Güncellemeler
+1 yıl
Sonra bende tepki olsun diye kalktım gittim yanından. Ama çok kırıldım. Normalde çok efendi iyi biri ama böyle yapması beni şok etti
Güncellemeler
+1 yıl
Ben anlamadım yani bunu söylemesi normal mi
2 aydir görüşüyoruz. Saygılı anlayisli bir ilişki var.3 gün once evde görüşelim özledim yakinlasiriz dedi. Bende regl olduğumu soylemedim. Onu görmeye gittim neden solemedjn dedi. Baska zaman gorusurduk dedi. Bende sadece onun için mi goruscez dedim hayır dedi tabiki duygularım var snaa karşı dedi. Ama tiksinmek kelimesi beni çok kırdı. Ozur diledi ama ben çok üzüldüm. Yani anlam veremedim.
İnsan müsvettesine bak sen🤔. En güzel tepkiyi vermişsin seks için çağırmış olmayınca bozuk atıp seni aşağılamaya çalışmış. Kendine saygın yoksa gir görüş devam et. 2 3 ay tanıyıp efendi demende ayrı ironik ne gördün de efendi diyosun ne mal olduğu belli işte. Bu kızlar harbi saf yaa😂
Cevap
4Cevap
Sadece onun için görüşüyor hayal ettiği gibi çıkmadığı içinde tiksinmiş
🤦♂️ baştan aşağı yanlış biseye mantıklı bir cevap veremem. Iyi günler dilerim.
Neyine anlam veremedin ki açık açık soylemiş. Öyle saçmalık mi olur. Kendine gel lütfen
Aslında bu en doğal şey ancak partneriniz bi anlık refleks olarak söylemiş olabilir. Ama sadece onun için gorusuyursa sizi kullanıyordur
Çok kötü kokuyor genelde belki o yüzdendir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?