İstemediğini söyleyince ben konuyu kapattım, ama asıl uzun uzun yazan kendisi oldu. Neden sizce?

Kıza hoşlandığımı belli ettim, o da "ben değilim" dedi. Ben de uzatmadım, "tamamdır iyi günler" dedim. Ama sonrasında kendisi uzun uzun açıklama yapmaya devam etti. Benim için konu kapanmıştı,
İstemediğini söyleyince ben konuyu kapattım, ama asıl uzun uzun yazan kendisi oldu. Neden sizce?
Güncellemeler
9 ay
Aynen öyle, ben zaten zorlamadım, kendi kendine açıklamalar yapmaya başladı. İki kelimeyi bir araya getirmeyi bile beceremiyor ama kendince ego tatmini yapmaya çalıştı, sonuçta kendi rezil oldu. Zorlama bekliyormuş gibi hareketler yaptı, ben sessiz kalınca kendini uzatmaya başladı. Zeka seviyesi baya düşük, biraz ezik bir havası var ve yapmaya çalıştığı açıklamalar da anlamsız, kendi kendine konuşuyor resmen