1 yıllık iliskim var. baska bir ilde çalışıyor yanina geldim bir haftalığına iliskimizi ailesi benim annem falan biliyor. tartismalarimiz oluyordu ama daha once şakalaşma dışında bana el kaldirmadi. dun gece ttartıştık ben bana sarilarak uyumasini istedim. sabah ise gidicem uyucam diye donup uuyudu bende beni onemsemedigini dusunup ağladım kes sesini baslama falan dedi dondu uyudu bende bana yuzunu cevirmeye calistim o sirada bağırdı itti beni kalkip baska diger odaya uyumaya gidiyordu bende sinirlendim tuttum bagirdi kolunu sıktım zorla tuttum elimi acitinca ensesine vurdum o sinirle yeter diye kalkip yatakta tekme tokat dovdu beni kafama vurdu. canim o kadar acidi ki. kalkti gitti. yanina gittim kalkti beni odadan atmaya calisti defol git falan dedi kolumdan tutup disari atti. ben agladim zorla sarildim. simdide kahvalti hazırladım ise gitti. ozur fan dilemedi. bundan sonra napicam. ozur dileyeceğini zannetmiyorum. gitmeme daha 3 4 gun var
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. Tutumu doğru değil, sinirlerine hakim olmalıydı. Ta başka bir şehirden gitmişsin oraya.
Yanlış anlaşılma da olmasın, seni de suçlamıyorum ama başka birinin (erkek arkadaşın, kocan fark etmez) kendisi ile ilgili isteklerini de dikkate almalısın.
Evet, muhtemelen gerçekten de sabah erken kalkması gerekiyordur, yaptıkların da cidden aslında bir erkeğin sinir limitlerini aşacak bir şey aslında, aynı şeyi bazen biz de yapıyoruz, kızların aslında önem verdiği şeyleri fark etmiyoruz ve onlar da bize sinir olabiliyor.
Ben de eşimden biliyorum. Ben de gece uyumaya çalışırken elimi vücudumda kafamda vs. dolaştırdığında (okşadığında vs.) uyuyamıyorum, elimde değil, yanımda hareketli bir şey olması (sevdiğim birisi de olsa) açıkçası beni rahatsız ediyor, bu onu sevmediğim anlamına da gelmez. Hele ki böyle bir şeyde ısrarcı olması iyice sinir bozucu oluyor.
Ama böyle bir şey için onu hiç iteklemedim, başka odaya vs. gitmedim, hatta kırılmasını istemediğim için derdimi anlatırken kullandığım sözcükleri bile seçerek konuşurum.
Özetle ne olursa olsun fiziki kuvvetini ön plana alıp bundan üstünlük sağlamaya çalışması doğru değil.04 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu anlatmaay calisiyorum peki bundan sonra isten gelince tavrim nasil olmali her gun yemeginibyapan bulasigini yikayan evini temizleye. Her isini yapan benim bugun nasil davranmaliyim ki hatasini anlasin
Soran+1 yılHoc mi kknusmayayayim mesafe derken
- +1 yıl
Açıkçası bir şey söyleyemiyorum. Senin yerinde olsam 2-3 gün daha kalıp evime dönerdim, sonra da en azından bir süre gitmezdim onun kaldığı yere. Hatta aramazdım bile. O zamanla beni ararsa demek ki benimle ilgileniyor demektir, aksi takdirde zaten işin olmayacağı varmış diye düşünürdüm.
Ama söylediğim gibi, senin durumunu bilemiyorum. Tek dileğim, bir daha böyle üzülmemen.
En İyi Cevaplar
Sen ona saygılı olursan o da sana saygılı olurdu. Şaka diye de olsa birbirinize vurmamalısınız ki o zamanla kaka olmasın. Farklı illerde yaşadığınız hâlde ve sık görüşemediğiniz hâlde sevgilin sana sarılıp uyumak istemiyorsa o seni cidden yeterince sevmiyor demektir. Ve bir kere dövdüyse bunun devamı da gelir. Biliyorum ayrılık zor birşey ama ayrılman gerekli. Yoksa ömür boyu mutsuz olursun. Ben sevgilimle çok sık buluştuğum hâlde sarılmadan öpmeden duramıyorum. 2 yıldır hiç değişmedi bu. Bazen sıkılıyor bu kadar sevgiden ama ne yapayım ben de böyleyim. Ve sen de seni gerçekten seven sana değer veren birini bul.
27 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle ozluyorum onu zaten yilda 2 kez gorusuyoruZ sarilip uyusun istedim. sevmiyordur demi
- +1 yıl
Yılda 2 kere de çok az bir zaman. Bırak gece yatarken sarılmayı hiç uyumamaya çalışırım elimden geldiğince ve mümkün olduğunca sohbet etmek ona bakmak isterim. Üzülme ama sevmiyor tabiki. Sevse hiç kıyar mı? Çooook büyük bir şey yapsan bile o anki sinirle en fazla bir tokat atar ki ben onu da yapmam ama birdaha da konuşmam. Sarılmadığım için kolumdan sıksan bırak dövmeyi ben özür dilerim kusura bakma canım yorgunum sabah işe gidecem ondan sarılmak istemedim diye. Bekaretini ona verdin diye ona mecbur değilsin. Keşke evlenmeden böyle şeyler yapmasa kızlar ama ne yazık ki yapıyorlar ve sonu böyle hüsranla bitiyor. Erkekler evlenmeden yapan kızları değersiz görüyor zaten. Kendisi bile bozsa zamanla soğuyor ondan. Ne yazık ki senin durumunda bu.
