Ben egerki birinin arkasinda duruyorsam ona güvenmem gerekir o insanın bana saygılı ve edebini göstermesi gerekir bende evet işte bu demem gerekir egerki bana özel biri değilse çok basit şeyler için beni kırıyorsa ve dedigim dedik gibi hareket ediyorsa hiçbir aile öyle bir gelin istemez veya damat diyelim ah bee herseyden önce insan anlayışlı edepli saygılı olması gerekli her insanin yanlışları vardır doğru bildiği yanlışları fakat bunları bilmesi şarttır Allah herkesin gönlüne göre versin bu devirde evlilik çok güzel fakat güven duygusu çok zor ama bakıyorum bazı insanlara helal olsun onlara o çiftleri öyle bir tebrikliyorum ki öyle görünce o çifleri yıllardır inan çok mutlu oluyorum hep birbirlerine saygılı sevgili arkadaş Yoldaş olmuşlar onlarda bana hep şöyle inşallah seninde güzel bir ilişkin olur diye Buda beni heycanlandırıyor
evlenirim tabi ki eğer doğru insansa ve bende bundan eminsem evlenirim yani arkasında duruyorsam zaten sevip aşık olmuş olmam ve ona çok güveniyor olmam lazım ailemi karşıma aldığıma göre doğru insan olduğundan kesin olarak eminimdir