Nişanlımın ailesi yüzünden nikaha 1 hafta kala ayrılmak üzereyiz, ne yapmalıyım?

Nişanlımla ailesi dışında hiçbir derdimiz yok. Ben çalışıyorum ailemden ayrı yaşıyorum diye beni tanıdıkları günden beri bana saçma sapan art niyetli baktılar. Ve süreci zorlaştırmak için ellerinden geleni yaptılar. Ben de artık doldum doldum doldum gayet kibar asla bir saygısızlık olmadan içimden geçenleri kırıldığım şeylerin hepsini anlattım. Ama nişanlıma bambaşka anlatmışlar. Onu ayrılmak için ikna etmeye çalışıyorlar. O da ne benim yanımda ne ailesinin yanında gibi duruyor. Ama ailesine daha yakın durduğu kesin. Yanlış bir şey yapmadım ama özür dilemeyi kabul ettim sırf bu konu nişanlımı üzmesin diye ama büyüttükçe büyüttüler gören küfür ettim sanacak böyle bir durum asla yok. Annesi oscarlık bir oyuncu. Evdeki eşyaların %90ı zaten bana ait. Tek üzüldüğüm gerçekten ayrılma sebebimiz bizim ilişkimizle ilgili değil onun ailesi yüzünden olacak. Bu bir ayrılma sebebi bile olmamalıydı... Hiç iyi değilim, ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin

Nişanlımın ailesi yüzünden nikaha 1 hafta kala ayrılmak üzereyiz, ne yapmalıyım?