Soran+1 yılCok acik adam sevmiyor ama tek istedigim benim kirilan kalbim kadar onun da kalbi acisin
- +1 yıl
Bu saatten sonra sevgilinin herhangi birşey için kalbinin kırılacağını sanmıyorum. O yüzden sen onu boşverip yeni biriyle hayatına devam et. Ve yeni biriyle tanıştığın zaman beni evlilik vaadiyle kandırdı o yüzden yaptım artık kimseyle evlenmeden yapmam diye belirt ki niyetleri başta belli olsun. Çünkü artık sen erkekler için açık hedefsin. Erkekler seninle ciddi düşünüyorum diyip seni kullanmak isteyeceklerdir. Buna fırsat verme. Daha önce yapmışsın ne olacak yine yapalım derlerse direk kapıyı göster. Çünkü gereksiz insanlarla vakit harcamak yerine o vakti doğru kişiyi tanımakla geçirmen senin için daha doğru olur.
Soran+1 yılHaklisin ama cok zor cok korkuyorum beni kabul eden olmaz diye
- +1 yıl
Neden olmasın ya yeter ki ona güven ver. Ve onu çok sevdiğini göster. Yalan hiç doğru değil ama bazen gerekiyor baktın sevdiğin kişi kabul etmiyor imam nikahı kıydık daha sonra resmi nikah yapacaktık ama beni ortada bıraktı de o zaman seni kabul eden çok olur. Yalan söylemiş olacaksın ama bazen gerekli. Hem belki yalana gerek kalmaz seni çok sevip kabul eden biri çıkar. Bence korkularını yenmen lazım ömür boyu mutsuz olmaktansa ayrılıp biraz üzülüp daha sonra adam gibi birini bulman daha iyi olur. Ve hayat senin hayatın. Senin için en doğru kararı yine kendin verebilirsin.
Sarılarak uyumak istemişsin bundan daha sevgi dolu ne olabilir bide verdiği karşılığa bak midemi bulandırdı erkek arkadaşın olacak mal. bir de sen buna kahvaltı mı hazırladın o kadar şeyden sonra? Zıkkım yesin. Ben senin yerinde olsam gider içine mide bozucu ilaç falan atarım yemeğinin, sonra da terk ederim. yanına kalamaz o hareket ya mümkün değil.
23 Yorumla
Soran+1 yılBende kalmasin istiyorum ama guzel dr bir drrs vrrmrk istiyorum onumde diz coksun istiyorum
- 1 yıl
Kız ısrarla fiziki müdahale yapmış... Adamın yaptığı nefsi müdafaa.. sarılıp uyumak istemiş olması buna zorlama hakkını vermez...
Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Onu zorlamışsın. Her neyse yine de sana dayak atması hiçbir şekilde doğru değil. Eğer hala o evde onu bekliyorsan; haketmişsindir. Bence çık gel. Senin ki biraz psikopatlığa giriyor yoksa. Sevgi aşk dediğin bu değildir. Seven adam sevdiğine el kaldıramaz. Bırak el kaldırmayı ağlasan yanından ayrılamaz. Sizinki gerçek sevgi değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorudum tabikid3 ama o vurdugundaki koseye sıkışmış sacim elim gozum dagilmis hali unutamiyorum
Soran+1 yılBitmeyecek devami gelecek.3 gin var gitmeme nasil davranayim hic mi konusmayayim
- +1 yıl
Bunu sormana bile gerek yok. bir kere kendimi yerine koymaya çalışarak yaklaşmaya çalışıyorum. Ben gerçekten kırıldıysam eğer susarım. Susarım ve dönerim evime. Durmam daha. Gitmem gereken günü beklemem. Tolerans göstermem. Çünkü durum ciddi. Dayak yiyosun bu çok acı bir durum. Yeterince küçük düşürmüş seni sen her ne kadar tahrik etmiş olsan da. Ayrıl demiyorum. Çünkü sende de hata var. Ama biraz uzak durmanızda fayda var.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
54Cevap
Saçmalama ne demek üç dört gün var gitmeme herif senin biletini dün gece kesmis salaklık yapmış bide kahvaltı hazırlamışsın ne demek tekme tokat dövdü bn tokat attı sanmıştım yazıyı okuyunca şok oldum senin yerinde olsam gider darp raporu alır savcılığa suç duyurusunda bulunurum sevgi mevgi aşk bunlar saçmalık herif zerre kdr sevse tekme tokat girer miydi gururunu ayaklar altına daha fazla alma çek git o evden
11 Yorumla- 1 yıl
Kız diyor ki "yuzunu cevirmeye calistim o sirada bağırdı itti beni kalkip baska diger odaya uyumaya gidiyordu bende sinirlendim tuttum bagirdi kolunu sıktım zorla tuttum elimi acitinca ensesine vurdum o sinirle yeter diye kalkip yatakta tekme tokat dovdu beni"...
Kız "yüzünü çevirmeye çalıştım" diyor daha yetmiyor "kolunu sıktım" diyor yetmiyor "ensesine vurdum" diyor..
Adamdan ne bekliyorsunuz? Şamar oğlanı gibi dayak yemesini mi?
Ya yaşadıkların için üzüldüm ama söylemeden de edemiycem neden bu kadar zorluyorsun adamı? belliki o gün keyfi yerinde değil ya da yorgun ya da sana kızgın neden onu kendi haline bırakmak varken zıvanadan çıkacak kadar zorluyorsun. Bıraksaydın da adam arkasını dönüp uyusaydı sen ona arkadan sarılsaydın ve bunlar hiç yaşanmasaydı olmazmıydı...
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden sarılıp uyumsk. Varken ve 2 gune gidecegim zaten hic gorusemiyoruz neden ssarilip uyumayalim
Soran+1 yılHaklisin sanirim
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eğer şimdi gidemiyorsan hiç bir yere günün bitesiye kadar ondan uzak dur oturma odasında yat bırak onu konuşma bile onunla hala onun için bişeyler yapman afedersin ama salakça olmuş günün bittiğindede uçağa bineceğin vakit bavulunu hazırla ve git hiç bir şey söylemeden sessiz kal yani bunun affedilecek bir tarafı yok..
