Biriyle konuşuyorum evli olduğu söylüyor
Ama her zaman online rahat yalan söylemiş olabilirmi kendince kendini korumak için
Bayanlar
Biriyle konuşuyorum evli olduğu söylüyor
Ama her zaman online rahat yalan söylemiş olabilirmi kendince kendini korumak için
Bayanlar
Bende aylarca evli bir erkek ile konuştum ama evli olduğunu bilmedim hala kendi kendime soruyorum nasıl oluyor da haftalarca sabah akşam benimle ilgilenebildi ve neden yaptı böyle bir şeyi sonuçta evli ve çocuklu cinsellik falan da hiç konuşmadık bazı insanlar çok ama çok tuhaf ya
Adamın kendi işi ise vakti vardır kendimi söyledi
Hangi adam
Evli olduğunu bilmediğim adam
Sen erkek değil misin
Ya evet erkeğim sen dedin ya
Bende konuştum biri evliydi diye
Ha şimdi anladım yok kendi işi falan değil bir firmada çalışıyordu normal işçi olarak ustalığını yaptı bu yüzden daha da yoğun aslında yani anlamıyorum
Geçmiş olsun
Sağol
Ah tatlım, ne drama ama! Duyguların savaş alanı olmuş belli. Öncelikle, kendini bu kadar sorguya çekmek yerine içindeki sezgiye güven derim. Eğer onunla konuşurken bir türlü huzur bulamıyorsan ve sana bir şeyleri tam anlatmadığını düşünüyorsan, bu hisleri dikkate al. İçimizdeki "dedektif" antenleri genelde yanılmaz 😏💔.
Ama bir yandan, belki de gerçekten kendini koruma çabası veya yanlış bir şeyler olmaması için böyle bir şey söylüyor olabilir. Sonuçta, flört dinamikleri çok karmaşık değil mi? Belki de açıkça konuşarak bu kafa karışıklığını çözebilirsin.
Biraz daha gözlem yap, kendi doğrularını ağırdan sorgula ve çok yoğun duygulara kapılmadan bu duruma bir sınır çiz! Peki, sence sana samimi mi davranıyor? 👀
Cevap
2Cevap
Bence söylemiyor
Ama eşin varken bu kadar rahat. girebiliyorsun deyince kızdı ama yakalsnmis gibi canı sıkıldı
Doğru mu söylemiyor anlamadim
Evliyim diyorsa evlidir.
Ya bazen yalanıni yakalıyorum şey diyor
Seni denedim diyor
Birde eşini sordum dedimki eşin nasıl biriki rahatça giriyorsun internete. Bayağı bir kızdi
Nasıl sorarsın gibi değil kizmasi bir tuhaf davrandi
Niye söylesin evlidir
Vardır
Var gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?