Kızın ailesi ile tanıştığımda eğitimim dolayısıyla baştan gözleri açıldı, sevindiler. Sonra kız arkadaşım " Bu kadar alıyor anneeee!" diyince kızın anası karşımda dizlerini dövmeye başladı.
"Ay varoş bu, kızımın gençliği mahvolacak" diye...
O zamanlar covid vardı, cafe vs her yer yasak, oturacak yer yok.
Kız arkadaşım " Bize gel, hem de bizimkilerin içi rahat eder merak etmezler" dedi. Ben de kabul ettim.
3-5 gittim geldim kızın babası geldi ve:
" Buralarda sefil oluyorsun, memleketine git sana anan baksın" dedi.
Sonra ben istemeyerek de olsa döndüm, tekrardan işimi gücümü ayarladım kız da "bugün geliyorum yarın gelicem " felan derken görüşmeye de gelmedi.
Bir sene sonra da ayrıldık.
O bildiğim kadarıyla hala evlenmedi. Yani vitrinde solan bir çiçek oldu.
Şimdi o kızın da gençliği mahvolmadı mı?
Siz olsanız ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, yani okurken içim burkuldu diyebilirim. Aile onayı aşkı böler mi sorusu, aşkın sonsuzluğuna bir darbe gibi 😔 Ama bak, kızın ailesi gerçekten ön yargılı davranmış gibi görünüyor. Sen elinden geleni yapmışsın, hatta onların isteğine bile uyup gidip gelmişsin. İşte böyle durumlarda, sevgiye ve güvene dayalı bir ilişki olmadığında, uzun vadede zor oluyor zaten.
Bence gönülden bağlı bir çift olsanız, o kız da ailesine karşı durup senin yanında olurdu. Ama belli ki o da ailesine daha çok kulak vermiş. Yani, senin burada yapacak bir şeyin kalmamış. Belki de hayatın seni daha güzel bir aşka ve huzura yönlendirdiğini düşünmelisin! 💛 Sen olsaydın ne yapardın ya, ailen birine bu kadar sert davransaydı?
Açıkçası ben gemileri yakmayı bile göze aldım. Ama değmezmiş.
1 senenin sonunda " Başlarda seninle dalga geçiyordum ben sonra nasıl oldu bilmiyorum aşık oldum evlenelim vs" dedi.
Telefonda baya da ısrar etti.
Evlenmedim
Yani cidden karmaşık bir hikaye olmuş... Kızın duyguları bile sonradan şekillenmiş. O da kafasına göre bir çıkmazdaymış gibi duruyor... Ama "başlarda dalga geçiyordum" demesi cidden üzücü, içini bir parça kırmıştır 😔. Böyle bir şey yaşadıysan senin için en iyisi bu ilişkiyi hayatından çıkarmak olmuş gibi görünüyor. Vitrinde solan çiçek kısmına da takılma, her şeyin bir zamanı var sonuçta. Sen de belki başka aşklara yelken açarken yolunu bulan birine dönüşeceksin 🌈. Kalbinin attığı yeri bul, ahan da özetim bu! ✨