08 Yorumla
Soran+1 yılDemi haklisin
Soran+1 yılOzur bile dil3medi resmen kalkip ben gidip yalvardim o yine kolumdan tutup surukleyip atti
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Boşver onu ne hali varsa görsün böyle yapacaksın umursamaz davranacaksın onu ki bak noluyor.. Gittiğindede arama sorma hatta ailene de anlat.. Daha sana annen baban vurmamışken prensesler gibi yetişiyorsun başka bir adam gelip vuruyor. Hemde hiç bu kadar tepki verilcek bir şey yapmamışsın.
Soran+1 yılEvde nasil davranayim peki e gun
- +1 yıl
Evde ondan ayrı bir odada dur ya da yanına gelip otursada dönp bakma o yokmuş gibi davran ne biliyim televizyon izle git mutfaktan kendine yiyecek bişeyler getir tv karşısında ye gayet normal doğal ol yani ama onu lütfen görmezden gel o yokmuş gibi telefonla konuşabilirsin arada arkadaşlarını ara meşgul ol bir şeylerle yani..
Soran+1 yılBncede boyle yapmaliyim peki yemek yapiyordum hergun yine yapip hazırlam alimiyim
+1 yılAşırı zorlamışsın çocuk sinirli dön arkanı uyu, üstüne dayak yemişsin bir daha zorlamışsın resmen boğmuşsun çocuğu çok itici bir hareket. Neyse bunun yüzünden seni dövmesi tabii ki gerekmezdi. Buna rağmen hala "napıym yhaaa. s. s. s" diyebiliyorsan ohoooo o. Çek git ayrıl nasıl gururuna yediriyorsun anlamış değilim.
02 Yorumla
Soran+1 yılNapiyim demiyorum caresizim diyorum
- +1 yıl
Bende ayrıl diyorum.
+1 yılBence sana karşı sevgisi bitmiş, belkide hiç sevmedi. Gözden uzak olan gönüldende uzak olur derler, başka bir ilde çalıştığını söylemişsin. Belkide gönlü başka birine kaydı. Yaptıklarına karşı ne olursa olsun affetme, şimdi kanunen bir bağınız yokken böyle yapıyorsa daha sonra evlendiniz diyelim neler yapmaz.
010 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin gucsuzum su anda hic bilmedigim bir yerdeyim
- +1 yıl
O zaman köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin. Erkek arkadaşına bişey belli etme, fazla yokuş yapma, nerdeysen oradan ayrılınca basarsın kıçına tekmeyi.
Soran+1 yılOyle mi diyosun
- +1 yıl
Yani şimdi onun yanındayken ayrılcam falan demeye kalkarsan daha fazla sinirlenip daha da ileri gider. Şiddet uygular, kapının önüne koyar vb.
Bu yüzden onun yanından ayrılana kadar normal davran.
Sakın affedeyim deme ama, bu durumu kabul etmiş sayılırsın sonu da gelmez sonra.
Soran+1 yılBunu yapan adam ayrilmayi istiyordur erkek kadinini korumali
- +1 yıl
Onu en iyi tanıyan sensin, huyunu suyunu bildiğine göre niyetinide bilmen lazım az da olsa. Ama köpek b*k yemekten vaz geçmezmiş, ona göre hareket et, minimum sıkıntıyla kurtul.
Soran+1 yılBilmiyorim o geldiginde nasil davranicam
- +1 yıl
Hiçbirşey olmamış gibi davranma, kırgın olduğunu belli etmeye çalış. Bakalım gönlünü alacakmı, yoksa umrunda olmayacakmı. 3-4 gün nabız yoklaması yap, dengeyi koru. Yanından ayrıldıktan sonra planını uygularsın. Ayrılma kararını telefonda söyle, yüzüne söylersen sulanıp salça olma ihtimali var.
Soran+1 yılKesin ayril diyosun yani zaten bazen bu iliski tek tarafli diye dusunuyorhm butun fedakarligu yapan benim ondan hicbisey goremiyorum
- +1 yıl
Ayrılmanı tavsiye ederim, ilişkinizin geleceği parlak değil. Cicim zamanlarında böyle oluyorsa herşey sıradanlaştığında neler olmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılya ben snn yernde olsam o evin içinde 1 dk durmam. hiçte kalacak gitcek yerm yok deme vardır mutlaka. kalk eşyalarını topla çık evden bu kdr gurursuz olma kocan değil çocuğun yok ne duruosun anlamadım ben. sevgi bir yere kdr kızım. sevgilim bana 1 kere sktr git dedi diye ben 2 gün konuşmadım dövse ben onu öldrürm! babamın kızıyım ben kimse elini kaldıramaz kırarım o elleri!!
12 Yorumla
Soran+1 yılNereye gideyim gidecek yerim yok doguda bir ildeyim kimseyi tanimiyorum disari ciktigimizda insanlar yiyecek gibi bakiyolardi zaten o varkeb yanımda yalnizken dusun
Cevap sahibi+1 yılnerdesin sen hangi ildesin? il diosun bak. hiçmi otel motel yok. küçücük ilçelerde bile var. git kal. vla ilginç birisin :/
seven adam bu dediklerini yapmaz nasıl el kaldırıyorlar nerde bunların erkekliği bir kadına el kaldıracak kadar korkak mı oldu bu erkek milleti Allah benim karşıma çıkarmıyor ki kadını döven biri ozaman ne yapacağımı bilirim..
sana gelincede bırak gitsin veya bir müddet ayrıl burnu sürtsün gerizekalı adamın06 Yorumla
Soran+1 yılBncede haklisin bu defa bitti yanina geldim bana diyo ki sıkıldım send3n sarilmiyor hemen bikiyir benden
Soran+1 yılSeviyodum tabiki de cok seviyodum ama su an kafama vurdu basim hala agriyor canimi acitti düşünemiyorum
Soran+1 yılBen boyle konuştuğum da anlayacak bibyapisi yok egosu asiri yuksek biri hatalarini cok zor kabul eder en son tartistigimizd a. bir kiz yuzunden kavga ettik beni 1 ay aramadi
+1 yılŞuna s. çek bence oha yani. Tokat atar neyse sinirle yaptı derim tekme tokat dövmek ne ya? Şikayet et hemen. Sevgi falan dinleme şikayet et morluk falan varsa darp raporu al. Afedersin ama salak mısın? Bir erkeğe seni dövmeye hakkı varmış gibi düşündürecek kadar yüz verilmez. Şikayet et ve ayrıl şu gerizekalıdan.
