Olayida ozetleyeyim... sevgilim (suan eski).. askerlik arkadasinin karisi buna yavsiyodu. Ama hic bir sekilde eski sevgilim cevap vermiyordu. bir baktim o.. pu cevrim ici hemen buna bu mesaji attim bunlari konustuk snrada engelledi. Napayim

kadın mesaj atmış veya belki de atmamış orasını bilemem. sende bilemezsin.
zaten buraya takılmadım bile.
sizin ilişki zaten bitmiş.
kavgada ki bence bu kavga bile değil, tartışma.
bir şeyi tartışırken bile birbirinize olan üslubunuz bozulmuş, saygı ve hürmet denen bir şey kalmamış, belki de hiç olmamış.
Sizin ilişkide savaşmaya değen değerler bitmiş.
Ayrıca tavsiyem, bir daha bir ilişkin olduğunda bir şeylerden rahatsız olduğunda veya şüphelendiğinde böyle fevri davranma. Elle tutulur bir kanıt edin ;)
Hayırlısı olsun.
Kaniti nasil nerden bulacagim?
o da senin yeteneklerine kalmış bir şey.
Senin hatan bir kanıtın olmadan suçlamışsın sevgilini. Oysa kadınlar aldatma olaylarında önce hiç bir şey bilmiyormuş gibi davranarak kanıt toplamalıdır. Ondan sonra gerçek kanıtları önüne koymalı ve tartışmalısın. O da eğer gerçek kanıtlarla kendini savunuyorsa o zaman özür dilemelisin.
Resimlerdeki diyalogtan anladığım kadarıyla o kişi zaten seni hayatından çıkarmak için bahane arıyormuş. Senin kıskançlık krizin ona bahane olmuş.
O kadin yuzunden surekli kavga ediyoruz. Tam o.. pu ya. 3 cocugu var hala rahat durmuyo. Bize gelsene, beni s. ksene, benimkini merak etmiyo musun falan dye mesajlar atiyo
Ben uzman değilim ama insan psikolojisi ve davranışları üzerine araştırmalar yaptım bireysel olarak ve belirli bir bilgi birikimim var. Sizin ve resimlerde bahsi geçen erkeğin yaşını, karakteristik özelliklerini, düşünme biçimini bilmeden net bir şey söyleyemem.
Orta yaş sendromu yaşayan erkekler birlikte olduğu kadından sıkılır ve diğer dişilerden ilgi görmek ister. Kendisinden yaşça küçük kadınlar ona kendisini genç hissettirir.
Cinsel olarak doyuma ulaşmamış erkekler de aynı mantıkla hareket eder. Bu biraz karakter meselesidir biraz hormonaldir.
Anladim tesekkurler
Engellemesi normal, şu konuşma şekline göre diyorum.
Ama ona böyle dediğin gibi sulanan biri varsa onunda konuşmaması gerek.
Konusmuyor ama kocasina da soylemiyor
Kurtul. Vazgeç unut. Boyle kiskananimiz olmadi iyi bisey olsa gerek
Cevap
11Cevap
Valla ben seni hakli buldum. Gerekirse numarasini degistirecek arkadasim bu ne o kadin mesaj atiyor sevgilim cevap vermiyor diye birsey olur mu yaa. O kadin mesaj atamaz, o kadar!! Arkadasina gitsin karisinin attigi mesajlari gostersin karina sahip cik desin
Of iste aynen ya bende boyle diyorum hep. Sonunda beni anlayan biri cikti 😍
Cok sert çıkmışsın erkekler kendilerine bu tarz konusmalari yediremezler pek resmen kadının kucağına self servis etmişsin adamı
Kadin evli ya 3 cocugu var
Konustuguna emin misin
Degilim. Sevgilim cevap vermiyo zaten. Kadin mesaj attimi diye sordum
Yazık olmuş ya Özür dile o kadın beni deli ediyo napayım de
Engelledi
Allaha havale et sil engelle sana yalvardığında da kabul etme karaktersizlik bu
Ama seviyorum
Mesela?
Ateş olmayan yerden, diyorum :) Bir işler çevirdiği aşikar gibi sanki.
Ergence konuşmuş iyi by diyen biri askerlik yapmamıştır sırf bu bile ayrılma nedeni koy gitsin
Askerlik yapti. Geleli de 2 sene oldu. Ama daha sen yapmamissin belli
Böyle bir şey olmaması ihtimalini düşündün mü? Ve konuşma şeklin olmamış. Eğer öyle bir şey varsa sonuna kadar haklısın ama yoksa çocuk bıkmış görünüyor
O kızla aralarında birşey olmuş/olmakta. Unut gitsin. ya da bir güzellik yapıp eski sevgilinin askerlik arkadaşına anlat.
Bu nasil saygisiz bir iliski saygi olmadan sevgi olmaz once saygili terbiyeli konusmayi ogrenin
Ayrildik. Bu ayrildiktan 1 hafta sonraki konusmamiz
sen zaten sevgiline güvenmiyormuşsun ki.
Sevgilime degil o kadina guvenmiyorum. Gercekten yapisti ya
la get sevgiline güvensen hesap sormazsın.
Fazla abartmissin bence
Neden?
Konuya giris seklin cok sacma cunki konuyu ve olay seklini anlamadan direk atak konuma gecmissin. Boyle yaparak hicbirzaman bir iliski yurutemezsin
Ne yapmam lazim
Normal kimle konustugunu sor yani ayrica profil fotosuna ikinizin resmini koymasini iste fevri davranma hersey guzellikle yaptirabilirsin
Bizim fotomuz var zaten
Vay bacım haklısın kardeşim arkandayım
👍👍👍
Bence bu bir işler çeviriyor. Çok rahat.
Ne gibi isler?
Konuşuyor onunla
Nerden biliyosun
belki atmadı nerden biliyon :D
Biliyorum
sende engelle napıcan
Belki kaldırır engeli
Insallah
Salla gitsin :)
Seviyorum😕
olabilir seviyosun diye herşeyine katlanma..
resmen seni aldatmis
Oof
Bitmiş bu ilişki
Kesin mi
Öyle gözüküyo saygı bitmiş çünkü onuda geçtim bu kadar kolay olmamalı
Oof of
engellesin
Erkekler hep boylemi
Bisey yapma
Yeni sevgili yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar