Lütfen sorumu ciddi olarak okuyup tavsiye verebilir misiniz? Biraz uzun oldu ama benim için önemli şimdiden teşekkürler?

Arkadaşlar hayatımda sadece bir defa ilişkim oldu onda da bir şeyler yaşamadım uzun da sürmedi ama bana kendimi o kadar değersiz hissettirdi ki karşımdaki kişi yaklaşık 3 senedir hiç kimseye bir şans bile veremedim. Yalnızlığa çok alışmıştım kendisi de sürekli gelerek beni dibe çekip tekrar gittiğinden artık insanlara olan güvenim kırılmıştı. Şimdi ise hiç beklemediğim anda ve şekilde birisi ile tanıştım çok iyi çok kibar, düşünceli birisi. Bir ilişkiye başladık gibi oldu. Burada yanlış anlamayın aklımda kimse yoktu ve karşımdaki kişiye bu yönde bir yanlış yaptığımı düşünmüyorum sadece yalnızlığa çok alıştığımdan dolayı korkuyorum bu ilişkiyi yürütebilecek miyim? Karşımdaki insanı bu sefer belli noktada ben kırar mıyım eder miyim vs diye? Ya da ben bu kadar ilgiyi hak ediyor muyum acaba gibisinden.. Duygularımı da tam olarak belli edemiyorum ve haliyle karşımdaki insan da benden biraz atak bekliyor falan. Yani böyle bir ilişkiye kendini hazır hissedip hissetmediğinizi nasıl anlayabilirsiniz?
Lütfen sorumu ciddi olarak okuyup tavsiye verebilir misiniz? Biraz uzun oldu ama benim için önemli şimdiden teşekkürler?