07 Yorumla
Soran+1 yılMorluk yok sadecenkolumu siktigu icin hafif morluklar var ama kafama vurdugu icin biraz agri var
- +1 yıl
Darp raporu al lütfen bak ezdirme kendini.. şikayet et.
- +1 yıl
Babanın ya da annenin çocuğuna tokat atması bile suçken senin sevgilinin yaptığı...
Soran+1 yılEvet ama korkuyorum sonrasinda ailemi ararvdoye
- +1 yıl
Ailen orda kaldığını bilmiyor mu? Söylemelisin ailene ne olursa olsun seni dövmüş! görmüyor musun?
Soran+1 yılArarsa olmaz ailem duyarsa kiyamet kopar
- +1 yıl
O zaman sadece ayrıl ondan. Arar mı?
+1 yılBenimde ilişkimde öyle insan olmadiğım anlar oluyordu kız arkadaşım tıpkı senin gibi sarılıyordu ağlayıp geliyordu ben duvara bile vursam elin acimasin bana vur diyordu Allahıma çok şükür o evreyi atlattım sana tavsiyem peşinden kosma o şiddet 1 defa basladimi arkasi kesinlikle gelicek her defasinda af dilicek saf olma affetme ki anlasin neyin ne olduğunu emin ol konusmayi kesmen daha çok ise yaricak
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu ne bişey lo? ohaa. dayak ye sonra git sarıl :/ bu aşk mı? bence bu aşk değil seninki farklı bişey.
ve o dayakçı sevgiline gelecek olursak sanırım sevginde sıkıldı ve seni hiç sevmiyo. bak sevmediğine emin gibiyim sevse dövmezdi.. ama o nasıl bir hayvan ki kıza vurabiliyor. hayvan..08 Yorumla
Soran+1 yılSevmediğini daha iyi anliyorim arrik
Cevap sahibi+1 yılama sen de çok ısrarcıymışsın bu ne aşk be güzelim dayak yiyip gidip sarılmak istemek nedir. kıyamam yaa... kendini neden değmez biri için üzüyorsun ki. kul köle de olsa artık affetme onu ama zaten ondan adam olmaz o seni sevmiyor belli :/ sen de sevme. sana değe bulan biriyle evlen bununla değil.
Soran+1 yılSevgi olunca bole oluyor belki bana aptal salakndiyeceksiniz ama kaybetmemek icin gidip sarildim
Cevap sahibi+1 yılneyi kaybeden ki daha? kaybedilecek bişey kalmamış ortada. bir daha affetme sakın
Soran+1 yılPisman etmek istorum onu
Cevap sahibi+1 yılo zaman diyecek lafım yok :/
Cevap sahibi+1 yılhaa pardon pardon onu istiyorum dedin sandım :D :D pardon :(
Cevap sahibi+1 yılpişman etmek istiyorsan ilk değerini anlamasını sağla ne kadar peşinden koşarsan o kadar kaçar senden
Gizli Üye(18-24)+1 yılSarılıp uyumayı çoğu kişi sever ister belki bir nedeni vardır istememesinin ne bilim belki kötü kokuyorsundur ya da o kötü kokuyordur senin kötü kokuyu almanı istememiş olabilir utanıyordur ya da daha bir çok neden sen kolunu sıkmışsın zorlamışsın o da kızmış 😊
00 Yorumla3 4 gün nasıl kalırsın orada ailen bu ilişkiyi biliyor madem ara bileti öne aldır git evine, çaresiz olduğunu ona sezdirdiğin an o ilişki yalan olur resti çek git o da anlasın dayak atmanın ne demek olduğunu.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlayacakta gec olacak. burada oldugumdan habrrlrir yok ki
+1 yılAffettiğin an 2. yanlışı yapması için onu cesaretlendirmiş olacaksın, evlendiğinde dayanma sınırını zorlayacağından sevgiliyken , yol yakından çaresine bak derim.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet evlendigimde daha cok dover
- +1 yıl
Kolay değil tabi, kafanda kuruyorsun şu an " onca emek verdim acaba düzelir mi? Belki bir daha yapmaz " diye, kendi kendini teselli ediyorsun ama asla ve asla ikinciyi tekrarlamasına izin verme.. Unutma ; Senden bir tane daha yok, ve gerçek sevgide şiddet ve kötü söz yoktur. Seven insan erkek olsun kadın olsun zarar vermekten korkar, kaybetmekten korkar...
