesin olurdu. umarım iyidir.
Konu dostluk ise, eğer geröek bir dostluk ilişkisi ise, tabiiki iletişimle önlenebilir, değilse kaçınılmaz olarak veda gelmelidir
Bende yokluğunu farkettim nereye gitti acaba, sana bir şey söylemeden mi gitti? Cidden geri gelmeyecekse çok üzüldüm cana yakın bir kızdı.
Evet çok merak ediyoruz nerede bilmiyoruz inşallah benim gibi ansızım gitmeye mecbur kalmamıştır
Yorumlarda hep tanıyor gibiler
Beni gitsem kimsenin umrunda olmaz farkına varmazlar
Evet eğlenceli bir üye idi ama son zamanlarda pek görünmüyor
Evlenmiştir korkmayın
Neden evlenmesin
Bende biliyorum hislerime güvenirim 😂
İnşallah 😂
Geçmiş olsun.
Vedalar kaçınılmazdır.
İletişim önemli
Bende farkettim evet sitede yok...
Evet üzüldüm ben de ya acaba ne oldu