Aklımı çok kurcalayan bir konu uzun oldu ama lütfen yardım?

Arkadaşlar şimdi konuya en baştan başliyim ben 17 yaşımda aile baskısından dayanamayıp erkenden evlenen bir kızdım maalesef çok da görüşemediğimiz için o zamanki sevgilimi çok tanıyamamıştım neyse 1 yıl sonra ben gerçek yüzlerini yavaş yavaş görmeye başladım hem kendisinin hem ailesinin her zaman belki düzelir diye boşanmak istiyorum diyordum ama bi türlü düzelmiyordu bende gerçekten boşanmak istedim bana tüm insanların önünde yalvardı affet bi daha sana hakaret etmicem seni kısıtlamayacağım vs dedi bende tekrarrdan barıştım bana özür dilemek için oyuncu bilgisayarı hediye etti ben oyun oynamayı çok seven biriyim hemde hayalim zaten yayıncı olmak ordan arkadaş edindim ve hepsi de evli olduğumu biliyordu söylemiştim en başından neyse bir ay falan gecti bana karşı davranışları yeniden eskiye döndü ve bu sefer çok daha abartılı bir şekilde ben tekrardan boşanmak istedim geldi aileme yalvardı ailem de son bir şans ver dedi yine verdim ailesine beni küçük düşürdü yine sustum kötü olmayalım diye ailesi ile birlikte yaşıyorduk her boşanmak istediğimde bir şey oldu şeker hastalığı çıktı Maraş depremi oldu cenazemiz oldu derken bosanamadik 3 yılın sonunda aldatıldım ve boşandım 1 yıldır bekarım oyundan tanıştığım arkadaşım vardı ya onunla son 1 ay öncesine kadar gerçekten kardeş gibiydik ihtimal vermezdik birbirimizden hoslanacagimiz aklımızın ucundan geçmezdi ama ikimiz de birbirimizden hoşlanmaya başladık 3 yıllık arkadaşımdı şu an sevgiliyiz 21 yaşımızdayız ama benim çok korkum var ortak arkadaşlarımız var onlara danıştım ailesi beni istemez sevmez o bunu kaldıraabilir mi vs diye arkadaşlarım neden sen insan değil misin küçükken yapmışsın bir cahillik çok sorun çıkacağını zannetmiyorum falan dediler ama bilmiyorum çok kafam bozuluyor ya kötü şeyler olursa diye çünkü kendimi hem onun ailesinin yerine hemde onun yerine koyuyorum gerçekten zor bir durum seviyorum evet ama ne olacağını kestiremiyorum gerçekten bu devirde bulunması zor erkeklerden ne yapmalıyım?
Güncellemeler
8 ay
Ve bugün annesine benden bahseti ben haftaya onun şehrine gidiyorum uzak mesafe kız arkadaşım gelcek dedi ama annesi hala durumumu bilmiyor
Aklımı çok kurcalayan bir konu uzun oldu ama lütfen yardım?