Cok afedersin ama salak misin kizim yaa adam sana neler yapmis sen yok pesinden gittim sarildim diyorsum ve ustune bir de kahvalti hazirliyorsun zikkimin kokunu yesin nasil onla durabiliyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılYa uykusuzdum insan baxen dusunemiyor zaten su andada ne yaptigimi bilmiyorum o yuzdenn buraya bu konuyu actim olayin gercek boyutunu görmek icin olayin hala sokundayim
- +1 yıl
Canim bazen biz de esimle ilgisizsin diye kavga ediyoruz ya da ayni senin gibi yatakta kavga ediyoruz ama ne ben senin kadar esimin ustune gidiyorum ne de esim sevgilin kadar tepki veriyor ben kavga ettigimzde adami kapidan bile gecirmiyorum kendi kalkip gidiyor butun gun konusmuyorum. Sen kahvalti hazirlamissin bir de ne yapayim daha diye soruyorsun ilginc yani
1. si onlarda kalarak zaten kendini küçük düşürmüssün bide koynunda yatmışsın saygısı kalmadı sana
2. si ne olursa olsun topla pılını pırtını git ve asla görüşme şimdi döven yarın öldürür gazetenin 3. sayfalarında haberini okumayalım.15 Yorumla
Soran+1 yılGirursuzlik degil biz nisanli gibi biseyiz
Soran+1 yılEvet hata yaptim bisey demiyorum
Soran+1 yılAma ben burada rencude 3din doye degil dusunemiyorum fikir verin diyebyazdum
+1 yılBence çaresiz değilsin elleri kırılsın onun hiç kafama takma onu onunla konuşma soğuk davran özür dilerse de hemen affetme daha sevgiliyken dövüyorsa evlenince düşünemiyorum
16 Yorumla
Soran+1 yılBenim de korkum o emeklerime aciyorum onunugruna kendimden vazgectigime aciyorum
- +1 yıl
Kendine acıma asıl o dayak attığı için bir kadına el kaldırdığı için aciz ve zavallı durumunda insanlıktan yoksun sen bir yere gidemiyorsan bence onunla hiç konuşma neden konuşmuyorsun dediğinde de senin istediğin bu değil mi, demek yerine canım acıyor konuşamıyorum de o zaman yaptığından utanıp özür diler aman tartışmaya çalışma daha da sinirlenir özrünü de hemen kabul etme sen olsan kabul eder miydin de
Soran+1 yılCanim aciyor konusamiyorum dicem demi gerçekten de oyle canim cok aciyor
- +1 yıl
Evet öyle de ki hayvanlığını anlasın ama sende ısrar etme yani sevseydi kendi isteğiyle sarılırdı bence ayrılmak istiyorum de ama tartışmasına da izin verme eğer ayrılmak istediğini söylediğinde de dövmeye kalkarsa vazgeçtiğini söyleyip polisi ara öldürmeye de kalkar hayvan belli olmaz ama sen yine de konuşma önce vıcık vıcık olma yaklaşma ona salonda uyu
Soran+1 yılOyle bisey yapmaz zannetmiyorum zaten ayrilmak icin benim gitmemi bile bekliyor olabilir diye dusunuyorjm artik
- +1 yıl
Madem öyle düşünüyorsun sen ayrıl seni istemeyeni sen hiç istemeyeceksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzum yerinde olsam 3 4 gun daha beklemez haber bile vermeden ceker giderdm. Bak bizimde 1 yillik iliskimiz var oda farkli bir ilde uni. Okuyor birkac gunlugune yanina gittim bir gece kavga ettik ona ufak bir yalan soylrmistm onu anladi cok kizdi dondu arkasini yatti sonra bendr yanina uzandm ona dondum arkami hic konusmadk birkac dakikasonra geldi bana sarildi optu ve o sekilde uyuduk. Neden dovmus anlam veremedim lutfen git o evden
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben hayatimda ilk defa bir erkegin karsisinda ezildim sevmiyorum onu ama yasadigimiz seylerden gidemiyorum sanirim
Cevap sahibi+1 yılBakire misin?
Senden soğumuş veya kafası karışık olmalı. Bence çok sıkmamaya çalış yinede sen bilirsin. istersen ayrıl. ya da zaman tanı. düzelmesini bekle eğer ki çok seviyorsan, gerçi sana neden böyle davrandığını anlamadım sanırım varlığın onu rahatsız ediyor gibi.. şüpheli davranışlar sinir edici bir durum
00 YorumlaSen de ona güzel bir sürpriz yap madem seni istemiyor döndüğünde seni evde bulamasın, sana ulaşamasın. Eğer pişmansa ve gerçekten değer veriyorsa peşinden gelir ama sana yaptıklarını unutabilecek misin?
12 Yorumla
Soran+1 yılUnutamam yaptiklarini kafam hala agriyor en cokta kalbim aciyor
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılinsanın halinden anlamamissin vurmussun.
bir de dayak yedim.
iyi olmuş
israrcisiniz. israriniz böyle şeyler açar basiniza
saçma saçma hareketler.
sana şaka maksatlı da olsa el kaldırmamali. hadsizlik ikinizde de boyunuzu geçmiş.14 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama kimse dayagi haketmez senin başına gelse hakettin demezdin ben biliyorum ne yasadigimi emeklerimi canimin yandigini
- +1 yıl
Anlayışlı olmayı dene. ayrıl. b u ilişki olmaz. affedersen de alış bu dayaklara.
- +1 yıl
Budur...
Soran+1 yılHaklisin
- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılAptal eve gelince bir daha dayak ye tam olsun akillanmamissin daha :))) evlenirdin sen belki bu hanzoyla gelsin dayakli gunler ufacik beynin varmis onuda sana vurunca kaybetmissin :))
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden aptal diyorsun yorumuna biraz dikkat et herkes hata yapabilir ben sevdim onu
- +1 yıl
Sevdiysen dayagina katlan ama seven adam sevdigine kiyamaz :))) cunku oylesin
Soran+1 yılDemi sevmiyor beni
- +1 yıl
sevmiyor tabi oraya gitmeden akıllıca değil zaten ayrıl ordan git imkanın varsa otele yerleş veya pansiyona veya arkadaşın varsa oraya git.
Soran+1 yılKimsem yok burada otel falanda yok
- +1 yıl
akşam geldiğinde yine kötü davranıp dövmeyeceğinin garantisi yok uçak biletini iptal ettir ettirebiliyorsan ya da cebinde nakit varsa otobüsle git uzaklaş ordan.
