Aşk İlişkileri Böyle yazdı sonrada engelledi... Yorumlar mısınız? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Beni sevmiyor değil mi. Güncellemeler+1 yıl Cumartesi günüde annemle gelelim mi size diyordu ama... Böyle yazdı sonrada engelledi... Yorumlar mısınız? Cevapla Yorum Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bu mesaja karşı hala "beni sevmiyor mu" diye soruyorsan adam haklı🤔 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bunca zaman senin gibi kezbana iyi bile sabretmiş, şükret haline 0 0 Yorumla
Çagatayzmm Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ne bekliyosun ki elinde keklik olarak görüyo seni sende onu engelle önüne bak 0 0 Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şimdi kim kime yargı dağıtmış 0 0 Yorumla
alper1940 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı. Senin adına üzüldüm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Amaç ne Yorumla alper1940 +1 yıl Yani artık gözünde değeri kalmamış beklediği sözler gelince cevabida yapistirmis Yorumla
ANormalizm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı. Tekmeyi vurmuş 😂 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Şut ve gol 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu mesaja karşı hala "beni sevmiyor mu" diye soruyorsan adam haklı🤔
Bunca zaman senin gibi kezbana iyi bile sabretmiş, şükret haline
İstemiyor seni mutlu değil belliki
Ne bekliyosun ki elinde keklik olarak görüyo seni sende onu engelle önüne bak
Sıkılmış senden belli ki
Şimdi kim kime yargı dağıtmış
Senin adına üzüldüm
Amaç ne
Yani artık gözünde değeri kalmamış beklediği sözler gelince cevabida yapistirmis
sevmiyor
Tekmeyi vurmuş 😂
Şut ve gol