Arkadaş mıyız değil miyiz belli olmayan o çocukla evde vakit geçirelim dedik. Yemek yedik, film izledik, temizlik yaptık ve beraber uyuduk. Başka hiçbir şey olmadı. Bana sonra “hayatımın en güzel eve atılmasıydı” dedi yürüyor mu arkadaş mıyız ben hala çözemedim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Flört ediyorsunuz ama bunu gidip o çocuğa sorsan iyi olur
Şöyle 12 saat evimi yeniden dekore etmek için uğraştık beraber 30 saat vakit geçirdik ve asla sıkılmadık daha yaptığı bir ton şey var benim için ama sanki ortada bir şey yokmuş gibi davranıyor ama yaptıkları ve söyledikleri bir şey varmış gibi hep
Sen onu seviyorsan duygularını dile getir
Farkında bence olanların zaten o gün ben ona çok iyi salağa yatıyorsun dediğimde evet yaparım öyle şeyler dedi yaptıkları çok bir şey hissediyor gibiydi ama kabul etmek istemiyor
Utangaç olabilir, duygularından bahset çocuğa.
Flört gibisiniz gibi geldi ayrıca çocuk da cinsel bir şey istemediğine göre seni sıradan görmüyor
Beraber uyumak ve sakin sessiz kalmak 🤝🏻
Kız valla bir şey olmadı bir öpüşseydik bari dedim ama o da yoktu tek olan bacağımı bacağına atıp uyudum
😂😂 önündeki maçlara bak tekrar dene
İş bitmiş daha ne yuruyecek
Nasıl yani
Siz yakinlasmissiniz daha ne olacak artık açılmak kalmis
Arkadaşla beraber uyunmaz ki
Yani ilk göğsünde yatıyordum sonra uyuduk bilmiyorum ve böyle bacağım onun bacağında falandı ki o söyledi koymamı falan
Seni gidi romantik
Olabilir seni kandırıyor benceee
Ne alaka
Seviyordur diye dedim
İyi değilim dedim diye bastı yolda önümü kesti, 5 dakika da olsa seni görmeye gelicem diyip evimin önüne geldi, arkadaşımla gittiğim cafeye sadece beni görmek için geldi, özledim dedim diye arkadaşlarının yanından kalkıp benim yanıma geldi, hastaneye götürmek için randevular aldı daha böyle bir sürü şey 12 saat benimle beraber temizlik yaptı falan ama kabul etmiyor bir şey olduğunu
Var belki seviyor ama sana karşı bir zaafı vardır bul derim
İnan hareketleri gerçekten seviyor gibiydi o kadar emindim ki arkadaşımla geçeceğim yolu sorup orada beni beklediğini bilirim arkadaşım ona buseye nasıl yaklaşıyorsun dediğinde duygusal dediğini bilirim ama gel gör ki sanki bana hiçbir şey hissetmiyor gibi konuşuyor
Sence bunca şey arkadaş olarak gördüğün birine de yapılabilir mi?
İşte belli zaafı bu olabilir arkadaş gibi görmüş seni belkide budur sana zaafı engell oluyor o düşünce biraz teknolojik düşün insanlar robot değil lakin düşünceleri onların kendi zaafları olabilir ya da düşünceleri onları köle gibi kullanıyor olabilir kendi dusuncelerinin esiri olabilir insanlar bir düşün kardeş dediğin çocuğa aşıksın lakin kardeş olarak kabul etmişsin işte olay bu sana söyleyeyim burdaki esir alan (düşünce kardeş olarak kabul edisin ) bu laf insanı esir alır
2 yıllık ilişkisi yeni bitmiş ve baya kötü olaylar yaşamış şu an bunu kaldırabilecek psikolojide değilim sevgili yapmak istemiyorum diyordu bir ton şey yaptı benim için gerçekten hoşlandığını düşündüm ama bana sürekli arkadaş ayağı çekiyordu arkadaşsak neden beraber uyuduk ki bana demişti ki önceden birinden hoşlanıyordum arkadaş gibiydik dedi o benim ondan hoşlandığımı bilmiyordu sence ben senden hoşlanıyor muyum dedi bende hayır dedim o da işte böyle düşünüyordu falan dedi karşısında otururken bi anda yüzün varya getçekten çok güzel falan yapıyordu aniden
Ya işte benim tipimde& karakterimdeki biriyle sevgili olur muydun diyordu ya da keşke iki sene önce karşıma çıksaydın diyordu dedim bana bu kadar yakın oldun artık kurtuluşun yok diyordum kurtulmak isteyen de yok diyordu ama arkadaşıymışım sözde
Geçmişini araştır kendi düşüncelerinde biryerlerde hatalar yapmış olabilirsin ya da olabilir siz dişi insanlar neden sadece tek taraf düşünmeyi kabul ediyorsunuz birazda olanlara arstiraracak düşüncelerin ya da olayların en uç noktalarını araştırın bakalım neden böyle düşünmüş ya da düşünmek istemiş sen soylemisin ama dediğim gibi olaylar ya esir etmiş onu kendine ya da senin dusuncelerinde bir paranormal olaylar var kendini bir düşüncelerde düşün bu zamana kadar nasıl bir düşüncelerde hatıralar kaydettin araştır aklında sonra karar ver benim yapacak bir şeyim yok olsada sadece sana psikolojik akıl ya da sizin dediğiniz gibi öğüt verebilirim
Söylediklerinden cidden bir şey anlamıyorum sence bir şey var mı yok mu? Arkadaşlarım ilişki istemediği için duygularını kabul etmek istemiyor ya da arkadaş ayağına yatıyor olabilir dediler sen ne düşünüyorsun
Sen anlamak istemiyorsun işte senin senin olayın bu baby arkadaş ayağı bakıyor diyeceğim sana senin düşünce anca bunu kabul eder 👍
Sanki ben kendi istediğime çekiyormuşum gibi davranmasan mı onunla tanışan arkadaşlarım da oldu onlar da gördüler olanları sadece ben düşünmüyorum bunları ki hareketleri de cidden seviyor gibi
Kendi istediğne çekme yapma birak olay akışına biraz mantık biraz düşünce usulü hareket et seviyorsa gelir sevmiyorsa yapacak bir şey yok kabul edeceksin kendini ne kandır nede alay ettir 👍
Zaten şu an konuşmuyoruz baya bi kavga ettik ve ben onu her yerden engelledim artık hayatımda değil ama yaptıklarını hala çözemedim
Bırak olaylar kader usulü yoluna devam etsin sen üstüne gittikce olaylar kaderin boyutunu değiştirebilir baby olaylar senin istediğin gibi olamaz olursa daha kötü bir yol alır katlanmak istersen senin düşüncen ama akıllı ol bırak kader kendi vazifesini yerine getirsin derim yoksa sonun iyi değil sana söyleyeyim 👍
Bıraktım zaten ama insan yine de düşünmeden edemiyor arkadaşsak neden beraber uyuduk diye düşünüyor
Sen her insan denilen bir et parçasınin düşüncelerinden neden faydalanmak istiyorsun senin düşüncelerin zayifmi birazda kendin düşün neden acaba arkadaş olarak görmüş ya da o düşünce onu esir almış olabilir mi 👍🤔