Soran+1 yılBu imkansiz
Çocugun seni tınladığı yok sende ona sevgi pıtırcıklığı yapıyosun yapmıcaksın abi kızz milleti bu kadar yüzsüz olmasın nolur yaa ben bir kızım ve hiç gerek yok böyle şeylere
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkinizde de hata var sen evli olmadan bir erkeğin evine nasıl gidersin seni dövdü nasıl gidip şikayetci olacaksın baban bilmiyor sanırım ona ne diyeceksin. Arkadaşında adam olsaydı bir kızı evine almazdı karısı gibi aynı yatakta yatmazdı ve seni sevseydi el kaldırmazdı.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin yerinde olsaydım, bir kere vurmaya ayrılırdım ki, ona ders unutamayacağı bir ders olsun. Bu tip erkeklere kadınlar yüz verdiği sürece dayak yemeye devam edersiniz. Efendi, aklı başında erkek bulun daha iyi.
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama ona nasil aci cektirecem pişman öldüğü u goruo ayrilmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılOnu bir daha düşünmek ve görmek size acıdan başka bir şey vermez, bu tip insanlara artık bir tolerans tanımak tam bir aptallıktır. Sizin ne kadar iyi niyetli olduğunuz belli, neden kendi mizacınıza göre babacan bir adam bulmuyorsunuz. Sizi hakkedecek adamlar kadir kıymetinizi çok iyi bilir. Ona en büyük ceza, kendinizi geliştirmek, güzelleştirmek ve yeni bir ilişkiye başlamak olur.
Soran+1 yılYeni birinden ziyade toparlanmak istiyorum sadeve
Cevap sahibi+1 yılEn iyi toparlanma metodu, kendinizi geliştirmek, hobi, kurs, güzelleşmek. Bilginize bilgi, kültürünüze kültür, güzelliğinize güzellik katın. Siz kazanacaksınız.
Bravo sana bir de öküzün kahvaltısını hazırlamışsın daha çok güç alıp bu sefer gebertsin seni diye mi? İnanamıyorum ya bile bile lades bu resmen.
23 Yorumla
Soran+1 yılNapayım dayanamadim yani aklim basimda değildi her gun li kalktim hazirldim
Soran+1 yılTercihbdegol ne yaptigimi bilmiyorum dusunemiyorjm anlayin beni
+1 yılsen bu kadar mal bir hatun olmazsın Annen Baban sana vurmaya kıyamazsan o mal kım? kendini ezdirme bırak gitsin kimsenin hele bir erkeğin bir hatuna vurma hakkı olamaz sonucta kız arkadasısın daha karısı degıl..
00 Yorumlaşiddetin oldugu yerde ne aşk kalmıştır ne saygı ne sevgi. boşuna kendini kandırma güzelim. uzun uzun yazmaya gerek yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin sevse korkardi elini kaldıramaz di
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDayağın savunulacak bir durumu yok fakat sende çok zorlamışın çocuğu... Bazı durumlarda çenenizi tutmayı öğrenin artık...
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama dovmesini gerektirecek kaadr mi hakli
- +1 yıl
Empati kurdum, ve daha anlatmadığın kısımlar olduğunu da düşündüm... Bir de kalkıp kolunu sıkma-ensesine vurma olunca perşembenin gelişi çarşambadan belli olmuş...
Yine diyorum dayağın savunulacak hiçbir yanı yok, yanlış anlaşılmasın ama yazını okurken, gelişmeleri takip ederken dahi '' aha şimdi çakacak eleman bir tane '' dedim...
Yapmayın kızlar, erkeklik gururu diye birşey var... Olmayanla da işiniz olmasın zaten...
Soran+1 yılBen sadece sarilip uyusun istedim ne var bunda kolumu sikip birakmayinca omzuna vururken ensesine geldi isteyerek degildi ve acitan cinstende degildi
- +1 yıl
Bunu devamlı yapacak birisi olmadığına inanıyorsan konunun üstünü kapat bence, sarıl, özür dilerim de... O da senden özür dilesin yaptıkları için, yolunuza devam edin...
Fakat bunu her zaman yapar, psikopat birisi dersen de ayrılma yoluna doğru devam et. Çok seviyorum, olsun olmazı filan bırak, ileride daha büyük sıkıntılar yaşarsın. Dayağa şükür edersin... - +1 yıl
Herkesin durumu ve yorumu tabi ki farklı olacaktır... Biz şu an olayın kahramanı değil sadece yorumcusuyuz... Bende yapılmamasından yanayım fakat şu an yapılır mı yapılmaz mı diye değil, olmuş olayı konuşuyoruz...
Bu kız arkadaşımız olayı sadeleştirmiş de olabilir, belki daha fazlası var...
Soran+1 yılCok korkuyorum ondan artik yine dovecek diye bakmak gelmiyor yuzune
- +1 yıl
Diyorum işte yine döver diyorsan, bunu yapacak biriyse bu saatten sonra sadece ezilirsin, ayrılman lazım...
Soran+1 yılYapar mi bilmiyorim ama en guzel gunlerimiz de en ufak seyde buu yapan daha ileride buyuk sorunlarimiz olacak insaniz o zaman ne yapar bilmiyorum
- +1 yıl
O zaman kötüsünü düşüneceksin... Bugün döven yarın pıçaklar...
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun...
- +1 yıl
helal hele şükür biri dogru düzgün yorum yapmış burdakılerın hepsi kıza yag çekmek için yok erkek suclu felan demiş. kız bildigin baya kaşınmış.
