Ben ona yazınca konuyu devam ettirmiyor kisada bitiriyor yazmayinca hangi rüzgar attı seni buraya diye suçluyor?

Aynı okuldaydik aklıma takılanlar var 4ay boyunca bakistik ben ondan hoşlanıyordum arkadaşları ben gelince adımı söyleyip geldiğimi falan haber veriyorlardı ben o ki pek bi samimiyetimiz olmamasına rağmen geldi elini de cebine koy tabi dedi sevgilisi de varmış ben anlamadim şimdi beni kullanmaya mi çalışıyor en son o kadar konuşmadım ki bu çocukla arakta kaldim bana yan yan bakiyo arkadan arkadan gizli gizli geldi sevgilisini üstüme attı gel konuş diye yazınca da ne ben onu atmadım baskasini attım falan diyor inkar ediyor yok deli misin vb. seyler sadece azuliyor mu anlamadım ilk başlarda çok hoşlanıyor gibiydi bu senede arkadaşları diyorki (ismini soyledim sayalım) senin üstüne b*şalacakmis falan bu arada bu çocuk beni engelledi "😂👍🏼" yazdi en son bana gıcık mi oluyor seviyor mu anlamadim bana paşam falan diyordu ve sürekli ona her yazdığımda duş alacagini soyluyordu en sonunda da tartisirken dedi ki dizi izlicem hadi sorumu cevapla yoksa gidicem bak anlamadim bu çocuk çok karışık.. ama ortamdayken gozlerini benden ayirmiyor kaslarini açarak vb sınıfa giriyor bana bakarak

Ben ona yazınca konuyu devam ettirmiyor kisada bitiriyor yazmayinca hangi rüzgar attı seni buraya diye suçluyor?