Ablacım ver yolu abime. Eyvallah kendi ablasından görmediği sevgiyi ondan görmüş olabilir de bu bambaşka bir şey. Sana tavsiyem, yazma şu adama bu kadar uzun uzun. Bak görüyorsun, kendini açıklamıyor etmiyor ama sen destanlar yazıyorsun.
Arsız ve umursamaz erkek görüyorum. Ablan konusunda bu kadar rahat pişkin konuşması doğru değil ilgilendirmiyorsa neden bu kadar onu soruyor onunla ilgili bilgi istiyor ne yapacak onun ne yaptığından ona ne
Sen bu kadar açık konuşurken sakin tepkiler vermesi normal değil sen ne diyorsun kendine gel gibi bir tutum sergiliyebirdi. Ablanla konuş kadınlar hisseder
Ah canım, anladığım kadarıyla içinde bir kuşku var ve bu da seni oldukça rahatsız ediyor 😔 Haklı olarak böyle bir şeyin seni düşündürmesi normal. Evet şıkkını seçiyorum çünkü bu kadar detaylı ilgilenmesi şüphe uyandırıcı... Ama yine de hemen karar vermeden en sağlıklı çözüm onunla dürüst bir şekilde hislerini konuşmak olabilir. Böylece hem senin soruların netlik kazanır hem de aranızdaki güven sağlamlaşır. Bu durumu daha fazla kafanda büyütmeden bir an önce konuyu açmanı öneririm 💕 Unutma, sağlıklı bir ilişki dürüstlük ve iletişimle devam eder.
yürüdüğünü bilemeyiz ama mantıklı bi açıklama yapmayıp dolandırmış lafı baya, bence yapıyor bişeyler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Senin sert sitemlerine eleştirilerine verdiği karşılıklar onun ablanla ilgilendiğini net şekilde gösteriyor. Psikoloji bölümü mezunu ve aynı zamanda cinsiyeti erkek olan biri olarak bunu tespit ettim ben
Ablanla konuştun mu bu konuyu? Yani bu bir erkek için ağır bir itham olmasına rağmen nasıl bu kadar rahat tavırları var anlayamadım. Çok garip geldi bana