+1 yılVay mq ne hanzolar var seviyorsundurda şimdi sen onu
12 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum
- +1 yıl
hayat böyle işte mq
+1 yılBen senin yerinde olsm bir daha asla gitmem kiymetini anlasin kopek herif kiza vurmak ne demek benim kiz arkadasiim bna sarilMak isticek mutluluktan hvaya ucarim
38 Yorumla
Soran+1 yılOyle olmuyor iste ben ona yaklasrikca o kaciyor bende cok ozledim dayanamadim geldim ama icine etti
- +1 yıl
Bende sana diyorumki daha gitme kiymetini anlasın çok yüz vermişın belli karsindaki biz kız dimi azcık efendi olacak senin ne işin varki öyle mala
Soran+1 yılNasil davranmaliyim peki ayrilacagimin korkusunu yasatmak istiyorum
- +1 yıl
Bence ayrıl neden diceksin çünkü sana evlenmeden bunu yapıyorsa evlenince napar kim bilir bak sen beni dinle sen ona sarılıp uyumak iştemisin bu ne kadar güzel bişiy o ne yapmış sana kes sesini diyip vurmuş l*n hangi delikanlılıkta yazar bu birde sen kalkıp onun için nerelere gitmezsin salak bu çocuk
Soran+1 yılAma bazi erkekler kiymet bilmiyorlar
- +1 yıl
Öyle deme ben sevdim kız için neler yaptım sen bir bilsen ama kıymet bilmedi bence sen o salakla zamanini boşa harcama mesela sen benim kız arkadaşım olsan senle sinemaya giderdik el ele tutuşup yururduk sonra sarılarak uyurduk Luna parka bile giderdik çocuk gibi ama senin şu çektin acılara bak sen alt tarafi çocukla sarılıp uyumak iştemisin boşuna bu usakla vakit kaybetme
Soran+1 yılEvet butun mutluluklarimi kursagimda birakti
- +1 yıl
Özele gelsene bir az konuşalım
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha o ne bekliyosun o evden gitmek icin yetim cocuklarin mi kalacak kalk evine dön nasil el kaldirabilir ki sen kapiya atti diyosn ben burada sinirlendm kalk git o evden
10 Yorumla
+1 yılİşte hep yanlış adamları seçmenizden dolayı. Her yaqhu$ukluyla çıkmayacaksınız. Sonra niye yalnızız oluyor işte... Yazıklar olsun Türkiye.
00 YorumlaOnun seni dövmeye hakkı yok o senin anan baban abin değil. veya kocan hiç değil hiç bir hakkı yok böyle davranmaya
10 Yorumla
+1 yılSana dayak attı sen hala ordayım belli bir şey yapmış sana ve belli seni seni istemiyor bu senin o son görüşün bil o tekmeyi atacak sana siz kizlar bu tip erkeklerde ne buluyorsunuz daha evlenmeden dövdü evlense ne yapar allah bilir
11 Yorumla
Soran+1 yılBiseybbulmuyorim ilk kez yapti bunu bana
+1 yılYazııkk çok yazıkk. Böylelerinin değeri biliniyor. El kaldırmasının hiçbir nedeni olamaz, bahanesi de. Ama sende çok zorlamışsın gibime geliyor :/
02 Yorumla
Soran+1 yılDovmesomi gerekirdi ben zorlamadim sadece o cok sinirli
- +1 yıl
İşin o kısmı hayvanlık zaten, gerekmesini bırak düşünülmesi bile saçma. Uyarabilirdi, nebilim en fazla hakaret edebilirdi ki şahsen ben hakaret etmem asla.
avdekilere ne diyerek yanına gittin evlenemden nasıl bir araya geldiniz ikinizde zaten normal değilsiniaz birbirinizi bulmuşsunuz ahlaksızlar sizi ne bekliyordun ya farklı birşey mi
00 YorumlaÇalışan adamları rahat bırakın bir bitmediniz
https://i.hizliresim.com/Lpng7J.jpg01 Yorumla- +1 yıl
Çalışan kadınları adamlar rahat bırakıyor sanki bir de konuşuyorsun
+1 yılBence artık biraz gururlu olmaya başlamalısın.
Enseye tokat atmak olmadı lakin yaptığı Davranışlar yanlış. Kadın ilgi ister bu onu verememiş, veremeyince sorunlar patlak vermiş. Biraz geri adım dur o gelsin. Gururlu o biraz gözüm.01 Yorumla- +1 yıl
Ol..
+1 yılAyril, dusunme bile, Sana el kaldirmak neymis gorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrilacam ama o da aci ceksin istiyorim
inanmıyorum sana ya oha. ay varya cidden salak bu kızlar
12 Yorumla
Soran+1 yılSalaklik oluyor adi sevince
+1 yılOrada nasil durabiliyorsun kalk git evine yavrum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılGidicm
+1 yılHerseyini topla git ona da hic bir şey deme. Seni dövmeyi geçtim el bile kaldıramaz bu ne curet
15 Yorumla
Soran+1 yılGid3m3m biletimi aldim 3 gun var daha gitmeme. ama nasil davranmalıyım geldiğinde
- +1 yıl
Otele falan git kalacak başka kimsen yok mu. altı ustu sevgili kocan olsa hadi düşünürsün de. Otel falan varsa git o evde durma
Soran+1 yılYok ki burasi küçük bir yer
- +1 yıl
O zaman biletini erkene aldır aradaki farkı odersin
Soran+1 yılAlinmiyor ki aradim zaten seferler hep iptal oldugu icin
+1 yıltavrını koy ortaya ki ilerde üzülme üzülceksen şimdi üzül anlasın dünyanın kaç bucak olduğunu
05 Yorumla
Soran+1 yılOna nasil ders verebilirim nasilnpisman olur
- +1 yıl
benim sevdiğim kız benim için gelicek taa başka şehirlere bana sarılmak istiycek o işe uyumadan giderim gene sevdiceğime böyle davranmam sen ona hiç bişey söylemeden gel evine güzel kardeşim
Soran+1 yılGelecem zaten peki ona ne demeliyim ki ici acisin
- +1 yıl
