Gecmisim çok kötü. Erkek arkadasim beni boyle kabullendi. Ama biktim artik gecmisimin surekli karsima cikmasindan ne yapmaliyim?

Daha once benim cok fazla hatalarim oldu 2 3 kisiye ellettirdim biryerlerimi. Opustum. Cinsel iliskim olmadi ama ileriye gittim. Baska biriyle iliskiye girmedim giriyodum ama olmadi. Toparlandim kendime geldim tertemiz bir sayfa actim kendime. Herseyi unuttum. şu an ciddi bir iliskim var. Ilkim de o oldu bana sahip cikiyor gecmiste yaptiklarimi dusununce kendi kendimden utaniyorum. Hatta okadar bir gecmisi sildim yaptiklarimi bile tam hatirlamiyorum. Erkek arkadasima bunlarin hepsini daha onceden anlatmistim nekadar pisman oldugumu soyledim biliyor zaten o da şu an nekadar duzgun biri oldugumu. Fakat simdide erkek arkadasimin kulagina birsey gitti. ben gay arkadasimin yaninda soyunmusum o cocukta fotografimi cekmis. Erkek arkadasimda fotografi gormus. O eski aklimla yaptim belki oyle bisey hatirlamiyorum. Kavga ettik erkek arkadasimla; gecmis unutulurda o fotograf nasil unutulacak? Buna ragmen bagirdi bagirdi vurdu sonra opustuk ikimizde birbirimizi cok seviyoruz ama ben biktim artik gecmisimde yasadiklarimin karsima cikmasindan
Güncellemeler
+1 yıl
Buna ragmen o son duyduguna ragmen bitirmedi benimle. Ailem beni 4/4 luk biri saniyor. Erkek arkadasimlada iliskimi onaylamiyor. Annem erkek arkadasimi istemiyor bile. tıp okuyorum. O da universitede basit bir bolum okuyor diye istemiyorlar.
Gecmisim çok kötü. Erkek arkadasim beni boyle kabullendi. Ama biktim artik gecmisimin surekli karsima cikmasindan ne yapmaliyim?