Hoşlandığını hareketlerinden belli eden çocukla konuşmaya başladık. Konuşma ilerledikten sonra kahve içmeye çağırdım, kabul etmedi. Burdan döner mi?
not: mesajdan sordum kahveyi
Hoşlandığını hareketlerinden belli eden çocukla konuşmaya başladık. Konuşma ilerledikten sonra kahve içmeye çağırdım, kabul etmedi. Burdan döner mi?
not: mesajdan sordum kahveyi
Bu durumun bile birini yaşadım tabii ama Ayrılık onu seviyor oluşunda şimdi yorum yapıyorum ben de bir kıza kahve teklif ettim maalesef net bir sınır çizdi bana dedi ki yazma Seyfullah rahatsız oluyorum buradan dönmesi benim açımdan zor sen de aynı şekilde olduysan Eğer meşgulse Zaten başka bir zaman söylerdi Yani buradan dönmesi çok zor hem senin açından Hem benim açımdan bekliyorum ama ben de senin gibi Aslında bu yanlış bir şey bir şey
Cevap
16Cevap
Israrla devam et çünkü erkekler kendilerini ısrarlı bir şekilde isteyen kadınlara daha fazla karşı koyamaz ve dünyanın en çirkin kadını da olsa bir şekilde alışır ve severler zamanla
Sen bu kişiyi ne kadar süredir tanin
Ne kadar çok samimisiniz
Hem nerde görün bu kişiyi
Hem nerden anladın senden hoşlandığını
Bunları de önce bana
Önünüze bakınız efendim herkesin kendi tercihi emin olun hoşlanılıcak daha güzel beyefendiler var birine bu kadar kafayı takmamak lazım o gider başkası gelir zaman akıyor 🙃
Yorumlarda görüldüğü üzere Türk kadını hep taktik peşinde direk söylemişsin dönerse senindir dönmezse değildir en azından netsin.
Dönerse kabul mu edicen yani? Hem sünepe hem red ediyor sen kimsin küpek de vur tekmeyi
döner mi iskender mi o mühim değil ama bu kebap yanmış yenmez.
Onun sormasını beklicektin erkek severse sorardı zsten
Yürüsede sen kabul etme
boş ver uğraşma.
Buluşmaya yok denmez ya ayıp etmiş
The Next bacım..
Salla, dönsede sen isteme
Neden kabul etmedi peki?
Kız bulamazsa sana yürür
Yürümez
boş ver gitsin
Yürümez
İşi bilirsen döner