bence bu durumda bişey söylememen daha çok içini acıtır bir açıklamayı haketmemiş
Soran+1 yılNasil davranayim peki
+1 yılZaten iyi adam sevseniz şaşarım bende mi köpek gibi davransam acaba bence seni kullanmış ondan ayrılırsam beni kim alır düşüncesi var aynı yatakta uyudunuza göre durum bu yani :))
00 YorumlaDayak yemişsin bir bu sebepten bu insanın evlenince küçük tartışmalarda neler yapacak kim bilir düşünmen hata çantanı topla çık
012 Yorumla
Soran+1 yılGidicem 3 gunnsonra peki ozur bile dilemedi gittim ben yalvardim resmen
Soran+1 yılDilemedi tabikide canim aciyor
Soran+1 yılUcak biletimi almistim oyuzden
Soran+1 yılBurasi kucuk bir yer mahrumiyey bolgesi diye dusun kalacak yerim yok dogudayim ve hic bilmiyorum burayi
Soran+1 yılYemek falan da mi yapmayim eve gelince
Soran+1 yılKonuşmdn ayrim mi oturayim
bu erkek degismis olmasinmi bncr ustune gitme deger vermee ilgi verirsen beter olur evine git bnce
10 Yorumla
+1 yılpardon mal misin adam daha evli degilsiniz dayak atmis bu bununla kalirmi sandin ilerisi dahs beter bu isin cik gel kizim oldurecekmisin kendini bu adama
02 Yorumla
Soran+1 yılDevami gelir demi
- +1 yıl
Kesinlikle gelir
vallah ben senin yerinde olsam hemen giderim bidaha yüzüne bile bakmam sevgilinse seni dövme gibi bir hakki yok
00 YorumlaHer ne kadar zor olasada ayrilmalisin daha sevgiliyken sana vuran bir hayvan ilerde neler ypar dusunemiyorum bile
10 Yorumla
+1 yılDayak yedirsen senin eekliğin direk ayrılacaksın kimsenin kimseye vurma hakkı yoktur. Direk ayrıl
18 Yorumla
Soran+1 yılAyrilacam zaten ama koyarak ayrilmak istiyorum cani kopek gibi yansin istiyorum
- +1 yıl
Direk ayrıl ilşkini kes bir dk durman bile hata bence sen hayvan mısın seni dövüyor hayvanlar sadece dövülür artık onlarda dövülmüyor. Aydıl
Soran+1 yılEvet mecburum buna
- +1 yıl
Git ayrıl kızım kafayı mı yedin sen hala düşünüyorsun
Soran+1 yılOyle yapacam
- +1 yıl
Salaklık yapma pılını pırtıkı topla direk git ananın evine aklını çalıştır az.
Soran+1 yılCalistiramoyorim
- +1 yıl
Akıl veriyorum ya uygulasana ortak neden böyle yapıyorsun daha :)
+1 yılSoruyu okurken şok geçirdim.
Ben biraz away from keyboard.11 Yorumla
Soran+1 yılN3den
nie çaresizsin nie 3-4 gün var onun nedenini söylesene bir önce
16 Yorumla
Soran+1 yılUcaknbiletimi aldim degistiremiyorum
Soran+1 yılYeni bir bilet daha alamam ki beklemeye mecburum
Soran+1 yılOgrenciyim ben
Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. Hic bir davranis siddetle cozulmez. Daha yolun basinda sizin olay bitmis bencede oynayin uzatmalari bakalim ne zaman biter film.
03 Yorumla
Soran+1 yılBitti bence film
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılöyle bir başlık atmıssınki. burada adam madur :D belki morali bozuktu? son ana kadarda adam sabretmiş sana kızmamak için uzaklaşmaya çalışmış..
08 Yorumla
Soran+1 yılKomik olan bisey göremiyorum
- +1 yıl
Bro durum ne olursa olsun insan sevdigi kiza rn onemlisi misafirine el kaldirir mi ne demek adama hak vermek?
Soran+1 yılBence de erkek adam el kaldirmaz
- +1 yıl
@enivecivokkee bro şimdi adamın psikolojisini moralini bilemeyiz yanlız yazıyı okuduysan baya üstüne gitmiş hanım arkadaşımız. durumu şöyle soba elini yakarmı? yakmaz durduk yerde. ama sen illa dokunursan yakar.
Soran+1 yılAynı seyi sen yasasan boyle dermiydin yine
- +1 yıl
yazdıgın soruyu bir oku bakalm... adamı cıgrından cıkarmıssın? hala aynı şey diyor ya
Soran+1 yılCigrindan mi emin misin yasasiklarimi bilmeden kousuyosun
- +1 yıl
kardeşim soru sormussun bende soruna göre yorum yaptım nerden bıleyım ne yaşadıgını? sacma sacma konusma istersen
La daha niye onlasın ayrıl gitsn hayatınımı karartacaksn
05 Yorumla
Soran+1 yılNasil ayril yasanmisliklar var
Soran+1 yılHaklisin peki ona gitm3d3n nasil bir ders verebilirim
- +1 yıl
Hicbirsey demeden git biranda yalniz kalip dusunsun oda
Soran+1 yılGiderken oyle yapacam hic sarilmicam ağlasgim zaman bana aglama bile söylemiyorsa bu asam sevmiyordur
Allah bahtını acık etsin boyle hanzolar oldukca bu vakalar yasanır ben senin yerinde olsaydım seyini koparırdım itin
12 Yorumla
Soran+1 yılGucum yetse doverdim ama
+1 yılherkes hakkettiği gibi yaşar , aklın sonuçlarının bedenini sadece ayaklar ödemez
20 Yorumla
+1 yılaz bile yapmış sana... biraz onur sahibi olun be seni dövmüş erkeklerin yüz karası gidip sarılıyosun bir de
00 Yorumla
+1 yılerkek arkadaşın bunu yaptığında hala ne yapmalıyım diyorsan, eşini düşünemiyorum üzgünüm
03 Yorumla
Soran+1 yılBazen düşünemiyor insan
- +1 yıl
o da seni düşünmüyor ama
Soran+1 yılYa ben mantikli olan ne onu dusunemiyorum
+1 yıll*n yürü git evine kızım biraz gurur olsun sevin ama onurunuz olsun be
01 Yorumla
Soran+1 yılOnur var zaten
- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz